Hei, og god Halloween – Om man sier det?😂

Jeg leste en morsom Jodel tidligere i dag som passer meg utmerket: Om folk spør meg om hva jeg skal kle meg ut som idag, så er svaret Tornerose. Jeg ligger nemlig hjemme og sover.

Okei da, ikke bokstavelig talt, men jeg sitter hjemme hos mamma og pappa i sofaen. Joggisen er på, jeg har Pepsi Max i glasset og kampen til C på TV – Og jeg storkoser meg.

I dag har jeg fått skiftet til vinterdekk og endelig fått vasket bilen min. I følge værmeldingen er det spådd snø hele neste uke og jeg nekter å ikke være så godt forberedt som mulig, selv om det snøen fint kan drøye hvert fall i en måned til. Jeg må forresten gi en klapp på skulderen til alle som sørger for at vi andre kan kjøre trygt på veien i vinter og som jobber så busta fyker i disse dager, takk for hjelpa!

Jeg har også fått gått en lang tur sammen med mamma, skravla om alt og ingenting og subbet rundt i superundertøy. Jeg har fått svart på litt mailer innimellom slaga, sett litt på budsjetter og økonomi sammen med papsen og andre ting som gjør meg svett på ryggen. Men, det må til!

Nå står det tandoori chicken på planen og det er noe av det aller beste jeg vet. Det hadde antakeligvis blitt knekkebrød og jobb til middag hjemme, så jeg er stoooorfornøyd.

Jeg håper du har det fint og at du er tilfreds❤️ Ta godt vare på deg selv og de rundt deg om du er på farta i kveld! Vi snakkes i morgen.

 

Når jeg googler tabu kommer det opp at tabu er et slags forbud, en forestilling om at en gjenstand, et begrep, en person eller en gruppe ikke må nevnes eller røres ved.

I november er tema i podkasten min tabu. Jeg vil snakke om det vi ikke snakker om, det vi skammer oss over og det som det nærmest er forventet at vi ikke skal snakke om.

For noen kan det å ha mensen være et stort tabu, for noen kan det å være forelsket i det samme kjønn være tabu og for noen kan det for eksempel være å ikke ha nok penger. Og i dagens episode er tema noe av det verste jeg kan tenke meg, nemlig incest.

Når jeg tenker meg om så slår det meg at jeg ikke kjenner noen som har vært utsatt for det, men om man ser på statistikker så er det åpenbart at jeg både har gått i klasse med noen som har vært utsatt for det, at jeg har spilt på fotballag med noen som har vært utsatt for det og at jeg hver dag går forbi noen, eller flere, som har vært eller blir utsatt for det.

Man vet at seksuelle overgrep er vanligere enn brystkreft, og man vet også at mørketallene er STORE. 1 av 100 blir dømt. 10 % av alle kvinner blir utsatt for voldtekt, og halvparten av de igjen opplever det når de er under 18 år.

I dagens episode snakker jeg med Jannicke. Jannicke er 24 år gammel og hun har blitt utsatt for incest i 7 år. Hun var 4, eller 5 år da det begynte. Hun klarer ikke helt å huske om hun hadde hatt bursdag enda eller ikke, og i dagens episode deler hun sin historie. En historie som er brutal, voldsom og forferdelig, og en historie som dessverre ikke er unik.

Du finner episoden der man finner podkast ved å søke etter ‘Sykt Ærlig Med Martine’ på feks iTunes, Spotify eller i podkastappen (kan lastes ned for de med Android eller andre mobiler)🖤

 

I dag ble jeg sittende og lytte til en diskusjon som foregikk på radioen. Det handlet om noe av det som har opptatt det norske folk (hvert fall på sosiale medier) mest de siste dagene. Jeg snakker ikke om NAV-skandalen der 36 mennesker mennesker har blitt dømt til fengsel eller hvordan faren til Martin Ødegaard sikret seg millionavtalen med Real Madrid.

Jeg snakker selvfølgelig om de nye reglene i SATS, som trer i kraft fra og med 1.november og som gjør at man ikke lenger kan trene med magetopp. Ja, om man er en av de som har gjort det.

Det har kokt over hos flere både på Instagram, i avisartikler og i kronikk, på kronikk. Det har blitt ropt høyt om både trakassering, om kroppspress og at det er å trampe på kvinners frihet, og la meg bare spesifisere at SATS kun har sagt at folk kan ta på seg en singlet, i stedet for en sports-BH når de trener. De har ikke sagt at kvinner ikke lenger for besøke sentrene deres.

Da jeg tidligere i dag fikk spørsmål om hva jeg mener om dette ble jeg sittende å tenke. For jeg har egentlig ikke tatt noe stilling til det. Fordi:

  • Jeg trener ikke med magetopp. Ja, med unntak av når det er 40 varmegrader i syden, sånn som på bildet over.

Det jeg derimot gjør er at jeg engasjerer meg oversnittet i kvinners rettigheter, i at kvinner skal ha de samme mulighetene som menn og at vi skal være likestilte.

Her er noen av de tingene som engasjerer meg ekstra mye om dagen:

  • At kvinner i Iran ikke har lov til å se fotball.
  • At 1 av 4 norske jenter opplever overgrep.
  • At 8 av 10 biografier handler om menn.
  • At mange kvinner verden over mister skolegang fordi de har mensen.
  • At det på verdensbasis er tre millioner jenter som blir utsatt for kjønnslemlestelse årlig.

Bare for å nevne noen av tingene. Jeg digger når folk bruker stemmen sin og når folk står opp mot det de mener er feil, men skal jeg være helt ærlig så kunne jeg ikke brydd meg mindre. Og bare jeg slipper å flekse meg rundt i magetopp på treningssenteret, så er egentlig jeg fornøyd.

Jeg ønsker meg en verden der det ikke spiller noen rolle hva vi har på oss, at kids ikke føler press om å bruke dyre merkeklær fordi noen i klassen gjør det og at både tynne og tjukke damer kan fly rundt i magetopp uten at noen kommenterer det.

Jeg ønsker meg også en verden der alle kan gå inn på treningssenteret med hodet hevet og føle seg bra.

Jeg skjønner at det er kjempeirriterende for de som digger å trene med bar mage, at de nå må ta på seg en t-skjorte eller bytte treningssenter, men det er verken diskriminering eller krenkende. Ei heller en menneskerett.

Og, vi er jo så heldige at man bare kan bytte treningssenter. I mens kan jo bare vi andre trene videre.

Hei og gooood tirsdag 👋🏼

✗ Det virker som at det er et kvarter siden sommerferien. Det har gått så fort og jeg lurer egentlig litt på hvor all tiden har blitt av. Jeg føler at jeg nettopp subbet rundt i shorts i hagen, men nå er det plutselig mørkt før klokken fem igjen og jeg har funnet frem vinterjakka. Jeg prøver å minne meg selv på at det er viktig å stoppe opp og nyte, men det er jo over før jeg i det hele tatt har rukket å tenke 😂

✗ Men, det som er bra med at det går fort er at det snaaaart er jul! Er det bare jeg som gleder meg noe enoooormt til desember? Det kribler i hele kroppen og jeg gleder meg så! Jeg gleder meg til å se julelys i gatene, til julemusikk og til kvalitetstid med de beste menneskene i hele verden. Jeg gleder meg til å ha litt fri, til å se julefilmene jeg har sett hundre ganger før og til å bare være.

✗ Tenk hvor mange krangler og konflikter som hadde kunne vært unngått om man faktisk satt seg ned og pratet med hverandre a. Tenk om man bare kunne snakket med hverandre eller tatt opp telefonen og ringt, i stedet for å baksnakke, krangle og kjefte! Herreguuuud for et mye bedre og kulere sted verden hadde vært da.

✗ De siste dagene har jeg fått noen sinna meldinger fra folk som mener at jeg er et rævva forbilde fordi jeg redigerer tennene mine hvitere på bilder. Sist jeg sjekket så sto ikke tennene hos noen av mine forbilder i fokus, men for de det måtte gjøre det på: Jeg redigerer ikke tennene mine hvitere, jeg er bare sjukt heldig med tennene mine (og flink til å ta vare på de). Takk for gode gener på den fronten mamsen. Godt man kan være heldig med noe si! Skjønner at det kan være irr. Jeg syntes det er dødsirriterende med de som er naturlig brune året rundt og som har pene hender feks. Men! De er ikke dårligere forbilder av den grunn.

✗ Har du smakt Stratos med saltkaramell? Den er altså så god at jeg ikke klarer å beskrive den en gang.

✗ Jeg skjønner meg ikke på de som drar hjemmefra uten å skru av TV-en og lysene som står på. Det svir jo både for miljøet OG for lommeboka! Hvorfor lar man lyset på soverommet eller badet stå på en hel dag liksom?

✗ Jeg har alltid vært veldig heldig med huden min. Det er sjeldent vi har vært skikkelig uvenner, men de to siste ukene så har vi ikke vært sånn altfor gode kompiser. Jeg vet ikke om det kommer av stress, at jeg har spist litt dårligere enn vanlig eller om det rett og slett er årstiden.

✗ Hva er greia til de som nekter å slippe inn noen som blinker i GOD tid for å bytte fil på motorveien? Jeg er veldig nysgjerrig😂

✗ Jeg så en Jodel som dukket opp på Facebook her om dagen, og jeg lurer: Er det flere som er veldig glade i eplekake, uten eple?😂 Jeg syntes eplekake er kjempe godt, men uten eple, haha!

✗ Nå skal jeg sette på kampen til C, jobbe litt og drikke julebrus. Jeg ser folk er i fyr og flamme fordi julebrusen er så tidlig i butikkene, men jeg jubler. Men! Det betyr ikke at det er innafor å begynne og høre på julemusikk enda… HAHA!

Jeg håper du har det bra💓

 

 

Status akkurat nå er at jeg ligger henslengt på sofaen, med ullgenser, pysjbukse og en dott på hodet. Ja, og med macen i fanget. Jeg ramlet nettopp inn døra her hjemme, med handleposer i begge hendene, samtidig som jeg hev etter pusten.

Jeg ba jo en bønn før helgen om at formen skulle bli bedre, men den har blitt alt annet enn bedre. Hodet dunker, halsen svir, pusten er grisetung og jeg holdt mannen i mitt liv våken i natt på grunn av hostinga mi. SORRY! 

En ting er hvert fall sikkert: Det er forskjell på å være forkjøla og forkjøla. Ikke for å tråkke på følelsene til de som snufser litt om dagen, men jeg skal gi’ræ forkjøla jeg. Nei da, jeg håper bare at det går over fort som fy, for dette gidder jeg ikke!

I kveld står det pitapizza, ‘Advokaten’ og sofadate med C på planen. Vi har ikke helt bestemt oss for hva vi syntes om den serien enda, men den er ålreit. Eller, den er vel bra, den har bare ikke fenget meg helt enda.

C reiser bort i morgen og blir borte til fredag, og tro meg at jeg fikk høre hvor glad han er for det da alarmen hans ringte 05.45 i dag morges, etter hostekonstert med meg i natt. Heldigvis så trakk han det tilbake når han var ferdig med å være trøtt i trynet.

Det er alltid litt kjedelig når han reiser bort, og spesielt når jeg vet at han skal være borte store deler av neste uke også, men jeg trøster meg med at det ikke blir noe bedre i løpet av sesongen heller, haha!😂

Det har vært full fart i dag (også), men jeg har fått klemt inn en time hos kiropraktoren min. Vi har blitt godt kjent de to siste årene, og jeg har vært der av og på med nakken og skuldrene mine.

Den siste måneden har jeg krangla skikkelig med korsryggen min, og i dag fikk jeg klar beskjed om at jeg hadde vært slaktet for lengst om jeg var hest. Takk skal du ha! Jeg har fått henvising til MR, for han mistenker at jeg muligens har en prolaps eller noe annet krøll, og jeg ber nok en gang til høyere makter om at det ikke stemmer.

Jeg har derfor fått steng beskjed om at det kun er tur i skogen som gjelder de neste ukene, og jeg er svært misfornøyd. Ikke fordi det er grusomt å gå tur i skogen, men fordi jeg har vært i SÅ god form i det siste og fordi jeg har vært skikkelig på gli. TYPISK! 

Jaja. C har trent tre ganger i dag, så jeg later som at han trener for meg også, samtidig som jeg lurer på hva den mannen er laget av. Han er hvert fall skikkelig fin der han står på kjøkkenet og lager middag, mens jeg ligger her og syntes synd på meg sjæl.

Nå skal jeg logge av for idag, så snakkes vi i morgen!

STOOOR KLEM fra meg💖

Og du? Takk for at du følger meg.

… Jeg er nemlig fyllesyk.

I helgen var jeg en tur på byen. Jeg må innrømme at jeg ikke er det så altfor ofte, så det kan godt hende at jeg er en av de kjipe som ikke helt skjønner hvordan ting fungerer.

Da jeg sto i do-kø overhørte jeg en jentegjeng som sto og betraktet seg selv foran speilet.

Den ene jenta sa at hun kanskje burde begynne å bevege seg hjemover, ettersom at hun skulle på jobb i morgen. Men omtrent før hun hadde rukket å si det, skjøt flere av jentene rundt henne inn ting som at “jeg har kommet fyllesyk på jobb flere ganger jeg, og det har gått helt fint” og “det er jo ingen som merker om du er litt sliten, jeg er sikker på at jeg har hatt promille på jobb, liksom”.

På vei ut fra toalettet spurte jeg jenta som hadde sagt at hun hadde kommet fyllesyk på jobb flere ganger om hva hun jobbet med, og hun svarte at hun er sykepleier.

Da hun svarte det kunne jeg ikke unngå å tenke på vennen min som i skrivende stund er innlagt på sykehuset. For hva om hun møter en sykepleier med promille eller en sykepleier som er for redusert til å gjøre jobben sin 100 %?

Hva om søsteren min møter en lærer som ikke syntes at det er så nøye på skolen?

Hva om broren min har en kollega som tenker at det sikkert går fint i jobben hans som krever full skjerping og fokus?

Hva om venninnen min som jobber i barnehage skulle møtt opp fyllesyk?

Jeg er 21 år gammel og jeg møter ofte disse holdningene. De holdningene fra folk som mener at det går fint, at de ikke er så nøye og til og med de som skryter av at de presterer bedre om de har vært på fylla dagen før.

Selv er jeg i en ganske så spesiell bransje der jeg kan oppleve å få servert champagne til både frokost, lunsj og middag, og det er ikke sjeldent at jeg hører at det er snakk om fylla, at noen møter fyllesyke på jobb eller at noen ikke møter opp i det hele tatt. Og som hun kjipe som kanskje ikke helt skjønner hvordan det fungerer… Når i alle dager ble det greit?

I følge Akan Kompetansesenter taper det norske arbeidslivet 1,1 milliarder hvert år grunnet rusrelatert ineffektivitet og fravær, og samfunnet taper langt mer enn de beregnede kostnadene for arbeidslivet.

Det hadde jo vært interessant å visst hvor mye omsetninger man taper på at for eksempel halvparten i bygg og anleggsbransjen mener at det er greit å komme fyllesyk på jobb. Eller hvor mange sykemeldinger som kommer som følge av fyllesyke.

For eksempel. 

Hilsen hun som syntes det er kjipt med fyllesyke kollegaer.

 

 

 

 

Reklame | Ellos

Hei fininger 🍁 Ja, og kanskje et ekstra stort hei til alle moteentusiaster. Autokorrekt ville ha det til å bli matentusiaster, da skjønner du at macen din kjenner deg litt for godt.

Jeg er jo SÅ heldig å få samarbeide med Ellos, og jeg digger å jobbe med de fordi de har alt jeg måtte behøve, fordi de har klær til alle og enhver og fordi de alltid er oppdatert! Kanskje spesielt nå om høsten. Eller, nei. De er helt rå – Året rundt.

Om du trenger litt høstinspirasjon, så har du kommet rett. Jeg tenkte nemlig at jeg skulle vise dere noen av mine favoritter, noe av det jeg sikler på og servere en nydelig rabattkode, sånn i tilfelle du skulle ha lyst på noe eller om du behøver noe!

N Y D E L I G
S T R I K K

Nr. 1Nr. 2Nr. 3Nr. 4

N Å R 
D E T
E R 
K A L D T

Nr. 1Nr. 2Nr. 3. – Nr. 4

Ellos har SÅ mye fint, både til store, små, hjemmet og på trening. For å nevne noe. Om jeg får tipse enda litt til så vil jeg tipse deg om å ta en ekstra titt på jakkene deres!

Bruk koden 403455 om (når) du finner noe du liker. Da får du 30 % på den dyreste våren på et kjøp. Koden gjelder på hele siden, unntatt salgsvarer og møbler, og den er gyldig til 31.10. Klikk deg inn HER for å finne dine favisser!

Klem fra meg💛

For meg er det viktig å føle meg bra. Jeg liker når håret mitt er nyvaska, når jeg lukter godt, når jeg er i god form, når jeg spiser mat som kroppen min digger og når jeg har på meg fine klær, og jeg liker ekstra godt å være brun. Jeg føler meg liksom automatisk mye finere med en gang jeg har litt farge på kroppen. Penere. 

Du kjenner deg kanskje igjen? For jeg føler meg hvert fall sjeldent så bra som når jeg er i midten av juli er gyllenbrun, fresh og pen. For ja, jeg kobler det å være gyllenbrun med det å være pen. Det har jeg faktisk alltid gjort.

Jeg husker første gangen jeg tok solarium. Jeg gikk i 9.klasse og jeg følte meg skikkelig rampete. Reglene var strenge, med de hadde foreløpig ikke rukket å bli så strenge. I perioder tok jeg sol mye, andre ganger lite. I en periode fikk jeg til og med ofte høre at jeg alltid var så brun, og jeg ble nærmest stolt som en hane – For du vet, brun = pen.

I sommer dukket det opp et klipp i Facebookfeeden min. Innimellom reklame, humoristiske innslag og oppdateringer fra VG. Det var et klipp fra P3morgen der hudlege Jon Anders fortalte at det å ha vært i solarium ti ganger i løpet av livet, øker risikoen for hudkreft med cirka 20 %.

Da jeg hørte det begynte jeg å telle, og jeg fant fort ut at jeg på det meste har tatt solarium ti ganger, på én uke. Og ja, jeg må ærlig innrømme at jeg fikk ganske hetta. Jeg fikk hetta fordi jeg frivillig har gått og lagt meg i solariumet, vel vitende om konsekvensene, fordi jeg føler meg penere når jeg er brun. Fordi jeg gang på gang har satt mitt eget utseende foran min egen helse. Foran mitt eget liv.

Den siste måneden har jeg snakket om kreft i podkasten min Sykt Ærlig Med Martine. Jeg har møtt mennesker med forskjellige historier. En som har mistet noen til kreften, en som er redd for å miste noen til kreften, en som jobber med kreft og en jente på 26 år som har uhelbredelig kreft.

Og er det en ting jeg har lært, så er det at livet er skjørt, at jeg er vanvittig heldig og at jeg skal bli flinkere til å sette pris på både meg selv og de rundt meg. Livet skjer, det er ofte urettferdig og ingen av oss har en garanti. Men jeg har også bestemt meg for at jeg aldri skal ta solarium igjen, for det er faktisk ikke verdt det.

Så jeg slutter, jeg slutter med å prioritere mitt eget utseende foran min egen helse. Jeg slutter med å tro at jeg må være brun for å være pen. Jeg slutter med å tro at det sikkert går bra, denne gangen også. Jeg slutter med å tro at det ikke gjelder meg.

For ingen brunfarge er verdt å få kreft for. Så husk det i dag, på “den årlig soldagen” der Brun og Blid gir gratis solarium fordi det er så mørkt, kjip og trist ute. For ikke å snakke om kaldt.

Jeg vet hvert fall at det er ganske mye mørkere, kjipere og tristere å miste noen til kreften, og at jeg heller vil bære bleik, enn syk.

Så bruk heller dagen i dag på noe bra. Ring en du savner, stell deg foran speilet og fortell deg sjæl at den bleike rumpa di er fin som den er eller gå deg en tur i skogen – For det føler du deg bra av det.

 

God søndagsmorgen🍁

Jeg håper at du har det fint og at helgen har vært bra! I skrivende stund ligger jeg i sengen hjemme hos mamma og pappa. Sovetrollet ved siden av meg ser ikke ut til å ville våkne på en stund, mens jeg ligger og svarer på ukens spørsmål og svar!

Hvordan går det?

Jeg føler egentlig at jeg har svart det samme i en måned nå, men det går fint. Livet er en fest om dagen og samtidig så står det litt på hodet. Det er kaos, jeg digger det og jeg prøver å huske på og ta litt vare på meg selv innemellom. Ja, og puste når jeg kan.

Hvor mange bøker har du solgt?

Jeg har faktisk ikke peiling. Jeg har vært ganske tydelig på fra starten av at det ikke er derfor jeg valgte å skrive den, og jeg har derfor ikke spurt om det en eneste gang. Men, jeg vet at jeg har solgt en haug av bøker og det er helt rått. Du kan bestille den HER om du vil!

Hva tjente du forrige måned?

Jeg skjønner at økonomi er dødsspennende, men jeg verken et ønske eller et behov for å snakke om hva jeg tjener. Jeg er skikkelig stolt av at jeg kan leve av det jeg driver med, men utover det så tenker jeg at hva jeg tjener kan værra min business si!

Det virker som at du har så god kontroll på økonomien din, men jeg lurer på om du noen gang er redd for å for eksempel ikke tjene nok en måned med tanke på den jobben du har? 

Jeg prøver så godt jeg kan og jeg har heldigvis flinke folk (spesielt papsen) som hjelper meg! Og ja, jeg er redd nesten hver dag jeg, haha. Det er skikkelig skummelt å drive for meg selv, men det er heldigvis mest gøy, utfordrende og lærerikt. Jeg er heldig å få jobbe sammen med en haug av dyktige folk, samarbeidspartnere og jeg har livets folk som følger meg. Det kan skje at jeg tjener 0,- en måned, men det har heldigvis aldri skjedd. Jeg er opptatt av å sette av penger sånn at jeg har det om det skulle skje noe, og jeg syntes det er dødskult å spare!!

Hvorfor reposter du av og til gamle innlegg? 

Jeg har gjort det to ganger den siste uken, og det er rett og slett fordi jeg ikke strekker til om dagen. Jeg har konstant dårlig samvittighet for alt jeg føler at jeg ikke rekker eller får til, og jeg prøver så godt jeg kan❤️

Hva syntes du om Funkyfam?

Jeg fikk med meg at anmelderen i VG ikke var fan, men jeg rigga meg til i sofakroken, spiste kyllingvinger og drakk julebrus – Og koste meg gløgg. Med unntak av sixpackene, brunfargen og det italienske så kjenner jeg meg igjen i mye, og jeg skal garantert se resten!

Hva er det dyreste du eier?

Leiligheten vår!

Hva er det siste du kjøpte deg som du har ønsket deg?

Jeg har kjøpt meg en veske som jeg har ønsket meg lengre enn lengst. Jeg drømmer om at jeg en dag skal ha mulighet og samvittighet til å kjøpe en flunkende ny i den største størrelsen.

Betaler du for å gå på kampene til C?

Nei, det gjør jeg ikke!

Hva gjør deg lykkelig?

Dette har jeg svart på før, og jeg svarer det samme igjen: Familien min, kjæresten min og mine nærmeste. Det å kjenne at det kribler i magen fordi jeg digger jobben min, å ha økonomisk frihet og det å ha et hav av muligheter. Ja, det hjelper også når sola skinner.

Når kunne du tenke deg å få barn?

Godt spørsmål, og jeg håper jeg er så heldig at jeg har mulighet til det. Jeg har lyst på barn innen seks år, men man vet jo aldri!

Hvordan får du så fin glow?

Jeg sverger til DETTE produktet. 189,- for daglig glow, hellooooo. Jeg blander den med foundationen min når jeg påfører den, legger på litt ekstra der jeg vil ha glow om nødvendig og legger på litt ekstra med vanlig tørr highlighter.

Hvordan ser topplista di på Snapchat ut?

Hvem betaler mest av deg og C, og har du noen tips til hvordan man kan komme frem til en god felles løsning når man er i et forhold?

Vi bidrar med det vi kan begge to. Jeg tror kanskje det viktigste er å spille hverandre gode, og ta og gi. Målet er jo at man skal få det til å fungere – Sammen!

Stemmer det at du holder på å filme et nytt TV-program?

🤔

Hva gjør man når en eks gjør deg fysisk syk og ikke tilføyer deg noe godt?

Da ville jeg mint meg på at det er en eks av en grunn!

 Er det noe du aldri skriver om på bloggen?

Ja, det er det. Jeg deler så mye som føles komfortabel! Det er blant annet enkelte ting i privatlivet som aldri kommer på bloggen. Ofte har det med å gjøre at det berører mange flere enn meg, at det ikke har noe relevans for noe annet enn oss og at jeg rett og slett ikke behøver å dele absolutt alt. Ja, selv om jeg deler mye – Og ønsker å være så ærlig som mulig💗

Har du noen tatoveringer og kunne du tenke deg å ta/ta fler?

Nei, jeg har ingen tatoveringer! Jeg har heller ikke noe lyst til å ta noen, hvert fall ikke sånn ting er nå.

Sminker du deg hver dag?

Nei, aller helst ikke, hehe. Jeg digger å sminke meg og lite slår følelsen av å være nysminka og fresh, men det er enda bedre å ta den av og gå uten også! Jeg takker aldri nei til en dag som i dag der jeg kan la huden puste og gnikke meg i trynet så mye jeg vil💄

Vi snakkes snart igjen 💛 Ta vare på deg selv!

Innfelt speil eller ikke innfelt speil? Hvit benkeplate eller ikke hvit benkeplate? Ekstra skuffer eller ekstra skap? Det er dilemmaene det går i her i huset om dagen. Det og svindyre tilbud i innboksen som jeg så vidt tør å se på. Lurer du på hva innfelt speil er? Jeg forstår deg – GODT.

Er det én ting jeg nå har lært meg når det kommer til nybygg, så er det at det blir mye dyrere enn man først har tenkt seg. En ting er kjøpssummen, en annen ting er alt det andre. Ja, og da snakker jeg ikke om møbler og interiør, for det har jeg omtrent ikke rukket å tenke på.

Det er rart at et prosjekt kan gi så mye frustrasjon, så mye voksenliv i fleisen og så mye glede på en og samme tid. Det er jo dødsgøy å sitte i møter og planlegge, endre og fikse – Helt til tilbudet titter inn i mailboksen. Men, det var vi jo ganske forberedt på da vi kjøpte, og det er jo en skikkelig motivasjon til å være flinke med sparinga!

Cirkabirka sånn vi tror kjøkkenet blir…

Vi tror at vi er i boks med flisene til begge badene, og nå er det kjøkken og bad som står for tur. Vi har lyst på hvitt kjøkken, og tanken er å ha sorte detaljer, altså ikke helt som illustrasjonen over. Sort vask, sort stekeplate og forhåpentligvis sort vifte i taket. Kjøkkenet vårt blir ikke sånn altfor stort, men vi skal ha en stor og fin kjøkkenøy, som forhåpentligvis gjør det ekstra prima.

Flisene har jeg jo fortalt dere om før (HER) og tanken er at bad nr. 1 skal være hvitt det også, men hvilket vet vi ikke. Det vi egentlig er mest usikre på noe er om vi skal ha innfelt speil eller ikke. Det er det største badet og der skal vi også ha vaskemaskin, toalett og dusj. Bad nr. 2 vet vi ikke hvordan blir enda. Det er mindre, men det skal også være både dusj og toalett der. Flisene på det badet er råfine og det kan vi gå rett inn på fra soverommet – DIGG.

Vi har enda litt tid på oss før vi må bestemme oss, og det er enda godt, for vi må bruke tiden GODT.

Jeg sa sist at neste punkt på lista er maling, og nå er det faktisk neste punkt. Det er vanskelig å skulle male noe i hodet som man ikke har sett😂 Heldigvis bugner det av flinke folk på Instagram og på Pintrest som kan by på mye god inspirasjon.

Over og ut 💕