Når det er kaldt

Categories Outfit

Reklame | Ellos

Hei fininger 🍁 Ja, og kanskje et ekstra stort hei til alle moteentusiaster. Autokorrekt ville ha det til å bli matentusiaster, da skjønner du at macen din kjenner deg litt for godt.

Jeg er jo SÅ heldig å få samarbeide med Ellos, og jeg digger å jobbe med de fordi de har alt jeg måtte behøve, fordi de har klær til alle og enhver og fordi de alltid er oppdatert! Kanskje spesielt nå om høsten. Eller, nei. De er helt rå – Året rundt.

Om du trenger litt høstinspirasjon, så har du kommet rett. Jeg tenkte nemlig at jeg skulle vise dere noen av mine favoritter, noe av det jeg sikler på og servere en nydelig rabattkode, sånn i tilfelle du skulle ha lyst på noe eller om du behøver noe!

N Y D E L I G
S T R I K K

Nr. 1Nr. 2Nr. 3Nr. 4

N Å R 
D E T
E R 
K A L D T

Nr. 1Nr. 2Nr. 3. – Nr. 4

Ellos har SÅ mye fint, både til store, små, hjemmet og på trening. For å nevne noe. Om jeg får tipse enda litt til så vil jeg tipse deg om å ta en ekstra titt på jakkene deres!

Bruk koden 403455 om (når) du finner noe du liker. Da får du 30 % på den dyreste våren på et kjøp. Koden gjelder på hele siden, unntatt salgsvarer og møbler, og den er gyldig til 31.10. Klikk deg inn HER for å finne dine favisser!

Klem fra meg💛

2 kommentarer

2 thoughts on “Når det er kaldt

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *