Jeg vet at det er mange delte meninger om operasjoner, kosmetiske inngrep og endringer på utseende. Jeg vet at mange er i mot det, men jeg vet også at mange ikke kunne brydd seg mindre om det. 

Faktisk vet jeg ikke helt hvordan jeg skal legge frem dette, men…: 

Jeg skal ta silikon. 

Jeg skal forstørre puppene mine og grunnen er så enkel som at jeg ikke lenger er fornøyd. Eller, på en måte så har jeg kanskje aldri vært det. Jeg får ukentlig kommentarer og meldinger om mitt eget utseende, og en av de tingene som blir kommentert er hvordan puppene mine ser ut. Faktisk er jeg så lei av det at jeg har bestemt meg for å gjøre noe med det. 

Det er nemlig slitsomt å føle at man aldri er bra nok, at man aldri er fin nok eller at man aldri passer godt nok inn. Vi mennesker er eksperter på å kommentere på andre sitt utseende. Vi kommenterer utseende til mennesker som går forbi oss på gata, vi kommenterer utseende til kollegaene våre og vi kommenterer utseende til de vi ser på internett. 

Og jeg lurer egentlig på. Når blir det egentlig bra nok? Nok blir man fin nok? Perfekt nok?

Når man kommenterer at noen har litt for stor nese. Hvordan mener man da at den nesa egentlig burde se ut? 

Når man kommenterer at noen har en litt for liten rumpe. Hvordan mener man da at den rumpa egentlig burde sett ut? 

Når man kommenterer at noen er litt for tjukke. Hvor mye mener man da at de egentlig burde veid? 

Hva er egentlig bra nok og hva er det vi egentlig forventer? Hvilken mal er det vi egentlig ønsker at vi og de vi omgås med skal passe inn i? 

Puppene mine er uten tvil ikke bra nok. De er ikke faste nok. De er ikke store nok. De er ikke runde nok. Den ene er litt større enn den andre. De er litt for langt fra hverandre – Og slapp av folkens. Dette er det slutt på nå ✋🏻 

Facebook HER – Instagram HER – Snapchat Martinehalvs 

// Marty 

 

Det å være 45 år gammel å bli singel er ingen spøk. På mange måter er det vel egentlig et mareritt. For det å plutselig skulle ta fatt på hverdagen alene og hive seg ut på sjekkemarkedet igjen – Er skremmende og tomt. Rart og nytt. For etter å ha vært i et forhold så lenge man kan huske, hvordan skal man da egentlig sjekke opp noen? Hvordan fungerer det? Hva gjør man? Skal man bare droppe det? Klarer man seg like så greit alene? Eller?

Det er jo trossalt hyggelig å ha noen å skape minner sammen med, en å ringe hvis det er noe, en å reise med og en å bli gammel med. 

Nå er det 1 år siden Tove ble singel. Dama som alltid er blendene vakker, glad, sprudlende og positiv. Dama som står opp for seg selv og som ikke gir seg. Dama som er en fantastisk mamma og en god venninne. Dama som egentlig klarer seg utmerket alene, men som fortjener en å skape minner med og en å leve med. 

Tove er 45 år gammel, 1 barnsmor og hun driver sin egen frisørsalong. Hun er blid, hun er glad og hun er sterk. Vi rundt Tove har nå bestemt oss for at det er på tide å gi Tove et spark bak og vi håper at det finnes en fyr der ute som er villig til å digge den dama så mye som hun fortjener. 

Vi søker rett og slett etter en kjæreste til Tove! Så hvis du er…: 

– Et realt mannfolk

– Ærlig

– Snill

– Friluftsinteressert 

– Glad i hunder

– Har respekt for andre mennesker

– Er en god samtalepartner

– Er forståelsesfull

– Har et sunt forhold til alkohol

– Tar vare på deg selv 

– Er glad i å reise og skape minner! 

…. Vil Tove veldig gjerne høre fra deg på [email protected].

DEL GJERNE! 

Facebook HER – Instagram HER – Snapchat Martinehalvs 

// Marty

 

 

Reklame | Egmont / MIN

Hei alle sammen 💛 Nyter dere påsken? Det gjør hvert fall jeg. Jeg nyter det å ha litt fri og tid til å gjøre andre ting. For første gang på lenge har jeg faktisk klart å gjøre litt annet enn jeg pleier, puste ut og koble av. Og mye av grunnen er at jeg har ligget MYE sånn her: 

Som jeg nevnte tidligere i uken har jeg blitt hekta på appen MIN (den kan lastes ned HER). Appen tilbyr et univers av landets største magasiner innen for blant annet interiør, helse, livsstil, trening, mat, litt sladder og ukeblader. Og for første gang har jeg interessert meg for friluft. Hvem hadde trodd det? HAHA! Jeg har lest om steder man burde besøke i sommer, om god og mettende turmat for hele familien og funnet ut at jeg skal gå til Besseggen til sommeren… 

Men! Jeg nevnte jo sist hvilke kategorier jeg har utpekt som personlige favoritter. Jeg tenkte derfor at jeg skulle tipse om noen artikler i mine favoritt-kategorier som du burde lese:

Kjendis – Finnes det noen som ikke syntes det er liiiiitt gøy med kjendisnytt? På mange måter er det min guilty pleasure. I denne kategorien har jeg lest ALT, og det er egentlig ganske vanskelig å velge ut en spesiell ting du burde lese. Alt er jo spennende og interessant. 

Mote – Jeg digger artikler som “vi snoker i klesskapet til …” og inne på appen er det flere sånne artikler, yes! Jeg digger også artikler med tips og triks til hvordan man kan kle seg når snøen går og hva man kan gjøre med de gamle skjortene i skapet! Og vet dere hva? Nå skal det være herreinspirert, noe som passer meg MIDT i blinken! Takk for stiltips Kamille 💛

Interiør – Jeg har jo som dere vet flyttet inn i ny leilighet. Derfor har jeg brukt timesvis av påsken til å finne tips til hva jeg kan gjøre, pønske ut smarte løsninger og funnet tips til hvordan jeg kan oppbevare ting, uten å egentlig ha plass til det! Jeg har lest artikkelen fra Bonytt “Puffen, den lille ekstra sitteplassen”, og funnet ut at jeg skal investere i en kul puff så fort hverdagen kommer igjen. Jeg syntes også at det er litt vanskelig å innrede badet, og har derfor sugd til meg alle tips til hva jeg kan gjøre med badet mitt! Maison Interiør tipset med “20 fine ting til badet” og jeg falt pladask.  

Trening – Jeg har et veldig rart forhold til trening. Eller. Jeg digger å trene og gjør det en hel del, men treningsartikler og liknende kan jeg ofte føle at blir så kveldene. Gjerne i den form av at det blir altfor mye tall, skryt og perfeksjonisme! I mine øyne handler jo trening om å utvikle seg, det handler om å pushe seg selv og det inkluderer en hel del morsomme historier og dårlige dager! Det jeg ELSKER med treningskategorien inne på MIN er at det får frem det positive med trening. Den byr på pinlige flauser fra treningssenteret og enkle treningsøvelser – For alle og enhver. Faktisk hadde jeg ikke tenkt til å trene så mye i påsken, men jeg fant tre forskjellige artikler med øvelser og tips som jeg bare måtte teste! DIIIIIIIGG. Tips: Tren med Silje: Kondis med kroppskontroll! 

Livet – Denne uken har jeg lest om påsketjradisjonene vi elsker, jeg har lest kule kommentarer skrevet av Henriette Steensrup og jeg har fått masse motivasjon – Og kunnskap. Jeg må si at det å kunne legge meg ned på sofaen, dra frem telefonen fra lomma og nærmest trykke meg rett inn på det jeg ønsker å lese om, er luksus. Om det så er horoskop eller “snarveien til den gode følelsen”. Den artikkelen skal jeg dra frem hver gang ting føles litt tungt! 

Hvis du også vil laste ned appen (anbefaler det på det sterkeste. Som dere hører er jeg nærmest liiiitt for engasjert, haha) så er de første 30 dagene helt gratis. Etter det koster det 99kr/mnd. Det er ingen bindingstid, så du kan helt enkelt si deg opp på “Min side”. Det er også ulike nedlastninger til iPhone og Android på forsiden av appen, noe som gjør at den blir tilpasset til hvilken telefon du har! Enda et pluss poeng si. 

HER kan du laste ned MIN! 

Husk at du må være 18 år gammel eller ha foresattes samtykke for å få tilgang! 

Nå skal jeg nyte denne dagen bestående av lesing, solveggen, god mat og påskeegg. Vi snakkes! 🐣🐣

// Marty 

 

Dagen i dag i bilder: 

Tur ✔️

Is ✔️

Latterkramper ✔️

Vind i håret ✔️

Sol i fleisen ✔️

Burger ✔️

Kjærlighet ✔️ 

Nå er det påskekrim på TV-en før senga! Vi snakkes i morgen 🖤

// Marty 

 

 

God (lang)fredag! I dag tenkte jeg å gjøre noe gøy. I går kom jeg nemlig over en gammel dagbok jeg hadde. På starten av dagboka var det en del punkter jeg hadde fylt ut når jeg var 9 år gammel. Punkter med hvor gammel jeg er, hva jeg vil bli når jeg blir stort og masse annet morsomt! Jeg syntes det var superstas å lese, og tenkte at jeg skulle fylle ut det samme skjemaet – Bare nå. Det er jo en fin, og litt festlig måte å bli kjent med meg på 💛 

HVEM ER EGENTLIG JEG?

Hva heter jeg? Martine Halvorsen

Hvor gammel er jeg? 20 år gammel

Hva er yndlingsfargen min? Turkis 💙

Sivilstatus? (tenk at jeg fylte ut dette når jeg var 9 år, haha) Kjææææreste

Er du forelska? YES! 

Har du søsken? Ja, to stykker! 


Se så søte vi var for noen år siden! 

Hvor høy er jeg? 180 cm

Hvilken farge har du på håret? Blondt

Hvilken farge har du på øynene? Blå

Hvem er min favoritt kjendis? Zlatan ⚽

Favorittsport? Ishockey og fotball 🤜🏻

Vil du være artist eller idrettsstjerne? Idrettsstjerne ⭐

Liker du vinter eller sommer? Sommer

Frukt eller grønnsaker? Aiaiai… Frukt! 

Hva vil du bli når du blir stor? Snill. 

Vann eller brus? VANN! 💧

​Hva er din største hemmelighet? DET er hemmelig det, haha. 

Hvilken hånd skriver du med? Høyre! ✍🏻

Sol eller regn? Ehm.. SOL!! ☀️

Hva er din favorittsang? Hakuna Matata. 

Hva er ditt favorittkjeledyr? Kattene mine!

Hva er ditt yndlingsdyr? Hest 🐴

Kan du svømme? Jepp! 

Kan man stole på deg? HAHAHA, håper det. 

Vil du ha barn? Ja

Hva heter bestevennen din? Sara 🌷

Hva heter foreldrene dine? Elin og Trond! 

Vil du sykle eller gå? Ehmmm…. Det kommer an på! 

Det var dagboka si det, hehehe. 

Nå skal jeg ut å gå tur med familien til C, før vi skal en tur til Stavern! Jeg håper dere får en fin fredag ✨

// Marty 

 

 

En bekjent av meg la akkurat ut et bilde på Instagram. På bildet delte hun sin frustrasjon etter å ha tilbragt en dag i skibakken, småfull og glad. Hun hadde nemlig, helt uten sin vilje fått en hånd mellom bena – Og etter at hun hadde sagt nei, hadde den samme hånden grepet tak i brystene hennes. På Instagram skrev hun tydelig at hun var oppgitt og at hun ikke kunne forstå hva menn som gjør det tenker på. Under bildet kommenterte en annen bekjent at:

“Det er jo afterski, ha det litt moro”.

Og enda en: 

“Ikke vær så hårsår da”. 

Akkurat som at en ufrivillig hånd mellom bena er moro. Eller at man bare er litt hårsår når noen tar deg på puppene. Altså, hallo. Man burde vel bare finne seg i det eller? Eller kanskje ikke? 

Jeg er en av de som vil tørre å påstå at de aller fleste menn er oppegående nok til å forstå at en ufrivillig hånd mellom bena, aldri er ok. På lik linje som jeg vil tørre å påstå at de fleste menn er oppgående nok til å forstå at de ikke kan tafse fritt, fordi muligheten er der. Og, på lik linje som at jeg vil tørre å påstå at de fleste oppegående menn er enig med kvinner om hvor grensa går. Og at de ikke skylder på verken antrekk eller muligheter. 

For ja, det er ikke noe problem å tafse fritt på noen som er på afterski. 

Det er ikke noe problem å beføle et par bryster på festival.

Det er heller ikke noe problem å voldta en kvinne når hun sovner på fest. 

Men, oppegående mennesker gjør det ikke – Verken menn eller kvinner. 

For du som tafser, tar deg til rette eller misbruker fordi muligheten er der:

Hadde du likt om noen hadde stått sånn på moren din? Hadde du likt om søsteren din fikk en ufrivillig hånd ned i BH-en og at hun hadde fått beskjed om at hun bare måtte finne seg i det? Hadde du likt om datteren din ble befølt, fordi hun hadde drukket for mye? Hadde du likt om kjæresten din hadde blitt kysset ufrivillig fordi det så ut som at hun ville? 

Og, tror du at foreldrene dine hadde vært stolt av deg hvis de hadde sett hvordan du holdt på? 

Det må faktisk være mulig å ferdes rundt, med alkohol i blodet uten å føle seg som et levende kjøttstykke eller å bli tafsa på. Ærlig talt! 
 

Facebook HER – Instagram HER – Snapchat Martinehalvs 

// Marty 

 

 

Jeg må le litt. For en start på påsken! Tittelen lyver nemlig ikke. 

Jeg skulle egentlig oppdatert bloggen når jeg kom hjem fra tur i går, men jeg må ærlig innrømme at jeg sovnet – Som en stein. Jeg var nemlig mer kaputt enn jeg har vært på lenge og energien var på bunn! Vi skulle nemlig ut på en tur i sola, og vi endte opp med å gå oss bort. HAHA! Vi snakker ikke å gå oss litt bort heller. Vi gikk oss SKIKKELIG bort, inne i skogen og vi måtte bli henta. Og vi brukte relativt mye lengre tid enn planlagt. 

Planen var nemlig å komme oss opp på en topp, noe vi gjorde. Å komme oss ned klarte vi derimot ikke…. 

Hvordan går det egentlig an? Vi var seks voksne mennesker og en hund, og vi surret oss så langt bort inne i skogen – Og når vi først fant en kjent vei, hadde vi brukt en halv dag på å komme oss tilbake til bilen. Nei, jeg må bare le! Men, kun i ettertid. Blodsukkeret var nemlig ganske så langt nede mot slutten… 

Heldigvis holdt vi humøret relativt godt oppe og heldigvis skinte sola ☀️

Bildene er tatt FØR vi gikk oss bort for å si det sånn, hahaaha! Men se for en fin fyr da 💛

Jaja, det blir ikke mer moro enn vi gjør det til selv. I dag er planen å trene litt, jobbe litt, lese litt og litt middagsbesøk i kveld 🐣 Jeg håper alle får en fin dag uansett hva dere gjør!

// Marty 

Hei fra solveggen! 

Det er ingen hemmelighet at vi nordmenn inntar store mengder alkohol i påsken. Påsken er en tid for å kose seg og det er digg! I 2016 drakk faktisk vi nordmenn i påskemåneden 5,5 millioner liten vin… 

Jeg er jo en av de som ikke drikker alkohol og jeg tenkte derfor å nevne noen grunner til at man skal stå over det å drikke alkohol i påsken. For de grunnene finnes, tro det eller ei 🐣 Og hvis man har glemt å hamstre alkohol til påskedagene så er det kanskje ikke så ille allikevel? 

Derfor burde du droppe alkohol i påsken: 

1. Du sover bedre – For mange av oss betyr jo ferie at vi skal sove, slappe av og lade batteriene. Mange av oss tror jo også at vi slapper av mer etter et glass vin eller en øl, og det stemmer jo at vi blir sigene eller å ha inntatt et glass eller to, men man sover dårligere rett og slett fordi søvnkvaliteten blir dårligere etter at man har drukket alkohol! Alkohol påvirker det stadiet i søvnen som er viktig at vi skal føle oss opplagte neste dag. 

2. Du sparer penger – Alkohol er IKKE gratis og øl nederst i bakken koster FLESK. Det å være konge på byen koster fort en dagslønn, eller fire. Og hvor ofte er det egentlig verdt det? 

3. Ingen dagen derpå – De fleste som vanligvis hiver innpå med alkohol i påsken har fri, og det er faktisk kjipt å ødelegge dagen derpå med å være kvalm, fyllesyk og sliten. 

4. Det er spådd sol – Flere steder i landet er det spådd strålende sol flere dager i påsken. Nå har vi omtrent hatt januar-måned i tre måneder, uten så mye som et glimt av solen og våren. Det MÅ nytes ute! 

5. Det er sunnere – Det er jo ingen hemmelighet at det er sunnere å la være å drikke, men visste du at du må jogge i 20 minutter for å forbrenne en halvliter pils?  Eller at du etter en sixpack med pils så må du løpe i trapper i 1 time for å forbrenne det? 

6. Du unngår kleine situasjoner – Du slipper å sende kleine meldinger til eksen eller å danse naken for jentene du gikk på skole med for syv år siden. Fordi du er deg selv og ikke den kleineste utgaven av deg selv etter litt for mange shoots og timer med alkohol. 

7. Du har det gøy uansett – Mange tror at de må drikke alkohol for å ha det gøy. Men da mener jeg at man ikke har prøvd! Det er faktisk fullt mulig å både danse, være sosial og stå på ski helt edru!

God påske! 

Facebook HER – Instagram HER – Snapchat Martinehalvs 

// Marty 

For mange er julen den verste tiden på året. Mange kjenner på ensomheten, følelsen av å ikke strekke til og følelsen av å ikke være bra nok. For min del er sommeren og påsken verst. 

Jeg har i flere uker blitt spurt hva jeg skal i påsken, eller. Jeg har blitt spurt om jeg skal på fjellet i påsken. Og nei, det skal jeg jo ikke. Faktisk så har jeg ingen planer og faktisk så har jeg ikke klart å svare når folk har spurt meg om hva jeg skal. 

For jeg er ikke på hyttetur sammen med haugevis av venner. Jeg spiser ikke nybakte boller i solveggen på hytta. Jeg har ikke livets beste dager. Og grunnen til det er fordi jeg sammenlikner meg med hva alle andre gjør. 

For sannheten er jo at jeg føler meg ganske så dritt. Jeg er lei meg, jeg føler meg ensom og jeg føler meg ubrukelig. Jeg føler meg alene i å ikke fylle Facebook-veggen min med påskeidyll, jeg føler meg alene i å ikke ha fått haugevis av invitasjoner til hytteturer og jeg føler at jeg er den eneste som ikke skåler med ukjente på afterski.  

Jeg er fullstendig klar over at det er mange som føler seg enda mer ensomme enn meg, men jeg føler meg ensom i det å ikke være like bra som det virker som at alle andre er. Jeg føler meg ensom som ikke har flust av venner å stikke på hytta med og jeg føler meg ensom i å ikke gjøre det samme som det ser ut som alle andre gjør.

Jeg er også fullstendig klar over at alt handler om forventinger. For vi fyrer opp under hvor kult alt skal være, i påsken som alle andre ferier – Og dessverre poster ingen bilder av at de ligger alene inne på rommet sitt og ser på Netflix. Samtidig som man kanskje feller en tåre og føler seg som det mest ensomme mennesket i verden. 

Derfor tenkte jeg at jeg skulle gjøre det for alle andre som har det litt som meg. For alle som føler at det ikke er bra nok å “bare” være hjemme. For alle som ikke er invitert med på hyttetur. For alle andre som føler seg litt dritt, fordi alle andre har det så #sinnsykt bra. For alle som føler seg ensomme. 

Så. Her ligger jeg og ser på Netflix, helt alene. Telefonen har jeg skrudd av, for jeg orker ikke påminnelser fra omverdenen om hvor mye kulere alle andre har det enn meg. Og vet dere hva? Det må være HELT greit. For jeg har min påske, og jeg er så lei av å føle at jeg må sammenlikne den med alle andre sin. Eller, jeg har et liv – Og jeg er lei av å sammenlikne det med alle andre sitt. Jeg er sliten av å føle at jeg ikke har det kult nok – Og hvem bestemmer egentlig hva som er kult nok? 

Påsken blir, som alt annet – Det jeg gjør det til selv. Og jeg har bestemt meg for at jeg skal gjøre det beste ut av situasjonen, uten å bry meg om hvor kult alle andre har det! Selv om sannheten er at jeg føler meg ensom. Faktisk, skikkelig ensom. 

Dette var veldig skummelt å skrive, men hvis du føler det samme som meg – Så vit at du hvert fall ikke alene ❤️

Facebook HER – Instagram HER – Snapchat Martinehalvs 

// Marty 

 

Hei fra Skien! Jeg og C kom hit for noen timer siden. Jeg sitter i sofaen og oppdaterer dere, mens han halvsover på sofaen. Dagen i dag har vært lang, seig, innholdsrik og bra. Til tross for at jeg er litt sjalu på de som har sendt bilder av at de har tilbragt dagen ute i sola ☀️ Dagen startet med en del jobb i form av mailer, innlegg og samarbeid, før VG kom på besøk til meg. Etter det var det litt mer obligatorisk jobb som sto på planen før vi hev oss i bilen for å komme litt i påskemodus. Og nå er vi i Skien, hjemme hos familien til C og klare for å tilbringe påskedagene her. Jeg gleder meg til å lese, gå turer, nyte sola og spise god mat! 

VG kom på besøk idag for å snakke om spredning av nakenbilder. Jeg er SÅ glad for at de ønsker å ta tak i det og for at det mer og mer blir satt på agendaen. Faktisk ønsker VG å komme i kontakt med flere som har opplevd å få spredd nakenbilder mot sin vilje, og hvis du selv har opplevd det eller kjenner noen kan du kontakte [email protected] for å få mer informasjon 🖤 Du kan også sende meg en melding på Facebook HER hvis du vil gå gjennom meg! 

Nå skal jeg spise middag, surre litt og antakeligvis sovne på sofaen 😴

Vi snakkes!

// Marty