C er på guttetur og jeg er alene hjemme. Eller, jeg juger litt. Eller, faktisk ganske mye. Jeg har nemlig tatt turen hjem til mamma og pappa for å få litt kjærlighet, oppmerksomhet og kanskje mest av alt… MAT! Jeg fant ut at jeg var nødt til å dra hit i dag, etter at dagens middagsinnkjøp så slik ut for min del:

Ordentlig stusselig. Jeg er så lite oppfinnsom når jeg er alene og tanken på å stå på kjøkkenet å lage mat til kun meg selv… Ah, jeg orker ikke en gang å se det for meg. 

Hvis jeg skal være ærlig så er det egentlig helt nydelig å ha noen dager alene hjemme (aka hos mamma og pappa). Da får jeg ligge på tvers i senga, ha på lyset når jeg skal sove, se på teite Facebook-klipp før jeg skal sove og spise is rett fra boksen – HELT alene. Faktisk er det ganske deilig. Men, det skal sies at han har vært bort i en dag, og det tar nok ikke så altfor lang tid før jeg begynner å merke savnet. Og da mener jeg ikke savnet etter fulle skittentøyskurver, sko som slenger i gangen og en alarm som slumres fire ganger før jeg skal stå opp om morgenen. Assa, DET er irriterende det. 

Jeg er jo faktisk ganske vandt til å være en del alene ettersom at han stadig vekk er på reise eller hva han nå driver med. Og skal jeg dele tre hemmeligheter jeg alltid gjør når han er borte?… 

– Jeg drikker ALLTID brus rett fra flaska. Altså, en sånn stor flaske. Han får alltid kjeft av meg når han gjør det, men når jeg er alene hjemme gjør jeg det selv. 

– Jeg er alltid våken til langt på natt. Det er jo kanskje ikke så veldig smart, men jeg ligger alltid timesvis på telefonen når jeg sover alene. Det er da jeg er detektiv og stalker alt som kan krype og gå på Instagram. Nesten. 

– Jeg ser på dårlige, kleine og teite serier. Gjerne noe kliss. Har han vært borte lenge er ikke det så lurt, for da kan jeg begynne å gråte av savn av at noen kliner på filmen. 

Aiaiai… Også var det denne isen da. Jeg spiser alltid is når han er borte. ALLTID. 

Nå skal jeg spise frossenpizza og se på Paradise-finalen med lillesøster.

Sorry C, jeg venter IKKE på deg med å se den 💙💙

// Marty 

Jeg er en av de som nesten ikke bryr meg om hva jeg legger ut på sosiale medier. Jeg forsøker å være ærlig, ekte og av og til litt morsom. Det betyr at jeg også av og til legger ut bilde av meg selv i bikini, ikke for å være morsom, men fordi jeg har lyst til det. Jeg vet godt med meg selv at jeg ikke har den typiske Instagram-kroppen, men jeg er hellig overbevist over at jeg ikke er så unormal allikevel. 

Det er en ting jeg har lagt merke til, og det er en ting jeg syntes er veldig synd. For når jeg legger ut disse bildene så pleier det nesten alltid å komme kommentarer som:

“Du er så tøff som viser deg frem i bikini”

“Stå på, fortsett med det du gjør”

“Du er så sterk”

“Du er råflott, ikke bry deg om hva folk sier”

“Digger at du gir så faen og bare er deg selv”

Og jeg vet ikke, men er jeg virkelig tøff fordi jeg går i bikini? Jeg mener ikke det. Faktisk mener jeg at jeg bare er skikkelig smart som tar på meg en bikini når jeg er på stranda, fordi det er ordentlig digg…

Jeg vet at det er et enormt kroppspress i dagens samfunn og jeg vet at det er en stor forventing til hvordan man burde se ut, men dere trenger ikke å kalle meg tøff fordi jeg viser meg frem og fordi jeg går i bikini! Fordi jeg er meg selv og fordi jeg trives i min egen kropp. 

Jeg poster ikke bilder av meg selv på Instagram for å informere om at jeg er annerledes, eller for å bli minnet på at jeg er det. Faktisk så føler jeg nesten at noen like godt kunne skrevet: 

“Du er sjukt tøff som legger ut bilde av deg selv i bikini når du ser sånn ut”

Det hender at kjæresten min også poster bilder av seg selv i bar overkropp, og han har aldri fått en eneste kommentar på at han er tøff som gjør det. Hvorfor får jeg som jente det og ikke han? 

Kan vi ikke alle bare dra frem bikinien vår, gi litt faen og nyte dette FANTASTISKE været? Uten å klappe i hendene for at noen ser ut som de gjør? 💪🏻
 

Facebook HER – Instagram HER – Snapchat Martinehalvs

// Marty 

Hei folkens 💛 Nå sitter jeg i sofaen, jeg er god og mett i magen og jeg har saltvann i håret etter å ha hatt en svømmetur med mamsen i sjøen i kveld. Som jeg elsker sommer og sol! Det er ikke så ofte jeg titter så sent innom som nå, men akkurat nå så følte jeg for å gjøre det. Jeg vil nemlig si takk! 

… Takk til du som støtter meg!

… Takk til du som deler dine innerste tanker og følelser!

… Takk til du som stiller spørsmål og som kommer med gode ideer!

… Takk til du som har troa på meg og som forteller meg det!

… Takk til du som kommer bort og gir meg en klem. Sent lørdag kveld så møtte jeg en jente som fikk meg til å gråte, for jeg trengte den klemmen så sårt!

… Takk til du som sprer glede, gir komplimenter og sier fine ting til meg og i mine kanaler.

… Takk til du som er på laget mitt og som en en del av min gjeng. 

Jeg setter så stor pris på dere alle og enhver, og vit at jeg ser dere, lytter til dere og bryr meg – Enormt. Tusen takk for at dere er så bra og for at dere gidder å følge meg gjennom tykt og tynt. Tusen takk for at dere er med på å mene, dele og gjøre verden til et litt bedre sted! 

Tusen, tusen takk fra en veldig takknemlig Martine!

Stor klem fra meg. 

// Marty 

Hvor mange ganger har jeg ikke planlagt at jeg skal vaske badet, for også ende opp med å gjøre det rett før jeg hopper inn i dusjen? Jo, senest i dag. 

Det er bare en av de rare (eller kanskje ganske normale?) tingene jeg gjør – Som jeg egentlig ikke sier høyt. For det første skal man vel ikke vaske badet naken og for det andre så er det ikke veldig flatterende, men hallo! Badet blir jo hvert fall rent. 

Kanskje du kjenner deg igjen i noen av de andre merkelige, surrete og rare tingene jeg gjør? Jeg krysser hvert fall fingrene for at jeg ikke er alene…

✂️ Av og til barberer jeg kun den delen av leggene som er synlig for andre. Hvis jeg for eksempel har på meg en bukse med en liten glipp, så barberer jeg bare der. Lat? Neh. Genial? Ja.

🤦🏻‍♀️ Og apropos barbering. Jeg glemmer ofte et eller to SJUKT IRRITERENDE hårstrå ved ankelen. Når jeg ser det blir jeg sittende å nappe på de i håp om å få de vekk. 

👗 JEG HAR INGENTING Å HA PÅ MEG! Altså, lurer du på hvor mange ganger jeg sier den setningen i løpet av en uke? Jeg tror faktisk ikke at jeg tør å innrømme det en gang. Det ender ofte med at halve klesskapet ender opp på gulvet eller på senga. 

🤷🏻‍♀️ Holder den ene hånden på puppen… Spesielt hvis jeg ligger i sofaen og ser på TV. Det er alltid trygt og godt…

🤳🏻 Jeg elsker å stalke mennesker på Instagram, og om jeg noen gang har klart å like et bilde av tanta til kusina til en jente jeg syntes var pen? Skitt, ja….. Jeg har faktisk lært meg at det er bedre å stå i det hvis uhellet først skulle være ute, fremfor å fjerne “liken”. Ofte får jo den du har likt bilde til varsel, og det er faktisk kleinere å “unlike” bildet, enn å stå i det. 

✨ Det hender jeg drømmer om å være bestevennen til Beyoncé. Og at jeg er sjukt god til å synge. Faktisk hender det (ganske ofte) at jeg later som at jeg er like god til å synge som Beyoncé. 

🤡 På mobilen min har jeg 10512 bilder. Ja, det er sjukt… Jeg tror at halvparten av de er bilder av meg der jeg forsøker å være deilig, lager grimaser eller bare knipser med kameraet. 

👓 Jeg googler ALT. Alt fra hvor lenge kaniner lever til hva moren til en kjent fotballspiller heter. 

👄 Når jeg pusser tennene gjør jeg alt mulig annet. Jeg går i søpla, rydder i stua og ja, ting som må gjøres. Derfor tar det fort rimelig lang tid å pusse tennene. 

💦 Jeg har jo utrolig nok noen blomster i leiligheten min, og de blir sjeldent vannet kun for å vannes. De blir vannet med restene av vannglasset, vannflaska og kaffekoppen. 

🍔 Når jeg er alene spiser jeg alltid mer enn når jeg er med andre. Ah, jeg elsker å spise aleine. 

Kjenner du deg igjen?

Facebook HER – Instagram HER – Snapchat Martinehalvs

// Marty 

Kjæresten min setter seg snart på flyet for å dra på guttetur. I hele helgen. Vi snakker destinasjon dåse, alkohol, baris og høy prompefraktor. Jeg burde antakeligvis kjent svetta renne og holdt haugevis av taler om hvorfor han ikke skal få dra på guttetur. For ja, litt skummelt er det jo. 

Han har lagt igjen lapp med at han elsker meg og han gikk på tå-hev i hele går kveld. For min del var det helt supert, for da ble hele leiligheten støvsugd og badet vasket! HURRA! For en luksus. 

Han spurte pent om jeg kunne pakke baggen hans før vi skulle legge oss i går. Argumentet han brukte var at jeg var så mye flinkere enn han… Om det var fordi han var lat, eller fordi han ville gi meg følelsen av kontroll vet jeg ikke. Og etter at de to shortsene og fire trusene var puttet i baggen spurte jeg hvor mange kondomer jeg skulle legge nederst. 

Muligens dårlig hersketeknikk. Men hey, jeg kunne ikke dy meg. 

Sannheten er at jeg faktisk ikke kunne vært roligere enn jeg er. Samtidig er jeg veldig glad for at han satte seg ned å spurte om det var greit før han takket ja til å bli med. Men det er vel ikke min oppgave å si nei? For selvfølgelig skal han få dra på guttetur, synge, danse og gjør hva gutter gjør på guttetur. For jeg kan godt være redd for andre damer, strippeklubber og dårlige horehus, men hva er egentlig forholdet basert på da? Hvis ikke jeg kan stole på han, så er det vel ikke liv laget uansett?

Uansett så er jeg egentlig mer redd for at han skal bli solbrent. 

Jeg kunne vært hysterisk for at han skal sjekke opp andre damer, ligge rundt og være utro, men hvis ha gjør det – Så er han jo en dritt, og da er det jo han som driter seg ut! 

Jeg prøver å tenke motsatt. For jeg hadde blitt forbanna hvis han forhindret meg i å dra på jentetur, og hvorfor skulle det egentlig vært noe bedre? Jeg er overhode ikke keen på å være hun som sitter sur og grinete hjemme, mens han er og “testosteronerer” rundt. Han skal jo selvfølgelig få dra på guttetur!

Det kan jo umulig være sexy med en dame som bare kjefter og er nervøs. Og hvis jeg skal være helt ærlig så er det jo helt fantastisk å få kåken for meg selv noen dager. For gjett om jeg skal kose meg med sol, fjernkontrollen for meg selv, en kveld ute på byen og en SVÆR isboks på fanget. 

Nei, det å være dama som stopper kjæresten i å dra på guttetur gidder jeg søren ikke å være. Og tenk hvor glad, sliten og fornøyd gutt jeg får hjem da (med gave fra tax-free’n…) 

Litt mann må han få lov til å være uten at jeg skal kjase, mase og være stressa. 

Facebook HER – Instagram HER – Snapchat Martinehalvs

// Marty 

For noen dager siden skrev jeg at jeg mente at det er helt i orden for kvinner å sole seg toppløse på stranda, og det er jeg SÅ glad jeg gjorde. Reaksjonene i kommentarfeltene viste meg nemlig på hvor viktig det er å ta det opp og hvorfor noen må gå foran å si: PUPP ER PUPP. 

Det er nemlig mange som er uenig det. 

Som for eksempel:

Anonym: Jeg går ikke rundt og vifter med penisen min og det er akkurat det samme. Skal du flashe puppene dine skal jeg flashe penisen min og hadde du likt det?

– Det er stor forskjell på pupper og penis. Den eneste likheten er vel at begge ordene starter på p. Penis og vulva er det samme, og begge delene skal dekkes til av alle så lenge man ikke er på en nudiststrand. Jeg tisser ikke ut av puppene mine, men du tisser ut av penisen din. Blant annet. 

Stine: Pupper til damer er tiltrekkende og med mindre du vil at alle skal tiltrekkes av deg så burde du vel kle på deg. 

– Kvinnelige bryster er mer seksualisert og det er jo det som er hele problemet. MEN! Kvinnelige bryster er ikke mer eller mindre naturlig enn mannlige bryster. Jeg forstår at det er forskjell på mannlige og kvinnelige bryster, som for eksempel at kvinner kan amme med sine.

Og ja, at blant annet pornoindustrien har gjort kvinnelige bryster veldig pirrende og hemmelig.  

Erik: Pupper er bare pupper, halvparten av jordas befolkning har dem. Halvparten av jordas befolkning har pikk også, ifølge din logikk er det greit at jeg viser fram hele stasen neste gang vi sees på stranda?

– Jeg skal være så ærlig at jeg forstår at Erik mener han treffer spikeren på hodet, men igjen: Vulva, dåse, kvinnelig kjønnsorgan (hva du nå kaller det) kan sammenliknes med penis – IKKE pupper. 

Anonym: Damer sine pupper er mye større enn mannlige og det sier seg selv at de skal dekkes til?!

– NEI! Kvinnelige bryster er ikke alltid større enn mannlige bryster. Og som Vera sa i et kommentarfelt: Å bestemme tildekking basert på kroppsstørrelse er en grassalt dårlig ide. 

Håkon: For meg er det helt greit at damer går med minst mulig klær på stranda! Man da er det viktig at jeg holder badebuksa på. 

– Du vet at det også finnes kvinner som tenner på mannlige bryster? Du vet også at det finnes menn som ikke tenner på kvinnelige bryster? Uansett: Kropp er flott! Jeg syntes også det. Jeg syntes heller ikke det er feil å se en mann i bar overkropp, men jeg klarer fint å kontrollere meg og holde bikinitrusa på. 

Mor: Kan ikke dere toppløse damer respektere at folk syntes det er flaut?

– Det er MYE jeg syntes er flaut, bare så det er sagt. Og ja, noen synes også at pupper er flaut. Som Vera også sa så fint i kommentarfeltet: Det er kulturelt, og ikke spesielt alvorlig. Alt som er kulturelt kan endres, og bør endres dersom det er urettferdig, skadelig, diskriminerende osv. Derfor bør kulturen vår jobbe med å endre seg. Slipp løs puppen! Like lover, regler og normer til folket!

Fra litt spøk og mye alvor: Dette er en debatt vi gjerne kan være enige om å være uenige om. Jeg aksepterer at noen vil beholde bikinitoppen på, på lik linje som jeg aksepterer om noen vil droppe den. Pupper er faktisk bare pupper og i bunn og grunn blir vel de fleste av oss flaue fordi vi er lært opp til at pupper er pirrende og flaut – Og at det hører sammen med sex. 

Det er klart vi kan bruke masse tid til å provosere oss over at kvinner går likt kledd på stranda som menn, eller så kan vi bruke tiden på søppelet i havet, at titusenvis av kvinner årlig dør av usikre aborter eller at jenter (mange av de er toppløse og driter nok i det) fortsatt blir tvunget til å gifte seg. I følge Dagsavisen blir 7,5 millioner jenter giftet bort hvert eneste år og 20.000 jenter blir giftet bort ulovlig hver dag. Det er en jente nå. Nå. Nå. Nå. Nå. Og nå. 

En ting er hvert fall sikkert: Vi burde ha kommet lenger enn at vi kvinner blir fortalt at vi må dekke oss til. Vi burde ha kommet lenger enn at vi kvinner blir tatt på når vi ikke har dekket oss til. Vi burde ha kommet lenger enn at vi kvinner må kle oss anstendig for å bli tatt seriøst. Vi burde ha kommet lenger enn at vi kvinner må kle på oss for å være ordentlige. Vi burde ha kommet lenger enn at vi kvinner må kle av oss for å bli sett. Vi burde ha kommet lenger enn at vi kvinner må dekke oss til for å ikke virke pirrende. 

Ses på stranda, toppløs eller ei. 

Facebook HER – Instagram HER – Snapchat Martinehalvs

// Marty 

 

På lørdag ble Champions League-finalen spilt mellom Real Madrid og Liverpool. Jeg har lenge vært spent på kampen og til tross for at de fleste jeg tilbragte de spennende timene lørdagskveld med holdt med hjemmelaget, så hadde jeg troa på Liverpool.

Det ble en kamp som jeg tror de aller fleste supportere kommer til å huske lenge. Og for oss supportere så kommer det snart en ny sesong. Det kommer nye spillere. Nye trenere. Nye mål. Nye seiere. Nye tap. Nye muligheter. 

Under lørdagens kamp er det én mann som har det verre enn alle andre. Til tross for at jeg vet at mange Liverpool-fans måtte tørke noen tårer lørdagskveld. Loris Karius dreit seg nemlig ut. Ikke bare en gang, men to ganger. Og hvordan reagerer folket? 

Med å hate. 

For hallo! Jeg vet at fotball betyr enormt for mange, jeg vet at fotball er som religion for mange og jeg vet at mange lever og ånder for fotball. Men det å drapstrue og hate løser da ingenting. Det å skrive at man skal ta livet av noen på grunn av en fotballkamp (ja, jeg vet at det betyr mye) er jo helt vanvittig! Altså, kan vi ikke bedre? Kan vi ikke heller være litt medmenneskelige, vise litt sympati og stå opp for noen som trenger det? 

Loris Karius trenger neppe flere sinte mannfolk som vil ta livet av han fordi han dreit seg ut. 

Det er selvfølgelig lov til å være skuffa og det er greit at det for noen vil ta tid før det går over. Men jeg er faktisk ordentlig skuffa over hvordan enkelte Liverpool-supportere har reagert og hvordan enkelte har oppført seg på nett! 

Jeg er selv Liverpool-fan, men det er ikke til å legge skjul på at Liverpool-supportere har et rykte på seg å være sytete og like å legge skylda på andre når de taper. Unnskyld, når vi taper. For bærer man merket på brystet, så får vi jaggu være supportere nok til å vinne og tape med samme sinn. 

Det å skrive at Ramos burde brennes for taklinga si, både for hvor grusom han er, men også for hudfargen hans gjør meg bare ordentlig trist. Og at noen ønsker å skyte han i begge knærne? Jeg lurer på om Kenneth, som skrev det også sier det foran sønnen sin. For det er i så fall enda mer skremmende. 

I år tapte Liverpool, og ja – Det suger. Men det er nok nå og vi kan faktisk skjerpe oss. Det er på tide å gå tilbake til våre vanlige liv med 8-16 jobber, kjøring i barnehagen og fotball på løkka. Vi hadde nok ikke gjort det bedre sjæl (selv om mange påstår det) og kan vi ikke skjerpe oss – Og legge bort tankene om at noen burde dø? 

Jeg vet at enkelte gamle og grinete fotballsupportere vil le av disse ordene, og jeg skulle gjerne stilt spørsmål om: Har du aldri driti deg ut? Men, jeg vet at noen garantert kommer til å si at de hvert fall aldri har ødelagt muligheten til å vinne Champions Leauge.

Men hallo, det var en fotballkamp. Og heldigvis var det ikke den siste. 

Facebook HER – Instagram HER – Snapchat Martinehalvs

// Marty 

 

 

 

Herregud, ukene går jo så fort! Men, jeg trøster meg med at vi allerede har fått en GOD dose sommer til tross for at sommeren egentlig ikke har startet. Faktisk gjør det meg ordentlig glad av å tenke på det. Akkurat nå befinner jeg meg i Skien. C og jeg dro hit i går kveld og skal være her til i morgen. Vi startet dagen med å trene før det har stått en del ærender for tur. Jeg har blant annet måtte bestille nytt “merke” bak på bilen min, fordi en eller annen idiot har stjålet det. Assa, kom igjen liksom! 

Det er dags for en oppsummering av uken som gikk:

👆🏻 Ukens opptur: At det har vært så fint vær. Det har gitt meg energi, påfyll av alt jeg tror har manglet og det er faktisk ganske så mye enklere å stå opp om morgenen når sola skinner. 

👇🏻 Ukens nedtur: At Liverpool tapte Champions Leauge finalen. Neida, joda. Det var egentlig ikke så mange nedturer forrige uke, annet enn det – Så da får det bare bli sånn.

🍕 Ukens måltid: Jeg var i bursdag på lørdag og det var altså så mye deilig mat! Mhmm… Jeg angrer fortsatt på at jeg ikke spist enda litt til. 

⚽ Ukens “dette er kult”: Jeg var så heldig å bli invitert til Telenor Arena der det var Superhelg for Toppserien. Det gikk 6 kamper der i helgen og var et ordentlig bra og kult opplegg! HEIA JENTEFOTBALLEN 💪🏻

👁️ Ukens tanke: Jeg tenker MYE om dagen. Jeg tror jeg er i en fase der jeg forsøker å finne ut av ting, samtidig som at ting er veldig fint. På en måte tror jeg at jeg tenker så mye over livet, min situasjon og alt som påvirker mitt liv fordi alt annet er på stell. Jeg stiller liksom spørsmål til alt om dagen. Ah, egentlig er det veldig slitsomt. 

💥 Ukens yes: At jeg nærmer meg slutten av et prosjekt jeg har jobbet med lenge. 

😩 Ukens irritasjon: Uten tvil debatten om man får lov til å være toppløs på stranda eller ikke. AAH. Kan ikke pupp bare få lov til å være pupp? 

📽️ Ukens film/serie: Sola har skint og jeg har sittet minimalt foran TV-en…

💿 Ukens sang: “Danza Koduro” har jaggu blitt spilt mye den siste uken. Jeg husker så godt når den kom og den har vært like høyt elska den uka her, haha! 

👊🏻 Ukens frustrasjon: At det virker som at noen mennesker kun er ute etter å skape kvalme. Den siste uken har jeg følt at det er noen som gjør alt som står i deres makt for å “ta meg” på de merkeligste ting. Det hender jeg lurer på om folk har så lite å gjøre eller at noen bare får det bedre med seg selv av å tråkke på andre. Man kan godt være uenige om ting eller diskutere ting, men man trenger vel ikke være usaklige og teite? Eller, haha. 

🧚🏻‍♀️ Ukens glede: At jeg føler meg bra om dagen! Jeg føler meg fin og det er DIGG! 

Jeg håper du får en finfinfinfin dag. 

xx

// Marty 

Det er sommer og det er sol. Vi kaster klærne og nyter varmen vi virkelig har fortjent etter en litt for lang og kald vinter. Selv elsker jeg å bade, ligge i solsteiken og henge på stranda. Nå, i forskjell fra de tidligere årene ligger jeg på en strand der overtallet er eldre damer. Eller, de er hvert fall en god del år eldre enn meg. 

Tidligere i uken var jeg heldig å ha mulighet til å ligge på stranden på en helt vanlig arbeidsdag og da var det kun meg og disse damene. Flertallet solte seg toppløse. Nå, idag, som enda flere badenymfer og strandelskere har fri, fikk både jeg og damene som solte oss toppløse beskjed om å dekke oss til av en hysterisk mor. Fordi sønnen hennes syntes det var ubehagelig at vi solte oss toppløse. 

Og jeg mener oppriktig at det er deg det er noe galt med hvis du lar deg provosere av at noen soler seg toppløse. For hvis sønnen din blir støtt av at damer i alle farger, fasonger og aldre ligger bort over en helt stille og rolig strandlinje toppløse vil jeg også tørre å påstå at du har større problemer enn oss. Jeg håper nemlig ikke at du lærer sønnen din at pupper er et pirrende mysterium og noe som er unaturlig og rart. 

Og… Slutt å be oss damer dekke oss til. Slutt å seksualiseres oss unødvendig og slutt å bestemme hva vi får lov til å ha på oss, eller ikke. 

Puppene mine er nemlig bare pupper, og det er faktisk noe av det mest naturlige i hele verden. Faktisk har ca. halve jordas befolkning det, så det er verken sjokkerende eller noe nytt. 

En dame som ligger og soler seg toppløs er nemlig ikke sexy og det siste hun behøver er å seksualiseres. En dame som ligger og soler seg toppløs er en dame som nyter sola, som kjenner svetteperlene renne nedover panna og som kobler av fra den ellers så hektiske hverdagen. Ikke en som skal trenge å bry seg om at du er redd for at puppene hennes skal være frastøtende. 

Pupper er SÅ naturlig, og jeg tror vi trenger å gjøre pupper naturlig igjen. Vi har mer kroppspress en noen gang, og jeg tror vi alle har godt av å se kropper, pupper, cellulitter og hva vi nå ser – I alle farger og fasonger. Ikke bare i porno og bak lukkede dører på soverommet. For det er ikke sånn at menn syntes at pupper er mer sexy nå, enn for 60 år siden. Den eneste forskjellen er at pupper nå stort sett er forbundet med sex og noe hemmelig – Fordi det alltid er tildekket. 

La meg få sole meg toppløs og la meg få ha puppene mine i fred! Det er faktisk bare et par pupper.

Facebook HER – Instagram HER – Snapchat Martinehalvs

// Marty 

Hei folkens! Søndag, solen skinner og jeg har satt meg utenfor døren for å jobbe litt. Inne sover C og to kompiser av han. Vi feiret bursdagen til bestekompisen til C og kjæresten hans i går, og det var veldig hyggelig. Det ble veldig sent, og de kommer nok til å sove en god stund til. Det er sånn som nå jeg er evigtakknemlig for at jeg ikke drikker, for det er helt nydelig å stå opp, sette meg ut og være klar for en ny dag – Helt fin og frisk. 

Uansett, det er klart for ukens spørsmål! 

– Er du religiøs?

Nei, jeg vil ikke kategorisere meg selv som religiøs! 

– Fører du regnskapet ditt selv?

Nei, det har jeg veldig flinke folk som hjelper meg med. Takk og lov! 

– Syntes du det er hyggelig eller rart når folk kommer bort til deg på gata?

Er det lov til å si at jeg syntes at det er VANVITTIG? Haha. Jeg blir like overrasket hver gang, men det er også så hyggelig. 

– Skal du reise noe i sommer?

Jepp! Jeg reiser faktisk om ikke så lenge. Jeg forteller om det snaaaart! 

– Bor dere ved sjøen siden du av og til legger ut bilde av en brygge og sånt?

Ja! Jeg ELSKER det. Det er så fint, og nå som været er så bra får jeg sydenfølelse hver gang jeg går ut av døren. 

– Har du fast lønn?

Nei, det har jeg ikke! 

– Syntes du det er hyggelig å treffe igjen gamle bekjente?

Ja, det er klart det er! Faktisk traff jeg på en gammel kompis som jeg har gått på både barne- og ungdomsskolen med i går (natt). Vi fikk ikke prata så mye, men det var ordentlig hyggelig å se han. Faktisk traff jeg på ganske mange i går!

– Vet du hvem som vinner Paradise Hotel?

Nei, det gjør jeg ikke. Jeg er ikke i “Paradise-miljøet”, så det er vel ingen grunn til at jeg skulle visst det heller. Jeg håper og tror Leo, og det har jeg sagt hele tiden, hehe.

– Hvilken klesstørrelse bruker du?

Altså, det varierer ofte veldig. Jeg finner plagg jeg liker, prøver og kjøper det hvis det passer og er fint! 

– Hvilke prosjekter holder du på med nå?

Det er jo det da, haha… Jeg skulle gjerne fortalt alt jeg driver med og holder på meg, men for det første er blant annet det ene prosjektet ganske mye større enn bare meg. Jeg forteller selvfølgelig om alt så fort jeg kan, og det er noe jeg er sprekkeferdig med å dele!

– Hva syntes du om Sofie Nilsen?

Jeg kjenner ikke Sofie sånn altfor godt. Men vi er jo kollegaer og treffes nå og da. Jeg syntes hun er en kul jente som står opp for seg selv og som jobber veldig målrettet! 

– Likte du de som skulle være med i Farmen Kjendis?

Det har jeg egentlig ikke gjort meg opp en formening om, men det kommer jo helt sikkert til å bli like underholdende og lættis som de andre sesongene! 

– Kunne du tenke deg å være med i Farmen Kjendis?

Ja, så absolutt! 

– Hvor gammel var du første gang du hadde sex?

Jeg har sagt det før og jeg sier det igjen! Enkelte spørsmål (som dette) føler jeg at ikke har noen verdi for noen andre enn meg selv. Jeg er for at man skal kunne ha litt privatliv (tross alt) og alt trenger man faktisk ikke å dele. Eller, det vil hvert fall ikke jeg!

– Har du noen gang prøvd noen rusmidler?

Nei!

– Har du noen tatoveringer? Vil du eventuelt ha/ha flere?

Nei, jeg har ingen tatoveringer! Jeg har ikke behov for å ha noen sånn ting er nå heller. Av en eller annen grunn så føler jeg at jeg ikke kler det? Og, jeg gidder ikke å ta en tatovering bare for å ta en tatovering. 

– Har du båt?

Nei, det har jeg ikke!

– Skal du slutte å blogge, eller er det bare rykter?

Det er nok bare rykter! Jeg har ingen planer om å slutte.

– Hvor skal dere bo neste år?

Sånn ting er nå så ser alt ut som at vi skal bo her “hjemme” (hvorfor satt jeg sånne “”? haha) neste år. 

– Savner du noen gang å bo i Sverige?

Hver eneste dag. Jeg savner ikke nødvendigvis å bo i Sverige, men jeg savner vennene mine der og miljøet. Selv om det skjedde mye rart og selv om oppholdet nødvendigvis ikke var perfekt, så var det ordentlig bra allikevel. 

– Har du fått noen psykiske problemer etter overfallet?

Hva kan jeg egentlig svare? Det er klart at en sånn hendelse setter sine spor. Det gjør fortsatt vondt og det er fortsatt ganske uvirkelig. Jeg har ikke fått noen store (eller små) psykiske problemer nei, men det setter sine spor i psyken… Om du skjønner? Nå har jeg på mange måter klart å distansere det litt, men det sitter nok også mer i enn jeg egentlig tenker. Nå er jeg hvert fall ikke redd for å være alene hjemme lenger, og DET er en stor seier i seg selv. 

Det var det for denne gang! Nå skal jeg jobbe litt før jeg må vekke alle inne sånn at jeg kan få spist litt ordentlig frokost, lunsj, alt ettersom. Etter det må jeg krige for å få klart noe som må leveres inn i morgen! Jeg håper dere nyter denne deilige søndagen 🌸

// Marty