Jeg skvatt litt da jeg så at det kun er fire dager til julaften idag. Jeg skal innrømme at jeg har minimalt med julestemning i år, til tross for det ikke så pene juletreet vi har fått satt opp i stua vår her. Eller den gigantiske julepynten ved stranda, de fargerike og ihjel pyntene husene og julemusikk i butikkene. Men vet du, det gjør ingenting. Det blir jul allikevel, den blir bare litt annerledes – Og annerledes er fint det. Det aller, aller viktigste er jo plass til jul, nemlig familien vår – Så da spiller ingenting annet så stor rolle. 

På fredag debuterte C i AHL for Ontario Reign, og på lørdag spilte han sin andre kamp. Han spilte som en helt begge kampene, og det var stort å få ta del i det, ikke bare sammen med han – Men med den lille gjengen som er på besøk her nede. TENK at mammaen hans skulle få med seg debuten… Det er egentlig for godt til å være sant. Spesielt med tanke på at hun egentlig ikke skulle kommet før neste uke. Det var stort, fint og veldig, veldig gøy. Det er ikke så mye vi vet denne sesongen, men jeg vet at han aldri har vært bedre, mer klar eller bedre rusta. 

Det gjør liksom alt verdt så verdt det når drømmer blir nådd, når minnekontoen bruser over og når vi får oppleve det vi gjør. Sammen. 

Her har du et lite bildedryss fra helgen: 

I går hadde C fri, så vi spiste lunsj ved stranda med gjengen vår, før vi dro for å vise dem Santa Monica. De fikk også se solnedgangen der, som er noe av det fineste jeg vet om:

Se hva jeg spiste i går! Pappa og Pørni hadde med seg to poser med smågodis hit, og det var så digg 💕

Nå skal jeg gripe dagen og hoppe i fillene, for jeg skal ta med de andre til Rodeo Drive i dag. C er på trening, så han får kommet etter om han vil. I dag har jeg forresten levert en video til redigering som skal på YouTube, så det er en ny video rett rundt hjørnet! Du kan abonnere på kanalen min HER om du vil.

Jeg håper at du har det bra, at du ikke stresser og styrer deg ihjel med jula og at vi alle kan være enige om at vi ikke trenger å kommentere verken hverandre vekt, matinntak, livssituasjon eller andre ting folk har nok med å hanskes med selv i år.

FORRESTEN! Livets mascara (Sky High) har kommet inn på lager HER igjen. Tips tips tips! 

Stor, stor klem fra meg, 

 

 

 

Foto: Alexander F. C Johansen

I dag skal du få treffe Kaisa i Sykt Ærlig Med Martine. Jeg traff Kaisa i Kristiansand i november, og møtet vårt gjorde et stort inntrykk på meg. 

Barnefattigdommen øker i takt med køene til fattighusene. Én av fire nordmenn har ikke penger til en uforutsett utgift i 2021. Kaisa og flokken hennes er en av familiene bak de mørke tallene. De linjene slo mot meg da jeg satt og spiste lunsj tidligere i år. Det var beskrivelsen av en dokumentar som var blitt publisert på Aftenposten, laget av Kaisa selv. Jeg hadde egentlig tenkt til å bare se litt mens jeg slurpet i meg resten av tomatsuppa, men jeg ble sittende og se hele. Den var brutal. Brutalt ærlig. 

Det endte med at jeg sendte en melding til Kaisa, for å takke for ærligheten. Og i dagens episode av podkasten min Sykt Ærlig Med Martine er Kaisa gjest. Og hun er sykt ærlig. Om fattigdom, det å måtte be om hjelp, det å ikke ha penger til mat til barna, hvor ensomt det er å være fattig og om hva som skal til.

For som Kaisa selv sier: Vi må snakke om hvorfor vi i «verdens rikeste land» tillater at fattigdommen bare øker fra år til år.

Du finner episoden der man finner podkast ved å søke etter ‘Sykt Ærlig Med Martine’ på feks iTunes, Spotify eller i podkastappen (kan lastes ned for de med Android eller andre mobiler)🖤

God tirsdag fra… Hermosa Beach 💛 

C er på trening og jeg jobber, akkurat som det pleier å være en tirsdag klokken halv tolv. Jeg lurer liksom på om en hverdag i Los Angeles noen gang kommer til å føles ut som det en hverdag gjør hjemme. Jeg vet ikke, men jeg vet hvert fall at jeg trives. Det er annerledes, men fint. 

For første gang siden vi flyttet vet vi hva morgendagen vil bringe, og det føles veldig godt. Jeg har vært litt, eller, veldig spent og utrolig for hvordan jula ville bli – Men nå vet vi at det blir jul og nyttår her, og det er jeg veldig glad for. Spesielt siden familiene våre kommer. Det har ikke akkurat vært så lett å planlegge for å si det sånn, men nå vet vi – Endelig. 

Vi har fått en leilighet her som ligger samme sted hvor de fleste andre spillerne i organisasjonen bor, tretti sekunder fra stranda. Det er helt vidunderlig. Tenk det liksom! Jeg gleder meg til å vise dere. 

I går fikk vi også bil, og det gjør livet her enormt mye enklere. Det er ikke bare, bare å komme seg rundt i den byen her, spesielt med tanke på hvor vi bor, matbutikken, der hvor C trener og der hvor de spiller kampene sine. Det er to forskjellige haller, og hallen hvor de spiller kamper er et stykke herfra. Så ja, alt blir ganske mye enklere og mer praktisk nå! Jeg skal til hallen hvor de spiller kamper som ligger i Ontario for første gang til helgen, og planen er å kjøre selv – Så jeg tror jeg må øve meg litt før den tid😅 Trafikken her er hinsides, og ti felt er litt å hanskes med, hehe. Heldigvis er både mamma, mammaen til C, pappa og lillesøs her til helgen, så jeg slipper å gjøre det alene, haha!

Å, som jeg gleder meg til de kommer og jeg håperhåperhåper at alt går i orden. Det er jo litt mer som kreves for å reise nå enn vanligvis, så jeg ja… Moren til C kommer i morgen, pappa og lillsøs kommer på fredag. Så kommer stefaren, den ene lillebroren til C og kjæresten hans neste onsdag. For en fryd ❤️

I dag skal vi derfor ut på juletrejakt, for juletre skal vi ha – Samme hva. Det er jo litt begrenset hva vi kan gjøre alle stedene vi blir sendt og alle stedene vi bor, men jul og juletre blir det uansett. 

Fire tips:

Rabattkoden MARTINEH20 gir 20 % rabatt hos Cubus

Rabattkoden Martine20 gir 20 % rabatt på den nyeste, fresheste og beste womanizeren fra Sinful HER (den gjelder ut morgendagen)

Rabattkoden MARTINEH20 gir 20 % rabatt på alle ordinære varer fra ICANIWILL

Det er en ny sesong ute av Sex And The City på HBO nå. ÅÅÅ som jeg gleder meg til å se den!!!! 

Jeg håper at du har det fint, og at du henger i stroppen. Husk å gjøre noe bra for deg selv, å drikke nok vann, å stikke hodet ut i dagslys og høre på den musikken som gjør deg glad. Det hjelper om ting er litt kjipern, tro meg. 

Stor klem fra meg,

 

Hei! 

Jeg titter bare innom for å tipse deg om dagens podkastepisode. Det er en sånn episode som rører, engasjerer og som på en eller annen måte klarer å bli personlig. For dagens gjest er den veldig personlig og jeg vet at det har krevd mye å skulle dele. Men det er viktig, og jeg har lært og forstått ting jeg aldri før har gjort – Eller sett. 

Dagens gjest er oppvokst som Jehovas Vitne. Jeg skal innrømme at jeg ikke kan så alt for mye om det selv, men jeg vet at de for eksempel ikke feirer jul, noe jeg vet har vært vanskelig for dagens gjest. Det har faktisk vært ulovlig. 

I dag er hun voksen, og hun er ikke lenger en del av Jehovas. Det har også kostet mye, og hvorfor forteller hun om i dagens episode. 

Du finner episoden der man finner podkast ved å søke etter ‘Sykt Ærlig Med Martine’ på feks iTunes, Spotify eller i podkastappen (kan lastes ned for de med Android eller andre mobiler)🖤

For noen uker siden hadde jeg besøk av God Kveld Norge, hjemme hos mamma og pappa. Det var dagen etter koniseringen, og vi snakket om både det, celleforandringer, men også om det såreste av alt: Det å skulle få barn. Det er så sjukt personlig, men jeg tror at det er viktig å prate høyt om det, som med alt annet – Fordi det gjelder flere av oss. 

Så ja, jeg hadde bare lyst til å dele denne videoen med dere, til alle som lurer på hvordan jeg og vi stiller oss til barn, frykten over å ikke kunne få barn og hva vi tenker å gjøre.❤️

– Klikk HER for å se videoen –

Klem fra meg! 

Reklame | Ellos

Hallo deilige desember og du ❤️

Her kommer det en aldri så liten rabattkode hos Ellos, og noen favoritter jeg gjerne vil tipse om! Rabattkoden er 445431 og gir
33 % rabatt på den dyreste varen på et kjøp og 5 % ekstra rabatt på nedsatte priser, ut 31.12. 

Jeg får jo ikke nok av hoodies, og jeg digger DENNE. Jeg digger også at den er stemplet med “A Better Choice”, som er et miljøstempel Ellos har laget. Det betyr at produktene er laget med hensyn til miljøet, gjennom mer miljøvennlige valg av materialer og bedre produksjonsprosesser med lavere ressursforbruk. For at et produkt på Ellos skal kunne klassifiseres som «A Better Choice», må materialsammensetningen bestå av minst 50 % bærekraftig materiale. Så tips! Se etter den grønne A Better Choice-stemplet om du behøver noe nytt og vil velge fornuftig. 

Den perfekte sorte genseren, alene, under en blazer, til jeans, skinnbukse eller til joggisen 🖤 Du finner den HER fra str. 34-52. 

Det samme med DENNE🖤 

Og DENNE. Den finnes i brun, sort og blå! Også A Better Choice. 

Denne fine genseren finner du HERog jeansen finner du HER 

Denne fine jakka er også A Better Choice og du finner den fra Str. 34-52 HER

Husk å oppgi rabattkoden 445431 for 33 % rabatt på den dyreste varen på et kjøp og for 5 % ekstra rabatt på nedsatte varer. Klikk deg inn HER for å komme www.ellos.no, for å titte og la deg inspirere av farger, antrekk og styles ❤️ Fortell meg gjerne hva du klikker hjem! 

Stor klem fra meg, 

Hallooo og god mandag 💛

Status? Vel, leiligheten i Greenville står på hodet, vi holder på å pakke koffertene våre og vi har et fly som går i ettermiddag. Igjen. Yes! Vi har ventet i spenning den siste uken på hva som vil skje før jul etter forskjellige beskjeder, og i går kveld fikk C telefon om at han har blitt kalt opp igjen. Vi skal derfor tilbake til Ontario Reign i Los Angeles. 

Det er både spesielt og slitsomt å stå i den situasjonen vi gjør denne sesongen, men mest av alt så er det gøy, og viktig for C. Det blir vårt tredje besøk i LA denne sesongen, og det er mer enn vi hadde turt å håpe på. 

Så ja, nå er det LA som gjelder fremover. Hvor lenge vet vi ikke, men akkurat nå er jeg veldig glad for at vi ikke har kjøpt så mye som en julenisse i leiligheten i Greenville og at jeg utrolig nok er like trygg i LA som her. Vi har jo faktisk vært like mye der som i Greenville foreløpig. Julen blir annerledes i år, som alt annet denne sesongen, men vi står så støtt jeg tror man kan i det og vi har vært så forberedt på det at det egentlig ikke gjør noen ting. Det er tøft, men det er heldigvis vi også – Og C er en helt oppi alt det her. Jeg beundrer han stort for at han står så støtt i den kaotiske hverdagen som er nå, og at han i tillegg klarer å prestere som han gjør. Det ekke for pingler. 

Jeg ville bare oppdatere dere med hva som skjer og hvor vi er på vei! Nå skal jeg gjøre meg klar her, før vi reiser avgårde til flyplassen. Husk å følge meg på Instagram (@martine.halvs) for å henge med på reisen! 

Vi snakkes fra Los Angeles. Jeg gleder meg!

Klem fra meg, 

Når jeg skriver dette innlegget, så sitter jeg på balkongen vår i leiligheten i Greenville, med sola i fleisen. Jeg vil egentlig mye heller prate om det, den deilige turen jeg har gått i dag eller… Ja, alt annet egentlig. Jeg kjenner nemlig at jeg er litt lei og jeg har ikke orket å forholde meg til svarene fra legen før for noen dager siden. 

Jeg fikk svar på vevsprøvene etter inngrepet/koniseringen jeg hadde for snart en måned siden dagen etter at jeg reiste tilbake til USA, samtidig som jeg suste rundt i gatene i New York, på mitt aller lykkeligste. Jeg skummet gjennom det, uten å verken oppdatere Christian eller noen andre. Bare mamma som jeg var med, og pappa som sendte meg det fysiske brevet.

Jeg har rett og slett trengt en pause, og kroppen min var ikke en gang ferdig med å leges etter selve inngrepet – Som krevde ekstremt mye av meg. Jeg har rett og slett trengt å få det litt på avstand. 

Jeg visste det meste som brevet fortalte meg, og jeg fikk nok en gang bekreftet at jeg har jæskla kjipe celleforandringer og HPV-virus. Jeg fikk også beskjed om at jeg må fortsette oppfølging/behandling gjennom sykehuset, og jeg må nok bare innse at dette kommer til å ta tid. Og hvem vet, kanskje jeg sitter her om et år og oppdaterer dere, og er helt fri for alt som heter celleforandringer? Jeg håper det. Jeg skal det. Det er planen. 

Forhåpentligvis har det hjulpet mye å fjerne livmorhalstappen – Men hvor mye det har hjulpet får jeg ikke vite før om en stund. Nå håper jeg bare at kroppen min er på jobb, og at det blir positive svar på neste sjekk. 

Ta HPV-vaksina om du ikke har tatt den, husk å sjekke deg om du har glemt det eller om det begynner å bli lenge siden sist og minn de damene du er glad i på det samme.

Det kan redde liv ❤️ Det har kanskje reddet mitt. 

 

 

Foto: Ida Fiskaa

Hallooo! Å som jeg håper at du har det bra i dag og at du har noe å glede deg til.

Dagens podkastepisode er hvert fall noe å se frem til, for i dag treffer jeg nemlig en diamant, med navn Ylva. Ylva Olaisen. Ylva er født i 2000, og artistkarrieren hennes startet da faren meldte henne på en sangkonkurranse. Nå kan hun kalle seg artist, og hun opptrer for fullsatte saler, landet over. Ylva er rå, selvstendig og tøff. Og dyktig. Du vet sånn gåsehud-dyktig. Amazing. 

Jeg er spent på hvem hun er, uten mikrofonen i hånda og hva som driver henne. Vi skal snakke om musikken hennes og hvor den kommer fra, for hva handler den egentlig om? Vi skal også snakke om kjærlighet, utroskap, venner og selvtillit. For jeg vet at hun har måtte jobbe med den. Og det å vise finger’n til janteloven.

Du finner episoden der man finner podkast ved å søke etter ‘Sykt Ærlig Med Martine’ på feks iTunes, Spotify eller i podkastappen (kan lastes ned for de med Android eller andre mobiler)🖤

Takk for at du lytter, det er skikkelig stas – Og tro meg: Det er MYE å glede seg til fremover! 

 

I går var det to stykker som spurte meg om hvordan det går, sånn egentlig. Jeg lurte litt på hvorfor de egentlig la på sånn egentlig, men det fikk meg til å tenke. For hvordan går det sånn egentlig?

Her i USA slenger både han jeg møter i døra på vei inn på treningssenteret, hun i kassa på butikken, Uber-sjåføren og en jeg skumper borti på gata how are you etter meg, i ren høflighet. Man behøver ikke å svare en gang. Det er jo litt sånn vi er vandt til hjemme også. Du vet når vi treffer en gammel bekjent på butikken og personen spør hvordan det går. Jeg svarer hvert fall bra på kommando, eller ja, på spørsmålet om alt er bra. 

Og stort sett så gjør det jo det, heldigvis. Nå også. Det går bra, men jeg skal innrømme at jeg føler at jeg har mista meg selv litt de siste ukene. Den siste måneden. Jeg har liksom ikke orket å ta tak i meg selv, å ta ansvar for meg selv og ta vare på meg selv. Det har vært så mye annet som har krevd sitt, at det har vært så enkelt og behagelig å bare la det flyte. Jeg har rett og slett glemt meg selv litt, og glemt alt det som skal til for at jeg skal føle meg bra. Jeg har sovet alt for dårlig, spist alt for dårlig og glemt alt som skal til for at jeg skal ha det best mulig. Jeg har heldigvis fått bevegd mesterverket mitt denne uka, som er en viktig faktor i min trivsel, og jeg jobber iherdig med resten nå. 

Det føles skikkelig… BLÆÆÆÆH. Dritt. Kjipt. Irriterende. Nesten flaut? Akkurat som at jeg skammer meg litt. Ikke at jeg vet hvorfor. 

Kanskje fordi jeg ikke har klart å opprettholde det jeg gjerne ønsker? At jeg føler litt at jeg har feilet? Det er tullete, for jeg vet at det heter å være menneskelig. Men allikevel. 

Jeg skulle ønske at det bare var å knipse med fingrene, så følte jeg meg som den dronninga jeg vil føle meg som, men jeg vet at det krever sitt. Å ta grep, å ta tak. Det er drittungt når man først har sluppet alt som er. Alt av rutiner. Og ting som egentlig får meg til å føle meg bra i hverdagen, sånn ellers, føles nå ut som et herk – Fordi jeg må komme inn i det igjen. Det er sånne små dustete ting som morgensmoothien min. Da jeg kom hjem til Norge gikk blenderen min i tusen knas, så da ble den automatisk kuttet ut av rutinen. Jeg kunne ikke trene, så da forsvant det. Jeg hadde jetlag, så søvnen min ble snudd på hodet og jeg rakk aldri å hente meg inn. Dagene var så hektiske at jeg ikke prioriterte å spise før jeg var så sulten at det nesten gikk rundt for meg. Ah… Og sånn har det bare fortsatt. Jeg har liksom ikke gjort noen ting som har vært bra, riktig eller fornuftig. Og nå går det ikke mer. Jeg synes liksom jeg skylder meg sjæl i å ta bedre vare på meg. Jeg veit jo at det er det viktigste av absolutt alt. Det er litt som at man må ta på seg sin egen maske før man hjelper noen andre på flyet. Sin egen redningsvest. 

Jeg vet egentlig ikke hvorfor jeg sier dette, jeg bare… Noe sier meg at jeg neppe er alene om å føle at jeg har kjørt på, glemt å puste og glemt å ta vare på meg selv i det siste. Og det er greit, det er livet, jeg veit det. Men jeg vil så gjerne leve livet, ikke bare overleve, ikke sant. Så ja. Jeg sier det for å minne deg på at du fortjener å ha det bra, og at du ikke bare kan kjøre på, å glemme deg.

Ikke jeg heller. Så i dag skal jeg lage meg en bra dag. Min har jo nettopp startet her, og om du er hjemme i Norge, så har du fortsatt tid til å gjøre noe bra for deg i dag du også. Og i morgen. Om det så er å gå en liten tur, ta en ordentlig dusj, legge oss en time før, spise noe vi vet gjør oss bra, for at vi skal føle oss bra, drikke nok vann eller bare si nei til noe som kun suger energi. 

For det hjelper jo ikke at alt er bra, om ikke vi har det bra – Ikke sant! 

Så ja, dette var min melding til deg og til meg. For nå har jeg sagt det høyt at jeg skal sørge for at jeg skal ha det bra og gjøre det som gjør at jeg har det – Så da er det litt vanskeligere å la være.

Og en ting jeg SKAL gjøre i dag: Bestille time hos en frisør. Det kråkereiret over her behøver litt magi og jeg tror at fake it till you make it funker. 😅

Jeg håper du har det fint, sånn på ordentlig, at dagen din har vært bra og du? GOOOOD 1.desember a ❤️ Tenk at det allerede er desember.