Nå har hun vært avholds i syv år og den datoen betyr mer enn bursdagen hennes. Hun begynte å drikke da hun var 14 år gammel, og lite visste hun at det hele skulle ende i katastrofe – Mange år senere. Etter mange år med juging, mye moro, unnskyldninger, blackouts, forklaringsproblemer og rus. Mye rus. På et tidspunkt handlet hele livet om å ruse seg, og alt var lagt opp etter det. Eller, det var lagt opp etter jobben og rusen. På det tidspunktet var nemlig jobben det eneste Nina hadde i tillegg til rusen, og hun sier selv at det var som at hun hadde to jobber. Først den ordentlige jobben hennes, også rusen. Derfor måtte hun får gå fra jobb hver dag 15.00, sånn at hun kunne få ruse seg.

Nina hadde nærmest null i fravær og ofte møtte hun opp to timer før kollegaene hennes på jobb. Da kunne hun nemlig gå av seg rusen, sminke seg og sørge for at ingen merket noe. Det gikk lenge, men en dag gikk det ikke lenger. En dag ble hun innkalt på et møte av hennes to ledere. Det møte, og den klemmen hun fikk av den ene lederen sin skulle forandre livet hennes.

Men først etter en overdose.

Du finner episoden der man finner podkast ved å søke etter ‘Sykt Ærlig Med Martine’ på feks iTunes, Spotify eller i podkastappen (kan lastes ned for de med Android eller andre mobiler)🖤 Legg gjerne igjen en vurdering i iTunes om du liker den!

– Treningssettet mitt finner du HER 

Det er veldig hyggelig når jeg får spørsmål om hvor genseren min er fra, hvordan jeg fikser håret mitt eller hvor sengetøyet mitt er fra, men det er ekstra hyggelig å få treningsspørsmål. Du vet, for en fritidsmosjonist som meg så føles det cirka sånn:

Fra spøk til alvor: Alle spørsmål er veldig hyggelige å få, men i dag så tenkte jeg at det var på tide å skravle litt om løping. Ikke fordi jeg er en ekspert, superrask eller dødsgod til å løpe, men fordi det er så mange som fyrer av en melding og sier at de ikke veit hvordan de skal komme i gang eller hva de burde gjøre. Det er til og med en hel del som sier at de ikke kan løpe, og om bena dine sitter på og det ikke er noe hokkuspokkus så er det jo bare tullball, for det er klart at du kan løpe!

Jeg gidder ikke å fyre løs med et treningsprogram, for det finnes det er haug av andre mye mer kompetente mennesker enn meg som kan gjøre, men motivasjon og et tupp i baken serverer jeg mer enn gjerne.

Jeg har hatt perioder der jeg har vært helt rå til å løpe, også har jeg hatt perioder der jeg har vært alt annet enn rå, og uten å snakke ned meg selv her, så har jeg følt meg som dette:

Jeg har ofte trodd at jeg må være god i ting for å gjøre det, men det er jo egentlig ganske dust – For øvelse gjør jo mester. Jeg har etter hvert skjønt at jeg ikke må løpe verken fort, langt eller proft for å løpe, for å få både utbytte og for å få glede av det, og det er jo det som er nøkkelen. Ja, det og huske på at alt er bedre enn ingenting!

Så når jeg har følt meg som kompisen over så har jeg gjort litt, litt til, enda litt til og fortsatt sånn til jeg har klart enda litt til. Vel vitende om at man ikke kan være like god hver gang! Om du klarer et minutt, så løp er minutt! Om om du klarer 500 meter, så løp 500 meter! Om du klarer 30 sekunder, så løp 30 sekunder! Om du gjør det noen ganger på rad, så tar det ikke så lang tid før minuttet blir til tre, før de meterne blir til en kilometer og til sekundene blir til minutter. Det er jo oss selv vi konkurrerer med, og selv om det både kanskje er vondt og tungt, så er det lite som slår det å klare litt mer neste gang man gjør det!

Nå sjekker PT-Marty ut her, men om du er en av de som tror at du ikke kan eller at du er for dårlig: Ta på deg joggeskoa og gjør ditt beste du, det er mer enn bra nok – Og du løper lenger enn om du blir sittende i sofaen💪🏻

… Og om du vil fylle på med DISSE superdigge proteinpannekakene som jeg lever for om dagen etter trening😂

GOD TIRSDAG TIL DEG💛

✗ Neste tirsdag sitter jeg i vår nye leilighet og i vår nye by og oppdaterer dere. Om jeg gleder meg? Ja, som en gærning faktisk.

✗ Jeg hadde litt knekken i går faktisk. Jeg vet ikke helt hva det var, men jeg tror det var en blanding av at jeg er sliten av å bo i en koffert, at det gikk opp for meg at vi faktisk skal flytte og at jeg ja… Det er jo et stort steg ut av komfortsonen og noe helt nytt, og det er jo både superkult, men også litt skummelt!

✗ Jeg skjønner ikke hvorfor det er så sykt vanskelig å merke reklame på sosiale medier rett. I sommer har jeg sett poster på poster som folk har latt være å merke fra både toppturer, surfeturer og you name it. Hva er problemet?

✗ Jeg snakket med en lærer forrige uke om noe jeg syntes var veldig interessant! Man tilpasser jo veldig ofte undervisningen etter de svakeste i en klasse, de får tilpassing og ekstra hjelp, men hvilken tilpassing får de som er de sterkeste faglig? De som for eksempel er hakket vassere enn de andre? Han som kanskje er flere år over klassen sin faglig i matte eller hun som er outstanding i språk i sin klasse? Ofte sier man jo bare at de klarer seg jo, fordi de er så flinke – Men fortjener ikke de tilpassing og utfordringer på lik linje som de som behøver ekstra hjelp? Jeg syntes det, og jeg tror det er mange som ikke får det som burde hatt det!

✗ Jeg betaler skatten min med glede, men jeg betaler ikke sykepengene for de som har valgt å dra til Spania og som må i ti dager karantene med glede. Det kan du faktisk ta renna fart og drite i.

✗ Er Loen gigantisk eller ser det bare sånn ut på Instagram, siden det ser ut som alle som er der, er der alene? Spør for en venn😂

✗ Om du enda ikke har smakt proteinvaflene/pannekakene jeg har tipset om (HER) så vil jeg bare si at jeg anbefaler de på det sterkeste, for de er altså SÅÅÅÅ GODE!

✗ Er det bare meg, eller er det mye agurknytt ute og flyr om dagen? Pleier det å være så mye?😅

✗ Til dere som lurte på hvor sminkespeilet mitt er fra, så finner dere det HEEER💋

✗ Hvorfor er det ingen som snakker om at de blir støle etter å ha gått fjelltur? Jeg er fortsatt støl i leggene og det virker ikke akkurat som at det kommer til å gi seg, hahaha!

✗ Jeg håper tirsdagen din er like fin som deg og at du gjør noe bra for deg selv i dag.

Klem fra meg!

 

 

Takk for oss leilighet nummer… 7, eller hva det nå har blitt etter alle disse årene på farta 😂

I dag har vi vasket ut av leiligheten vi har bodd i de to siste månedene, og nå har vi et ikke altfor mange dagene igjen her hjemme, før vi setter nesa mot Stockholm.

Tiden i Asker er forbi for denne gang og nye eventyr står for tur, og det føles overraskende bra! Jeg, og vi, gleder oss faktisk skikkelig. Sånn det-kiler-i-magen-skikkelig. Det er så klart vemodig, og jeg kjenner mye på det at jeg igjen skal ut av komfortsonen, men samtidig som det er litt skummelt – Så føler jeg meg veldig klar for det.

Jeg tror kanskje at jeg gleder meg ekstra mye fordi de siste månedene har innebært så innmari mye venting, så mye uforutsigbarhet og så mange spørsmål. Det er liksom ingenting som har vært sikkert, livet har vært veldig flytende og jeg er sliten av å føle at jeg ikke har mitt eget. Jeg har ikke hatt kontroll over noe annet enn meg selv, og som den kontrollfreaken jeg har så har det vært alt annet enn kult.

Jeg veit jo at det blir mye reising, mye farting og at livet blir alt annet enn A4 fra høsten av, men da er det hvert fall noe fast, livet drar liksom i gang igjen og jeg har noe konkret å forholde meg til. Jeg skal være helt ærlig å si at jeg tror at de siste månedene har gått hardere inn på meg enn jeg egentlig har trodd, og det gikk egentlig opp for meg i dag.

Uheldigvis så har jo ikke akkurat Covid-19 forduftet, så det ligger fortsatt mye usikkerhet i lufta, men akkurat nå så kjenner jeg at vi må følge planen, følge oppfordringene og ta en dag av gangen. Jeg har en tendens til å tenke det verste, og det går ikke – Det orker jeg ikke. Alt ordner seg på et eller annet vis, og det gjør det jo alltid – Selv om det kanskje ikke går helt etter planen. Når det er sagt så hadde det jo vært kult om noe kunne gå etter planen snart da, 2020 har jo ikke akkurat gjort det😂

Denne uka skal vi henge med familiene våre, jeg skal på en jobb og så skal vi forberede det siste og lade opp til alt vi har i vente.

Jeg håper du har en fin dag og at du har det fiiiint. Sender en stor klem fra meg til deg!💛

LIVETS BUKSE FINNER DU HER GENSEREN MIN FINNER DU HER 

Hei på deg, og god søndag💛

Hvordan har du det?

Jeg har det fint! Jeg er ganske rastløs og gleder meg til å flytte nå, men alt er veldig fint og jeg er superspent på hva ønsker har i vente.

Hvor gammel er du og hvor gammel er C?

Jeg er 22 år og han er 23 år!

Hva tenker du om de som mener at du fronter en usunn kropp?

Jeg deler livet mitt, hverdagen min, tankene mine, meningene mine, jeg deler fra hjertet mitt – Og appåtil så har jeg den kroppen jeg har. Den har hittil i livet vært ganske så grei mot meg og jeg prøver å være grei mot den også. Jeg viser frem kroppen min både her og der, og den er som den er og jeg håper det er greit at den er sånn, for den er jo min ikke sant – Og da trenger jo egentlig ingen andre og bry seg om den. Jeg syntes det er fint å dele tankene jeg har om skrotten min og forhåpentligvis gjøre så andre har det ålreit i sin kropp – Uavhengig av hvordan den ser ut. Jeg heier på et balansert liv, og prøver å leve livet best for meg, uten å alltid naile det. Jeg fronter ikke noe annet enn meg selv og sånn som jeg er, og jeg verken kan eller trenger å se ut som noen andre – Og ingen verken kan eller trenger å se ut so meg, eller noen andre. Jeg er sånn og jeg ser ut sånn, og sånn er det bare, jeg kunne jo hata det – Men det gidder jeg ikke. Og helt ærlig: Jeg har nok med mine egne meninger om kroppen min, så jeg prøver å ikke bry meg så mye om hva alle andre måtte mene. Det er jo tross alt jeg som skal leve med kroppen min for resten av livet, og ikke de ❤️

Får man betalt for å være med i podkasten din?

Nei, gjestene stiller opp helt frivillig, legger hjertet på bordet og vi skravler om alt og ingenting – Og det er skikkelig, skikkelig fint! Jeg er supertakknemlig for at så mange fine, bra og viktige mennesker har lyst til å delta.

Hva jobber kjæresten din med?

Han spiller ishockey🏒

Hva tenker du om de som syntes innholdet ditt er kjedelig? 

Da tenker jeg at de kan følge noen de syntes er mer spennende😂

Hvis du kunne brukt to plagg denne høsten, hva ville det vært?

DENNE buksa (den er både sykt digg og fin) og DENNE er peeerfekt!

Ønsker du å være et ideal for unge jenter?

NEI, det vil jeg ikke! Jeg blir faktisk ganske lei meg når jeg får en melding fra en som forteller at hen gjerne skulle vært meg, for det er jo hele poenget, nemlig at du er du – Og at det er mer enn bra nok! Jeg vil være meg sjæl, vise frem livet mitt sånn som det er, snakke om både fine ting, kleine ting og kjipe ting. Det er ikke så mye hokkuspokkus med meg, og jeg vil mye heller at mine følgere skal se på meg som en venninne, enn som et ideal. Gurimalla, jeg blir jo like glad for å treffe dere på gata som å treffe vennene mine – Og det er sånn jeg vil ha det. Det er superhyggelig å inspirere, men jeg vil mye heller at de som følger meg skal føle at de kan gjøre det samme som meg, enn at det jeg gjør en uoppnåelig – For det er det overhode ikke😂❤️

Hvor lenge skal dere bo i Stockholm?

I første omgang er det en sesong, så får vi se hvor veien går etter det!

Hva syntes du om kjendiser som har OnlyFans?

Det tenker jeg at folk får gjøre akkurat som de vil med, så lenge jeg slipper å både ha det og se det😂

Hva er det siste du kjøpte?

Av ting? HAHA! Jeg kjøpte den dings som ser ut som en leppestift som fjerner hår skånsomt og forsiktig (feks i ansiktet) som man ikke er keen på. Skylder på lørdagsskrollinga mi😂 Men hallo, den virker jo litt genial? Du finner den HER.

Nå skal jeg klappa igjen macen og nyte søndagen sammen med familien min. Vi har jo vært på hyttetur i helgen, og på hjemveien i dag skal vi stoppe hjemme hos familien til C for å spise middag. Jeg gleder meg SÅ, samtidig som det gjør meg bittelitt trist å tenke på at det kan bli veldig lenge til neste gang ettersom vi flytter hvert øyeblikk. Jeg håper du får en finfin søndag og at du har det bra, klem fra meg❣️

Foto: Skjermdump NRK.no

Tenk alt vi hadde gått glipp av om vi bare hadde vært fremme ved midnatt a. Vi hadde gått glipp av dårlige one night stands, seige fyllekuler og av Covid-19. Om du sørger for at ungene dine har innetid til midnatt, så er ingenting et problem – For da slipper de unna. Det er jo faktisk genialt!

Som Ketil Seigen skrev: Bittert å tenke på at dersom det skipet til Bjørgvin i 1349 hadde rukket frem før midnatt, hadde hele svartedauden vært unngått.

Om du ikke rekker hjem før midnatt, nei, da får det bare trøste og bære. Stakkars alle som ikke rakk hjem før midnatt, etter en uke, eller to i luksus, sus og dus og som må rett hjem i 10 dagers karantene.

Drit i alle pengene vi de neste ukene må kaste ut av vinduet for at noen ikke kan nøye seg med en fjelltur, noen svette netter i telt eller ferie hjemme i kåken. Drit i bedriftene som har gått konkurs de siste månedene eller som bare kanskje klarer å berge seg gjennom krisen og som mister både arbeidskraft og økonomi fordi noen på jobben insisterte på å drikke paraplydrinker. Drit i de som har ofret bursdagen til barna, alt som heter ferie og fritid de siste månedene på grunn av jobb. Drit i alle de som har måtte avlyse bryllupet sitt, som ikke har kunne gått i begravelsen til noen de har mistet og de som knapt har fått være tilstede under fødselen til barnet sitt. Drit i alle de som ikke har sett verken familien sin, vennene sine eller kjærestene sine på månedsvis. Drit i alle de som har kjempet for å overleve, alle de som har blitt alvorlig syke og alle de som enda ikke tør å ta noen sjanser. Drit i alle de som vi har mista. Piña colada, solbrente skuldre og bikini er jo mye viktigere! Og hallo, la oss hvert fall drite i alle de som har sittet ensomme på landets sykehjem.

Fra spøk til alvor: Jeg driter i om du satt på flyet som landet før midnatt, eller om du kommer hjem i morgen. Jeg driter i om du syntes det er hyggelig at du slipper å sitte i karantene. Jeg driter i om du har ting du må gjøre og at du ikke har tid til å sitte i karantene. Jeg driter hvert fall i at du syntes at det er deilig å slippe karantene.

Noe sier meg at Covid-19 også driter i det.

Så mitt forslag til du som måtte ha litt sol og varme: Bli hjemme. Jeg skjønner at det er litt kjipt at ingen får se brunfargen du har fått deg, men jeg kommer på et par andre ting som er kjipere.

Det helvetes koronaviruset for eksempel.

Dette kommer både fra meg som influenser, som storesøster, som realityelsker og som medmenneske, for det er nok nå. Det er nok av kjendiser som aldri burde vært det. Om jeg tror at det noen gang kun kommer til å være en verden bestående av forbilder og kjendiser jeg digger? Nei, det gjør jeg ikke – Men vi trenger jo ikke å gjøre veien noe lettere, eller?

De siste ukene har det blitt delt en video på nett der tre mennesker åpenlyst sniffer kokain på åpen gate, der to av disse er to kjente norske realityprofiler. Videoen har florert rundt, den har skapt blest i kommentarfelt og det har vært en stor snakkis blant de som har sett videoen. Det har derimot ikke skapt debatt, og det både kunne det og kanskje burde det. Eller ikke kanskje, det er nemlig på høy tid at det gjør det. Tilfellet det er snakk om er nemlig et av få eksempler.

For joda, at to kvinnelige realitydeltakere åpenlyst sniffer kokain på åpen gate på privaten burde kanskje ikke være en snakkis? Folk burde kanskje få ha privatlivet sitt i fred? Folk burde kanskje få ruse seg i fred? Man har vel egentlig ingenting med hva noen gjør på privaten?

Jeg er for så vidt enig at jeg verken har noe å gjøre med hva de gjør på privaten eller hva du gjør på privaten, men er det ikke ganske problematisk når det de gjør på privaten blir postet på sosiale medier, når de deler ufiltrert fra sin egen hverdag og når de er forbilder? Forbilder for alle som ser opp til de? Forbilder for de titusenvis av menneskene som følger de på sosiale medier? Forbilder for dine barn?

Det syntes hvert fall jeg.

Jeg syntes nemlig at det er ugreit at lillesøsteren min følger disse på sosiale medier, jeg syntes nemlig det er ugreit at store bedrifter samarbeider med disse og jeg syntes det er ugreit at vi lager forbilder av rævva holdninger og verdier.

Jeg kjøper nemlig ikke argumenter om at man er ung og dum, at hva man gjør på privaten er deres business og at man velger hvem man følger. TV-kanalene tjener seg søkkrike på disse profilene, inntektene til profilene selv øker og følgerantallet vokser, og om ikke det er problematisk, så veit ikke jeg.

For burde ikke TV-kanalene ha et visst ansvar om hvem og hva de lager forbilder ut i fra? Joda, jeg forstår at ikke TV Norge kan vite at en av deres profiler har planer om å sniffe kokain i offentligheten, men hvem har ansvaret? Profilene selv kunne jo droppa å drite seg ut og gjøre dumme ting, men kanalene kan ikke fraskrive seg sin del av ansvaret. Det er nemlig de som skaper disse profilene, det er de som gjør at unge barn løper etter de på gata for å ta bilde med de og det er de som gjør at barn sender de meldinger om at de ønsker å bli som de. Og om ikke du tror på meg: Spør de sjæl, for de har garantert fått en melding om at de er verdens beste forbilde.

Og det er i mine øyne i beste fall krise.

Det er jo litt spesielt at man kan kalle noen for bitch, feit, stygg og bleik i et av de samme TV-programmene og i ettertid få slengt en gullrute etter seg – Og det sier jo litt.

Vi kan ikke blåse opp og kreve innsyn i en hver kjendisfest i tilfelle noen gjør noe de ikke burde, for det skjer, både på de festene jeg er på og de festene du er på, men jeg syntes det er på høy tid at noen tar ansvar for hvem man lager kjendiser av.

Foran meg i studio sitter det en ung, lovende og talentfull DJ. Om jeg hadde sett han spille, for eksempel på en av de største klubben i Norge, så hadde jeg aldri gjettet at han som liten var på flukt, at han har blitt mobba og at oppveksten hans har vært alt annet enn enkel.

ASH er up and coming, og ble lagt merke til av manager David Eriksen på grunn av sin historie, iver og hans genuine ønske om å bli en DJ i verdensklasse. Den drømmen fikk han ganske tidlig, egentlig ved en tilfeldighet. Og drømmen har bare vokst, og ASH har jobbet knallhardt. Eller, han jobber knallhardt og drømmen er å bli en av de største og beste.

Sommeren 2019 spilte han lineup før Karpe, foran 14.000 mennesker, og ASH er bombesikker på at det bare er starten – Og det både tror, og håper jeg også.

Og i dag skal vi bli kjent med han, historien hans, flukten og hvem han er.

Du finner episoden der man finner podkast ved å søke etter ‘Sykt Ærlig Med Martine’ på feks iTunes, Spotify eller i podkastappen (kan lastes ned for de med Android eller andre mobiler)🖤

Hei og god… ONSDAG!

Jeg måtte dobbeltsjekke hvilken dag det er, for det ene benet er i feriemodus og det andre benet er i jobbmodus. Det er litt rare dager nå, vi venter, koser oss, venter litt til og koser oss litt til. Om en drøy uke drar vi med oss flyttelasset og setter snuta mot Stockholm, så disse dagene går stort sett til å fikse ting og tang, henge med livets favoritter og glede oss til hva vi har i vente.

På mange måter så kjennes det ut som at vi har ventet på dette siden februar. Dette året ble jo for mange av oss alt annet enn planlagt, og det har vært noen tøffe, tunge og ganske kjipe uker siden da. Det er jo ikke akkurat til å legger skjul på at jeg ikke er så god til å ikke ha kontroll og oversikt, og de siste månedene har bydd på alt annet. Det har vært mye usikkerhet, mye som har vært uvisst og det har vært mye venting. Livet har rett og slett stått litt opp og ned på hodet, og nå kjenner jeg at jeg er veldig klar til å snu det igjen.

Vi har verken hatt vårt eget hjem, vi har ikke visst noen ting om situasjonen i Sverige og om når sesongen til C drar i gang – For å nevne noe. Vi vet faktisk ikke når sesongen hans starter enda, men nå har vi hvert fall noen datoer å forholde oss til, selv om det meste har blitt endret hvert fall tre ganger.

Nå er det stort sett kun en haug av digge sommerfugler i magen, og jeg føler meg veldig klar til å ta fatt på et nytt kapittel. Jeg tror faktisk at det blir skikkelig bra for både han, meg og for oss. Det er jo faktisk et lite under at ikke vi har kranglet oss ihjel disse månedene, og at vi har klart å ha det så fint som vi har hatt det, til tross for at ingenting egentlig har stemt. Så ti poeng til oss, og et klapp på skulderen til han for å ha holdt ut med meg, hehehe. OG jeg med han, for det hakke bare vært fryd og gammen det heller skal jeg si deg.

Så, neste lørdag går flyttelasset og da begynner Stockholmskapittelet – Og det blir forhåpentligvis skikkelig bra. Før den tid skal vi vaske ut av leilighet nummer… 7(???), rydde, sortere, fikse og ordne – Som jeg føler vi stort sett alltid gjør.😂

Jeg håper at du har en fin onsdag og at sola skinner hos deg også!

Klem fra meg.

GOD TIRSDAG💛

✗ Tirsdag, litt jobb og litt ferie. Denne sommeren både er og har vært ganske annerledes enn hva jeg hadde tenkt (det gjelder vel ganske mange av oss), og jeg har liksom ikke klart å koble helt ut og ha ordentlig ferie. Det blir liksom ikke det samme når man er hjemme og gjør mye av de samme tingene som man vanligvis gjør, men: Sånn er det bare, og jeg trives jo tross alt veldig godt med jobben min, så jeg skal ikke klage.

✗ Hvis du trenger tips til den perfekte basic t-skjorten så burde du sjekke ut DENNE. Jeg bor i den om dagen, og digger at den ser mye mer eksklusiv ut enn 159,- 🙋🏼‍♀️

✗ Nå begynner jeg å glede meg skikkelig til å flytte til Stockholm, og det føles veldig bra! Jeg skal oppdatere dere om hva som skjer og hva planen er om litt, og i mens skal jeg bare fortsette å glede meg en hel haug!

✗ To VELDIG akutelle, nødvendige og bra dokumentarer du burde se i sommer: Jeffrey Epstein Uanstendig rik og Athlete A Turnskandalen i USA.

✗ Folk som kommenterer andre sine kropper eller andre sitt utseende uten at man har bedt om det kan du faktisk få gratis av meg. Om ingen har spurt hva du syntes, så kan du holde snabla.

✗ Jeg har ALDRI tenkt over hvor dust det er at man ikke kan gå inn på et helt vanlig apotek og kjøpe et plaster til sin hudfarge, før jeg kom over en story på Instagram her om dagen. Det finnes jo BARE plastere som passer min hudfarge, og alle ser jo ikke ut som meg?!

✗ Vi begynte å se på Temptation Island på søndag, og jeg er fortsatt i sjokk. Det er så sjukt, og man blir så hekta! Det verste er at jeg blir sint på C når de driter seg ut på TV 😂 C påstår at jeg til og med snakker om det i søvne… HAHA!

✗ Jeg besto båtførerprøven på søndag! Jeg aner ikke hva jeg skal med den eller når jeg får behov for den, men nå har jeg den hvert fall, haha. C påstår at vi skal ha båt en dag, og da er det jo sikkert kjekt😂

✗ Hvorfor har man en pressekonferanse om det eneste som blir sagt er «ingen kommentar?». Jeg spør ikke for å være kranglete, men fordi jeg oppriktig lurer, og fordi det helt sikkert finnes en god forklaring – Ja, det vil jeg hvert fall tro, hehe!

✗ Jeg må bytte ekstraskjerm på mobilen min… Litt for ofte. Nå har jeg begynt å bestille det HER i stedet, og da koster det jo nesten ingenting i forhold til hva det gjør i butikk. Primaballerina! Om ikke du bruker ekstraskjerm, så er det noe jeg hadde begynt med pronto, for det er superkjekt!

Og med det så klapper jeg igjen macen. Jeg håper du får en finfin tirsdag videre! Klem fra isomanen🍦💛