Denne måneden i Sykt Ærlig Med Martine skal vi treffe mennesker som har fått livet snudd opp og ned på hodet, enten av fysisk eller psykisk sykdom, eller noe som har rammet dem eller som de har blitt utsatt for. I dag skal du få treffe Lotte. Lotte Hoel. Hun som lever med ekstreme smerter, og som på det verste gjør at hun blir sengeliggende i to uker. Hver måned. For Lotte har endometriose, og det er det 1 av 10 av oss som har. Inkludert meg selv. I dag skal Lotte fortelle sin historie, og hvordan det er for henne å leve med sykdommen. Den vi er nødt til å snakke ihjel, for å bekjempe. For kan det bekjempes? Det vet ikke jeg. Men det føles litt ut som at vi må det… Hvert fall bli tatt på alvor. 

Episoden finner du som alltid ved å søke etter Sykt Ærlig Med Martine overalt hvor du finner gratis podkast. Som for eksempel på Spotify eller i podkastappen.❤️

 

annonse

To god nyheter: Vi har stilt klokka og går mot lysere tider alle kvinne alle, og Sinful har vårsalg. De har dog ikke vårsalg på den sykt fete kolleksjonen sin, med andre ord: verdens første sexleketøyskolleksjon laget av ocean-bound plast (hvor fett??), men den får du 10 % rabatt på med koden MARTINE10 💙

Noe annet bra? Tja. Jeg har jetlag-fri, C kommer hjem i ettermiddag, i går var jeg hos naboen aka en av mine beste venner og fikk servert nydelig vodkapasta og sola skinner. Noe som er rart? At vi for et år siden i går kom hjem fra en turbulent, lærerik, fin, intens og ensom sesong i Stockholm. Mamma sendte meg et minne på Snapchat med et bilde av meg og C, ganske kaputt rundt spisebordet vårt hjemme i leiligheten vår – Som C forøvrig bare hadde vært i én gang før det. Her er det en hel måned igjen av sesongen, og det er uten sluttspill. Tenk på alt som har skjedd det siste året? Er vi egentlig flinke nok, noen av oss, til å sette oss ned, tenke noen minutter på året som har gått og gi oss sjæl en high five? Jeg er ikke det, men akkurat i dag så kjenner jeg litt på det. Det har gått fint liksom. 

Lite visste vi at vi skulle flytte til USA, at jeg samme dag som vi fikk det bekrefta skulle få slengt noen forbanna celleforandringer i fleisen som jeg enda ikke vet status på, at jeg skulle gi ut nok en bestselger og at sesongen vi hadde i vente skulle bli C sin beste noen gang. At jeg skulle stifte AS, ansette, få mitt første kontor, og herregud det er mye jeg ikke kan si enda og som jeg sikkert glemmer også. Jo! Kjøpe ny leilighet. Herlighet som vi holder på😂 Men det er liksom en ting. En annen ting er hvordan vi har vokst, hver for oss, og sammen. Det er det aller fineste. Vi avsluttet jo sesongen i Stockholm i fjor, med å sitte fire måneder aleine. Og når jeg sier aleine, så mener jeg aleine. Korona herjet, grensene var stengt og jeg måtte velge mellom å bli hos C – Eller å reise hjem. Valget var enkelt, men tøft allikevel. Og vi har lært så mye, av det, av dette og av alt. Jeg føler meg tryggere i meg selv enn noen gang, selv om vi står på mer utrygg grunn enn noen gang. Er ikke det rart? Og nå er det snart april, og på mange måter så lurer jeg litt på hva som skjedde. Hvor tiden ble av, liksom. Men, det er vel et godt tegn. At livet ruller på, til tross for noen humper på veien og at man flytter på seg – Både fysisk og psykisk. 

Men ærlig talt, jeg skulle egentlig bable om sexleketøy. Fra det ene til det andre liksom. Nei, altså. Jeg ville tipse dere om ohhcean, for det syntes jeg er så, så fett. Verdensnyhet, faktisk,. Denne vibratoren for eksempel. Ikke er den bare kraftfull, rå, vanntett og… Ja, den gjør jo jobben, den er laget av resirkulert plast samlet i Sørøst-Asia av lokale fiskere. Så om du syntes det er kult fordi den er et heftig resultat av gjenbruk, eller du bare er på utkikk etter en spinnvill vibrator til en ålreit pris. ohhcean OBP-03 Vibrator it is. Du finner’n HER, og husk at rabattkoden MARTINE10 gjør det enda mer fristende. Og hallo, er du heldig har du den før helgen…

ohhcean OBP-01 Magic Wand er den største rakker’n på bildet, med syv forskjellige vibrasjons, og nytelsesmønstre! Den er også vanntett, og tar deg med på en svømmetur. Nei, fysøren er det lov å si? HAHAHHAA! Du finner den HER.

OBP-02 G-punktsvibrator… Må oppleves. Jeg bare sier det, hehe! Du finner den HER, og bare ved å lese om den så skjønner du hvorfor… 

Så jadda, da veit du det. Om du vil teste noe nytt, teste for første gang (da anbefaler jeg den første vibratoren) eller vil gå miljøvennlig, selv i nattbordsskuffen. Rengjør produktene med enten vann og mild såpe, eller en egen rens (DENNE anbefales). 

Dette ble jo et innlegg med godt og blandet, men det ekke feil det, eller hva? Nå skal jeg hive i meg resten av smoothien min og komme meg på pilates. Tenk at jeg skulle bli hekta på pilates… Jeg vet egentlig ikke om jeg elsker eller hater det, for fyttikatta så tungt det er. Men det gjør susen, både på den ene og andre måten. 

Jeg håper dagen din har vært like digg som ohhcean er. Vi snakkes seinere, stoooor klem fra meg 💙

Det hender jeg må klype meg i armen. Jeg har gjort det minst to ganger bare den siste timen, senest da jeg tuslet fra Paradise Bowls (livets smoothiebowl, tips om du er her!!) og hjemover igjen. Men i stedet for å gå hjem tuslet jeg de få meterne videre til nærmeste benk, på stranda. Med solen i fleisen og et yrende folkehav som underholdning på stranda. Altså, klyp meg i armen. Tenk at jeg får oppleve å bo her, å kalle dette for hjem? 

Hjemme begynner sesongen å avsluttes, og flere lag er allerede ferdige. Her er det over en måned igjen av bare grunnspillet, men det begynner allikevel å nærme seg en avslutning, til tross for at vi enda ikke vet når hjemreise blir. Det avhenger av hvordan det går i sluttspill, om C får reise å spille VM eller hva. Jeg skulle gjerne likt å vite hva som skjer, men prøver å slå meg til ro med at jeg ikke bestemmer det heller 😂 Greia er jo den at vi stortrives her. Mer enn noen gang, og vi aner jo ikke hva som skjer neste år. Hvor vi skal bo eller hvor han skal spille. Kanskje her? Vi får se… 

Jeg tror det er derfor jeg er flink til å klype meg selv i armen og minne meg på hva vi får oppleve også, fordi det ikke er for alltid. Det er nå, og det kan i og for seg ta slutt når som helst. Det er også er trøst når hjemlengselen melder seg, når det stormer her eller ting går litt trått. For det gjør det, til tross for at sola ofte skinner, man kan dra på trening i shorts og er omgitt av venner for livet. Til syvende og sist så handler det om hockey’n, og vi er her av én grunn, nemlig jobben til C. Og selv om den er fantastisk, så er den er krevende. 

Det er mange som lurer på hva som skjer fremover, om deltakelse i mesterskap og neste år, og jeg veit ikke. Rett og slett. Det er en del av pakka, og jeg er sjeleglad for at jeg hvert fall har stålkontroll på min egen jobb 😂

Jeg skal straks hive meg i bilen for å hente Julia, før vi skal ture til Ontario for å se dagens kamp. I går gikk det ikke helt veien for dem, så vi håper på en seier idag! Jeg sliter enda med å forstå hvorfor hjemmehallen ligger en time unna, uten trafikk. Det er ikke mye hjemme skal jeg si deg, haha! Og… Det er stort sett alltid trafikk her, og i en hverdag kan man lett bruker tre timer. Heldigvis er det søndag, og vanligvis så går det veldig greit. 

Og folkens? Jeg har tatt opp løpekarrieren igjen. Eller hva skal man si, stryke karriere, haha! Jeg har aldri hatt noe som likner en løpekarriere, så kall det for løpeglede. Den kom plutselig kastende over meg, og jaggu har jeg ikke vralta bort over mot Redondo Beach både i går og idag. Jeg veit ikke om det er jetlaggen som spiller meg et puss eller om jeg rett og slett bare har et enormt behov for å komme i gang igjen… Jeg tror det siste. Jeg har glemt litt å ta vare på meg selv inni mellom alle plikter, jobb og alt annet de siste ukene, så jeg tror det er der det kommer fra. Og det er tross alt liiitt mer fristende å ta på seg joggeskoa når man kan matche de til en shorts og ikke superundertøy! 

Her har du forresten noen rabattkoder, det kan jo være at du kikker på litt nytt treningstøy, noen av de freshe nyhetene hos BikBok, en turbukse fra Zizzi (de anbefales altså!!!!), en womanizer på salg HER eller er keen på hårfri legger takket være MandySkin. Hva veit vel jeg! 

Jeg håper at du har hatt en skikkelig fin uke, og at du har noe å glede deg til i uka som kommer. Du er fin💕

 

– RABATTKODEN MARTINEH20 GIR 20 % RABATT HOS BIKBOK – 

Topp HER – Tights HER

Genser HER

T-skjorte HER

Overdel HER – Underdel HER 

Dressbukse HER

Overdel HER – Underdel HER

Kjole HER

PÅ ØNSKELISTA… 

CAPS HER – SKINNJAKKE HER – KJOLE HER / BLAZER HER – TOPP HER

Rabattkoden MARTINEH20 kan brukes på ALLE ordinære varer og den gjelder også i butikk. Vis frem denne strekkoden, så får du 20 % rabatt i butikk også:

Processed with VSCO with c1 preset

I dag må vi lytte… 

Jeg vet ikke om du husker Kine? Kine var gjest i episode 105 og 106 av Sykt Ærlig med Martine. Jeg anbefaler at du lytter til de to episodene før du lytter til dagens podcastepisode, om ikke du allerede har gjort det. Da skjønner du mye bedre hva vi snakker om, også hvorfor jeg blir så opprørt som det jeg gjør. For det er vanskelig å holde seg profesjonell i dagens episode. For i dag så snakker jeg med Kine som en venn, ikke som en programleder. Jeg vet at Kine tar en enrom risiko hver gang hun snakker om dette, allikevel så gjør hun det. På vegne av oss. På vegne av alle det gjelder. Som det kan ramme. 

Kine forteller meg, og oss at hvis noe skjer med henne, så vil hun at vi skal sannheten – Sånn i tilfelle. Og da må vi lytte. 

Om du behøver noen å snakke med kan du alltid, når som helst ringe VO-linjen på 116 006. Det er en hjelpelinje for deg som opplever vold eller overgrep i nære relasjoner. VO-linjen har også en chat. Her kan du skrive inn til oss helt anonymt og lydløst. Chatten er åpen mandag til fredag 09.00-20.00.

Stor, stor klem fra meg,

Hei og god mandag 💕

Jeg dumpet nettopp ned på den midlertidige stolen på kontoret, fordi stolene jeg egentlig vil ha her er utsolgt. Det er på tide med en oppdatering på livet, og på hva som skjer. I dag har jeg gjestet podkasten til Iselin, og det var skikkelig hyggelig. Etter det dro jeg for å spille inn en episode av min egen podkast, og har grein hele veien hit. Det har aldri skjedd før. Uansett hvor vond og brutal tematikken har vært. Det bare… Ble så nært og personlig. Så jævlig vondt. Jeg kan ikke si når den kommer enda, for akkurat denne episoden må komme når gjesten ønsker det. 

På vei hit stoppet jeg innom butikken for å hamstre godis, med C på FaceTime. For er det noe USA ikke kan, så er det godis, haha! Bubs og sjokkis, all the way. Naboen, en annen spiller elsker norsk sjokkis, så det har jeg også hamstret. 

Det er en litt rar dag i dag, for “vinduet” der borte stenger idag, og de nærmeste venninnen mine og de man har knyttet seg mest til kan forsvinne på et sekund. Det skjer nok ikke med oss, men om alle mine er der når jeg kommer tilbake på onsdag veit jeg ikke før om 1.5 time… Så forbanna nervepirrende. Jeg fikk nettopp snap av en venninne i et annet lag som fikk tradet bort en god venninne nå nettopp, og det er så rart hele opplegget… For lagene er det jo et spill, men for oss så er det jo litt mer. Men vi får se, det er ingenting vi råder over – Dessverre 😂 Da hadde det vært andre boller si. 

Jeg reiser hvert fall tilbake på onsdag, etter seks uker her hjemme. Det har vært noen ekstremt intense uker, og jeg føler til tider at jeg har holdt pusten.  Det skal derfor bli ekstra deilig å komme tilbake dit, å spise smoothiebowl på stranda med sola i fleisen. Og pilates! Ah, som jeg savner å trene pilates. Å trene i det hele tatt. Det har jeg bare kunne drite i de siste ukene, både på grunn av tiden, men også på grunn av at nesa ble fikset opp i og den forbanna visdomstanna ble operert ut. 

I morgen reiser jeg til Bergen for en jobb, så turen blir litt ekstra lang med oppstart i Bergen, videre til Oslo, så til København også Los Angeles. Når eksakt jeg kommer hjem vet jeg ikke helt enda, det avhenger litt av C, hva som skjer for han sin del og prosjektene mine hjemme. Jeg slipper noe skikkelig kult som jeg er helt sprekkeferdig på å dele når jeg kommer hjem (GLED DERE!!!!!) og forhåpentligvis har jeg fått med meg en stjerne eller to til på teamet mitt… Jeg er helt overveldet over hvor mange fantastiske mennesker det er som har søkt, og jeg håper at jeg en dag kan ansette mange, mange fler. Jeg er nesten blåst av stolen over hvor mange unge, dyktige, kule og flinke folk det er. For et luksusproblem! Jeg og vi jobber med saken, og det er mange gode søknader som blir liggende på pulten etter at noen blir ansatt for å si det sånn – For der, der er det mange stjerner der. 

Så ja, det er status. En dag full av følelser og viktige påminnelser, som dere snart skal få lytte til. Nå skal jeg jobbe fra meg her, ha et møte kl. 19, også skal jeg hjem og pakke ferdig. Brått skulle livet ned i to kofferter igjen, fyllt med noen bursdagsgaver til mannen i mitt liv fra familien og godis. Jæskla mye godis… HAHA!

Forresten…

Hvor hardt elsker vi ikke detta a? AAAH, for et fett sett. Rett på ønskelista si. Du finner genseren HER og tightsen HER.  

Og disse skoene? Nei altså, vårinspirasjonen er et faktum. 

Jeg håper dagen din har bydd på solskinn og en god følelse. Her har du i alle fall en stor klem, i tilfelle du behøver en 💕

 

HEI PÅ DEG 💛

Jeg kanke skryte på meg tittelen som semiproff på sminke en gang, men jeg synes det er gøy – Som er en fordel. Hvert fall når det går kjapt, når det er enkelt, når det blir dritfint og når ansiktet gløder som en sol. Skulle ønske det ble sånn hver gang, si. Jeg har noen go-to produkter i sminkepungen som jeg sverger til (som gjør at det stort sett blir noe i den gata hvert fall), noen trofaste som har fulgt meg i åresvis og noen nye. Favorittene er mange, og jeg elsker jo å teste nye produkter… 

Her er mine absolutte go-to produkter: 

Denne har jeg snakket om mange ganger, og jeg tror neppe at jeg kommer til å slutte med det. Jeg har brukt disse i flere år, og jeg elsker de! Glow Drops gir det jeg kaller livets glød, og jeg bruker de både alene om jeg ønsker litt glød i fleisen, jeg blander de inn i foundationen og jeg legger de noen ganger på som en vanlig tørr highlighter. Du finner det HER, og om du elsker glød, vil ha det enkelt og ikke minst fresht: This is it. Jeg har fargen på bildet! 

 

Dette er kanskje det beste bomkjøpet jeg noen gang har gjort, haha! Jeg skulle egentlig kjøpe produktet på bildet under, men det var tomt, så da gikk jeg for denne i stedet. Lite visste jeg at den skulle revolusjonere sminkerutinen min, hehe! Jeg kjøpte den i medium 02, og den er perfekt når jeg har litt farge i fjeset (eller selvbruning). Om jeg ikke har det, så behøver jeg hakket lysere. Når vi først er inne på glød, så må jeg gi denne 10/10. Den gir en stråååålende, sunn og frisk glød på null komma niks, den fukter godt og frisker opp huden. Jeg er frelst! Du finner herligheten HER

Jeg er veldig glad i alt av kremede produkter, og spesielt produkter som tilfører fuktighet, som smelter inn i fleisen og som legger seg naturlig og fresht! Fargen er amazing, den er super enkel og den gir en perfekt naturlig blush. Du finner det HER

Dette er den beste foundationen jeg NOEN gang har testet! Nå skal det sies at jeg ikke har testet noen annen de siste 2,5 årene, fordi jeg forelsket meg i denne, haha! Om du er ute etter dekk, så er denne helt rå. Den jevner ut, dekker enhver urenhet og er enkel å bruke. JEG ELSKER DEN! Jeg har fargen 66 nå. Du finner den HER. TIPS: Jeg har denne i to farger. Både i “min” farge og en lysere som jeg bruker utelukkende som concealer. Da blir’e altså nesten som om jeg har filter på! Jevnt og så fint. Og den dekker jo magisk bra ikke sant… 

Jeg tror jeg har denne liggende i enhver veske, lomme, i bilen og alle andre steder jeg kan ha en, hehe. Love it! Du finner den HER, og om du liker glans, er denne perfekt. Fargen på bildet er amazing (min favoritt), men den finnes også i flere farger! 

Denne kosten har også revolusjonert sminkerutinen min. Custom Complexion Brush gir deg en 3-i-1 børste, sånn at du kan velge lett til full dekkevne på sminken med justeringene på siden. Maks: Full dekkevne for en feilfri base. Medium: Medium dekkevne for en jevn base. Minimum: Lett dekkevne for en naturlig look. Den er helt genial, og gjør at sminken legger seg råfint. Du finner den HER

Dette samme gjelder denne. Den er helt prima til å legge/blende concealer! Du finner den HER

Om du vil klinke til med de beste kostene (jeg veit om, minus de over i ett sett, så får du DETTE til 199,-. Genialt gavetips forresten! 

 

Dette er det fineste solpudderet jeg veit om! Det matter ned ansiktet (det trengs litt med all gløden jeg vil ha, hehehe) og fargen(e) er AMAZING. Det gjør at ansiktet får en solkysset farge, og det er jo det eneste jeg vil! Du finner det HER. Jeg bruker fargen Give Me Sun! 

Denne har omtrent enhver makeupartist jeg noen gang har blitt sminket av brukt, og da skjønte jeg at jeg måtte skaffe meg den sjæl. Den gjør at sminken under øynene legger seg veldig fint, men det beste er at den reduserer mørke ringer og lysner opp under øynene! Du finner Banana Bright Eye Crème HER

Concealer bytter jeg støtt og stadig, og jeg har flere liggende som jeg bruker. Nå sverger jeg til denne, for jeg synes den lysner opp veldig bra, den tar knekken på mørke ringer under øynene og gir et mer våkent blikk. Jeg synes liksom den er litt mer enn bare en del av basen, om du skjønner? Den anbefales hvert fall! Du finner den HER

Denne mascaraen! Trenger jeg egentlig å si noe? Det er den beste jeg har testet hittil… Noen gang! Den er utsolgt overalt, men jeg lover å si ifra når jeg ser at den kommer inn igjen. Jeg har satt på overvåking OVERALT, haha! 

EDIT!!! TULLA: Jeg fant den HER. HURRAAAA! 

Om du vil at sminken skal sitte like fresht dagen lang (og natta), så er denne noe for seg selv. Den er UVIRKELIG BRA! Et spray eller tre, og sminken holder seg råflott time etter time. Du finner’n HER. TIPS: Spray den på før du påfører sminka også. Jeg mener det, den er SÅ BRA! 

Om du veit om et produkt jeg absolutt burde prøve: Hola at me! Jeg håper du kanskje fant noe du ville teste, og at du synes det var ålreit med litt inspirasåååån på sminkefronten. 

Et siste tips fra meg! Det ekke sminke, men den fortjener en plass allikevel. DENNE tannkremen gjør susen! Den gjør både tennene hvitere og tar vare på de som en vanlig fluortannkrem i samme sleng for under 19,-). 

Jeg håper du føler deg like fresh som det denne looken blir, hehe 💕

Klem fra meg,

HALLOOO 💐💕

I dag har jeg sluppet en ny, fargerik, viktig og fint episode med Angelica Sophie. 

Det er mange som ikke tror på at Angelica er født gutt, og selv kan jeg slenge på bordet med en gang at hun er en av de fresheste damene jeg veit om. Fargerik, kul og helt rå. Hun kommer fra en liten by, og veien til der hvor hun er nå, har vært krevende. Jeg vet at det er mye som fortsatt er det. I dag er hun her i studio for å fortelle sin historie, for å prate med oss og for å fortsette og bryte barrierer. Om livet som henne. Fra Benjamin til Angelica. 

Kos deg med dagens episode, og husk at du er god nok – Akkurat sånn som du er. 

I skrivende stund sitter jeg på Aker Brygge og venter på favorittpastaen min. Eller vel… En av de. Kan man ha bare en favorittpasta?😂 Det var noe av det første jeg skulle gjøre da jeg kom hjem, og her sitter jeg snart fem uker senere. Et av dagens møter ble flyttet, så da hadde jeg plutselig tid til å både ordne litt stæsj til kontoret og spise pasta. Nydelig, hæ! 

Vi har jo knapt snakket om at jeg har overtatt mitt første egne kontor, men jeg skal innrømme at jeg knapt har rukket å tenke på det heller. Med unntak av noen dager på hyttetur, har dagene siden jeg kom hjem flydd av gårde. Dette er den femte uken min hjemme, og jeg kjenner at hjertet begynner å verke godt etter C. Jeg lengter, sånn skikkelig. Men ey, snart er jeg tilbake i LA, med sola i fleisen i armkroken til mannen i mitt liv. Som jeg gleder meg 💕 Det hjelper heldigvis at han har det skikkelig fint der, og at det går så bra som det gjør. Jeg får det boblete stolthetsrushet gjennom kroppen hver eneste dag, og jeg er så imponert over han. Snakk om å kicke ass og vise hva man er god for a. That’s my man. 

Så ja, kontoret? Vel. Det var på tide, og et riktig steg i riktig retning. For å i det hele tatt kunne skille mellom jobb og privat. Jeg har tullet med at jeg ikke tror jeg hadde hatt samboer etter disse ukene om C hadde vært hjemme – Og det er mest spøk, men også litt alvor. Foreløpig er ingenting klart der enda, men det begynner sakte og sikkert å likne på en arbeidsplass. Tenk at jeg har fått skape min egen arbeidsplass a, bokstavelig talt og nå får lage en arbeidsplass for andre også. Det er så fint det! 

Leiligheten vår er jo temmelig Instagrå, med grått, hvit, beige og sort. Jeg elsker det, men hver gang det begynner å lukte vår ute (som nå), får jeg det for meg at jeg skal fargelegge både meg selv, livet mitt og hjemmet mitt. Jeg har derfor tenkt at kontoret skal bugne av deilige farger og masse spennende inspirasjon, siden hjemmet mitt er det stikk motsatte. Kontraster er jo fint, ikke sant! Jeg har derfor handlet inn alt annet enn sort i dag, og handlekurven ble både lilla, gul, rosa, grønn og… GØY. Fargerik. Det som inspirerer meg rett og slett. Det skal være som å jobbe i en godisbutikk, av favorittprodukter, kule prosjekter og FARGER. YES! Gleder meg til å vise dere resultatet. 

Nå må jeg klappe igjen macen og hive i meg pastaen. Jeg skal nemlig snart i et veldig spennende møte. Jeg vil nemlig dele USA-eventyret med dere, helt på innsiden. Fortelle alt dere ikke vet, alt jeg ikke har fortalt og ta dere med på reisen, sånn skikkelig. Den er nemlig mye mer enn hva man ser på Insta… SPENNENDE! 

Ellers? Livet har vært turbulent, rart, fint, kaotisk og hektisk i det siste. På fredag rant det litt over. Begeret var litt fullt, eller tomt, eller hva jeg nå skal si. Du veit når det bare blir litt mye? Sånn ble det da. Jeg grein i to timer i strekk, tok meg en lang dusj og det føltes allerede bedre når jeg kom til meg selv igjen. Hvorfor? Jeg vet ikke. Det var bare mye, uten noen grunn. Sliten. Utladet. Overvelda. Lei. Forsynt. Ja… Sånn det blir i blant. Skulle du ha det sånn idag, så håper jeg du vet at det er helt i orden å ha det sånn som du har det – Og at du er alt annet enn aleine.💛

Stor klem fra meg, 

GOD SØNDAG 💚💛

✗ Ukene hjemme har flydd avgårde. Jeg har snart hvert hjemme i fem uker, og dagene har bare forsvunnet. Det er så mye jeg skulle rekke som jeg ikke en gang har rukket å tenke på. Denne uka bestemte vi også at jeg skal være hjemme en uke ekstra for å bli ordentlig ajour med alt jeg skal – Og fordi jeg har et prosjekt som ble utsatt en uke. Det var ikke helt planen, men sånn blir det noen ganger. Hjertet verker etter C, men det er bedre å være ordentlig klar for å reise enn å føle at jeg reiser fra et kaos… SNART ses vi, og det skal bli så fint det. Gleder meg så. Det er en del som har trodd at det har vært noe krøll på tråden med meg og C, og det er jeg veldig glad for at det ikke er. Han FaceTime i skrivende stund:

Dama med ispose aka brokkolipose haha! 

✗ Denne uka fikk vi en mail om at leiligheten vi holder på å bygge er klar mye før enn vi hadde trodd, og det er SÅ gøy! Jeg har vært litt lei meg for at C antakeligvis ikke ville rekke å se den før neste sesong er over, men nå ser det ut til at han til og med rekker å være med og flytte inn. For første gang😂 Yes!

✗ Vet du hva som har revolusjonert hverdagen min? HelloFresh. Det er… GENIALT! Jeg spiser mat jeg aldri før har visst har eksistert en gang. Jeg spiser oppskrifter jeg aldri ville funnet på selv, smaker på matvarer jeg ikke trodde jeg likte og opplever hele verdens smaker gjennom en matkasse. Takket være HelloFresh som kommer og leverer matkassa på døra mi de søndagene jeg ønsker. Fullstappet av deilige, sunne, gode og spennende oppskrifter og råvarer. Det er genialt. Og når jeg vil ha en pause, så bare pauser jeg. Om jeg for eksempel har en litt for hektisk uke, har noen middagsavtaler eller skal bort. Jeg slipper å handle, planlegge og tilrettelegge. Jeg kaster til og med mye mindre mat! Det er vinn-vinn for både lommeboka, miljøet og jeg sparer tid. Nei, det er altså så flotters. Med koden MARTINEH1099 så får du opptil 1099,- i av på de fire første matkassene. Du kan lese mer HER om du vil revolusjonere hverdagen du også, hehe. 💚

✗ Har du sett Wisting på Viaplay? Eller Furia? U should! 

✗ Denne uken har jeg testet noe nytt. Jeg har testet å fortelle hva jeg har behov for, i stedet for å forvente at folk bare skal forstå det. Det har faktisk fungert skikkelig godt, og er faktisk veldig befriende. Ja, hvert fall fremfor å gå rundt og føle på dårlig stemning, at noen ikke møter sine egne forventninger eller at andre skal lese tankene sine. Det er jo tross alt litt vanskelig. Og funger det ikke noe særlig, så er det jo kanskje ikke utgangspunktet så godt? Hmm… 

✗ Se på disse skoa a, hæ!!! Hvor freshe ekke de til sommeren a? Åååå💚 Du finner de HER

✗ Om under en måned fyller C 25 år. HVA SKJEDDE? Selv glemte jeg om jeg var 23 eller 24 her om dagen, og skvatt nesten da det gikk opp for meg at jeg har blitt 24. Om et par dager har vi vært sammen i syv år, og altså… Vi var jo kids da vi ble sammen. Tenk på alt vi har opplevd, gjort og lært sammen a. På både godt og vondt.💛

✗ Jeg testet denne håroljen etter å ha fått x-antall tips fra TikTok tidligere i uka, og jeg er IMPRESSED! Tips om du er keen på en olje som føles ut som luksus, og som fremhever fargen i håret, gjør det glansfullt og mykt. 

✗ I dag kommer mommoen og besten til C på besøk til meg, og jeg gleder meg så. Verken jeg eller C har sett besteforeldrene hans siden august, så det skal bli såsåså fint å se de igjen! Jeg gleder meg skikkelig til å vise de hvor langt bygge prosjektet har kommet… 

✗ I skrivende stund ligger jeg med en ispose, aka en pose med fryst brokkoli på kinnet. Jeg kvittet meg med den ene visdomstanna på fredag, og om jeg våknet opp en som potet i går, så våknet jeg som er ballong i dag. Skitt så hoven, haha! Det gikk for så vidt overraskende greit, til tross for at tanna satt jæskla godt og komplisert til. Nå har jeg tre sting inni der som skal fjernes på fredag, trenger litt smertestillende for å holde det i sjakk og er egentlig veldig happy for at det er gjort. 

Jeg håper du får en skikkelig fin søndag! Jeg skal oppdatere på kontoret, hvordan det blir og med litt dypere status fra livet om noen dager. Nå skal jeg ut og leve det litt 💕

Stor klem fra meg,