I går vs idag: 

Jeg ville egentlig bare stikke innom og fortelle at jeg syntes litt synd på meg selv som står med hodet inne i vaskemaskinen og med en koffert som skal pakkes ut av. Men, så tenkte jeg meg om og fant ut at det kanskje ikke er så veldig synd på meg sånn egentlig… Jeg kom hvert fall på hvor viktig det er å nyte mens man kan, for plutselig står man der med ullsokkene og den slitne morgenkåpa si og vasker klær 😂

Jeg håper dere har en fin søndagskveld folkens 💛 Og hvis dere lurer på hva jeg skal resten av kvelden så er det bare å se på bildet over… Vi snakkes! 

// Marty 

Hei gjengen! Det er søndag og jeg er på vei hjem til Norge etter en fantastisk uke på Rhodos. Akkurat nå kunne jeg ønske at jeg kunne knipse meg hjem, men det gjør jeg for så vidt alltid når jeg er på reisefot. Og jeg er vel neppe alene. Jeg har prestert å bli skikkelig forkjøla. Jeg hoster, snørrer, har feber og bærer meg. Jeg føler liksom at det er en prestasjon å bli syk når jeg er på ferie, men jeg tror det er en blanding av at kroppen har landet litt, at mamma var syk rett før vi dro ned og været – Utrolig nok. 

Jeg har på ingen måte tid til å være syk, så jeg har et indre ønske om at det forsvinner når jeg lander på Gardermoen – Men det skjer antakeligvis ikke. Men, selv om jeg er på vei hjem og selv om jeg er forkjøla så er det ingen unnskyldning til å skippe ukens spørsmål og svar. Så, her er ukens spørsmål og svar: 

🌼🌼🌼

Hvordan har du det nå?

Digger at dette kommer hver uke <3 Det har gjort meg veldig godt å være på ferie. Jeg har det fint, jeg er glad og jeg føler selv at jeg er lettere til sinns enn på lenge. Samtidig så skal jeg være så ærlig å si at det er litt på privaten som gjør meg forvirra og som jeg bruker mye energi på. 

Frister det å skrive flere bøker? Feks krim?

JA!

Hva er din favorittbutikk å shoppe klær i?

Jeg har faktisk ingen favorittbutikk. Jeg er veldig glad i å kombinere dyrt og billig, nytt og brukt. Før shoppet jeg veldig mye (uff) uten å tenke meg om, men nå handler jeg nesten kun hvis jeg ikke klarer å få det ut av hodet og hvis det sier *pang*. Blitt litt mer voksen si! Haha:)

Kommer du til å ha boksignering?

JAA!! Hvor vanvittig er ikke det? Jeg vet ikke helt hvor og når alt sånn blir enda, men følg med så deler jeg det så fort jeg vet. 

Hva syntes C om at han blir omtalt på bloggen etter at det ble slutt?

Han får vite om alt på forhånd og han har jo ikke akkurat vært den mest omtalte i det siste – Tross alt. Er det noe han ikke vil sier han bare nei og da må jeg respektere det. 

Hvor lenge har du blogget?

Jeg har hatt bloggen i tre år i januar! Wow, som tiden flyr. 

​Hvem var han mannen på snappen du publiserte en natt på Rhodos, men som du slettet ganske kjapt?

Hmmm… En natt? Og som jeg slettet? Det kan jeg ikke huske, og siden jeg ikke drikker så er det ikke fordi jeg var full og da tror jeg neppe at det har skjedd. Haha! Søren. Skulle ønske jeg kunne varte opp med en juicy historie. 

Hva tenker du om at boka til Annijor ble slaktet av VG?

Jeg fikk så hettapanikk når jeg så det, for da tenkte jeg med en gang at det samme kommer til å skje med min. Nå har jeg ikke lest boken, så jeg kan ikke uttale meg om innholdet men jeg er av en generell oppfatning av at de som ofte dømmer slike bøker ikke akkurat er i målgruppen for mottakeren. Jeg er helt sikker på at Anniken har ALL GRUNN til å være stolt og jeg syntes det er mye fetere å heie på unge som prøver på noe, enn å tråkke de ned i gjørma. 

Hvor mye penger har du tjent på boka di?

NULL KRONER! Jeg har overhode ikke skrevet bok for å bli rik på det, og alt som eventuelt blir til overs er en bonus. Motivasjonen min har faktisk vært alt annet enn penger så jeg ble nesten overrasket når jeg fikk spørsmålet, for det har jeg ikke tenkt på. 

Hva syntes du om dansen til Sophie Elise i Skal Vi Danse i går?

Både jeg og mamma satt på balkongen på Rhodos og grein. Det sier vel kanskje sitt. 

Har du noen tips til å komme i gang med trening?

Hmmm… Ta en skritt av gangen og ikke tro at ting er gjort på et blunk. Litt er bedre enn ingenting <3 

Hvordan fikk du Instagram kontoen din verifisert? 

Det er det Instagram som har gjort og det er ordentlig stas!!! 

Hvordan redigerer du bildene dine og hvilke filter bruker du?

Jeg bruker typ kun vsco. Jeg har kjøpt hele pakken der, så jeg har maaaange filter å velge mellom. Jeg har ikke noe fast filter jeg bruker, for jeg syntes det kommer sånn an på hvordan lyset og alt er i det orginale bildet. Jeg er veldig glad i A-filtrene, men det krever at bildet er lyst. Men! Man må ikke ha kjøpt alle filtrene for å redigere i appen, det fungerer fint uten også. 

Har du og C vært sammen etter at det ble slutt?

Ja, det har vi. 

Gjør du noe for å bevare fargen i håret? Hvor ofte farger du det? Jeg får veldig fort ettervekst. 

JEG OGSÅ! Hva er greia? Haha. Tips mottas gjerne! Nå er jo jeg blond og har alltid vært det, så jeg bruker en del produkter for det. Som blant annet blå shampoo + balsam, ettersom jeg liker det litt kaldt og stadig kriger mot gule toner. Jeg er hos frisør kanskje hver 5. måned hvis jeg tar med tid og råd til det. Tidligere har jeg kun stripet det, men nå farger jeg det og spesielt etterveksten! 

​Hva syntes du om at jeg allerede har hooket med C etter at det ble slutt?

Dette er humor 🤪

Hva syntes du om Frank Løke?

Jeg blir svett, ferdig snakka. 

​Har du møtt noen på Tinder enda?

Nei, det har jeg ikke. Jeg er skikkelig dårlig på Tinder!

Har du noen sparetips?

Først og fremst så er det lite som er deiligere enn å ha klart og spare! Jeg har på en funksjon som gjør at hver gang jeg drar kortet mitt, så går det et beløp inn på sparekontoen. Det er en morsom og “enkel” sparing som jeg ikke merker så mye til. Utover det så tenker jeg at det handler mye om å prøve og være bevisst! 

Kunne du vært med på Ex On The Beach?

Jeg tror dessverre at jeg har vært dårlig der altså. Men, det er veldig gøy å se på. Og litt flaut. 

Hvis du skulle bodd i et annet land, hvilket land hadde det vært?

Det hadde vært veldig gøy å bodd i New York en gang i løpet av livet. Jeg tror kanskje ikke jeg ville bosatt med permanent i USA, men det hadde vært en opplevelse å ha prøvd og bo der! 

Når åpner du snapchaten din igjen og hvorfor stengte du den?

Det er jeg ikke helt sikker på. Jeg har åpnet den noen ganger, og jeg har lest/sett alt som har kommet. Etter at jeg offentliggjorde at det var slutt mellom meg og C eksploderte snappen, og det har rett og slett vært umulig å holde tunga rett i munn. Jeg bruker Instagram mest til å kommunisere og jeg forsøker alltid å svare på meldingene jeg får der! Jeg åpner den nok igjen, men akkurat nå så vet jeg ikke helt når. Men, snakk gjerne med meg på Instagram!! <3

Syntes du kroppspresset går oppover eller nedover?

Dette er et sånn spørsmål jeg kunne skrevet et eget innlegg om. Jeg føler ikke at kroppspresset har blitt noe bedre. Jeg føler at det utad er flere og flere som “gir faen”, men samtidig som det skjer så føler jeg at kroppspresset blir mer og mer normalisert. 

Hvis du ikke hadde blitt blogger, hva ville du blitt da?

Det er så mye jeg gjerne vil prøve, og jeg har enda maaaange muligheter til å prøve det jeg vil! Akkurat nå så ville jeg kanskje blitt politi. Vi får se hva det blir til etter hvert! 

Har du noen gang hatt lyst til å operere kroppen din?

Ja, det har jeg. Men det har jeg ikke gjort og det er jeg glad for sånn ting er nå! Løsningen har vel egentlig vært i mitt eget hode, og ikke på et operasjonsbord. 

Hvilke grunnleggende verdier mener du er viktigst for din lykke?

Håper det er greit at jeg vrir det til hva som skal til for at jeg skal være lykkelig! Og det er at jeg ikke er for stressa, at de rundt meg har det bra, at solen skinner, at jeg føler meg trygg og komfortabel. 

Hva syntes du om kjendisene som redigerer seg tynnere på Instagram?

Jeg syntes det er synd at de føler at de trenger det og at de er med på å fremstille kropper som ikke er realistiske. 

Hvem ville du tatt med deg på en øde øy av alle Ex On The Beach-deltakerne?

HAHA, gøy. Hmm… JEG ANER IKKE! Hvem hadde du tatt med deg?

Nå skal jeg komme meg hjem, vaske klær og gjøre meg klar til en ny uke. Og denne forkjølelsen? Stikk av a. 

Jeg håper søndagen deres blir finfin. Ta vare på dere selv 💗 OG! Fortsett å rocke. 

// Marty 

Reklame | VING

Akkurat nå sitter jeg og storkoser meg med frokost i sola. Pannekakene her kan anbefales på det sterkeste. Det er den siste frokosten her på Sunprime Miramare Beach, før jeg vender nesen hjem til kalde Norge igjen. Jeg har kost meg så denne uken og det har vært helt fantastisk her. Hit vil jeg garantert tilbake, og mamma har allerede bestemt seg for at hun skal ta med seg pappa ned hit på kjæresteferie… Sukk! 

Jeg tenkte jeg skulle dele de fineste bildene jeg har tatt denne uken, og du? Jeg skjønner om det frister å dra på ferie, haha 🌼 

Jeg håper dere får en finfin søndag <3

// Marty 

💭 Det er fare for at noen kan bli fornærmet av det jeg skal skrive nå, det kan hende at noen føler seg truffet og det kan hende at noen er totalt uenig. Men, jeg har noe jeg vil si og det er noe jeg har ville si lenge. Ikke bare som en såkalt ​influenser, men som en jente på 20 år. Som en storesøster, som en lillesøster og som en venn. Som en som selv daglig blir påvirket. 

I det siste har jeg tenkt mye på hvem som tar på seg rollen som forbilder og hvem som tar på seg rollen som en influenser. Faktisk har jeg nettopp brukt over en time på å skrolle meg gjennom forskjellige kontoer på Instagram, og ordet influenser er ikke brukt få ganger. Faktisk blir det brukt over en lav sko. 

Men hva legges egentlig i ordet influenser? Vet vi i det hele tatt hva influenser betyr? Det betyr påvirker. Og vet du som influenser hvilken oppgave du egentlig har tatt på deg? Og hva du egentlig påvirker folk til å gjøre? 

… Til å strekke seg etter et skjønnhetsidealet som ikke eksisterer? Til å strekke seg etter et kroppsbilde som ikke eksisterer? Til å være perfekte? Til å eie materialistiske goder som aldri har gjort noen lykkeligere? Til å få mennesker til å føle seg bedre? 

Som influensere har vi et enormt ansvar og det er et ansvar vi må ta på fulleste alvor. For det er ikke bare et ord vi skriver i biografien vår på Instagram. Det er en oppgave, og den oppgaven må og skal tas seriøst. Vi er nemlig med på å bestemme hvordan klær mennesker skal bruke, vi er nemlig med på å bestemme om mennesker skal være tilfreds med sin egen klesstørrelse og vi er med på å bestemme om mennesker skal ha en god eller en dårlig dag. Vi er med på å bestemme, og det er ikke noe vi kan kødde med. Ja, det er helt vanvittig – Men det er et faktum. 

I kveld har jeg fått melding fra en jente på 12 år som fortalte at hun har gått ned 9 kilo på tre uker med å ikke spise mat. Hun lurte på om jeg hadde noen tips til hvordan hun kunne slutte å være så sulten. Når jeg spurte hvorfor hun ikke spiser svarte hun at hun bare ønsker å bli tynn. Sånn som *********. 

Og det gjør meg skikkelig trist. Men kanskje mest av alt forbanna. 

Som influenser har vi to valg. Vi kan enten bidra med å grave folk enda dypere inn i falske illusjoner eller vi kan bidra til å fri dem fra det. 

Vi kaller oss influensere, men det har også noen av de verste menneskene i historien vært. Og hvordan influensere velger vi egentlig å være? 

Hvordan ønsker vi egentlig at mennesker skal føle seg etter å ha vært inne på våre kanaler? Jeg sier ikke at det nødvendigvis er noen sin skyld at denne jenta på 12 år har sluttet å spise, men jeg sier at vi har et ansvar for hvilke signaler vi sender, hvordan vi formidler og hvordan vi ønsker at folk skal føle seg etter å ha tilbragt til på våre kanaler. 

Vi har et ansvar, og det ansvaret må vi ta. Og kanskje det er på tide at vi slutter å påvirke, og at vi begynner å inspirere i stedet. Så vær så snill, se opp fra skjermen din, ut av den nyopererte rumpa di og ta ansvar – Stemmen din trengs! De som gjør at du kan leve av det du gjør trenger deg. 

Nå. 

Facebook HER – Instagram Martinehalv – Snapchat Martinehalvs

// Marty 

 

Nå begynner det å bli en liten stund siden jeg delte at det er slutt mellom meg og C. Etter at jeg delte det kom det mange spørsmål, men også mange versjoner om hva som egentlig hadde skjedd. Og sannheten er fortsatt at alt har skjedd uten dramatikk fra vår side, og at vi fortsatt forsøker å løse ting på best mulig måte. Eller, å finne ut av ting er vel mer riktig å si. 

Jeg vet at flere har spekulert i om bruddet er et PR-stunt. Jeg har syntes at det har vært så latterlig at jeg egentlig ikke har ønsket å bruke så mye som en tanke på det, men i går fikk jeg en SMS fra en journalist som lurte på hva tankene mine rundt det var, og da kjente jeg at jeg fikk lyst til å dele mine tanker. Ikke med journalisten, men her.

Jeg har overhode ikke et behov for å forsvare meg eller forklare meg, men jeg har lyst til å komme med et lite hjertesukk. For bruddet er på ingen måte et PR-stunt. Og la oss være ærlige… Hva hadde jeg egentlig tjent på det?

Kanskje mange klikk på bloggen i en dag? Det er liksom det eneste jeg klarer å komme på. Og det blir jeg ikke akkurat mett i magen av. Og herregud folkens, jeg er jo ikke akkurat Kim Kardashian heller. 

Etter det ble slutt var det og har det vært tøft, vondt og sårt. Faktisk kvier jeg meg av tanken om at noen i det hele tatt påstår at det hele har vært for oppmerksomhet, men de har neppe vært til stede under de tårevåte nettene og de tunge samtalene. 

Selv om jeg er i en kynisk bransje, så skjer livet – Også for meg. Det skjer ting på privaten og alt er ikke fett. Men det betyr ikke at alt som ikke er fett er et PR-stunt. Og igjen… Et PR-stunt for hva da? Jeg lurer sånn på hvem disse menneskene er jeg. Hvem det er som sitter på bussen på vei hjem fra jobb og tenker at bruddet mitt garantert er et PR-stunt fordi jeg er så oppmerksomhetssyk. Altså… Haha. 

Jeg vet egentlig ikke hva mer jeg kan si, men at bruddet er et PR-stunt stemmer hvert fall overhode ikke. Og det som kanskje irriterer meg mest er at hvis det noen gang ordner seg mellom oss, så kommer noen til å sitte og tro at de har hatt rett hele tiden. Men så kjenner jeg allikevel at jeg gir beng i det. 

Vi snakkes! <3

// Marty 

 

💗 På Facebook er jeg… Hun som” liker” og slenger hjerter etter det meste. Jeg skjønner ikke hvorfor folk er så sinnsykt gjerrige til å trykke like? Gi venninna di en like på bildet hennes sier bare jeg! 

💗 På kafé er jeg… Hun som elsker å observere andre mennesker og som har en tendens til å bestille noe jeg egentlig ikke syntes er så godt. 

💗 På matbutikken er jeg… Målrettet og strukturert. Ofte skjer ting i et høyt tempo og jeg drar mye heller i en butikk jeg er kjent i, enn i en jeg må lete meg frem i. 

💗 På trening er jeg… På fotballtrening med laget mitt er jeg hun som fleiper, tuller og snakker mest, men på gymmet er jeg kanskje det motsatte. Jeg går inn i min egen boble og elsker det. 

💗 Om morgenen er jeg… Sur. Neida, joda. Det kommer faktisk helt an på! Jeg trives best med å være i fred hvis jeg skal opp tidlig hvert fall. Ikke prat til meg, så går det meste fint – HAHA!

💗 I søvne er jeg… Hun som prater i søvne. Herregud som jeg prater. Jeg skulle sove hos en kompis forrige uke og jeg måtte advare han før vi sovnet om at jeg snakker som er gæren i søvne. Utover det er jeg ganske rolig… Tror jeg. 

💗 På restaurant er jeg… Hun som sier ifra hvis det ikke er bra nok, hvis noe er feil eller ja, hva det nå måtte være… Hallo, hvis maten for eksempel er kald så må man vel si ifra? Jeg drar jo ikke på restaurant for å spise kald mat vel. Haha. 

💗 På bussen er jeg… Stille. Jeg setter på et headset og bare observerer. Nå er det lenge siden jeg har tatt buss faktisk! 

💗 På kino er jeg hun som… Griner, ler høyt og blir irritert hvis noen snapper foran meg. Heh. 

💗 Hjemme alene er jeg hun som… Koser seg skikkelig. Jeg elsker å bare surre, gjøre mitt og ja, kose meg. 

💗 Som venn er jeg hun som… Ofte ikke har tid til å treffes fordi kalenderen er full, hun som ler masse og som alltid er til stede hvis det skulle være nødvendig. En rar miks. Jeg er hvert fall veldig opptatt av å prøve og se mine nærmeste og minne de på at jeg er glad i dem. 

💗 I kø er jeg… Hun som står og venter til det er min tur. Jeg hater (ja, jeg vet det er et sterkt ord) folk som sniker og tror at køregelene ikke gjelder for dem. Jeg syntes ikke akkurat at det er noe kulere å stå i kø enn det du gjør vel! 

💗 I krangler er jeg hun som… Oi… Det kommer så an på. Hvis noen krangler med meg uten at jeg skjønner hvorfor trekker jeg meg helt unna, men hvis jeg krangler med noen fordi jeg mener noe er feil så gir jeg meg sjeldent. Som pappa sier: Ikke alle kriger er verdt å kjempe. Og som jeg sier: Men noen må man faktisk ta. 

💗 I dag er jeg… Glad, forvirra og litt solbrent. 

// Marty 

Reklame | Boka mi

Tidligere i dag fikk jeg melding fra Sjur. Jeg kaller Sjur bare for bokmannen, for hva rollen hans egentlig er vet jeg ikke. Men, jeg vet at han er skikkelig dyktig og ålreit. I SMSen var det link inn til Haugenbok.no, der hvor boken min er lagt ut til forhåndsbestilling. Han ba meg sjekke listen for bestselgere. Jeg gjorde det ikke med en gang, for jeg satt midt inne i et blogginnlegg og jeg ble nesten irritert når mobilen min lagde lyd. Men, når jeg etter en halvtimes tid fikk gått inn på siden og sjekket fikk jeg sjokk. 

Bokstavelig talt. 

Boken min «Sykt Normal» lå, eller ligger på 2.plass inne hos Haugenbok. Bak Gunnhild Stordalen og foran navn som Linn Skåber, Jon Michelet og Ida Gran-Jansen. 

Jeg konstaterte ganske kjapt med at det måtte være en feil og jeg lastet inn siden på nytt. Og på nytt. Og på nytt. Men, boka mi ble stående der. På en oversikt over bestselgere. På 2.plass. 

ÆÆÆÆÆHHVORFORBANNASYKTERIKKEDETHERREGUDJEGFÅRPANIKK, var cirka reaksjonen min. Jeg viste det til mamma og hun forslo at vi skulle kjøpe en champagne og feire. Vi gikk til den nærmeste butikken her nede og jeg endte opp med en pakke kjeks. Så her sitter jeg på balkongen i Rhodos, ser på hockeykamp og knasker kjeks. Med en bok som står på en bestselgerliste. 

HVOR SYKT er ikke det? Frem til for en uke siden var det en hemmelighet, og nå er den her. Snart kan jeg holde den i hendene og snart kan jeg få høre hva dere faktisk syntes! Noe jeg nesten gruer meg til. Tenk om dere ikke liker den. Jeg jobber med å legge bort den tanken, men det er ikke så lett. 

Jeg håper dagen deres har vært fin! Hvis du vil bestille boka mi kan det gjøres HER. Og dere? Tusen takk for alle hyggeligere meldinger, det betyr mye. Det kuleste er egentlig at flere og flere begynner å finne seg i at det er greit å bare være sykt normal. 

Sånn var forresten reaksjonen min:

Jeg vet liksom ikke helt hvordan man håndterer sånt som dette jeg. Det hjelper litt med kjeks hvert fall. 

TAKK fra en sjokkert og stum Martine 🖤

// Marty 

I går ble det offentliggjort at Ulrikke Falch har blitt kjæreste med Ex On The Beach-Henrik. De aller fleste har vel fått med seg hvem Ulrikke Falch er, så for de som ikke vet hvem Ex On The Beach-Henrik er, så er det han som har en lidenskap for god litteratur og analsex. I følge han selv. Han har utmerket seg med både det ene og det andre, og uten at jeg kjenner han personlig så vet jeg at han faktisk er en ålreit fyr – Noe de aller fleste faktisk er. 

Etter offentliggjøringen tikket det inn med reaksjoner i landets kommentarfelt, i hemmelige forumer og i Ulrikke sine egne kanaler. Og selv sendte jeg et bilde med følgende tekst til Ulrikke «Jeg er sååååå langt unna å ville fyre av et blogginnlegg til alle kjipe, anonyme folk som skriver piss. Bare så du vet det. Håper dere ler og viser de fingeren». 

Egentlig hadde jeg ikke tenkt til å skrive et innlegg, men så kom jeg over at flere hadde skrevet kronikker om forholdet deres og ikke minst to spesielle utsagn som fikk meg til å reagere ekstra. Nemlig «Hæ, er ikke Ulrikke Falch lesbisk a? Jeg trodde alle sånne sinte, kåte kjerringer var det» og «alle feminister elsker jo analsex». 

Akkurat som at du må være kronisk sint for å ville ha like rettigheter for kvinner og menn, akkurat som at du må være kåt for å syntes at menn ikke skal trakassere kvinner og at du må være lesbisk for å snakke om kroppspress. Og at ditt standpunkt utgjør om du digger analsex eller ei. Morsomt og jævlig gammeldags. 

Noe av det Ulrikke har fått mest kjeft for er at noen av utsagnene hennes ikke rimer med forholdet hun nå har innledet, at hun er feminist og at det derfor er skikkelig dobbeltmoralsk av henne å finne seg en kjekk, veltrent fyr som ikke bare har vist seg fra sin beste side på TV-skjermen de siste ukene. Og ja, hadde hun stått frem med at hun hadde funnet seg en jentekjæreste hadde vi antakeligvis hyllet det (så lenge hun ikke var topptrent og hadde lagt ut bilde av seg selv i bikini) – Men nå er ikke det tilfellet. Hun har funnet seg Ex On The Beach-Henrik. Noe jeg egentlig ikke kunne brydd meg mindre om. Misforstå meg rett, men hvem Ulrikke deler seng med, hvem hun vil reise på ferie med og hvem sin familie hun vil spise søndagsmiddag med har liksom ikke så mye å si for meg. 

At folk reagerer er for meg helt greit, og det er noe både Ulrikke og Henrik må finne seg i. Jeg kan være så ærlig å si at jeg er lei av at alle skal mene noe om hva en feminist kan eller burde gjøre, at jeg er lei av holdninger om at feminister hater menn og at jeg er lei av holdninger om at kroppsaktivister ikke kan finne seg en med sixpack fordi det bidrar til kroppspress. Men mest av alt så er jeg lei av anonyme folk som skriver dritt i kommentarfelt. For kommentarer som at «håper rumpa til Ulrikke revner så fælt at hun ikke blir å se noe mer» er ikke annet et svært useriøst og motbydelig. Altså?! Seriøst folkens. 

Personlig sliter jeg med å forsvare alle utsagnene til Henrik i Ex On The Beach, og det er jeg helt sikker på at Ulrikke også gjør. Men nå er vi i 2018, og Ulrikke er et eget selvstendig individ, og Henrik er et eget selvstendig individ. Det betyr at Ulrikke overhode ikke kan ta ansvar for hva Henrik sa på en TV-innspilling mens han var full i våres. 

Det er mye jeg ikke vet, men jeg vet at det er dritdeilig å være forelska, jeg skjønner at det er dritvanskelig å være Ulrikke Falch og jeg vet at det norske folk elsker ting som dette. Ting vi kan elske og hate, diskutere og følge med på. Heldigvis for Ulrikke og Henrik sin del så kommer det garantert noe annet nytt og spennende snart, som folket kan diskutere. Frank Løke ligger jo ikke akkurat på latsiden. 

Og hvis det er lov til å være litt useriøs… Er det bare jeg som har tenkt på hvor hardt Vilde fra Skam hadde elsket Henrik? 

Facebook HER – Instagram Martinehalv – Snapchat Martinehalvs

// Marty 

Reklame | VING

Akkurat nå sitter jeg på balkongen på hotellrommet. Egentlig sitter jeg og forsøker å finne ut av hvordan bodylotion damen på nabobalkongen bruker, for den lukter himmelsk. Jeg føler dessverre at det ikke er helt passende å lene seg frem og halvveis rope «Unnskyld, hvilken bodylotion er det du bruker?». Jeg vet ikke en gang om hun er norsk, svensk eller dansk og da kommer jeg hvert fall ikke til å gjøre det. «Excuse me, what bodylotion do you use? You smell really good». Det hadde blitt noe i den duren hvis ikke og det skjer ikke, så da får jeg sitte her og nyte lukten mens jeg kan. 

Status nå er fregner på nesa, litt solbrent mage og saltvann i håret. Og jeg klager ikke. Jeg elsker sol og sommer! Jeg prøver å minne meg selv på hvordan jeg hadde det for akkurat en uke siden og jeg blir derfor enda mer sikker på at sol og varme faktisk er medisin. 

Vi ligger en time foran en hjemme, og det er egentlig ganske digg. Jeg føler nemlig at jeg har en time ekstra, og at jeg ligger en time foran alle andre. Haha! Synd det ikke alltid er sånn si. Stort sett så føler jeg at jeg egentlig ligger en time bak, så jeg skal nyte det å ligge en skritt foran denne uken. 

Planen i kveld er å gå ut og spise sammen med mamsen. Broren min har vært på det samme hotellet som vi er på (Sunprime Miramare Beach på Rhodos) før, og han har anbefalt en restaurant i nærheten som vi tenkte å teste. Etter at vi har spist middag er faktisk planen min å dra tilbake hit, nyte enda en time på balkongen, legge meg i sengen og avslutte kvelden med Ex On The Beach. Litt gulity pleasure må jo være lov på ferie. 

Forresten! Dette skjedde i stad: 

… Ja, jeg er helt enig at jeg må skjerpe meg. Jeg jobber med saken. 

Nå skal jeg komme meg i dusjen og ut for å spise litt middag. Jeg håper dere har det fint!

Klem fra meg 💙

// Marty 

La oss ta en prat om singellivet her. Eller rettere sagt grunnen til at jeg er singel 🙋🏼 Vi kan hvert fall kalle det noen svært medvirkende årsaker… 

Her om dagen var den en fyr som sa følgende til meg: «Hvordan er det mulig at du er singel?!». Jeg måtte le da jeg hørte det og jeg forstår at det kanskje var ment som et kompliment (eller et hint… Alt ettersom), og når jeg begynte å tenke etter så fant jeg ut av at det egentlig ikke er så rart. 

Faktisk er det ikke rart i det hele tatt… Her er de seks første grunnene jeg kom på: 

1. Jeg tar med meg jobben overalt. Bokstavelig talt. 

2. Jeg liker best å ha hele sengen for meg selv…

3. Jeg tar hele isboksen selv og behøver virkelig ingen å dele med. 

4. Jeg er kanskje litt for glad i å gå antrukket som dette:

5. Jeg sitter stort sett aldri på rumpa og gjør derfor de rareste ting til ganske rare tidspunkter…

Som å vaske badet 01.52. Jepp!

​6. Jeg gjør ganske mye annet rart også… 

Som å balansere en boks med Pepsi Max på nesa. Og hvis det er noen andre der lager jeg mer enn gjerne en konkurranse ut av det. Det er kanskje ikke så tiltrekkende med ei dame som balanserer en brusboks på nesa, og hvert fall ikke ei dame som har konkurranseinnstinktet til Johaug og Bjørgen – Til sammen. 

MEN! Jeg har selvinnsikt da hvert fall, og det er vel positivt… Til en viss grad 😅 

// Marty