Jeg husker så godt da vi kjøpte vår aller første leilighet. Det var vår, det var varmt og alt skjedde veldig fort. Før vi visste ordet av det hadde vi funnet det perfekte prosjektet for oss, og kjøpt det. Det skulle bygges, og prosessen var så spennende! Det å få velge kjøkken, fliser, detaljer og ting som skulle gjøre hjemmet vårt perfekt, var så stas. Det er kanskje det første hjemmet, etter barndomshjemmet mitt, jeg har følt meg skikkelig hjemme i. Min første egne base.

Jeg kan kjenne følelsen av å sitte rundt spisebordet, med stearinlys tent i hele stua og bare… Nyte det. Vårt første, egne hjem. Som i tillegg ble så sinnssykt bra. Med to råfine bad, to deilige soverom, utsikt, matbutikk i kjelleren, to deilig ganger, sånne skyvedørsgarderober jeg hadde ønsket meg så lenge jeg kunne huske. Kjøkkenøy. Ah, det var sosialt og fint det! Balkong! Jeg kan ikke glemme balkongen. Hjemmet vi har fylt med familie og venner, sene middager, overnattingsbesøk og ja, så mye besøk som mulig egentlig.

Nå skal vårt første hjem selges. I Heggedal i Asker. God som ny. Fancy, deilig og trygg. Ny, spennende og behagelig. Med to deilige bad og to soverom. Med bod, som jeg personlig har brukt som walk in closet. Med plass til alt det man ikke helt vet hvor skal være.

Det er faktisk ganske trist, for fy fader så fint vi hadde det der. Men, nå er det noen andre som skal ha det. I den deilige leiligheten, på Heggedal Torg.

Du finner link HER, og det er visning allerede på mandag. Jeg får sommerfugler i magen på vegne av den eller de som skal gjøre den til sitt hjem, og håper nesten jeg kan få komme på kaffe. Haha!

Klem fra meg,