Reklame | Annonselenker

Hvordan har du det?

Akkurat nå har jeg det veldig bra! Jeg trives, har funnet rytmen litt igjen og jeg har hatt en veldig fin helg hittil. Litt magisk faktisk. Jeg har vært MYE stressa de siste månedene, men nå begynner jeg enten å håndtere det eller så begynner det å ikke være så mange grunner til at jeg skal gå rundt med en klump i brystet. DIGG!

Hvor mye lønn tar du ut hver måned?

Jeg tenkte at jeg for en gangs skyld skal svare litt på dette! Jeg gidder ikke å prate om hva jeg fakturerer for og alt det der, men jeg har jo snakket litt om sparing i det siste, og jeg prøver å spare, spare og spare om dagen – Så la oss prate litt om dette:

Nå tar jeg ut 11 000,- i måned som skal gå til mat, klær, forsikring, noe sparing og diverse. Øvrige regninger og utgifter går fra firmaet mitt, og om sparing på blant annet BSU. Jeg sparer i to faste fond hver måned, der det ene blant annet er pensjon. I tillegg til det har jeg to andre fond som jeg sparer på når jeg har mulighet. Både fra de 11 000,- jeg tar ut som lønn hver måned og det jeg har mulighet til fra firmaet mitt. Jeg prøver som nevnt å spare en hel del, og jeg syntes det er mye lettere når jeg har en fast sum å forholde meg til. Ønsker jeg meg noe – Da må jeg spare, selv om det finnes penger på en annen konto. Jeg vet ikke om det var det svaret du ville ha, men noe mer hokkuspokkus blir det hvert fall ikke i dag.

Er det noen influensere du ikke kan fordra?

Jeg syntes det er grisekjipt at kjipe folk, som tilfeldigvis jobber som influensere skal dra ned rykte og troverdigheten til influensere som jobber rumpa av seg, som er fantastiske forbilder og som er skikkelig fine folk. Men: Jeg digger ikke folk som får andre til å føle seg kjipe, som oppfordrer folk til ting som ikke er bra og som tror at de er bedre enn andre. På generelt grunnlag. 

Hvor bor du?

Jeg bor i Asker, og snart i Stocholm/Asker!

Hvor mye veier du?

Det er det heldigvis bare jeg som trenger å bry meg om ❤️

Drikker ikke du alkohol?

Nei, det gjør jeg ikke!

Syntes du det er kjipt å være høyere enn C?

Det er noe jeg tenker minimalt på! Jeg syntes det er ganske mye kjipere at han er dårlig til å vrenge sokkene sine før vask, enn at jeg er et par centimeter høyere – Og det sier vel sitt 😂 Jeg elsker jo den mannen herfra og til månen, for alt han er – Og ikke for høyden hans. Jeg elsker jo for så vidt den også, for den gjør jo han til han.

Hvorfor kjøper du følgere på Instagram?

Hvilke følgere?🥰 Jeg fikk et intenst behov for å be deg ikke kødde med følgerne mine, for de er så sinnssykt bra, kule og inspirerende, haha!

Kunne du noen gang blitt venn med en bloggleser?

Ja, det kunne jeg! Jeg håper jo da at man kunne vært venner på et annet grunnlag enn at jeg har en blogg bare💕

Kommer podkastepisodene dine til å være spilt inn i studio fremover?

JA! Takk og lov. Fra om med torsdag kommer alle episodene til å være fra studio – Og torsdagen gjest er suuuuuuuuperinteressant. GLED DERE!

Hva heter hårfargen du har nå?

Den finner du HER.

Hva skal du gjøre når dere flytter til Stockholm?

Jeg skal gjøre akkurat det samme som det jeg gjør nå. Jeg er bare heldig som får flytta litt på stumpen, får litt nye innputt og litt nye erfaringer med på kjøpet!

Hvordan kan man finne ut om man har endometriose og finnes det noen medisiner som funker mot det?

Oppsøk en gynekolog. Det kan hende at du ikke treffer blink på verken den første, andre eller tredje – Men finn en som tar deg på alvor, som ønsker å hjelpe deg og som forstår hvordan du har det. Det finnes hjelpemidler, men du må finne det som fungerer for deg og det er veldig individuelt, som alt annet. Selv om det ikke er endometriose, så kan det være noe annet, og jeg mener at ingen damer skal behøve å bite tennene sammen eller skjerpe deg fordi de har mensen. Søk hjelp om du har utfordringer!

Har du tips til en god treningstruse?

DISSE  er et must f0r meg! Hilsen en som fort får gnagsår om hun blir ordentlig svett og trusa ikke er god 😅

Hva koster leiligheten dere har kjøpt?

Dette spørsmålet får jeg hver uke, hehe. Du finner svar på det og enda litt til HER.

Jeg håper du får en finfin søndag. Klem fra meg💕

– Blusen min finner du HER

GOD LØRDAG🌸

Hvilken idiot lager egentlig et innlegg om seg sjæl der man forteller rare, kleine eller teite ting om seg selv – Frivillig?

Jo, det er meg det. Vær så god, her har du helt uviktig informasjon om meg som du antakeligvis eller skal jeg forhåpentligvis aldri kommer til å behøve igjen, om ikke du har tenkt til å servere meg taco eller invitere meg på kaffe – For eksempel💁‍♀️

✗ Jeg. Spiser. Ketchup. På. Taco.

✗ Da jeg var yngre brukte jeg to BH-er for at jeg ville at det skulle se ut som at jeg hadde store pupper. Vi snakker barneskolen altså, og kroppen min hadde jo ikke begynt å tenke på pupper en gang 😂

✗ Jeg biter negler, og æsj, det er så ekkelt. Jeg tenker ikke en gang over det! Om jeg sitter og konsentrerer meg, så sitter jeg plutselig og biter på neglene mine. Ja, samtidig som jeg klager over at de er så svake og knekker altfor fort…

✗ Jeg klarer aldri å legge meg i sengen for å sove meg skitne føtter. Eller, de behøver ikke en gang å være skitne, det holder i massevis at jeg føler det!

✗ Jeg elsker, elsker, elsker Maarud Paprika Potetgull. Jeg spiser det faktisk på julaften til middagen. Jepp, ikke spør. 

✗ Jeg tisser (til alle rundt meg sin store frustrasjon) nærmest konstant. Jeg er en sånn som tisser i tilfelle jeg skulle komme til og kanskje måtte tisse.

✗ Ja, og apropos. Jeg går ikke et sted uten å ha med meg en vannflaske og jeg drikker MASSE vann i løpet av en dag. Jeg har til og med, med meg vannflaske om jeg bare skal en kjapp tur på butikken – Bare sånn i tilfelle.

✗ Jeg får hetta om det ikke er rent og pent hjemme. Senga må være redd opp før jeg legger meg, putene i sofaen må stå som de skal før jeg setter meg ned for å se på TV og kjøkkenbenken må være tørket av etter at jeg har brukt den. Jeg lurer fælt på hvordan det kommer til å bli den dagen jeg får barn, haha!

✗ Jeg må ALLTID ta av meg all sminka før jeg legger meg og vaska ansiktet. Jeg har aldri lagt meg uten å gjøre det…

✗ Jeg drikker ikke kaffe. Har jeg sagt det før? Jeg er alltid hun som kommer inn i møter og som humrer og ler om at jeg ikke har blitt så voksen enda.

✗ Jeg hadde så lyst på mensen da jeg gikk på barneskolen, fordi de eldre jentene jeg red og danset sammen med hadde det. Jeg hadde lyst på det helt til det faktisk ble et faktum…

Sånn – Nå veit du det. HAHA! Takk for at du leser og for at du følger meg, det setter jeg stor pris på. Spesielt etter å ha delt fra “dette er ikke så viktig at folk veit-boksen”😂❤️

For det er fredag min venn, Rekk din hånd opp i været, Jesu Kristu gir meg styrke, du er god💕 Om fredagsfølelsen min var et ansikt (HAHAHA)☝🏻

Den fredagsfølelsen jeg har i kroppen idag, kan jeg ikke huske sist jeg hadde. Jeg gleder meg altså så mye til helg og det kribler i hele kroppen. Jeg veit ikke om det er sola og varmegradene som gjør det, om det er at C har fri, om det er at vi bare skal nyte hele helgen eller hva det er. En ting er hvert fall sikkert og det er at det er skikkelig digg!

Vi dro til Skien i går kveld. C er jo herfra, og vi skal tilbringe helgen her, sammen med broren hans, Ida og Marcus og noen kompiser av C. Kanskje det er det som gjør at jeg har den digge fredagsfølelsen? Nemlig at jeg ikke har noen planer eller plikter i helgen. At de planene jeg har innebærer grilling, soling, jordbær og sjokkis, tur i skogen og masse skravling? Gurimalla så digg, sier bare jeg. Om du ikke har spist jordbær dyppet i smeltet melkesjokolade (ha litt melk i kjelen når du varmer den), så er det et hot – og veldig godt – tips i helgen.

Jeg hadde egentlig bare lyst til å stikke innom å si hei, å si at jeg håper at du har det bra og si tusen takk for responsen på gårsdagens innlegg. Det betyr enormt, og jeg vet nesten ikke hva jeg skal si en gang. Takk. Takk. Takk. Om du ikke har lest det, så kan du lese det HER. Det er så viktig, så fint og så sårt på en og samme gang.

Jeg håper du får en fantastisk helg, at sola skinner hos deg også og at du skal gjøre noe bra for deg selv! Og kanskje for noen andre?

Klem fra meg💛

Vi ser de stort sett alltid sammen og de er alltid velkledde, gjerne matchene og stilige. Alltid. De er ofte ikledd svindyre klær, de trener masse og de er mye i media. De har begge to vært med på flere realityprogrammer og begge to er med i årets sesong av Kompani Lauritzen.

Mange av oss kjenner Vita og Wanda, men jeg har litt lyst til å bli kjent med de hver for seg. Derfor er Vita dagens gjest. Hvem er egentlig hun? Sånn uten helt tvillingimaget. Er det sånn at de alltid drømmer om alt det samme? Er det ikke litt rart å dele seng med sin egen søster i en alder av 28 år? Hvordan føltes det egentlig da det var hun som røk ut av kompani Lauritzen?

Både hun og Wanda har vært åpne om alt fra mobbing og til skjønnhetsoperasjoner, og jeg lurer blant annet på hva hun mener om at det er flere som mener at de aldri har blitt mobbet. Angrer hun på noen av operasjonene? Har hun lyst til å gjøre fler? Hvem er egentlig Vita, uten glitter og stas, treningstøy og svindyre sko.

Hvem er hun uten Wanda? Det gleder jeg meg til å finne ut av!

Du finner episoden der man finner podkast ved å søke etter ‘Sykt Ærlig Med Martine’ på feks iTunes, Spotify eller i podkastappen (kan lastes ned for de med Android eller andre mobiler)🖤 Legg gjerne igjen en vurdering i iTunes om du liker den!

Fra og med neste uke vil alle episodene være spilt inn i studio forresten. Klem fra meg!

– Tightsen min finner du HER – 

HEI PÅ DEG 💛

Her skinner sola, jeg sitter i en skitten treningstights, vaskemaskinen er på, neglene mine er nystelte og håret står til alle kanter. Autokorrekten vil at nystelte til å bli nystekte, men den slags driver jeg ikke med.

I dag har jeg trent (flere øvelser ligger på Instastory om du vil sjekke det ut), tømt mailen min, fikset neglene mine, vasket bilen, fylt på drivstoff og hatt noen telefonmøter.

La oss ta neglene mine først, haha. Vanligvis så er det antakeligvis ganske kjedelig å høre om nysteLte negler (ikke stekte), men forhåpentligvis ikke idag. Jeg hadde nemlig ikke tenkt til å fikse tåneglene mine idag, men så ble det sånn når jeg først kom dit. Jeg har ikke brukt min elskede barberhøvel på litt for lenge, så det har fått vokse fritt der det vokse kan. Jeg tok meg selv i å skamme meg over at hårene på leggene mine var synlig, selv fra to meter avstand – For ikke å snakke om hårene på tærne.

Men så tok jeg meg selv i at det siste jeg skal er å skamme meg. For om jeg skal kalle det for noe, så er det latskap og naturlig, ikke noe mer enn det. Og hallo, for en som trodde at hun var den eneste kvinnen i verden med hår på tærne frem til hun ble 18 år, så er det er stor seier at jeg i det hele tatt kan gå sånn.

Applaus for det – Og high five til alle dere andre medsøstre med hår på tærne. Du er helt normal😂💪🏻

En ting som ikke er så normalt er å måtte ringe til faren sin bare for å dobbeltsjekke hvordan drivstoff man har på sin egen bil. Jeg skylder på at jeg ikke har hatt den i to måneder enda en gang, og at jeg har fått C til å fylle hver gang det har vært nødvendig. Wooopsi. Grunnen? Jo, jeg har nemlig klart å fylle drivstoff feil to ganger tidligere. Det skal sies at det begynner å bli veldig lenge siden, men skrekken sitter i meg. Om jeg er dum? Neida, jeg hadde bare et (to, hehe) svake øyeblikk.

Det var dyrt, begge gangene – Og jeg har lært. Og fylt selv idag, noe jeg sikkert ikke burde skryte av. Faktisk er det ganske flaut å si høyt.

Utover det så har jeg hamret på macen og skravlet i telefonenen. Om jeg hadde et snev av telefonangst før Covid-19 kom kastende over oss alle mann alle, så er jeg hvert fall kvitt den nå😅

Senere i kveld skal lillesøs spise middag hos oss og vi skal benke oss foran finalen av Paradise Hotel, så fort både C og Pørni er ferdig på trening.

Jeg håper onsdagen din er og har vært finfinfin.

Klem fra meg!

– Bukse Zara (lookalike HER) – T-skjorte HER – Mine favoritt sko HER – Solbriller HER

✗ Jeg er SÅ glad for at gradestokken begynner å vise varmere igjen og at sola er på besøk. Jeg ber til høyere makter om at vi kan få verdens beste sommervær her hjemme i år!

✗ Jeg trives skikkelig godt uten vipper jeg! Sånn skikkelig godt også. Når jeg har hatt pauser tidligere så har jeg sett andre med vipper og blitt påmint om hvor fint jeg har syntes at det har vært. Nå tenker jeg «så fin du er med det», og that’s it. Nå har jo faktisk vippene mine vokst seg både sterke og lange med hjelp av vippeserum, så jeg er superhappy!

✗ Nå får snart bestissen min i Sverige barn, og to andre venninner får barn i løpet av de neste månedene. Den ene dagen tenker jeg at jeg kunne ønske at jeg hadde barn i går, og den neste dagen tenker jeg at jeg kanskje burde vært med på Ex On The Beach. Okei, det siste der var en gigantisk overdrivelse – Men du skjønner 😂

✗ Vi begynte å se på Maskineriet på Viaplay på søndag. Det har foreløpig bare kommet to episoder, men jeg tror virkelig at det er en serie etter min smak. Og Kristoffer Joner er jo helt konge. Den anbefales foreløpig på det sterkeste!

✗ Jeg vet ikke hvordan jeg skal si dette på en pen måte en gang😂 Jeg snakker med mange forskjellige kule folk i forbindelse med podkasten min, og spesielt når det kommer til planlegging. De aller fleste svarer, er på G og takker enten ja, eller sier at det passer bedre senere. Det er sjeldent noen sier nei, men om man ikke vil, kan eller har lyst så er det jo null stress å si nei. Det er hvert fall hundre ganger bedre enn å ikke svare, jatte med og la noen sitte å vente fordi du liksom er så opptatt at ikke du har tid til å svare eller si nei, ellers takk. SÅ mye har du ikke å gjøre altså. Det kan godt hende at du er kulere enn meg og at det er derfor du ikke gidder, men om du er det – Så svarer du hvert fall. Puh.

✗ Den siste uka har jeg kjent veldig på at jeg syntes at det er slitsomt å ikke ha et hjem. Vi trives veldig godt her vi bor nå midlertidig, men ingenting er jo vårt. Senga er ikke vår, TV-en er ikke vår, tallerknene er ikke våre. Jeg har ikke en blomst her en gang, haha! Jeg gleder meg til å flytte til Stockholm, til å tenke at det blir digg å legge seg i sin egen seng igjen og ha lyst til å kjøpe roser å ha på kjøkkenbordet.

✗ I helgen kjøpte jeg meg enda et par av mine absolutt favorittbukser i hele verden. De funker både til hverdags og til å henge hjemme, og de er så sinnssykt digge! Jeg klarte jo å søle klor på den siste jeg hadde her når vi flyttet inn, og har bodd i den nye siden helgen😅 Du finner den HER.

✗ Om du ikke har peiling på hva du skal ha til middag for eksempel i dag eller i morgen, så anbefaler jeg denne:

Denne + nanbrød = DIIIIIIGG.

✗ Jeg har hatt dilla på å spare en stund nå, og er det lov å si at jeg syntes at det er ganske hot? Det er jo dritfett å spare og ha penger på konto, fremfor en bluse i skapet man bruker to dager! Jeg sparer både til det ene og det andre, og har jeg er 100,- til overs, så slenger jeg den inn på sparekonto i stedet for å tenke at det ikke utgjør en forskjell. Om man gjør det én gang i uka i ti år så er det nesten 50 000,- mer enn om man ikke gjør det. KULT!

✗ Det har rent inn med kjærlighet, fine meldinger, kule tilbakemeldinger og varme ord den siste tiden og jeg er så sinnssykt takknemlig. Jeg er så takknemlig for alle som leser, alle som tar kontakt, alle som heier og alle som bare er skikkelig kule. TAKK, fra bunnen av hjertet mitt.

I dag har jeg trent, jobba, støvsugd, vasket klær OG krangla med mannen i mitt liv. Det er faktisk det første jeg gjorde i dag, etter at jeg hadde vært på do – Ikke det at du sikkert lurte på det.

For la oss være enige om en ting. Det er FRYKTELIG irriterende når folk ikke vrenger sokkene sine riktig vei eller krøller de sammen når de skal i vask. Sånn som dette:

Spesielt når man har sagt i fra om det x-antall ganger. For ikke å snakke om når man ufrivillig har vrengt klissvåte treningssokker og tvunget han til å vrenge, vrenge og vrenge enda litt flere sokker x-antall ganger.

Det første året var det liksom litt småstas å vaske klærne hans, men etter fem år, så rykker det ikke litt i lilletåa en gang av å vrenge de sure og svette sokkene hans. Ikke LITT en gang. Og bare for å ha gjort det klart: Han trener stort sett tre ganger om dagen. Det innebærer MANGE svette sokker feil vei altså.

Så når han sto i dusjen, og når jeg drev og slang klær i maskinen og (ja, muligens litt morragretten) så sa jeg ifra om at jeg ikke gidder å vaske klærne hans mer om ikke han begynner å vrenge sokkene sine.

Da burde han ha sagt: Det skal jeg selvfølgelig gjøre fra og med nå elskling! Ikke sant? Men neida, han dro i gang han veit du. Velvitende om at jeg var temmelig morragretten og lite snakkesalig.

“Hvorfor må jeg det a?”

“Fordi jeg sier det”.

“Sokken blir jo vasket uansett”.

“DEN JÆVLA SOKKEN SKAL VRENGES ER DET SÅ FORBANNA VANSKELIG”.

“Ja, men det er jo mine sokker, så er det vel samme for deg”.

“JA, MEN DET ER JEG SOM VASKER DE SÅ JEG BESTEMMER”.

“Er du morragretten eller?”

Du skjønner hvor det bærer. Forbaskande irriterende med andre ord.

Jeg sa dermed ifra om at jeg ikke gadd å snakke mer med han og trampet demonstrativt ut fra badet. Vi snakket ikke sammen med vi spiste frokost, før vi begynte å holde på litt som dette:

Du kjenner kanskje til det? Om ikke: Fortell meg gjerne hvordan det er mulig😂

Heldigvis så klarte jeg å begrense meg i dag, og ikke dra opp ting som ikke har noen verdens ting å gjøre med sokker på vranga å gjøre. Det er jo fort gjort å dra opp den gangen har gjorde det eller når han ikke en gang fikk til det, liksom.

Vi kunne jo for eksempel kranglet om hvem som skal betale ditten og datten, om sjalusi eller hva man nå krangler om i et forhold. Så en sokk eller fire på vranga går vel kanskje greit, sånn når jeg tenker meg om. Vi ble jo heldigvis venner ganske så fort, men ikke faen om jeg gidder å vaske en eneste sokk før de er vrengt skal jeg si deg.

Utover det så er mandagen strålende, og det håper jeg din også er ❤️

Men du? Si at det ikke bare er oss a… HAHA!

Reklame | Annonselenker

Hvordan går det?

Jeg har brukt (nesten litt for) mye tid til å tenke, fundere og finne ut av ting dens siste uka. Det hender liksom at det trengs en oppvask i topplokket, og nå begynner jeg å få kontroll igjen, haha! Det har vært mye greier de siste ukene, og da blir det jo fort sånn – Men jeg har det veldig bra nå  ❤️

Hva hadde du gjort om du fikk et barn som mobbet andre? 

Jeg liker å tro at man har mulighet til å legge ned jobben og ta det ansvaret som kreves for at ungen man har valgt å sette til verden blir et ålreit menneske i god tid før hen har mulighet til å være kjip mot andre. At rette verdier og holdninger skapes fra dag 1, og at den dagen barnet sitt har blitt så gammelt at det er i stand til å være slem mot et annet barn, at hen vet hvor feil det er. Om det skulle skje at jeg får en kid som mobber noen, så lover jeg at det skal forbli et engangstilfelle. Forhåpentligvis sørger jeg for at jeg får en så kul kid at hen setter ned foten om noen andre gjør det også.

Hvorfor annonserer du for selvbruning, syntes du ikke det er like ille som tannbleking? 

Fordi jeg bruker selvbruning sjæl, fordi jeg digger at det eksisterer og fordi jeg alltid føler meg superfresh etter en spray, sprut eller innsmøring. OG! Det er så sjukt mye bedre enn å for eksempel ta solarium (ikke ta sol). Om du vil bleke tennene dine så er det akkurat det samme for meg, men jeg syntes at det er noe helt annet enn selvbruning. Ikke det at du spurte meg om dette, men: Jeg tror vi må passe oss litt for at ikke alt blir farlig eller feil – Men det tror jeg faktisk at jeg skal skrive ett innlegg om.

Skal dere selge leiligheten når dere flytter til Sverige?

Nei, vi beholder leiligheten vår. Den er jo ikke ferdig bygd enda en gang, hehe! Vi visste at det mest sannsynlig kom til å bli sånn da vi kjøpte den, så det har vært en del av planen hele tiden.

Er du høyere enn C?

Ja, det er jeg!😀

Hva gjør jeg når jeg er redd for at en av mine bestevenninner ofte snakker nedlatende om meg bak ryggen min? 

Det kan være at det bare er en følelse du har, men jeg tror ofte at magefølelsen stemmer og at det nok ligger noe i det når man føler det. Om det er en av dine bestevenninner så tror jeg at jeg hadde tatt det opp med henne jeg. Du trenger jo ikke å spørre rett ut, men si at det er noe du er bekymret for, eller kanskje du kan spørre om hun noen gang snakker nedlatende eller sier kjipe ting om deg bak ryggen din? Jeg vet at det er veldig vanskelig, men om det er en du ønsker å ha i livet ditt og en du anser som en såpass god venninne, så burde dere kunne ta den praten. Jeg tror kanskje dere må det også, ettersom du føler det som du gjør❤️ En ting er hvert fall sikkert: Uansett hvor irritert man er på hverandre – Er man bestevenner, så snakker man ikke dritt om hverandre til andre. A-L-D-R-I.

Hvilken sjampo bruker du?

Dusjen min er full av forskjellige sjampoer og balsamen, så jeg bruker forskjellige etter behov og periode. Veldig sært! 😂 Nå tester jeg DENNE for første gang.

Takker du ja til alle samarbeid?

Nei, det gjør jeg ikke. Jeg tester alltid, elsker å jobbe med produkter jeg har brukt lenge (og som jeg personlig digger) og samarbeid som passer meg – Og min merkevare. Liker ikke dere det, så er det ingen vits for meg å tipse dere om det heller!

Er du introvert eller ekstrovert?

Jeg tror kanskje at det overrasker en del, men jeg er introvert!

Hva skjedde i saken med nakenbildet som ble spredd av deg?

Etter litt om og men så ble saken henlagt på grunn av manglende ressurser. Jeg hadde tett dialog med politet av forskjellige grunner under perioden, men ingen ble tatt eller fikk noen konsekvenser – Annet enn at en jente i en parallell sak ble avhørt etter sporing av en ip-adresse.

Hvilket TV-program filmet du til her om dagen?

Jeg hadde besøk av God Kveld Norge 💕

Hva syntes du om Kong Halvor etter at han meldte på deg?

Jeg syntes det samme som alltid 😀 Jeg syntes han er morsom og kul – Men jeg kjenner han ikke, og han kjenner åpenbart ikke meg heller.

Hvor ofte trener du?

Det er muligens et kjipt svar, men så ofte jeg vil, kan, gidder og orker! Denne uka har jeg trent hver dag, mens andre uker trener jeg tre ganger. Jeg fungerer så utrolig mye bedre når jeg er i fysisk aktivitet, så jeg prøver å prioritere det så ofte jeg kan! Det skal sies at det noen dager holder med en spasertur, mens jeg andre dager har bånn gass.

Hva er planene dine i sommer nå som alt blir litt annerledes?

Vi reiser alltid flere uker om sommeren, og selv om det er skikkelig kjipt at det ikke blir noe av, så er jeg overraskende chill på det! Det gjelder jo alle og sånn er det bare, så det går veldig greit. Vi har ingen store planer, men vi skal være masse med familiene våre, gå masse turer, være spontane, forhåpentligvis får vi vært en del i Sverige og så skal vi henge på hytta til familien til C. Jeg tror det blir veldig bra jeg, og noe sier meg at sommeren kommer til å fly av gårde!

Kan du tipse om noen fine og digge BH-er?

DENNE & DENNE 😍

Jeg håper du får en fin søndag!

Stoooor klem fra meg ❤️

 

 

La oss ta en prat om litt kjærlighet a dere. 

Jeg tenkte nemlig at jeg skulle tenke litt høyt her inne, sammen med dere. Hver uke så får jeg spørsmål om forholdet mitt, hva mine triks er og hvordan jeg holder gnisten i gang. Sannheten er jo at jeg veldig ofte ikke har peiling selv, at vi også har surret det til nå og da og at det rett og slett ikke alltid er så enkelt.

Vi har vært sammen i over 5 år nå. Innimellom der har vi gjort det slutt, trengt å finne ut av litt på hver vår kant og blitt enige om å kjøre på igjen. Det er jeg skikkelig glad for, for vi har aldri hatt det bedre enn nå. Og uten å være verken klissete eller få noen til å skulle sammenlikne seg med meg og mitt: Fy, søren så fint vi har det akkurat nå. Selv om vi begge er veldig opptatte av vårt, jobber døgnet rundt og har lite tid sammen.

Kanskje er det fordi vi trives veldig på hver vår arena, og at vår felles arena da også blir ganske så ålreit?

2018 var skikkelig kjipt på kjærlighetsfronten, og vi brukte 2019 på å komme oss på bena, krangle, le, være forelska og finne ut av hvordan vi ønsker at ting skal være. Hvem vi ønsker å være både alene, sammen og for hverandre. Jeg føler vi har knept koden ganske greit, heldigvis. Men, det har både tatt tid, vært utfordrende og krevende til tider, selv om det desidert har vært mest gøy.

Jeg har ingen superoppskrift når det kommer til kjærligheten, men jeg tenkte å dele vår(e) hemmelighet(er) – Som egentlig ikke er så hemmelig, haha – og si hva jeg tror er viktig for å ha det bra. Ja, egentlig det jeg har lært de siste årene.

Og nei, dette er ikke hemmeligheten til et lykkelig forhold (haha) – Men en påminnelse til både meg sjæl og kanskje til deg.

Til alle dere som spør, som er litt på tuppa, litt lost eller bare trenger litt innputt 💓 Ja, og husk at jeg ikke er noen ekspert a dere. Det blir litt som når den single venninna gir tips til hvordan det er å være i et forhold, men jeg kjører på:

✗ Dress up! Jeg vet at det kan være tungt å skulle finne tid og energi i en hektisk hverdag til å skulle vise seg frem eller pynte seg for den andre parten, men jeg har tro på å av og til ta av seg joggebuksa, ta på leppestiften man hadde på første gang man møttes og vise at man fortsatt er like heit som det man var da man traff hverandre. Da er det jo også ekstra digg å komme hjem i joggisen etterpå, hehe!

✗ Dra på date… Finn på ting sammen, få rumpa opp av sofaen og gjør ting! Gå en tur sammen, spis middag ute sammen, bli med på det den andre parten skal og berik livet litt! Det trenger verken å koste eller kreve mye, men jeg setter hvert fall stor pris på en time her og en time der til å gjøre noe annet enn hva hverdagen egentlig har å by på.

✗ Hold munn. HÆ, tenker du sikkert nå, men dette er noe jeg jobber med. Jeg må nemlig ikke aaaalltid klage over at ting ikke har blitt gjort, at det ikke er støvsugd bra nok eller at det ligger en genser på feil sted. Av og til er det greit å telle til ti og svelge tungt en gang, fremfor å lage dårlig stemning! For all del: Si ifra når ting ikke er greit, men hvis du er en som meg er det kanskje lurt å tenke seg om en gang, eller fire først.

✗ Legg vekk mobilen! Jeg har ikke tall på hvor ofte jeg sitter på mobilen når vi spiser middag sammen. Jeg skammer meg nesten når jeg tenker på det nå, for det er jo i beste fall idiotisk. Ofte er det den eneste tiden vi har sammen i en hektisk hverdag, og akkurat da måååå jeg liksom sjekke Instagram? Nei. Skjerpings.

✗ Det viktigste jeg har skjønt er at det å ha en viktig relasjon, enten med en kjæreste, med venner eller med familie handler om å spille hverandre gode. Det er enkelt å skulle konkurrere om hvem som en mest sliten, hvem som har det verst, hvem som er mest sulten og hvem som fortjener noe mest, men hvor fruktbart er det a? Tenk om man mye heller kan spille hverandre gode, spille på samme lag, gå sammen om å få til ting og ikke skulle sammenlikne hverandre hele tiden. Man er jo faktisk et team, og det gjelder å være en god lagspiller.

👆🏼 sånn høres det ut når den gamle fotballspilleren prøver å forklare lagspill i en relasjon for hockeyspilleren😂

Jeg tror hvert fall man ikke kan finne på å ta hverandre som en selvfølge, at man av og til må ha litt space og jeg mener at det av og til kan være lurt å dra ut, finne på noen med venner eller gjøre noe annet, uten hverandre. Ja, og logge av den forbanna mobilen. Påminnelse til meg selv. 

Le, ligg og lev. Prat, pul og prat enda litt til. HAHA! Fra spøk til alvor: Vi har det innmari gøy sammen, og det er jeg skikkelig glad for. Jeg tror vi har funnet frem til den perfekte balansen mellom bestevenner og kjærester, uten å bli for mye eller for lite av det ene eller det andre.

Jeg tror mange av oss sveiper oss i hjel og at vi til en viss grad ødelegger relasjonene våre med å sammenlikne oss med det som skjer på sosiale medier. Vi ser lykkelige forhold, forelskede par og ting som bare er fryd og gammen. Det er lett å tenke at gresset er grønnere på den andre siden, men jeg tror at det også er lurt å huske på at gresset kanskje er grønnere på den andre siden fordi det er fake.

For vi vil ha det perfekte, vil vi ikke? Vi skal ha ALT, fordi vi tror det finnes. Men hey, jeg er ikke perfekt (selvom jeg av og til prøver og late som), og hvordan kan jeg da forvente at en partner skal være perfekt?

Vi leter oss i hjel, sveiper kun etter utseende og glemmer kanskje hva som er viktig. Vi er kravstore, vi vet akkurat hva vi skal ha og kanskje en del av oss ødelegger ting som kunne vært bra, fordi vi konstant jager etter det perfekte?

Jeg tror derfor at det av og til er lurt å logge av, se hvor heldig man faktisk er og slutte å sammenlikne seg med alle andre.

Jeg får ofte spørsmål fra folk som lurer på hvordan man kan finne tilbake til hverandre igjen etter et brudd og jeg kan godt svare at “er det meant to be, så er det meant to be”. Men jeg tror også at man først og fremst må klare å ha det bra med seg selv, finne trygghet i seg selv og vite hva man selv vil. For jeg tror det er vanskelig å skulle rydde opp i noe som er i tusen knas om man ikke en gang spiller på lag med seg selv. Ja, og noen ganger så tror jeg bitene må resirkuleres og bli til noe nytt.

Det var veldig dypt, men om du står i situasjonen selv så tror jeg kanskje du skjønte hva jeg mente.

Takk for at du er du, vi snakkes💓

Hei og hå 💕

Har du det fint? Det håper jeg hvert fall at du har, og at sola skinner der hvor du er også.

Jeg har fått flere spørsmål om hvilke hudprodukter jeg bruker, og jeg tenkte at jeg skulle tipse litt om både det ene og det andre jeg! Jeg er jo ingen ekspert, men her kommerhvert fall noen av de produktene jeg bruker og som jeg liker:

DENNE skrubben kjøpte jeg for litt siden, og jeg syntes den er skikkelig god. Den er drøy i bruk og akkurat passe grov!

DENNE ansiktskremen er veldig god! Den gir en veldig fin glød og er like fin under sminke, som på sminkefri dager. Det er som at den gjør huden jevnere og drøyere, om det gir mening – Haha!

Har du testet øyekremen fra Ole Henriksen? Jeg digger den! Den strammer liksom opp huden og for en med mye liv under øynene, så er det helt kanon med en øyekrem som gjør at sminken sitter bedre! Du finner den HER.

DISSE sminkeserviettene har jeg brukt siden jeg var 13 år, og sverger fortsatt til den. De er milde og skånsomme, pluss at de verken irriterer huden eller øynene mine. OG! De lukter ikke.

Når jeg ikke bruker selvbruningsspray i ansiktet (liker det best for naturlig resultat), og bare vil ha glitt farge og glød, så bruker jeg DISSE dråpene i fuktighetskremen min før jeg legger meg. Hot tips!

Jeg har også en liten haug med ansiktsmasker, så om du vil ha en som…:

… Roer ned rødhet i ansiktet så finner du den HER.

… En som tilfører fuktighet finner du HER.

DENNE er en av mine absolutte favoritter. Den fjerner døde hudceller, urenheter og tar med seg møkk og drit fra tilstoppede porer, haha!

… Så skal det jo sies at jeg er en som digger å teste nye produkter, så om du har en tips til noe jeg burde tipse så tas det i mot med takk. 

Jeg får jo ofte spørsmål om jeg kan dele mitt beste skjønnhetstips, og innimellom tips om kremer, gode produkter og ting og tang, så er jo mitt aller beste tips å la huden puste! Sørg for at huden er ren og pen, og la det vakre trynet ditt puste.

Jeg håper du har en fin dag! Vi snakkes senere💛