Reklame | uScore

Hei du,

Jeg håper at du har en fin dag og at du har noe å glede deg til ❤️

Jeg sitter her og hamrer løs på tastaturet, fordi jeg vil komme med en anbefaling. Et godt gammel dags tips, som gjelder økonomien vår. Jeg håper du er klar, for dette, dette er BRA!

Jeg har blitt kjent med en side som heter uScore. Det er Nordens største plattform for personlig økonomi og det er en gratis tjeneste som finnes i Norge, Sverige (der heter den Minkreditkoll.se), Danmark og Finland. uScore gir oss rett og slett bedre kontroll over vår personlige økonomi og data. Med andre ord: De gjør at vi kan kredittsjekke og sjekke vår egen kredittscore, helt gratis. uScore gir oss info som tidligere kun har vært tilgjengelig for banker, forsikringsselskaper og andre som har hatt tilgang på å sjekke betalingsevne. Hvor kjekt er ikke det?

Jeg synes hvert fall uScore er superålreit, og det gir meg en god oversikt over meg, min økonomi og hva jeg kan forvente. Både i hverdagen og i møte med andre situasjoner der det er relevant å vite hva jeg egentlig er god for. Som nå, når jeg tror at drømmeleiligheten har dukket opp…… På den måten gir deg med større oversikt over hva jeg kan forvente, hva jeg kan gi, hva jeg kan spare og ja. Jeg føler rett og slett at jeg er litt bedre rustet!

Jeg har aldri tidligere forstått så mye av kredittsjekker og kredittscore, men nå har jeg lært meg det. For en av tingene som er så kjekt med uScore, er at de ikke bare gir deg tallene og infoen. De forklarer også hva som ligger bak kredittscoren og hvordan man kan forbedre den, om man ønsker det. Du kan også sjekke om du har for høy rente, som igjen da kan hjelpe deg å spare.

Ja, nei. Jeg synes hvert fall at detta er veldig ålreit, og håper at kanskje noen av dere kan dra nytte av uScore dere også. Det er hvert fall en VELDIG enkel måte å få oversikt over sin egen økonomi på, på fem minutter. Du registrerer deg bare med Vipps eller Bank ID, og når du logger inn får du tilgang til å se din kredittscore, som er de samme som bankene bruker til å bedømme deg. Du ser også et dashboard hvor du kan se dine forventede rentenivåer.

Step by step-guide:

  • Klikk på “Kredittsjekk deg selv/Registrer deg”
  • Velg Vipps or BankID for sikker registrering.
  • Skriv inn mail og passord
  • Ferdig, og du vil få scoren din. Det tar normalt ett minutt.

Nei, trykk HER for å sjekke ut uScore og for å registrere deg du også, sier bare jeg. TIPS TIPS TIPS!

Jeg gleder meg til å høre hva du synes og om hva uScore kan hjelpe deg med. Sparing, endret rente eller bedre oversikt? Eller alle tre kanskje? YES!

Klem fra meg,