I dag vil jeg bare være ærlig. Jeg orker liksom ikke noe annet. I dag har jeg nemlig en skikkelig dårlig dag. En skikkelig dårlig en også. En sånn dag der jeg aller helst vil ligge under dyna og grine over de minste ting. Jeg er sliten og lei, trøtt og fortvila. Æsj. Hvorfor er det sånn av og til? Det er så slitsomt. 

Egentlig hadde jeg tenkt til å legge ut dette bildet på Instagram idag:

Men så møtte jeg meg selv i speilet og fant ut at jeg faktisk ser litt mer ut som dette: 

Subbende rundt i mamma sin genser, hovene øyne og en gammel boksershorts. For ikke å snakke om mine favorittsokker:

Du lurer kanskje på hvorfor jeg deler dette, og grunnen er så enkel som at jeg føler meg så forbanna alene om å ha dårlige dager og at jeg er så lei av at dårlige dager får et Instagramfilter på seg. Som at det liksom hjelper. Dårlige dager er faktisk et faktum og jeg orker ikke å legge skjul på at jeg føler meg skikkelig dritt idag. Jeg ønsker heller ikke å lyve om at livet smiler ved å legge ut bilder fra forrige lørdag, når sannheten er en helt annen. 

Det stakk faktisk litt ekstra i hjertet mitt når en ung jente sendte meg melding i natt om at hun så gjerne skulle hatt livet mitt, fordi det var så spennende og gøy. Jeg føler derfor at det litt min plikt å vise frem disse dagene også, for livet er ikke bare skåling og oppturer. Hvert fall ikke for min del. 

På dager som idag pleier jeg å minne meg på dette, og det pleier å hjelpe: 

Tross alt. Nå skal jeg logge av litt. Vi snakkes, take care 🖤 Og du? Jeg håper og tror morgendagen min blir bedre enn idag, og det gjør forhåpentligvis din også hvis du har en dag som meg. 

Klem! 

// Marty 

FOTO: Skjermdump: Dplay.no

Reality-hjertet mitt og jeg behøver å ta opp en ting. Jeg har gledet meg skikkelig til denne TV-høsten bestående av flere kleine, deilige og morsomme realityprogrammer. En av seriene jeg har sett spesielt frem til er Ex On The Beach, som allerede etter første episode rakk å sjokkere meg

I går leste jeg et innlegg publisert på Si;D-sidene hos Aftenposten skrevet av Åsmund Stemland. Han stilte spørsmål rundt tirsdagens episode av Ex On The Beach der vi fikk se at to av de kvinnelige deltakerne tok med seg Daniel inn på et soverom for å snakke, der de forteller at intensjonen deres er å ha en trekant med han.

I episoden ser vi at de tar på han, kysser han, klorer han, beføler han og at han gang på gang sier nei. Tydelig. Jentene argumenterer med at de vet at han egentlig vil, blant annet fordi han tidligere har sagt at han kunne tenke seg å ligge med en av de.

I samme episode, neste morgen, får vi se at Daniel er full av kloremerker og at de to jentene sier unnskyld for at det ble litt mye. Og som Åsmund skriver i Aftenposten: 

“Mannen sier nei, men kvinnene fortsetter. Ville TV-produksjonen tillatt dette hvis situasjonen var omvendt?”

Produksjonen hadde neppe tillat dette om det var en tydelig beruset jente som lå i sengen, med to menn som gjorde alt de kunne for å få ligge med henne, samtidig. Det hadde neppe blitt sett på som underholdning at to menn ikke stoppet selvom kvinnen hadde sagt nei. Og nei, det er faktisk ikke underholdning at en mann blir presset til sex av to kvinner, og det gjør meg skikkelig forbanna at det blir fremstilt som det. 

For blir det sett på som underholdning fordi han er mann? Fordi det liksom er en drømmesituasjon for enhver mann? Fordi menn burde tåle såpass? Fordi menn bare burde ta det som et kompliment at to digge damer vil ligge med han? At menn burde være mandige nok til å håndtere situasjonen? 

Sorry, men jeg kjøper det ikke og det er søren ikke greit. I episoden forklarer Daniel at han sa nei av prinsipp og at det går helt fint med han. Det kan selvfølgelig være at det gikk helt fint, men signalene som blir sendt er i beste fall katastrofale. Og hvem hadde Daniel egentlig vært om han hadde begynt å grine og sagt at det ikke var greit? 

Han hadde antakeligvis fort fått høre at han ikke er mandig nok og blitt bedt om å skjerpe seg, samtidig som resten hadde ledd. Det er nemlig slik min generasjon er opplært av de tidligere generasjonene, nemlig at alle menn skal være tøffe, barske og ordentlige menn, og ingen ordentlige menn syntes det er feil at to damer ønsker trekant med han. Ingen. Og syntes du det er feil, da er du i beste fall homo. 

Vi kan jo godt fnyse av dette og bare la det gå forbi, sånn vi stort sett pleier – Men hvilke signaler sender egentlig det? Hvilke signaler sender det til 16 åringene som sitter og ser på Ex On The Beach? 

I mine øyne sender det signaler om at vi damer kan gjøre akkurat hva vi vil, og at menn bare må finne seg i det. Og sånn er det faktisk ikke. Jeg føler at dette setter oss noen hakk tilbake i den kampen vi kvinner kjemper om at våre grenser skal respekteres. Og vi kvinner kan ikke tro at vi kan forvente at menn skal respektere våre grenser om vi ikke respekterer deres. 

Jeg kjenner jeg er så lei den tanken om at menn alltid skal ha lyst på sex, at en mann burde digge å skulle ha trekant med to damer og at menn er seksuelle rovdyr som ikke tenker på noe annet. Det er en eldgammel stereotypi som gjør meg skikkelig trist. 

Alle argumentene som blir brukt i denne situasjonen er de som blir brukt i alle liknende situasjoner. Forskjellen er bare at det stort sett er jenta som er i Daniel sin situasjon. Argumenter som at “hun ville egentlig”, “hun hadde sagt at hun egentlig ville ligge med meg” og at “hun spiller bare kostbar”, og det er kanskje det som skremmer meg mest. At situasjoner som dette havner i en gråsonebås og at det blir forsvart, på bakgrunn av rævva unnskyldninger. 

Jeg elsker reality-TV og jeg både ler og skammer meg når jeg ser på Ex On The Beach, men jeg syntes faktisk ikke det er greit å sitte og se på at en mann blir presset til sex. Og jeg er lei av at det skal være mer greit enn når det skjer med en kvinne. Sex er frivillig, og det gjelder begge veier – Ekte mann eller ei. Det skuffer meg faktisk at det går så lett forbi, fordi det gjelder enn mann. 

Takk Åsmund, for at du tok opp dette. Generasjonen vår trenger menn som sier ifra. 
 

Les også: Jeg er mann og jeg har blitt voldtatt 
 

Facebook HER – Instagram HER – Snapchat Martinehalvs 

// Marty 

Jeg er inne i en periode der jeg driver med en form for selvrealisering. Jeg fikser håret, trener som aldri før, gjør ting på bucketlista mi og jeg bruker klær jeg aldri hadde trodd at jeg skulle bruke. Det skal sies at jeg føler meg skikkelig bra og sterk, til tross for at ting i kulissene ikke er helt på topp. 

Jeg trivdes veldig godt når jeg var brun og fin i sommer, og nå som høsten har drept den deilige og fine brunfargen min tenkte jeg at det ville være lurt (og fint) å ta litt selvbruning. Jeg gikk derfor inn i en butikk, kjøpte selvbruning, googlet litt om andres erfaringer og satte i gang. 

Og gjett hva? Som du ser begikk jeg årets selvbruningstabbe. Også i fjeset av alle ting a… 

Er det i det hele tatt mulig? Eller lov? Det må nevnes at dette er noen dager siden, så etter mye skrubbing, sår og tjukk foundation begynner jeg å likne på meg selv igjen, og jeg tror jeg har bestemt meg for å ikke bruke selvbruning igjen…

… Selv om jeg vet at det kommer til å skje. Det er vel noe som heter at du lærer mens man går, men det er jo fint å slippe og se ut som at man har tømt hele solpudderet til Isadora i trynet på en gang mens man gjør det. 

Herregud, så krise. Ta selvbruning du liksom… 

// Marty 

Hei gjengen og goood torsdag 🖤 Akkurat nå befinner jeg meg på Nesodden og det er nydelig å henge litt hjemme hos familien min. Og, det er veldig deilig å få servert mat. Takk mamma. Jeg skulle egentlig avgårde på en liten roadtrip i dag for å ha et møte, men da et annet møte kom i veien måtte jeg flytte på det. Jeg tror typ at det faktisk skjer endringer i kalenderen min raskere enn jeg rekker å tenke av og til. Men, sånn er det vel og jeg begynner jo egentlig å vende meg til det. 

Jeg ble liggende til langt på natt i går og se på både Ex On The Beach og Love Island. Haha, realityhjertet mitt er nesten litt slitent om dagen og jeg tror jeg skal la være å kommentere noe som helst annet enn at det er ålreit underholdning når man ligger alene i senga og egentlig burde sove. Og, jeg kan jo legge til at jeg av og til må sette på pause bare for å puste litt, sjekke nyhetene eller ja, flire litt. Jeg håper at det er lov å si? 

I går var jeg så heldig og bli invitert i boklansering til Ulrikke (Falch) og Sofie (Frøysaa). De har kommet med bok og det er skikkelig kult. Jeg gleder meg veldig til å lese den og jeg tror den både er viktig og bra.

Før lanseringen møtte jeg Jakob og Joakim, og det var like hyggelig som alltid. Det er så kult med mennesker som er så bra syntes jeg, haha! Det er liksom alltid hyggelig å treffe de, vi kan snakke om alt mellom himmel og jord og vi kan le – Ikke minst. Begge to er så inspirerende, ekte og fine. Sukk. 

Jeg har forresten tenkt litt (Akkurat som at det kom som et sjokk, haha!). Men har du noen gang tenkt på hvor viktig de menneskene vi omgås er? Hvor viktig det er at de faktisk er bra for oss? Og hvor krise det egentlig er når de ikke er bra for oss? Eller, krise er det vel kanskje ikke – Men bra, det er det ikke. Og tenk hvor mye tid vi kaster bort på mennesker som ikke gjør oss godt. 

Jeg er så sykt tilhenger av at vi skal omgås mennesker som inspirerer oss, som spiller oss gode og som gjør oss glade. Det begynner å gå opp for meg hvor viktig det er og hvor mye det har å si. Tidligere trodde jeg at det gjaldt å ha flest mulig, men nå begynner jeg å forstå at at det stemmer det som mamma alltid har sagt – Nemlig at det er mye bedre med noen få og gode, enn mange halvgode. Det er jaggu sant. Irriterende at hun skulle få rett når det gjaldt det også si. Det begynner forresten også å gå opp for meg, nemlig at mamma stort sett har rett. Irriterende nok. 

Jepp, også er det jo veldig gunstig å ha venner og folk i livet som er flinke til å ta Instagramvennlige bilder. HAHA! 

For ikke å snakke om venner som er smartere enn iPhonen din. Og som kan sitte hvor som helst i verden og følge med på hva hunden hennes gjør i buret sitt?! Altså, jeg visste ikke at det gikk an en gang før jeg så Mia gjøre det i går. Teknologien ass. Nei, nå hørtes jeg gammel ut når jeg skrev det sånn! Jeg trekker det tilbake. 100 %. 

Uff nei, nå ble det mye surr her på morran. Jeg skal ta fatt på dagens to do-liste, gre håret og ja, så håper jeg at dere får en fin dag. 

Vi snakkes senere, kick ass 😍💪🏻

// Marty 

I går sto jeg i kø på postkontoret for å hente en pakke og mens jeg sto der slo det meg: Hvorfor er noen av oss nordmenn totalt blottet for høflighet og sosial intelligens? Jeg var så smart at jeg jeg dro for å hente pakken jeg ventet midt i beste rushtid på postkontoret og jeg ble derfor stående i kø sammen med mange andre slitne og sultne nordmenn en tirsdagsettermiddag. Etter at jeg hadde stått i kø i fem minutter kom det en dame, som sakte men sikkert snek seg fremover i køen. Altså, hun bokstavelig talt ålte seg foran køen samtidig som hun sa 

“Jeg skal bare ha en liten pakke” og “jeg skal kjappe meg altså”. 

De andre i køen (og meg selv) ristet oppgitt på hodet og selv om et par av de andre i køen snakket til damen insisterte hun på at hun bare skulle ha en liten ting og at det skulle gå kjempe fort. 

Og jeg bare lurer her jeg sitter og tenker over alle forbanna køsnikere:

HVORFOR tror noen av oss at vi har all rett i verden til å slippe å stå i kø?

HVORFOR tror noen at noen syntes det er noe kulere enn dem å stå i kø?

HVORFOR tror noen at de fortjener å komme frem i køen foran noen andre?

HVORFOR? 

Jeg klarer faktisk ikke å fatte og begripe det. Køsniking er rett og sett skikkelig kjipt, og hvorfor tror noen av deres tid er mer verdt enn min? Jeg mener faktisk at hvis du ikke har tid til å stå i kø, da har du heller ikke tid til å hente pakka di på posten, kjøpe det du skal ha eller få tak i det du skal ha. 

Det kan godt hende at det finnes gode nok unnskyldninger til å snike i køen, men jeg må ærlig innrømme at det er sjeldent jeg har hørt noen. Du står jo ikke akkurat i kø og sier: Du, dama mi skal føde nå – Jeg må bare rekke å kjøpe denne brusen først. Og hvis du først skal snike så kan du jo spørre da hvert fall – Men ikke tro at du har mer rett til å komme foran enn noen andre. 

Og du… Plis, ikke vær en som sniker i kø a. Bare ikke vær det, selv om du er en sulten pappa eller en kjendis på et utested. 

Facebook HER – Instagram HER – Snapchat Martinehalvs 

// Marty 

Nå er det tre måneder siden jeg sluttet på prevensjon, eller p-stav som jeg brukte. Jeg har lovet å fortelle litt mer om hvorfor, hvordan har det vært og hvordan det føles. Enkelte ganger hadde det ikke gjort noe å bare hatt en blogg for damer, der vi kunne snakke om sånne ting i fred – Men hey, kanskje det bare er bra at hvilken som helst mann kan velge å få innblikk i dette. Ikke vet jeg. 

Grunnen til at jeg valgte å slutte, eller la oss kalle det at jeg tok en pause, det er jo det jeg faktisk har hatt, er at jeg har måtte finne noe annet som fungerer for meg og min kropp. Jeg har gått på diverse prevensjonsmidler siden jeg var veldig ung og grunnen til det var at jeg tidlig slet mye med smerter under menstrasjon. Jeg har derfor prøvd både det ene og det andre, og til tross for at p-staven har vært en god venn de siste tre årene har det ikke vært helt som ønsket for min del. 

Nå har jeg hatt en pause fra alt som heter p-piller, hormoner og diverse i hele tre måneder og grunnen er først og fremst fordi jeg ville det selv, for å faktisk kjenne hvordan kroppen min fungerer uten. Jeg har jo ikke husket hvordan det faktisk er å få mensen hver måned, hvordan kroppen min reagerer og innerst inne har jeg vel ønsket at ting har skulle blitt bedre med årene. Det har det dessverre ikke blitt, snarere tvert i mot. Den andre grunnen er at jeg utredes for diverse som følge av smertene jeg har. 

via GIPHY

Så, hvordan reagerte jeg når jeg plutselig ikke gikk på noen ting lenger?

Først og fremst reagerte kroppen min med å bli veldig tom. Den første uken kunne jeg begynne å gråte av ingenting, jeg følte meg rar, sint og følelsesløs samtidig som jeg følte på alt og ingenting. Faktisk var det vel sånn i to uker, men så begynte jeg plutselig å føle meg lettere, renere og det var som at kroppen ble fylt med mer selvtillit. Om grunnen til det var at det plutselig ble 30 varmegrader og knall sol hver eneste dag kan godt hende, men jeg følte meg hvert fall bra. Sånn skikkelig bra. Jeg fikk livets kviseutbrudd, men det roet seg heldigvis etter noen dager og av en rar grunn føltes det ut som at hår og negler ble sterkere. Jeg syntes også selv at jeg sov bedre. Dessverre er det ikke noe jeg merker noe til nå lenger, men det var veldig deilig i starten. 

Jeg har nå rukket å ha mensen “ordentlig” tre ganger etter at jeg tok ut p-staven og det er som alltid. Jeg har derfor funnet en løsning sammen med gynekologen min på hvilket prevensjonsmiddel jeg skal gå på og det begynner jeg med i oktober. Faktisk gleder jeg meg litt, om det er fordi jeg kommer til å ha litt mindre vondt eller om det er fordi jeg kan slippe å tenke på kondom er jeg ikke helt sikker på enda. Haha!

Forhåpentligvis kommer det til å gjøre at jeg får det litt bedre den den uken jeg har mensen, for jeg er VELDIG opptatt av at mensen ikke på noen som helst måte skal stoppe meg fra å gjøre absolutt alt jeg vil. 

Personlig er jeg veldig glad for at jeg har hatt en pause, for det har vært godt å kjenne at alt er som det skal og ja, bare ha en pause. Jeg føler på en måte at jeg har blitt litt bedre kjent med meg selv og kroppen min, og det er et stort pluss! Hvordan kjent sliter jeg litt med å sette ord på, men jeg føler at jeg vet litt bedre hvordan kroppen min faktisk fungerer! Det har også vært fint å ha en normal syklus og kjenne både fordelene og ulempene ved det. Men, la meg ikke glemme å si at jeg er takknemlig for at det i det hele tatt finnes hjelpemidler, dyktige folk og ikke minst så er jeg takknemlig for at det i det hele tatt finnes prevensjon. 

NB: Jeg velger å ikke dele hva som er løsningen for meg fordi det er en løsning for meg og ikke nødvendigvis det som er rett for deg. Har du noen spørsmål eller problemer må du oppsøke noen som har skikkelig peiling, ikke en blond blogger 😉 Det er også viktig for meg å nevne at dette er noe jeg personlig har erfart, det betyr ikke at det behøver å være det samme for deg. Vi er alle forskjellige med forskjellige reaksjoner og forskjellige behov! Jeg anbefaler også alle å bruke prevensjon av et eller annet slag hvis ikke man har et ønske om å bli gravid. 

Facebook HER – Instagram HER – Snapchat Martinehalvs 

// Marty 

Ah, den evige kampen og frustrasjonen. Jeg har ikke tall på hvor ofte jeg føler meg lost når det kommer til valg av middag, ja, i dag også. Er det bare meg? Jeg kan stå rett opp og ned på butikken i evigheter i forsøk på å komme på noe å spise. Og om jeg ofte ender opp med nudler? Ja, det kan jeg love deg. Som regel handler jeg for flere dager når jeg først handler, og det er enda vanskeligere. Kom på fem middager på rappen du liksom. Morsomt. 

Forrige mandag var jeg lost på ekte (i dag er nesten like ille). Søkeloggen min så sånn ut, noe den for så vidt gjør ganske ofte):

Jeg ringte mamma og spurte på Instagramstory i håp om å få litt inspirasjon. Og, det tikket inn med haugevis av gode tips og svar! Jeg tenkte derfor at jeg skulle dele noen av tipsene her. Bare sånn i tilfelle du skulle finne på å føle deg like sulten og lost som meg idag eller i morgen…

Jeg endte opp med pitabrød, kyllingkjøttdeig og salat etter tips fra venninnen til mamma om noen lurte… 

Lykke til 😂🍔🌭🌮

// Marty 

Oh boy. Her om dagen gikk jeg ganske så mange hakk ut av komfortsonen min. Jeg valgte å gå med en dress, med åpen dressjakke. Herregud, den dressen er SÅ kul. Den har kun blitt brukt en gang siden jeg kjøpte den, og da ble hengt fort inn i skapet igjen. Nå hadde jeg bestemt meg for at jeg skulle bruke den og jeg følte meg skikkelig fin. I det siste så har jeg bestemt meg for at jeg skal begynne å bruke klær jeg egentlig syntes det er litt skummelt å bruke, og det føles bra! Skikkelig bra. Tidligere har jeg tenkt at det kler alle andre, og ikke meg – Men hvorfor i alle dager skal det ikke kle meg når alle andre jeg ser bruke det rocker det? 

Snakkes negativ tankegang. 

Jeg postet et bilde av at jeg prøvde dressen på Instagramstory og det tok ikke mange minuttene før det begynte å tikke inn meldinger. Meldinger med spørsmål om jeg hadde tatt silikon. Igjen. Det ble også plutselig er het diskusjon i diverse diskusjonsforumer og flere var overbevist over at jeg nå også hadde kastet meg på bølgen og sikret meg nye bryster. Folk var så bombesikre at de til og med stilte meg spørsmål om hvor jeg hadde gjort det. 

Og. Jeg har sagt det tidligere og jeg håper det blir siste gang jeg trenger å si det: Jeg har ikke tatt silikon. 

Hvis jeg skal være helt ærlig så syntes jeg det er synd at vi har kommet dit at det virker helt naturlig og at det nesten føles ut som at det er den største selvfølgen i verden om jeg hadde valgt å ta det. Jeg føler at vi har fått en mentalitet om at det er null stress å ta silikonpupper og at det er like normalt å kjøpe seg nye pupper som det er å kjøpe seg en ny leppestift. Plis, ikke la det bli det a. 

Kan det ikke heller tenkes at jeg bare har skikkelig fine bryster? At jeg er skikkelig fornøyd med brystene mine? At jeg faktisk bare tar det jeg har fått, aksepterer det og rocker det? Eller er det helt utenkelig? 

Det er ikke bare, bare å skaffe seg nye bryster og vi må slutte å prate om det som at det er det. Det er faktisk ganske omfattende og det er en stor påkjenning, både fysisk og psykisk. Ikke noe som er gjort på et knips. Kan vi ikke heller prate litt om det? Det tror jeg vi burde. 

Jeg håper at jeg nå kan avkrefte det en gang for alle og at vi kan bry oss om litt viktigere ting enn hvem som har operert nye bryster og ikke. For ikke å snakke om at vi kan slutte og prate som at det å ta silikon er like enkelt og vanlig som å skifte truser. 

Skitt, jeg blir helt svett jeg. 

Facebook HER – Instagram HER – Snapchat Martinehalvs 

// Marty

Annonselenker // NA-KD + BliVakker 

Hei og god søndag gjengen! Jeg håper dere har det fint. Det er søndag noe som betyr at jeg skal svare på ukens spørsmål og svar, og denne uken har det kommet inn masse morsomme og annerledes spørsmål. Jeg har forsøkt å ta med det meste og jeg har slått sammen en del like spørsmål. 

Så, hold deg fast!

☀️☀️☀️

Hvor høy er du?

Jeg er 1.80. 

Når ble du og Isabelle venner? 

Tja, hva skal man si. Vi har hilst på hverandre et par ganger før, og denne uken var vi på en tur sammen og det var ordentlig hyggelig. Herregud, vi koste oss masse! Så, vi har vel først blitt venner denne uken <3 

Har du rabattkode hos BliVakker? Handler all sminken min der.

Jeg hørte faktisk med de om jeg kunne få en siden flere lurte. De har MASSE digg salg nå, men jeg har fått 10 % ekstra i tillegg til salget de allerede har. Det gjør at du kan få hele 70 % på mange av produktene. Bruk koden martine når du handler og du finner nettbutikken HER

Syntes du det er greit eller ikke med one night stands?

Vet du, det syntes jeg er HELT greit. Det er helt greit å ville ha det og det er helt greit å ikke ville ha det 🙂 

Røyker du?

Nei, det gjør jeg ikke <3

Er det noen av de norske bloggerne du ikke er venn med?

Det er noen jeg ikke har kontakt med, men jeg er så heldig å være venn med de fleste og de jeg ikke kjenner så godt er det alltid hyggelig å møte!

Jeg så deg i Drammen i går og toppen du hadde på deg var så fin. Hvor er den fra?

– Så hyggelig!!! Den er fra NA-KD og du finner den HER. DEN ER SÅ HIMLA KUL og jeg digger den. Sånn skikkelig! 
Du får forresten – 20 % avslag hos NA-KD med rabattkoden Martinehalv20 hvis du vil. Happy shopping!

SEEE hvor kul den er:

Har du en fast inntekt eller varierende?

Varierende!

Faller du for gutter med brunt eller lyst hår?

Oi, haha. Det er sjeldent jeg har blitt betatt av noen på grunnlag av hårfarge, men statistisk sett så er det vel brunt hår det går i – Haha.

Skal du være med i årets sesong av bloggerne?

Nei, det skal jeg ikke. Men det er mange andre fine folk som skal og jeg gleder meg veldig til å se <3

Hvordan går det med fotballen?

Det går bra! Det er vel egentlig ikke så mye mer og si føler jeg. Jeg koser meg og jeg er veldig glad for at det går så greit å spille. Jeg hadde jo aldri trodd jeg kunne spille igjen så ALT er en bonus 💪🏻

Har du sminketips til en 14 åring?

Dette spørsmålet har jeg fått flere ganger den siste uken, og jeg tenker som så:

Jeg sminket meg når jeg var 14 år og jeg digga det. Men gjør ting enkelt, ikke vær så opptatt av de tingene der og ikke kast bort tiden din på å skulle være pen og perfekt 24/7. Ikke overdriv og gjør det fordi det er gøy, ikke fordi du føler at du må. Og husk: Du er 14 år. 

Hva er greia di med kjærligheter?

HAHAHA! Jeg elsker kjærligheter. ELSKER. 

Hvor mye shopper du for i måneden?

Det kommer HELT an på. Men nå har jeg hatt shoppestopp i 19 dager og jeg har spart ca:

Det er litt kult! Og til dere som har lurt hvor du finner dette så er det inne på appen til Tise.

Er du kristen?

Nei, jeg vil ikke kategorisere meg som det. Jeg er overbevist over at det finnes noe større enn oss, men jeg er ikke kristen. 

Har du noen tips til sunn og billig mat til en fattig student?

Oh boy. Jeg er jo egentlig ikke den rette å svare på dette spørsmålet kjenner jeg. Les DETTE, så kanskje du kommer litt på vei! Jeg skal dele noen middagstips en av de neste dagene faktisk, så følg med. 

Hva var det som fikk deg til å kjøpe den bilen du har?

Fordi jeg har hatt lyst på den siden jeg var 14 år og når jeg hadde mulighet så valgte jeg å gjøre det. EEEELSKER den. Kom forresten på at den må vaskes idag. Hurra!

Hvem er ditt frikort?

Uten tvil Charlie Hunnam. UTEN TVIL. 

Hvem ville du tatt med deg på en øde øy av Isabelle Eriksen og Martine Lunde?

Ah, dette faste og digge søndagsspørsmålet. HAHA! Nå kjenner jeg jo Isabelle best og vi klarte faktisk for tre dager siden å komme oss ut av Escape Room sammen (når det var igjen 10 minutter) så jeg må nok gå for hun. Skitt, det var gøy. 

Vel, that’s it for denne gang. Nå skal jeg gjøre litt plikter før jeg skal avgårde på trening om noen timer. Jeg svarer på det aller meste på Instagram, så hvis det er noe du lurer på eller vil si så send meg en melding på @Martinehalv  💖 Ha en fin dag og gjør noe gøy! Vi snakkes.

// Marty 

 

Dette er Norges største blogger for øyeblikket, hvert fall hvis vi skal tenke fysisk størrelse. 

Hallo folkens, bare la oss prate om en liten (gigantisk) ting her. Jeg er på første plass over alle bloggerne i Norge. For andre dagen på rad. Og jeg lurer egentlig på… Hva gjør man egentlig når man er på 1.plass over alle bloggerne i Norge? Jeg må ærlig innrømme at jeg ikke har peiling. Jeg kan hvert fall love dere at jeg ikke løp rett og kjøpte meg en ny merkeveske, at jeg svei av 50 000,- på noe totalt uviktig eller at jeg har tatt noen fillers. Hvert fall ikke enda. Neida. Joda. 

Faktisk feiret jeg på følgende måte:

Også avsluttet jeg på denne måten:

Ja, mens jeg hørte på Beyoncé.

Og når jeg våknet i dag morges ble jeg liggende i senga og vente på at noen skulle komme å servere meg frokost…

Men det skjedde jaggu ikke, så da ble frokosten min gamle og kjære venn:

Jepp. Havregryn. 

Tusen takk til alle som leser, deler og som heier. Det er så fett at man kan henge litt i toppen (noen dager) selv med ettervekst og strekkmerker på rumpa 💖💖 Nå skal jeg feire videre med å støvsuge leiligheten min! Ha en finfinfin dag. 

Klem fra meg! 

// Marty