Hjemmet vårt!

Categories Interiør 🏡

Innfelt speil eller ikke innfelt speil? Hvit benkeplate eller ikke hvit benkeplate? Ekstra skuffer eller ekstra skap? Det er dilemmaene det går i her i huset om dagen. Det og svindyre tilbud i innboksen som jeg så vidt tør å se på. Lurer du på hva innfelt speil er? Jeg forstår deg – GODT.

Er det én ting jeg nå har lært meg når det kommer til nybygg, så er det at det blir mye dyrere enn man først har tenkt seg. En ting er kjøpssummen, en annen ting er alt det andre. Ja, og da snakker jeg ikke om møbler og interiør, for det har jeg omtrent ikke rukket å tenke på.

Det er rart at et prosjekt kan gi så mye frustrasjon, så mye voksenliv i fleisen og så mye glede på en og samme tid. Det er jo dødsgøy å sitte i møter og planlegge, endre og fikse – Helt til tilbudet titter inn i mailboksen. Men, det var vi jo ganske forberedt på da vi kjøpte, og det er jo en skikkelig motivasjon til å være flinke med sparinga!

Cirkabirka sånn vi tror kjøkkenet blir…

Vi tror at vi er i boks med flisene til begge badene, og nå er det kjøkken og bad som står for tur. Vi har lyst på hvitt kjøkken, og tanken er å ha sorte detaljer, altså ikke helt som illustrasjonen over. Sort vask, sort stekeplate og forhåpentligvis sort vifte i taket. Kjøkkenet vårt blir ikke sånn altfor stort, men vi skal ha en stor og fin kjøkkenøy, som forhåpentligvis gjør det ekstra prima.

Flisene har jeg jo fortalt dere om før (HER) og tanken er at bad nr. 1 skal være hvitt det også, men hvilket vet vi ikke. Det vi egentlig er mest usikre på noe er om vi skal ha innfelt speil eller ikke. Det er det største badet og der skal vi også ha vaskemaskin, toalett og dusj. Bad nr. 2 vet vi ikke hvordan blir enda. Det er mindre, men det skal også være både dusj og toalett der. Flisene på det badet er råfine og det kan vi gå rett inn på fra soverommet – DIGG.

Vi har enda litt tid på oss før vi må bestemme oss, og det er enda godt, for vi må bruke tiden GODT.

Jeg sa sist at neste punkt på lista er maling, og nå er det faktisk neste punkt. Det er vanskelig å skulle male noe i hodet som man ikke har sett😂 Heldigvis bugner det av flinke folk på Instagram og på Pintrest som kan by på mye god inspirasjon.

Over og ut 💕

 

6 kommentarer

6 thoughts on “Hjemmet vårt!

  1. Spennende med ny leilighet! Gøy å følge deg i prosessen 🤩Vi skal også flytte inn i nybygg og jeg er litt nervøs for alle ekstrakostnader… hvor mye ekstra blir det for alt det dere velger utenom standar? 😱

    1. Så hyggelig!! Æææ, kult 👏🏻 Vi vet enda ikke hvor mye det blir, og det er jo helt opp til en selv. Leiligheten hadde garantert blir superfin med standar også, me vi ønsker å endre på flere ting. Det er jo små justeringer man kan gjøre som ikke koster skjorta! Jeg kan godt skrive et innlegg om dette om du vil ❤️

  2. Ville gått for innfelt speil, da kan du ha det ganske langt ned mot vasken. Vi valgte det og er super happy👍✌🏼 Lykke til🙌🏻

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *