Reklame | Panduro

Jeg har herved fått meg en ny hobby, og jeg er cirkabirka så fornøyd: 

Jeg har rett og slett fått perledilla, og jeg elsker å perle. Både lillesøster og kjæresten til lillebroren til C har foreslått at vi skulle gjøre det sammen, og jeg har litt umotivert sagt at det var en god ide. Men etter en tur innom nettsiden til Panduro, hvor det kun er fantasien som setter en stopper for en og etter en haug av perler og fancy perleutstyr seinere, så ble jeg offisielt perlegæren. 

Jeg vet ikke hvorfor, men av en eller annen grunn så hadde jeg forestilt meg at nr. 1 at jeg ikke kom til å finne roen til og gjøre det og nr. 2 at det var vanskelig… Men jaggu tok jeg feil på to av to. Det var både enkelt, skikkelig ålreit og etter åtte timer med perling første gang, så kan jeg vel trygt si at jeg fant roen, hehe!

Vi kjøpte DETTE kittet hos Panduro og det var i beste fall genialt. Ved å kjøpe det kittet fikk vi alt vi behøvde av utstyr, verktøy, perler og tråd! Det hjalp nok godt å ha utstyret på plass, men det hadde vi jo etter litt klikking og kikking i Panduro-universet. 

Her er noe av det vi lagde:

… Jeg elsker ringen! 

Hvor fint er ikke dette a? Enkelt, fint og skikkelig ålreit 💕 Hele konseptet til Panduro er jo å bygge på gleden man føler når man skaper noe med sine egne hender, og tro meg… DET gjorde jeg! 

Om du allerede er på perlekjøret eller om du har lyst til å sjekke om det er noe for deg, så anbefaler jeg deg å klikke deg inn og dykke ned i det gigantiske tilbudet til Pandruo HER. Ah, det er så mye fint og her jeg sitter nå så vil jeg ha alt… C fikk til og med et armbånd han også, hehe:

M for Marty, heheheheheh! 

Jeg håper at du har en finfinfin dag! STOR klem fra meg, 

Dette er del 2 av 2.

I forrige episode fikk dere være med hjem til en kvinne som jobber som eskortepike. Kvinnen har valgt å være anonym av flere grunner. Hovedgrunnen er for å ta hensyn til familien hennes. Hun bor i Oslo, i et ålreit område, i en ganske så liten leilighet, med en balkong som hun leier. 

Jeg har mange spørsmål, og hun svarer på alt jeg spør om – Helt ufiltrert og sykt ærlig. Direkte inne fra leiligheten hun daglig selger sex fra. Jeg skal innrømme at det er vanskelig å ikke reagere mer enn jeg gjør, for en stor del av meg skriker jo at dette er rivruskende galt. Kvinnen vet hva jeg mener, og det er rart å ha en så naturlig og ålreit samtale, til tross for tematikken. Jeg vet jo ikke helt hva jeg hadde forventet meg, men hun er jo så… Vanlig. Frokosten står fortsatt på kjøkkenbenken, det henger klesvask på tørk, det ligger sko slengt i gangen og hun er kledd helt normalt. 

Når jeg drar etter denne episoden skal hun ut og selge sex. Ikke fra leiligheten denne gangen, men det forteller hun om snart. 

Dette er del 2 av hjemme hos en prostituert. 

Du finner episoden der man finner podkast ved å søke etter ‘Sykt Ærlig Med Martine’ på feks iTunes, Spotify eller i podkastappen (kan lastes ned for de med Android eller andre mobiler)🖤

Genseren er hjemmestrikk etter DENNE oppskriften! 

GOD TIRSDAG 💛

✗ Å, så godt det var å endelig kunne dele hva som skjer fremover og hvor vi skal flytte i går! Jeg har følt at jeg har løyet en hver rett opp i fleisen i ukesvis, uten å egentlig ville det selv. Nå er det sånn det er og blir, og vi gleder oss noe enormt! Jeg skal innrømme at det føles både overveldende og spesielt, og det har faktisk vært deilig å ha noen uker til å forsøke og lande i det selv først. Jeg vet ikke helt om jeg har klart det, og begynner å tenke at jeg ikke vil klare det heller og at det beste bare er å hoppe i det! Uansett, dette skal vi snakke masse om, og jeg gleder meg til å ta med alle som vil på reisen. Dette er jo HELT nytt for oss, og det blir veldig, veldig spennende! 

Fotballsesongen er i gang igjen og til tross for at den både er litt amputert og kort, så føles det superdigg å spille igjen! Sånn ordentlig digg også. Det fine med at den er ganske kort er at jeg får med meg nesten enhver seriekamp før vi reiser. 

✗ Jeg har hauset på Sky High Mascaraen til skyene, for det er den første mascaraen som virkelig har gjort vippene mine både fyldige, lengre og gitt de mer volum (den har kommet inn HER igjen). Men… Har du testet DENNE? Altså… What! Den er jo enda bedre? Den forlenger vippene noe inni granskauen! Jeg klarer ikke å bestemme meg for hvem som er favoritt… Kanskje begge i kombinasjon? Nei, jeg må prøve meg frem, haha! Og du MÅ teste denne. Helt på ekte. 

✗ Apropos sminke! Nå får di 20 % rabatt på alle ordinære varer hos IconBeauty med koden Martine20. De betyr at du får 20 % rabatt på Glød Sophie Elise, på denne primeren som gir den fineste gløden i verden og denne BB-creamen som er kanonfin! For eksempel. Om ikke du har testet primeren så anbefaler jeg det på det sterkeste! Den er helt rå, og jeg er mektig imponert over Camilla Pihl 🤍

✗ I går tenkte jeg på hvor urasjonell jeg var som barn og hvor mange rare tanker jeg hadde som jeg bare kan le av nå😂 Jeg vet ikke om det var min elleville fantasi som regjerte, men jeg hadde for eksempel en periode der jeg var bombesikker på at jeg måtte passe på når jeg badet i basseng, i tilfelle det kom hai? I et basseng i syden fult av solbrente turister. HAHA! 

✗ Jeg kommer aldri, altså aldri til å forstå meg på de som får seg til å skrive “du er ganske feit egentlig” eller “synes ikke overarmene dine er spesielt pene” i kommentarfelt. HVA SKJER LIKSOM? HVOR kommer det fra? 

✗ I helgen snakket jeg med en av mine bestevenninner om dette med rykter og sladder. Hvor lett det er at en fjær blir til ti høns, og hvor lei jeg er av at folk prater om ting de ikke har peiling på. Jeg vet ikke om jeg har blitt mer var på det etter at jeg selv ble en del av den bransjen jeg nå er en del av og etter at folk begynte å servere historier om meg (og gjerne C) som ikke stemmer litt en gang, men jeg tror kanskje det. Det er jo livsfarlig å basere et inntrykk til en person på hva en annen sier og forteller, som ikke en gang kjenner personen eller som kanskje har vært på en fest med personen. For helt ærlig… Hvilken vorsspiel eller nachspielhistorie har IKKE blitt servert på steroider a? 

✗ Dette er et tips til lettlagde, superdigge og proteinrike pannekaker! De er liksom så gode at det er vanskelig å tro at de er så nyttige som der er. De er heller ikke tilsatt sukker! Klikk deg inn HER for digg, diggere, diggesen pannekaker som funker både til frokost, lunsj, kveldsmat og kos☺️

✗ Jeg gleder meg så innmari til helgen! C skal spille OL-kvalik i Oslo, så hele familien vår kommer. Hjertet mitt er aldri så fullt og helt som da 💕 Det er 1,5 år siden sist vi fikk gjort det sammen, så gjeeett om jeg skal nyte! 

✗ Jeg håper du har en fin tirsdag, at du trives med det du gjør og at du har noe å se frem til denne uka! 

HER kan du nominere dine favoritter på sosiale medier til Vixen Awards 💕🎉😃✌🏻

Stooooor klem fra meg,

 

 

Nå kan jeg endelig dele det. Vi har gått rundt med både sommerfugler i magen, klump i brystet og nervene i høyspenn i ukesvis. Det begynner å bli et par måneder siden interessen kom, snart tre faktisk, men vi tenke egentlig ikke noe særlig på det. Det var liksom litt for godt til å være sant.

Innimellom der har det vært interesse herfra og derfra, helt frem til nå, og jeg har blitt godt kjent med flere aktuelle steder gjennom Google gjennom sommeren. 

En lørdag i starten av juli siden satt vi på hytta da C fikk telefon. Da trodde vi at det gjaldt en annen klubb som var veldig interesserte, men det viste seg å være de vi egentlig ikke hadde turt å håpe på. Jeg reagerte sånn som dette:

Haha 😂

Siden har vi gått med en klump i brystet og vært sjukt spente. To dager senere hadde C et møte med sportssjefen, og siden har det vært frem og tilbake, mye venting og mye spenning. Det har vært snakk om andre alternativer underveis, men vi har hele tiden visst hva vi har hatt lyst til. Du veit, jeg sier at vi spiller ishockey, ikke sant. HAHA! 

De siste ukene har mildt sagt vært turbulente, og samme dag som jeg fikk påvist celleforandringer, fikk vi beskjed om at de ville ha han. Det har vært en berg og dalbane av følelser, og jeg tror egentlig ingen av oss har landa enda, til tross for at vi nå har visst det noen uker. Jeg har hvert fall ikke landa. Han er jo så rolig og sikker. Kontrakten ble skrevet under for tre uker siden, og det har føltes helt riktig og veldig gøy. Og vi gleder oss enormt… 

For ja… Vi skal flytte til USA vi. Etter OL-kvaliken, og mot midten/slutten av september så drar vi til Los Angeles. Der venter AHL og camp med Ontario Reign. Swamp Rabbtis (ECHL) er affiliate team med Ontario Reign, og kontrakten innebærer også spill der. Alt kommer jo egentlig an på foreløpig, så dette blir veldig, veldig spennende! Swamp Rabbits holder til i Greenville, i South Carolina. Det er mange faktorer som spiller inn, og det skal nok bli en del del reising og pendling. 

En ting er hvert fall sikkert, og det er at dette blir et eventyr, at det blir beintøft, innholdsrikt og veldig, veldig gøy. Jeg er så stolt av C og alt han får til. Jeg tror ingen vet hvor mye han ofrer, hvor dedikert han er og hvor mye tid han legger ned for å nå drømmen sin, og han fortjener dette mer enn alt.

Jeg gleder meg innmari til å bli kjent med USA og til å ta fatt på et nytt kapittel i livet sammen med verdens fineste fyr.💛

Følg meg på Instagram @martine.halvs

 

Reklame | ELLOS

Å, hallo på deg og kanskje årets fineste motebilde.💛 Den overgangen som nærmer seg nå, der man gjerne fortsatt kan gå med sommerkjoler, så lenge man har et strikketgenser over eller en skinnjakke, og gjerne boots har alltid vært en favoritt. Jeg har også gjort meg opp ganske så mange favoritter hos Ellos de siste ukene… Sånn som for eksempel denne:

Den er sååååå innmari fin! Du finner den HER, og som vanlig så får du 33 % rabatt på den dyreste varen på et kjøp og 5 % ekstra på salget! Husk bare å legge inn koden 435472. Koden er gyldig ut august!

Kjolen er jo minst like fin i sort… Den finner du HER

Dette settet finner du HER, og jeg kan meddele at det finnes i sort og grått også. Det er liksom akkurat passe kult, chill og comfy? 

JEG ELSKER DEN! AAAH… Du finner’n HER. Gi meg denne, kule sneakers og skinnjakke a!

Dette finner du HER i både grått og sort! 

Den perfekte sorte skjorten finnes HER

Bare sånn i tilfelle sommeren skulle vare litt til… Klikk HER for å finne denne! 

Jeg kunne holdt på i en evighet, og det kan jeg egentlig alltid jeg skal tipse om mine favoritter fra Ellos. Jeg synes det er få som alltid treffer blink på samme måte og som alltid har noe fresht å tilby, uansett størrelse eller fasong. Du kan jo klikke deg inn HER for å titte selv, og når du finner noe du digger så må du huske å bruke koden 435472. Da får du 33 % rabatt på den dyreste varen på et kjøp og 5 % ekstra på salget. Koden gjelder alle varemerker (også interiør!!) og er gyldig ut august. 

Klem fra meg, 

Hvordan har du det?

Vet du, til tross for at det har skjedd mye den siste tiden og at jeg har hengt mer med geipen enn jeg pleier, så har jeg det veldig bra. Alt annet er jo veldig bra, og det hjelper. Så jeg har det veldig bra, også har jeg noen øyeblikk, timer og kanskje dager som er litt sure, men det er jo livet! Jeg håper at du også har det bra.❤️

Har det skjedd noe mellom deg og C?

Nope! 

Har du fortsatt rabattkode hos BikBok?

JEPP! Rabattkoden MARTINEH20 gir 20 % rabatt på alle ordinære varer online ut morgendagen! 

Hvor lenge har du og C vært sammen, og hvorfor gjorde dere det slutt?

Vi har vært sammen i snart 6,5 år – Og jeg håper det blir mange, mange, mange fler 💛 Jeg har fortalt hvorfor, hva som skjedde og hvordan vi ordnet opp i det i Sykt Voksen. Jeg lærte så innmari mye av det, både om livet, om forholdet, om meg og om han, og synes det var veldig fint å kunne dele det til tross for at det ikke var så fint da, hehe. Det føles jo liksom ut som en evighet siden nå, og det er ingenting jeg verken regner med eller tenker på nå! Jeg tror kanskje spørsmålet henger litt igjen, fordi en del av dere kanskje har et lite håp om å finne tilbake til eksen. Jeg tror hvert fall det må være fordi man virkelig vil, og ikke fordi man trenger noen. Jeg tror det må være fordi begge har det bra, ikke fordi man tror at man må være sammen for å ha det bra. Det er mulig, men det må bygge på noe mer enn bare en forestilling og et ønske om å få det til å funke. Noen ganger funker det, og noen ganger ikke! 

Skal dere flytte til Stavanger siden du var i Kristiansand og så på de i helgen?😉

Nei, det skal vi ikke ☺️

Hvor får jeg kjøpt treningstrusene som du tipser om?

HER! Det er antakeligvis verdens beste treningtruser som verken synes under treningstøy, som ikke krøller seg eller bøller og som sitter som et skudd. Du finner de HEROg de er like gode når man ikke trener! 

Har du tips til en som er litt usikker på å date fordi hun er litt større?

Ja: Dra på date, vis hvor flott du er og kick ass! Jeg skal ikke fjase bort dette viktige spørsmålet med å bare si at det er synd at man tenker sånn og at det ikke burde ha noe så si, for jeg kan kjenne meg igjen. Da hjelper det ingenting at noen sier: Drit i det da. Men, det er jo noe i det allikevel. Det er bare tull og tøys at det er en type kvinne(kropp) som er rett og det finnes en haug av kvinner, menn og de som er midt i mellom som står klare til å digge deg, ligge med deg og forelske seg i deg – Uavhengig av hvor mange centimeter du har rundt midjen, hvor høy du er eller bred du er. Om personen du dater ikke tar deg som du er og digger deg for den du er, ja, da er det hen sitt tap, og ikke ditt. Det kan føles fjasete det også, men det er sant. Da heter det å ikke være en match, og det kan jo like gjerne være fordi personen stemmer FRP og at du stemmer Venstre.

Du. Fortjener. Alt. Uavhengig av størrelsen du har hengende i klesskapet. DEAL?

Hvordan får du så fine vipper når du har på mascara?

Etter en lang pause har jeg endelig begynt med DETTE vippeserumet igjen (det funker som bare det) også bruker den DENNE mascaraen som endelig har kommet inn på lager… IGJEN! Tre strøk med den gjør underverker på mine vipper, og de blir lenger enn de vel strengt talt sett kan være, haha! Pass på at du bruker et vippeserum som er litt ordentlig, og ikke bare noe som er jallaballa. Det er tross alt øynene dine det er snakk om!☺️

Hvor mye penger tjener en influenser på en måned?

Det varierer veldig fra influenser til influenser! Jeg har ikke peiling på hva en gjennomsnitlig lønn er, men man kan tjene både litt, ganske ålreit og veldig bra. Jeg tror ofte at man tror at om man er influenser så tjener man automatisk masse penger, og det stemmer jo ikke alltid, da ligger det i så fall kanskje mye mer bak enn bare en tittel som influenser! Mange influensere driver jo egne firmaer, mange skaper masse kult, fresht og fint, mange jobber knallhardt og mange bygger opp bedrifter i millionklassen. Jeg synes det er dødskult med unge mennesker, og gjerne kvinner, som skaper, som satser og som gjør det knallbra. Influenser tittelen blir jo nesten kanskje litt flåsete og tynn å slenge etter enkelte, fordi de er så mye mer! Det er ikke alltid de med flest følgere som tjener best, og selv om det ligger mye penger i markedsføring, så ligger det også mye jobb bak det å drive sitt eget firma og kunne leve av det – Influenser eller ei! 

Hvorfor er du på Tinder?

Om dette trøtte trynet her dukker opp på Tinder så setter jeg stor pris på om du kan rapportere den, for da er det en falsk bruker 💕Det samme gjelder om trynet til C dukker opp. Det har gjort det i sommer, som Johnny 29 år, heh. 

Har du vurdert å slutte og blogge nå som flere andre har gjort det?

Nei, det har jeg ikke! Jeg har full forståelse for at andre velger å gjøre det, men jeg har tenkt til å holde på så lenge jeg syntes det er både gøy, givende og inspirerende – Og det håper jeg det skal være en gooood stund til💛

Hvordan får du ALLTID så fin glød når du sminker deg?

Jeg elsker glød, og går alltid for produkter som kan gi meg det. Skal du gå for et produkt nå, så anbefaler jeg DENNE primeren. Wow, så fin og bra den er! 

Tips til å komme i gang med trening?

Å begynne! Å huske at du ikke er verdensmester med en gang og huske på hvorfor du gjør det. Ja, og at ALT er bedre enn ingenting. Du må ikke løpe et maraton eller løfte en hest for å trene, være rå eller for å gjøre noe bra for deg selv. Det er lurt å ta en bit av gangen, og ikke spise hele eplet på en gang. Okei, veldig metaforisk – Men ta et steg av gangen. Ikke løp så du aldri vil løpe igjen første gang. Løp de meterne som føles greit, eller ikke løp i det hele tatt. Bare begynn! Kom deg ut, få på deg joggeskoa og fokuser på hvor bra det er for deg. Det er faktisk ganske deilig, ikke hver gang, men det er deilig å investere i seg sjæl, å føle seg bra, å utvikle seg, å få frisk luft i fleisen og bevege seg. Begynn med en dag i uka. Kanskje to. Det er godt nok det, og da gjør du mer enn om du ikke hadde gjort det, ikke sant. 

Heia deg! 

Har du fillers?

Jeg tok fillers for… Jeg husker faktisk ikke når, men det er på topp ti lista mi over dumme ting jeg har gjort, om ikke topp fem. Det verste er at jeg egentlig bare gjorde det for å gjøre det og fordi jeg var nysgjerrig. Karmaen min kom og beit meg i rumpa, jeg fikk en allergisk reaksjon og jeg så ut som en kylling. Det gjorde i tillegg grisevondt, jeg fikk feber og så ut som et naut i flere uker til jeg kunne gjøre noe med det. Lol. Da måtte jeg trøkke ut dritten, og det var ikke akkurat digg og lommeboka fikk svi. Så nei, jeg har ikke fillers nå, men leppene mine blir aldri så fine som det de var. Det har jeg faktisk også fortalt om i Sykt Voksen! Litt mer utdypende enn med kylling og naut som beskrivelser, haha!

Vet du hvor dere skal flytte denne sesongen?

Ja, det vet jeg! Håper å kunne fortelle det veldig, veldig snart. 

Har du en rabattkode på treningsklær?

Koden MARTINEH25 gir 25 % rabatt på alle ordinære varer hos ICANIWILL de neste 48 timene, og koden MARTINEH20 gir 20 % rabatt… LENGE!. Anbefaler deg på det sterkeste å sjekke ut Define Seamless kolleksjonen (HER), den er både råfin, den kommer i masse fine farger, den sitter som et skudd og er så behagelig. 

Er det noe du angrer på at du har skrevet om i Sykt Voksen med tanke på at du deler mye?

Hmm… Nei. Ingenting. Det har føltes både sårt, vanskelig og personlig å dele flere av tingene, men også veldig fint, riktig og viktig. Det er jo liksom livet da, og jeg synes vi skal tørre å prate om det. Både det som er litt flaut, litt vanskelig og det vi kanskje ikke snakker så mye om. Men også det som er innmari fint og ålreit! Så nei, jeg angrer ikke på noe – Men det har krevd litt å si noe av det høyt. Men jeg er veldig glad for at jeg har gjort det.🌸 Du kan bestille den HER om du vil, da kan du også velge om du ønsker den signert! 

BTW! Det har kommet påfyll av VERDENS beste truser (i burgunder, veldig fin) etter å ha vært utsolgt i et halvt år… De er magiske, komfortable, sitter som et skudd, gir hotte hofter, lengre ben og ah… Jeg elsker de – Helt på ekte. Klikk HER for å klikke de hjem! 

Jeg håper du får en knallfin søndag og at du har noe å glede deg til! Stor klem fra meg, 

Dette er del 1 av 2.

I dagens episode drar jeg hjem til en prostituert kvinne som ønsker å være anonym av flere grunner. Hovedgrunnen er for å ta hensyn til familien hennes. Hun bor i Oslo, i et ålreit område, i en ganske så liten leilighet, med en balkong som hun leier. Jeg vet ikke om det er fordomsfullt å være så spent som det jeg er på dagens møte. Jeg vet ikke om nervøs er riktig ord, men jeg har tatt mine forhåndsregler.

Jeg har aldri vært i kontakt med en prostituert tidligere, og i dagens episode så skal jeg hjem til en. Jeg vet ærlig talt ikke hva jeg forventer, ei heller hva jeg tror. Det bildet jeg har av kjøp og salg av sex, er det jeg har fra TV, film og nyheter. Jeg lurer på om dette er som det, eller hva jeg egentlig møter. Hvilken historie jeg møter. 

Jeg vet at hun gjør dette på eget initiativ, jeg vet at hun bedyrer at hun elsker sex og jeg kjenner identiteten og det riktige navnet hennes. Jeg vet ikke så mye mer, ja, og at hun foretrekker å bruke eskorte, i stedet for prostitusjon. 

I dagens episode får du være med opp i leiligheten, leiligheten som daglig tar i mot besøk av menn som vil kjøpe tjenester av kvinnen jeg nå skal møte. Du skal få høre samtalen vår, hennes historie og hennes tanker. Jeg vil bemerke at dette er kvinnen sin historie, og at den ikke nødvendigvis er representativ for hvordan opplevelsen er, eller hvordan dette rammer eller fungerer for andre. 

Du finner episoden der man finner podkast ved å søke etter ‘Sykt Ærlig Med Martine’ på feks iTunes, Spotify eller i podkastappen (kan lastes ned for de med Android eller andre mobiler)🖤

I dag har jeg vært på oppfølgning hos gynekolog. Jeg har tatt nye vevsprøver, undersøkt det som er å undersøke og fått prata om alt jeg har hatt behov for å prate om. Om celleforandringene jeg har, om det vi ikke helt vet hva er enda og om barn. 

En del av meg orker egentlig ikke å forholde meg til det og hvert fall ikke prate om det. Jeg vil kanskje egentlig bare lukke øynene, drite i det og vise det finger’n. Samtidig så vil jeg dele og fortelle. Det er så viktig. Det er så viktig fordi noen av dere som leser dette har utsatt å ta celleprøven. Kanskje til og med tenkt at det ikke er så nøye. At det ikke gjelder deg. Men det redder liv å tro at det gjelder deg. 

Jeg visste ikke hva jeg skulle svare C da han sendte melding etter timen og lurte på hvordan det gikk. Han er på landslagssamling, og kunne ikke prate akkurat da. Jeg visste ikke hva jeg skulle svare for… Det gikk jo bra. Selv om det var kjipt og det ikke er det kuleste å gjøre i en gynekologstol. Det går jo bra. Det skal jo gå bra. Men det står jo ikke helt bra til liksom. Og innerst inne så har jeg visst det. Jeg har hatt det på følelsen, kanskje ikke helt fra jeg fikk mitt første symptom i februar, men de siste månedene har jeg bare visst det. Ikke at det var dette, men at det var noe. Og jeg kan ikke si nok ganger hvor viktig det er å ta kroppen sin på alvor. Å ta kuler, klumper, blødninger og ting som vi vanligvis ikke opplever på alvor. Det kan også redde liv, så det er ganske lurt å gjøre det. 

Jeg må vente noen lange dager på dagens prøvesvar, men jeg har fått beskjed om at jeg må forberede meg på en konisering i første omgang. Det er et lite inngrep der den nederste delen av livmorhalsen, livmortappen, fjernes. Det er et inngrep som gjøres for å forhindre celleforandringene fra å utvikle seg til livmorhalskreft. Det er mange kvinner som må gjøre det hvert år, og det er derfor det er så viktig å sjekke seg – Sånn at det forhåpentligvis holder å gjøre bare det, om de har kommet til en grad der det er nødvendig. Den graden jeg har må jeg ha hjelp til å kvitte meg med.

Det skal også sies at mange opplever å få celleforandringer i løpet av livet for de kommer i forskjellige grader, og mange slipper å gjøre noe som helst – Fordi kroppen helt fint klarer å ordne opp i det selv og det er helt ufarlig. Tenk hvor rå kroppene våre er, og hvor viktig der er å ta vare på den! Og heldigvis har vi kanskje verdens beste helsevesen som hjelper oss og ordne opp i det om du skulle være noe. 

Ring legen din og bestill time for å få tatt en livmorhalsprøve når du får brev i posten om å sjekke deg, om du ikke husker sist du gjorde det, om du oppdager noe unormalt eller om du har utsatt det. Ja, og oppfordre alle kvinner du er glad i til å gjøre det samme.

Livet er for fint til å la være. 💕

Jepp! #SjekkDeg

 

 

 

 

Genser HER

 

GOD TIRSDAG 💛

✗ Hverdagen er i full sving igjen. C har reist avgårde på landslagssamling, innboksen er full igjen og jeg synes faktisk at det er ganske deilig med hverdag igjen. Samtidig så skal jeg innrømme at jeg ikke var helt klar for at C skulle dra igjen, på mange måter så synes jeg at han nettopp kom hjem, hehe. Men! Man kommer fort inn i det igjen. Jeg er på ingen måte ferdig med å ha sommerferie, og jeg burde kanskje tatt litt mer fri enn hva jeg har gjort, samtidig så er jeg så spent og motivert for høsten – Og veldig glad i hverdagen. Høsten blir så innmari spennende…

✗ De siste ukene har jeg følt meg… Jeg vet ikke. Ikke helt som meg selv? Jeg er liksom best når jeg både gjør, men også får til å gjøre bra ting for meg selv. De siste ukene har jeg ikke fått til det. Føler jeg hvert fall selv. Jeg tror det kommer av at livet kom og slo meg litt i fleisen, at det har skjedd ekstremt mye på kort tid og at sommeren på mange måter har vært slitsom… Uforutsigbar. Spesiell. Kanskje til og med litt tøff? Men fin. Mest fin. Men den har hvert fall vært full av følelser! Noe vet dere, men ikke alt, og vi skal snakke om det når jeg kan. I forrige uke måtte jeg på sykehuset for å fjerne noe i øret? Nei, altså… Det er en av mange ting. Jeg har bare ikke orka å prate om det. Jeg synes liksom det har vært nok med alt annet. Poenget mitt med denne tanken var egentlig det at jeg begynner å komme litt ovenpå, tror jeg. Jeg begynner å få litt krutt igjen. Å føle meg som meg selv. Å lande litt. Jeg håper det varer.❤️

✗ I morgen skal på oppfølging med celleforandringene. Jeg juger om jeg sier noe annet enn at jeg gruer meg. Samtidig som jeg er veldig positivt innstilt, eller… Jeg er mer der at det selvfølgelig går bra og at jeg bare vil ordne opp i det. Jeg vil bare bli kvitt det egentlig, og kunne fortsette med livet uten denne kjipe bekymringen hengende over skuldrene. 

✗ Jeg har fått dele ut en rabattkode på BikBok denne måneden også jeg! Koden er MARTINEH20 og den gir faktisk 20 % rabatt hos både BikBok OG Cubus. BikBok har fått inn veldig mye fint nå, og jeg elsker overgangen fra sommer til høst… Denne skjorta og denne kjolen på vei hjem nå!

✗ Tenk hvor mye tid vi kaster bort på å tenke kjipe tanker om oss sjæl a, på å snakke dritt om andre og på bry oss om hva andre mener om oss. Når det verken gjør oss penere å tenke kjipe tanke om oss selv, til bedre mennesker å skakke dritt om andre eller lykkeligere av å bry oss om hva andre mener om oss! 

Rabattkoden MARTINEH20 gir 20 % rabatt på ALLE ordinære varer hos ICANIWILL! 

✗ Fyller du 18 år i år, eller er eldre: Husk å bruke stemmeretten din! Du kan forhåndsstemme hvor som helst i hele landet til og med 10.september!

✗ To trusetips om du liker stringtruser best: DENNE gir ultimat komfort og er himmelsk! DENNE er sømløs, usynlig under det du har på deg, elastisk OG den sitter veldig pent! Begge koster 69,-, og husk at koden MARTINEH20 gir 20 % rabatt. Hilsen hun som fra og med nå kun skal ha behagelig (og noe vakkert, det kjøper jeg hos MyMuse og det er jo for så vidt digg i tillegg) undertøy i undertøysskuffen. 

✗  Er det ikke rart hvordan man bare kræsjer med enkelte mennesker? Jeg lurer egentlig litt på hvorfor det er sånn jeg. Jeg har jo en overbevisning om at jeg tror at det hadde vært hyggelig å ta en kaffe (som jeg ikke drikker, hehe) med de aller fleste. Tror du at det handler om inntrykk og utgangspunkt? At man kommer skjevt ut? Joda, noen er man jo bare veldig forskjellig fra, men jeg tror at man i blant bare møtes på feil tid og sted, og at det gjør at man sitter igjen med det inntrykket man gjør. Ta fotballbanen for eksempel! Gurimalla så mange jeg har tjafsa med på fotballbanen oppgjennom, haha! Ofte har man jo da tenkt “herregud, for et lag” eller “hun der ass”, når man har vært forbanna. Også er det jo egentlig bare i kampens hete, for den eller de er egentlig ganske ålreite. Hmm… 

✗ Om du ønsker Sykt Voksen signert, så kan du bestille en signert utgave HER.💕 

✗ Jeg har ikke ord for hva som skjer i Afghanistan nå. Det er liksom uvirkelig, og jeg klarer egentlig ikke å forstå at det skjer. Fy faen, liksom. Det er så feil og grusomt at jeg nesten føler at det ikke passer seg å skrive her. Alt annet blir liksom så flåsete. Det å se mennesker falle ned fra fly, fordi de iherdig har forsøkt å klamre seg fast, å se mennesker om flykter for livet sitt og enhver annen grusomhet der… Jeg vet ikke. Det er så urettferdig. I morgen, dagen etter i morgen og dagen etter der igjen skal jeg våkne opp og tenke på hvor forbanna heldig jeg er. Jeg fikk denne SMS’en fra Unicef i går. Tenkte jeg skulle dele den i tilfelle du ikke fikk den og lurer på om det er noe du kan gjøre:

Jeg håper dagen din er så fin som mulig. Ta vare på deg selv 💘

Klem fra meg, 

 

Velkommen til et innlegg fylt av undertøysfavoritter + utdeling av en diggesen rabattkode 💛 Man skal søren ikke kimse av komfortabelt (og gjerne litt fint) undertøy! Jeg mimrer tilbake til da mest mulig push-ups og gnagende blonder var det jeg gikk for meg grøss og gru. Lite visste jeg at mest mulig push up ikke er et must og at blonder faktisk ikke behøver å gnage for å være fint!  Uansett! Her kommer det noen undertøysfavoritter (og litt annet) fra Cubus! 

Rabattkoden martineh20 gir 20 % rabatt på ALLE ordinære varer hos Cubus. Den gir også 20 % rabatt på Sloggi og Triumph, noe som er HELT unik! 

Disse er amazing… 

Nr. 1: Denne er SÅ behagelig og myk! Den sitter som et skudd på trening også, så det er en STOR favoritt! Du finner Mona HER

Nr. 2. Dette er ganske den mest behagelige trusa jeg har. Den synes ikke under klær, er mykere enn mykest og sitter veldig pent! Skal du virkelig ha komfort, så er denna 10/10. Du finner den HER

Nr. 3: Jeg elsker denne. Den kommer i hele tolv forskjellige farger, og den sitter som et skudd! Den er så myk jeg tror det er mulig å få en truse i dette stoffet, den gnager aldri og sitter veldig pent på! Klikk HER for Debbie. 

Nr. 4: Det jeg liker så godt med denne er at den ikke synes under klær, samme hva man har på! Den fremhever hoftene så fint og er litt ekstra hot! Den er veldig elastisk, eller, super elastisk og ja… Superfin! Du finner denne favoritten HER

Nr. 1: Jeg elsker denne. På ekte. Ryggen er dritfin (klikk deg inn for å se), den sitter som et skudd og den er rett og slett dritfin. Du finner den HER. Og hallo! Når vi snakker om komfort, så må jeg bare påpeke at Sloggi er en av de råeste i gata på nettopp det! 

Nr. 2: Den gir ikke bare den perfekte passformen, men den synes ikke under klær, den klemmer ikke et eneste sted og den gir så høy komfort jeg tror det er mulig å gi! Jeg har den faktisk på meg i skrivende stund, hehe. Du finner’n HER i hvit og i flere farger! 

Nr. 3: Denne sitter veldig godt, den gir god støtte, stroppene er brede som øker hele komforten og den er magisk god! Du finner den HER

Nr. 4: Sloggi på 20 % rabatt i mitt hjerte sier bare jeg. Denne er dyp i utregningen, veldig hot og veldig behagelig! Du finner den HER

Dette settet som egentlig ikke er et sett er høyt oppe på favorittlista. Kanskje fordi det nettopp er blonder? Haha!

BH-en finnes i hvit og sort, den er veldig delikat, uten spiler, justerbar og veldig fin! Den går fra XS-3XL. Du finner den HER!

Trusa er veldig søt og stoffer er superbehagelig. Den finnes i flere varianter og går fra str. XS-3XL. Du finner den HER!

Og når jeg først har deg her og vi får 20 % rabatt på alle ordinære varer…

Cubus er noen RÅSKINN på jeans! De har jeans fra str. XS-3XL, de er true to size, kule, digge og komfy. Den til venstre (en av mine nye fævviser) finner du HER og den til høyre finner du HER

Okei, siste! 

Hvor kult OG digg er ikke denne joggisen? Den finnes i flere freshe farger! Du finner hoodien HER og buksa HER

Om du digger noe av dette (trusene burde du virkelig teste, spesielt nr. 1 og nr. 3) eller om du finner noe annet du kunne tenke deg hos Cubus så må du huske å bruke rabattkoden martineh20. Da får du 20 % rabatt på alle ordinære varer online!

Vi snakkes, kanskje om noe annet enn undertøy neste gang, hehe!

Klem,