Vil du bli en del av mitt team? 

… som assisterende social media content creator 

Det skjer veldig mye spennende om dagen, det er mange baller i lufta og mange kule prosjekter på gang. Jeg er så heldig å nå få åpne opp for å få enda en stjerne inn i mitt team. En som kan hjelpe meg og mitt team til å bli enda bedre og utvikle seg, sammen med oss. 

Jeg søker derfor deg som…

  • Er fremoverlent og liker å jobbe i et høyt tempo
  • Er kreativ og god på innholdskaping (på sosiale medier)
  • Er dreven på foto, videoinnhold og redigering 
  • Behersker norsk og engelsk
  • Studerer eller har relevant erfaring innenfor markedsføring, sosiale medier og innholdsskaping 
  • Du må holde til i stor-Oslo 
  • Svært viktig at du er selvgående 
  • Fordel om du er erfaren med makeup 
  • Fordel med førerkort klasse B 

I starten vil dette være ca. 10-20 timer arbeid i uka, og det vil være forskjell fra uke til uke – Alt etter behov. Det er nødvendig at du er tilgjengelig på dagtid (hvert fall noen dager i uka). Kveldstid i blant. Det er en stor fordel om du har en interesse innenfor sminke, mote og skjønnhet, at du er oppdatert på dagens trender og hva som rører seg. Stillingen vil innebære både koordinering, å skape innhold til sosiale medier, markedsføring og et spennende prosjekt (mote/fashion) der du vil ta en stor del. Kontor i Asker. 

Lønn etter avtale. 

Om dette er noe for deg, send en mail med CV + søknad til [email protected]. Jeg gleder meg såsåså til å høre fra deg, og til tiden fremover 💛

Hei og god mandag 💛

Åssen har du det? Jeg håper at du har det bra og at du er trygg. Om dagen skulle være litt seig eller om du skulle ha en skikkelig dårlig hårdag for eksempel, så kan jeg trøste deg med at noen har faktisk en verre hårdag: 

Altså… Ikke spør. Jeg valgte å ikke klikke da det gikk opp for meg, selv om jeg var svært nære og miste hodet. Jeg så meg selv ganske kjapt i speilet og tenkte bare… HVA F*EN HAR JEG GJORT? Utrolig nok så er det en filleting i forhold til mye nå, og perspektivet er litt bredere enn som så om dagen… 

Jeg har farget etterveksten selv siden pandemien kom og tok oss, og det har stort sett alltid blitt råbra – Frem til nå. Jeg farget jo faktisk håret ganske mye mørkere i november, men etter en måneds tid så var jeg plutselig blond igjen… Akkurat som at fargen ikke satt. Uansett! Jeg hadde egentlig bestemt meg for å slutte å farge etterveksten, for å slutte og tviholde på fargen jeg hadde da jeg var fem og bli voksen. Mamma farger også etterveksten sin selv, og jeg farger håret til lillesøs (som forøvrig ble dritbra) og da de dro i gang med å leke frisørsalong på hyttetur i forrige uke så hadde jeg et svakt øyeblikk og ble med på leken. Og ja… Du ser jo hvordan det gikk. Til helvete og forbi, for å si’re sånn. Jeg har brukt lue siden 😃

Jeg vet ikke helt hva som var årsaken til at jeg ble påskekylling denne gangen, men jeg mistenker at det kan ha vært at jeg badet i klorbasseng bare noen timer før, uten å vaske håret. For selv om jeg ikke dukka så fikk jeg jo vann i håret, og det må ha skjedd en kjemisk reaksjon som det ikke er så vanskelig å se… Eller noe. Noe gærent skjedde hvert fall, haha! 

Jeg fikk hvert fall krisetime hos en lokal helt rett ved mamma og pappa i dag. Hun redda meg og topplokket, og fikk bukt på nesten alt det gule. Så nå er jeg blondere enn på så lenge jeg kan huske, og jeg trives sjokkerende godt i det – Selv om en runde eller to med blåsjampoo nok vil gjøre det enda bedre. Hvert fall! Her har dere den nye sveisen:

Jeg burde kanskje gredd meg før jeg tok bilde, men dere kjenner meg. Fun fact: På dette bildet har jeg kun på TO produkter. Magisk eller hva? DENNE kremen som er det beste som har hendt sminkepungen min og dette solpudderet. Det tar meg to sekunder, nesten uten å overdrive, og det er magisk – Noe som faktisk er en underdrivelse. Sånn by the way, hehe! (+ DENNE highlighteren under bryna!!) 

Så ja, det var dagens totalt uviktige historie fra meg. Men ey! Jeg trives med å være så blond igjen. Det er jo sånn jeg er født holdt jeg på å si. Det varer antakeligvis ikke ikke lenger enn til den brutale etterveksten som bare blir mørkere og mørkere melder seg igjen. Nesten gang skal frisør-Jeanette få hanskes med den hvert fall. Det er jo en grunn til at noen er frisører, og andre ikke, hehe. 

Nå skal jeg fortsette med dagen to-do liste, som blant annet er å gjøre ferdig en stillingsannonse… Klyp meg i armen! Stay tuned om du vil jobbe med meg sier bare jeg 💕 Og på onsdag skal jeg på visning på et kontor… 

Jeg håper du får en fortsatt fin dag, også snakkes vi snart igjen. 

 

Nyhetene er sorte, men røde, blinkende overskrifter. Varslene som har tikket inn på telefonen mens jeg sov er mange, og så forbanna triste. Det føles teit å si at jeg blir tom for ord, men det er sånn jeg føler meg ovenfor hva som skjer i Ukraina akkurat nå. Hjelpesløs, sint og tom. Fuck det her. 

Utenfor vinduene her stormer det. Det har føyka til øst og vest siden i går kveld, kommet et nytt lag med snø og vinden blåser gjennom marg og bein. For ja, jeg er fortsatt på hyttetur – Og koser meg gløgg i hjel.

Sosiale medier sto stille i går, og det var både noen som lurte på om alt går bra og et par som var sinte fordi de mente at jeg skjulte operasjonen min. Hva skal man si? Haha, passer seg vel kanskje best. For hvorfor jeg ikke sier noe? Vel… Jeg var bare opptatt av å være tilstede med familien for en gangs skyld, med å bade, trene med gjengen, se på unge Wallander og jobbe litt. Og ey, om jeg ikke orket å si noe om det – Så håper jeg det hadde vært greit. Meldeplikt ekke en greie vel. For sannheten er at jeg syntes det suger skikkelig, og jeg har egentlig valgt å ikke forholde meg til det før jeg må. For jeg skal ha en ny (og forhåpentligvis mye mindre) operasjon av nesa mens jeg er hjemme, i håp om å kunne puste gjennom venstre nesebor også – Men det er verken noe jeg legger skjul på eller har meldeplikt på… Håper jeg. For det suger, men jeg skal stå i det, lukke øynene og håpe at det går fort over, så jeg kan fortsette med livet mitt og aldri behøve å forholde meg til det igjen. Det er forhåpentligvis ikke noooooeeee big deal og det håper jeg at det slipper å bli også. 

Så det var det. Nå skal jeg brekke meg løs fra den varme senga mi og spise frokost. Hva dagen bringer vet jeg ikke enda, men en tur i bakken blir det neppe med det været som er. Men ey, litt frisk luft i kinnene, etterfulgt av kakao i koppen og kort med gjengen her er ikke så verst det heller. Jeg nyter hvert sekund hvert fall. C er i Vegas og lever livet der, og det føles ut som en annen dimensjon og et annet liv enn her. Takk og lov for FaceTime sier bare jeg 💛 Forresten! John Arne Riise er jo gjest i dagens episode av podkasten min og… Den burde du høre! 

Jeg håper du har det fint, og at du er trygg. Skitt ass, som jeg føler meg både heldig når verden stormer – Samtidig som urettferdigheten og brutaliteten river i meg. Jeg syntes selv at det kan være vanskelig å forstå alt, få svar på alt og sette meg inn i alt, men jeg anbefaler å følge NRK Nyheter på Instagram. Det er veldig ryddig og tydelig, i alt kaoset. 

Sender deg en god og varm klem, 

Hallooo, 

Det er torsdag, og torsdag betyr ny episode av podkasten min Sykt Ærlig Med Martine 💛 Månedens tema er toppidrett, og i dagens episode slår jeg på tråden til John Arne Riise. Jeg lurer på hvordan han har det om dagen, hvordan han trives i trenerjobben, hva den innebærer og hvordan det går på privaten. Jeg har mange spørsmål, både til hans nye arbeidstittel og til karrieren. Er han ensom nå, hvordan er det når barna bor så langt unna, kunne han tenke seg å gå inn i et nytt forhold og hva er det som driver han? Og… Hvordan velger egentlig en trener? Åh, spørsmålene er mange og John Arne svarer… På alt! 

Om du vil høre mer av Riise i podkasten min, så anbefaler jeg å lytte til episode 59. og episode 60. også. 

Du finner alt av podkasten min, blant annet dagens rykende ferske telefonsamtale overalt hvor du finner gratis podkast. Som for eksempel i podkastappen eller på Spotify. God lytting! 

Reklame | BikBok

– Rabattkoden MARTINEH20 gir 20 % rabatt på alle ordinære varer fra BikBok ut 28.2 – 

Genser HER – Bukse HER

PS: Den finnes i flere magiske farger! 

Bikinitopp HER – Bikinitruse HER

Vest HER 

Skinnbukse HER 

Skjorte HER

Jeans HER

Genser HER

Rabattkoden MARTINEH20 kan brukes på ALLE ordinære varer og den gjelder også i butikk. Vis frem denne strekkoden, så får du 20 % rabatt i butikk også:

God kveld fra… Fjellet ❤️

Det har gått noen dager siden forrige oppdatering, og grunnen er ingenting annet enn at det har gått i ett. Bokstavelig talt. Siden jeg landet på Gardermoen har dagene flydd av gårde, og dagene har vært fylt av masse jobb. Jetlag servert oppå der har vært hardt, men selv om jeg har vært trøtt i trynet har det vært så innmari gøy. Jeg er heldig å jobbe med tre store prosjekter om dagen (snart et fjerde om møte jeg hadde denne uka går i boks🤞🏻) og det er SÅ spennende. Her har dere en liten sneakpeak på det ene…

Iiiik, klyp meg i armen. 

Jeg har også vært innom byggeplassen der hvor den nye leiligheten vår faktisk har begynt å likne på en leilighet siden sist. Det er overtagelse i slutten av året, og det blir ordentlig spennende. Her har du en liten titt:

Vår er den øverste bak der. Den er to etasjer, men jeg har ikke peiling på hvordan den blir på andre siden enda! Spennende. 

I skrivende stund sitter jeg på Gaustablikk, i sofaen på hytta vi har leid her, med familien. Utenfor snør det som bare rakker’n og resten av gjengen ser på finalen av Farmen mens jeg titter innom for å oppdatere dere. Vi skal være her de neste dagene, og jeg gleder meg så til å henge her med dem de neste dagene. Værmeldingen er ikke helt på vår side, men det er helt greit. Jeg klager ikke på noen turer i snøvær, noen digge treningsøkter, masse digg mat og sofaheng. 

Jeg skal være hjemme i noen uker til, og foruten om disse dagene her er det fullt opp med jobb til jeg reiser hjem. Eller, hva skal jeg si. Tilbake til USA. Hjertet verker etter C og jeg skulle så gjerne hatt han med på ting som nå, men sånn er det. Vi får ha vinterferie sammen når han har lagt opp om… LENGE 😂 Kanskje vi har kjøpt vår egen hytte til da, og har med oss en kid eller to. Eller tre? Haha! Tiden vil vise 💕 Jeg skal jo (forhåpentligvis) ordna så jeg kan puste gjennom nesa igjen inni mellom her også, men jeg håper ikke det tar like hardt på som sist. Det har jeg hvert fall ikke lagt opp til, og prøver å tenke minst mulig på det. Det får bli som det blir. 

Hvem håper du vinner Farmen forresten? Jeg skal innrømme at jeg ikke har sett en eneste episode, og skylder på USA. Det meste har liksom blitt spoila før kvelden har kommet dit, og da har det blitt Yellowstone framfor Farmen. Nå skal jeg levere inn noe spennende til et av prosjektene mine, før jeg skal klappe igjen macen og spise dessert med resten av gjengen. Jordbær og sjokkis… Det er utrolig nok like digg om vinteren som om sommeren! 

PS: Har du hørt ukas episode av Sykt Ærlig Med Martine? Jeg anbefaler den på den sterkeste! Den er skikkelig fin.

Jeg håper du har hatt en fin uke, og at det har skjedd noe bra med deg. Hilser herfra, og sender deg en stor klem om du vil ha en. 

 

 

Jeg har bladd langt tilbake i arkivet for å finne et gammelt bilde med dagens gjest. Jeg fant et, men skjønte fort at det var best for oss begge at det fikk bli i arkivet. Bildet over er fra nå, og tar seg mye bedre ut. Jeg har kjent dagens gjest i mange år, men jeg hadde ikke sett han på lenge før jeg traff han igjen for å prate ut om livet, hvordan han har det og få høre om… Alt. Til tross for at jeg ikke har sett han på lenge, så har jeg heiet på han fra sidelinja, siden jeg ble kjent med han.

Gjennom oppturer, nedturer, beine treningsøkter, skader, gode prestasjoner, tårer, latter og spenstige påfunn. Gjennom en sesong i bloggerne, og nylig i NRK serien Hodet i klemme. Som det forøvrig kommer en ny sesong av… 

Felix Baldauf er bryter, beintøft, men også sårbar. Det er kanskje ikke ordet sårbar de fleste ville beskrevet han som når de så han. For det som møter deg er en topptrent, stor og tatovert mann. I dag åpner han hjertet sitt, og vi får være med under tatoveringene, under huden, musklene og helt inn til hjertet. For det åpner han idag, og det er skikkelig, skikkelig fint. I dagens episode er nemlig Felix Sykt Ærlig, og jeg får stilt alle spørsmålene jeg har lurt på. Og la meg si det sånn… Mye har nemlig skjedd siden sist.

Du finner som alltid episoden der man finner podkast ved å søke etter ‘Sykt Ærlig Med Martine’ på feks iTunes, Spotify eller i podkastappen (kan lastes ned for de med Android eller andre mobiler)🖤

Reklame | Ellos

Å, er det bare jeg som blir glad hver gang det begynner å likne sesongskifte i butikkene, på reklamene på TV og når feeden sakte men sikkert vekkes til livet med litt farger igjen? Vi nærmer oss, og at Ellos serverer lysere farger, som deilig lyseblått og farger i knæsjefarger er et sikkert vårtegn… Vel, denne kjolen er hvert fall det:

Den finner du HER

Og som alltid har Ellos en superdigg rabattkode til oss som gir 33 % rabatt på den dyreste varen på et kjøp og 5 % ekstra på salget. Koden gjelder i hele februar, og gjelder også på eksterne varemerker. Koden er 455421 💚

La oss nå ta en titt på litt flere nyheter…

Jeg elskerelskerelsker denne. Den finnes også i hvit! Perfekt til jeans, til skjørt og over kjoler når det enda ikke er varmt nok til å gå med bare armer enda… Du finner den HER

Ja, ikke sant. Jeg får jo aldri nok av hvite skjorter, så når denne dukket opp så falt jeg pladask… Den finnes i knallgrønn også… AHHHHH! Du finner de HER

Er ikke denne jakka skikkelig ålreit? Sporty og fin. Kul til jeans, kul til tights, kul til shorts… En all-rounder! Du finner den HER

Grovstrikket kabelstrikk…🤍 Herligheten finner du HER

Blå, kort kåpe, kvalitet i ullmiks. Mhmm… HER finner du den. 

Poenget mitt med hele dette innlegget er vel egentlig bare at… Ellos er fylt opp med inspirasjon, deilige kvaliteter (ta en ekstra kikk på A Better Choice-kategorien) og muuums! Kan man si at klær er mums? Ehm, ja. Åpenbart😂

Om du vil drømme deg bort, finne litt inspo og kanskje en ny favoritt, så kan du klikke deg inn på www.ellos.no HER. Og når du finner noe så må du huske å bruke koden 455421 for 33 % rabatt på den dyreste varen på et kjøp, og 5 % ekstra på salget. 

KIKK I VEI! Klem fra hun som har kikket side opp, og side ned…

Jeans HER

Pumps HER

Genser HER 

Bukse HER

T-skjorte HER

Blazer HER

Genser HER

Teddyjakke HER

Genser HER

Livets tights HER (ps: Rabattkoden MARTINEH20 gir 20 % rabatt på alle ordinære varer fra ICANIWILL) 

Boots HER

Teddyjakke HER

Boots HER

Jeans HER

Klem i fleng,

 

Nei, nå er det jaggu lenge siden tipselørdag, så her kommer det et innlegg fult av tips og triks!!!💛 

Tips nr. 1? Uten tvil dette serumet. Jeg har kranglet med huden min siden vi flyttet til USA, og jeg har aldri hatt så dårlig (og vond) hud som jeg har hatt de siste månedene. For litt siden oppsøkte jeg en hudpleier i ren desprasjon, og jåla meg til en hudbehandling og fikk tips om å teste dette serumet. Jeg har brukt det to ganger om dsagen siden, og se forskjellen på bildet over! På bildet til høyre har jeg brukt serumet i én uke. Jeg renser fleisen, påfører serumet, også fuktighetskrem/solkrem. Solkrem er ekstra viktig når man bruker serumet. Det koster en del, men ja… For meg har det vært verdt hver eneste krone. 

Gua Sha i mitt hjerte 💚 

Jeg begynte å bruke den magiske stenen i høst, og se hvilken forandring den har gjort på fleisen min! Ansiktet mitt har falt litt for hvert nesebrudd jeg har hatt, og jaggu har ikke den magiske steinen rettet opp i det. Kult, behagelig og veldig kjekt si. Jeg bruker den så ofte jeg gidder, gjerne noen ganger i uka. Sørg for at du har masse fukt i ansiktet og ikke dra den over huden om du har mye acne – For det skal aldri gjøre vondt. Jeg anbefaler å kjøpe denne, men om du vil ha en billigere variant (den er ikke ekte sten) så anbefaler jeg denne

Den feteste, diggeste og beste hoodien jeg noen gang har hatt. Jeg ELSKER den! Den er perfekt. Så perfekt at jeg kjøpte meg den i rosa også, haha. Den har jeg faktisk på meg i skrivende stund 💕 Du finner den HER

Håret? DENNE har revlusjonert sveisen min. Det er som å komme rett fra frisøren hver gang jeg har flottet meg med den! Se se fresht det blir 🥺

Jeg fikk kjøpt den siste av denne genseren her i Lindex-butikken jeg var innom i november, etter at den ble revet bort på nett. Den har vært utsolgt siden, men nå har jeg funnet en like fin en – Om ikke finere HER. Den er perfekt. Dra på deg tightsen, de høyle bootsa og sleng på denne genseren, så har du mitt favorittantrekk😂 Comfy og kult. Ingenting er bedre! 

Du får alltid 20 % rabatt hos ICANIWILL med rabattkoden MARTINEH20, og de har fått inn den tøffeste kolleksjonen nå. Sjekk den ut HER! Tips, tips 🤍

Klem, klem,