Ti tanker på en tirsdag

Categories Hverdagskaos 🏃🏼‍♀️

Hei og gooood tirsdag 👋🏼

✗ Det virker som at det er et kvarter siden sommerferien. Det har gått så fort og jeg lurer egentlig litt på hvor all tiden har blitt av. Jeg føler at jeg nettopp subbet rundt i shorts i hagen, men nå er det plutselig mørkt før klokken fem igjen og jeg har funnet frem vinterjakka. Jeg prøver å minne meg selv på at det er viktig å stoppe opp og nyte, men det er jo over før jeg i det hele tatt har rukket å tenke 😂

✗ Men, det som er bra med at det går fort er at det snaaaart er jul! Er det bare jeg som gleder meg noe enoooormt til desember? Det kribler i hele kroppen og jeg gleder meg så! Jeg gleder meg til å se julelys i gatene, til julemusikk og til kvalitetstid med de beste menneskene i hele verden. Jeg gleder meg til å ha litt fri, til å se julefilmene jeg har sett hundre ganger før og til å bare være.

✗ Tenk hvor mange krangler og konflikter som hadde kunne vært unngått om man faktisk satt seg ned og pratet med hverandre a. Tenk om man bare kunne snakket med hverandre eller tatt opp telefonen og ringt, i stedet for å baksnakke, krangle og kjefte! Herreguuuud for et mye bedre og kulere sted verden hadde vært da.

✗ De siste dagene har jeg fått noen sinna meldinger fra folk som mener at jeg er et rævva forbilde fordi jeg redigerer tennene mine hvitere på bilder. Sist jeg sjekket så sto ikke tennene hos noen av mine forbilder i fokus, men for de det måtte gjøre det på: Jeg redigerer ikke tennene mine hvitere, jeg er bare sjukt heldig med tennene mine (og flink til å ta vare på de). Takk for gode gener på den fronten mamsen. Godt man kan være heldig med noe si! Skjønner at det kan være irr. Jeg syntes det er dødsirriterende med de som er naturlig brune året rundt og som har pene hender feks. Men! De er ikke dårligere forbilder av den grunn.

✗ Har du smakt Stratos med saltkaramell? Den er altså så god at jeg ikke klarer å beskrive den en gang.

✗ Jeg skjønner meg ikke på de som drar hjemmefra uten å skru av TV-en og lysene som står på. Det svir jo både for miljøet OG for lommeboka! Hvorfor lar man lyset på soverommet eller badet stå på en hel dag liksom?

✗ Jeg har alltid vært veldig heldig med huden min. Det er sjeldent vi har vært skikkelig uvenner, men de to siste ukene så har vi ikke vært sånn altfor gode kompiser. Jeg vet ikke om det kommer av stress, at jeg har spist litt dårligere enn vanlig eller om det rett og slett er årstiden.

✗ Hva er greia til de som nekter å slippe inn noen som blinker i GOD tid for å bytte fil på motorveien? Jeg er veldig nysgjerrig😂

✗ Jeg så en Jodel som dukket opp på Facebook her om dagen, og jeg lurer: Er det flere som er veldig glade i eplekake, uten eple?😂 Jeg syntes eplekake er kjempe godt, men uten eple, haha!

✗ Nå skal jeg sette på kampen til C, jobbe litt og drikke julebrus. Jeg ser folk er i fyr og flamme fordi julebrusen er så tidlig i butikkene, men jeg jubler. Men! Det betyr ikke at det er innafor å begynne og høre på julemusikk enda… HAHA!

Jeg håper du har det bra💓

 

 

6 kommentarer

6 thoughts on “Ti tanker på en tirsdag

  1. Sååå enig i det med eplekaken. Såååå godt utenom eplene.

    Liker så godt denne “spalten” du har på tirsdager.
    Håper du har det bra og at formen begynner å komme seg <3

  2. Nei det er nok ikke bare deg som gleder deg til jul.. Desember er bare så koselig og jeg kan ikke vente med å få opp litt pynt <3 Jeg også ser julefilmer for hundreogørtende gang, og elsker atmosfæren desember leverer… <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *