HEI PÅ DEG 💛

Hvor fint passer det ikke at BIK BOK har servert oss en deilig rabattkode nå når sommeren sniker seg innpå? For meg som plutselig har blitt besatt av farger, så passer det helt utmerket. Plutselig føles det nemlig helt naturlig ut å sprade rundt i et gult antrekk fra topp til tå, jeg har kjøpt knall rosa håndklær til badet og vurderer et lilla sengetøy til soverommet. Enten har jeg blitt voksen eller så er det rett og slett at jeg synes verden har vært grå lenge nok nå, hehe.

– Rabattkoden martineh20 gir 20 % rabatt hos BIKBOK –

Den er gyldig frem til 6.6 og gjelder på alle ordinære varer online. 

Jeg har hvert fall benyttet meg av muligheten til å oppgradere garderoben med noen nye godbiter og sist jeg fikk dele en rabattkode med dere så bestilte jeg meg jo noen bikinier som jeg leeeengter etter å bruke. De var (er) altså så jækla fine. Så om du er på utkikk etter noen rålekre bikiner, så synes jeg du skal benytte muligheten nå…

Dette er de eneste bildene jeg har av de jeg bestilte sist, altså halvdårlige screenshots fra videoer på insta, men SE så fine!

Her er det jeg har klikket hjem denne gangen…

Dette settet er så jækla kult på! Jeg DIGGER det. Jeg gikk opp en størrelse i det, og nei altså… Det sitter så behagelig, kult og fint. Jeg kunne nesten brukt det i bryllup, og jeg kan bruke det på en helt vanlig fargerik hverdag, hehe. Du finner blazeren HER og shortsen HER.

Jeg føler meg som en dronning i dette undertøyet fra BIKBOK. Jeg har det i flere farger, og jeg føler meg like fin hver gang jeg tar det på. Du finner det rosa HER!

Akkurat nå, så tror jeg faktisk at gul er favorittfargen min, haha 💛 Jeg angrer på at jeg ikke kjøpte shortsen (tror jeg må det), men jeg er strålende fornøyd med at jeg gikk for blazeren som sitter akkurat som er overzied blazer skal… Du finner den HER.

I stedet for shortsen gikk jeg nemlig for denne buksa (Jeg måtte gå opp to størrelser). Blazeren og buksa er RÅ kule sammen, og jeg gleder meg også til å bruke de hver for seg. Buksa finner du HER!

Jeg trenger vel ikke å si noe mer her… Se så fint det sitter! Du finner det gule undertøyet HER.

Sett var visst greia mi når jeg bestilte😂 Kanskje ikke så rart eller? Haha! Jeg er lenger i bena enn modellen på bildet, så buksa er ikke så baggy nederst på bena på meg (jeg er 180). Mamma har allerede prøvd det og meldt at hun skal arve det om jeg går lei, for hun digga det hun også! Du finner jakka HER og buksa HER.

Jeg kan ikke huske sist jeg følte meg SÅ fin i badetøy som når jeg prøvde denne! Jeg har lange bein, men med denne fikk jeg ekstra lange bein. Den er altså så fin at jeg nesten vil sove i den… Og nå er den på ULTRASALG! Jeg gikk for XL, men skal gi bort den til en som passer den litt bedre enn meg. Jeg har nemlig bestilt en størrelse mindre, for den er god i størrelsen. Du finner den HER

Å, som jeg gleder meg til sommer og å, så deilig det er å ville og kunne freshe seg opp litt igjen. Det er jaggu på tide å hilse på noe annet enn joggebuksa og pudre nesa for noen andre enn speilet igjen. 

Husk at koden martineh20 gir 20 % rabatt på hele kjøpet ditt hos BIKBOK. Den gjelder ALT online og ikke nedsatte varer 💚

Takk for at du er du, klem fra meg!

I dag blir det en annerledes podkastepisode. I dag er det nemlig bare meg, meg og mikrofonen. Vi snakker mye kropp, jeg er ikke fremmed for å vise frem min og jeg er ikke så nøye på det. Da jeg bestemte meg for å snakke om kropp denne måneden, og etter at jeg hadde snakket med både Joacim og Sonja, om kroppspress, spiseforstyrrelser og kroppspositivisme, så tenkte jeg at det kanskje var på tide å dele mine tanker. 

For hvordan i alle dager blir man egentlig fornøyd med kroppen sin? Kan man bli det? Hvordan kan man lære å elske seg selv? Må man egentlig elske seg selv? 

I dag skal du få være med inn i mine tanker, om utseendepress, hva jeg tror er svar på spørsmålene jeg nettopp stilte, du skal få bli litt bedre kjent med meg og vi skal snakke om det vi alle har… Nemlig kropp.

Du finner episoden der man finner podkast ved å søke etter ‘Sykt Ærlig Med Martine’ på feks iTunes, Spotify eller i podkastappen (kan lastes ned for de med Android eller andre mobiler)🖤

– Den feteste buksa jeg har i skapet finner du HER – Skoene mine finner du HER – Skjorta finner du HER, og den er på 60 % rabatt – 

 

GOD TIRSDAG TIL DEG 💛🌼

✗ Jeg hører rykter om at sommerværet er på vei, og det håper jeg viiiiirkelig! Etter tre uker med bøttregn, så synes jeg jaggu det er på tide at sommeren gidder å stikke innom, bre om seg med litt varme, servere litt bikiniskille, fregner på nesa, deilige badetemperaturer og seine sommerkvelder. 

✗ På fredag er det fem uker siden C dro. Det har gått rasende bra at han har vært borte, men nå begynner jeg å kjenne at savnet er temmelig stort. Herregud som jeg gleder meg til å få han hjem igjen… Men! VM først. VM først. VM FØRST! Så sommer, sol (håper jeg), masse hygge, hytteturer og heng. Aaaaah, som jeg lengter! For å være litt ultraklissete… Det er i disse periodene når han er borte at jeg kjenner hvor forbanna glad jeg er i den mannen. Sånn at det verker i hjertet. 

✗ I dag er siste dagen hvor rabattkoden Martine20 gir 20 % rabatt på alle ordinære varer hos Aim’n. De har så innmari mye fint HER

✗ Er det bare jeg som føler at de fleste av oss har litt nok med seg selv om dagen? Jeg tror korona får ta på seg skylda. Jeg merker jo sjæl at mye sitter litt ekstra langt inne, at overskuddet ikke er hva det pleier, eller pleide, haha og at ja… Det virker liksom som at de aller fleste er slitne, og det er jo kanskje ikke så rart når man er godt inne på det andre året med pandemi. 

✗ Jeg veit ikke hvorfor, men den siste uka har jeg følt meg så sjukt udugelig. Jeg må nesten le når jeg skriver det, men altså… At jeg bare er teit, rar og at ingen synes det jeg driver med er noe ålreit. Herregud… Håper spøkelsene fordufter snart 😅 Jeg ANER ikke hvor de tåpelige tankene kommer fra, og jeg veit at det bare er tull, men allikevel…

✗ Hvis du er keen på en skiiiiikkelig digg middag denne uka, så anbefaler jeg: Pasta, stekte kyllingpølser og den gule dolmiosausen. DET ER SÅ DIGG, DIGG, DIGG!! Tror kanskje det blir middagen her i dag…😋

✗ Jeg beveger meg jo stort sett hver dag, men jeg har ikke vært innom et treningssenter siden siste uka vår i Stockholm. I går var jeg det, og til tross for noen heftige uteøkter, masse aktivitet og en haug av løpeturer, så er jeg så støl at jeg nesten lurer på om det er verdt det. Joda, det er det, men makan…😂

✗ Jeg håper av hele mitt hjerte at breddeidretten er neste punkt på lista i gjenåpningen… For alle kidsa, for den fysiske helsen og ikke minst den psykiske. 

✗ Jeg så det er 20 % på alle hvite produkter hos Jotex idag, og benytta muligheten til å klikke hjem enda et hvitt sengetøy.😂 Jeg gikk for DETTE, men jeg har også DETTE som er litt rimeligere (og veldig fint og behagelig). 

✗ Nå skal jeg ta fatt på resten av dagen jobb, og blant annet en podkastinnspilling med en skikkelig fin dame, før jeg skal benke meg foran TV-en og se Finland-Norge i kveld. 

Jeg håper tirsdagen har vært grei mot deg.💛 Stor klem fra meg, 

 

Genseren min finner du HER (Jeg har L). 

 

GOOOOD SØN… MANDAG! 🌸💐💛 Her kommer ukens, eller forrige ukes spørsmål og svar! 

Hvordan har du det?

Det går bra! Det har det egentlig gjort lenge nå, og jeg har det på generelt grunnlag veldig fint. Denne uka har vært helt ålreit, og en helt middels uke i livet. Jeg har følt meg litt ubrukelig, teit og håpløs innimellom, men sånn er det vel bare i blant 💛

Stemmer det at du skal reise på utlandsferie i sommer?

I wish! Nei, ikke som jeg veit om😂 Det eneste jeg veit at jeg skal foreløpig er på en telttur og en hyttetur til Hafjell, hehe! Jeg kommer ikke til å reise til luksus, sus og dus før jeg kan gjøre det med 100 % god samvittighet og Erna har gitt tommel opp.

Hvor skal C spille neste sesong?

Det lover jeg å melde fra om når jeg veit og ting er klappet og klart!

Driver du ditt eget firma?

Ja, det gjør jeg og det er innmari stas!

Hvor kan jeg kjøpe de gode treningstrusene? 

HER, og de er ikke bare gode, de er RÅGODE, hehe! Med koden martine20 så får du 20 % rabatt. 

Hva er din faste månedslønn på?

Jeg har ingen fast månedslønn, og inntekten min varierer fra måned til måned. Jeg er allikevel veldig glad for at det er relativt stabilt og trygt, til tross for en litt annerledes jobb! 

Hva gjør man når andre snakker dritt om andres kropper, foran mange andre?

Hehe, man kan jo for eksempel si… “Ikke for å være vanskelig, men hadde du likt om noen prata dritt om kroppen din foran andre?”. Jeg veit det er ubehagelig og jeg veit også at det ikke er din oppgave å oppdra noen andre, men jeg syntes faktisk vi skal bli flinkere til å si ifra når vi opplever noe som ubehagelig. Jeg tror det er nok av folk som jatter med fordi de egentlig ikke veit hva de skal si, men jeg prøver (det er ikke alltid jeg får det til eller har overskudd til det), og tenke at jeg skulle ønske at noen hadde gjort det for meg – Og derfor skal jeg gjøre det for noen andre! OOOG: La oss bare ikke snakke dritt om andre på generelt grunnlag, heh.

Hvilket sminkeprodukt er din favoritt akkurat nå?

DETTE! Det er magisk. Jeg kjøpte det jo med et uhell, men det har revolusjonert sminkepungen min. Bort med alt ræl, inn med denne, og bare det nødvendige. Med å ha det produktet, så kunne jeg kvitte meg med fire andre – Som gjør den samme jobben. Om ikke det er nydelig, så veit ikke jeg! Det beste er at det gir en så innmari fin og naturlig glød i fleisen. Jeg har fargen medium 02 (kunne hatt den som er hakket lysere også), og anbefaler den til… Alle. Haha!

Teller du kalorier eller følger du en matplan?

Nop. Den nærmeste jeg kommer en matplan er at jeg veit hva som gir meg energi, som gjør at jeg har det best mulig, og at jeg føler meg best mulig – Så da spiser jeg det, hehe. Heia et balansert kosthold, med litt av alt 🌮🍉🍓🍌🥞🍳

Skal dere leie ut leiligheten deres til høsten, når dere flytter et annet sted?

Nei, det skal vi ikke. Vi flytter jo ikke og blir der. Vi kommer hjem igjen etter åtte måneder også er hjemme i fire (hvert fall jeg). Vi snakket om at vi skulle forsøke å leie den ut i åtte måneder av gangen, men vi har funnet ut at det ikke er noe vi ønsker akkurat nå. Lillesøs har sagt opp hybelen hun bodde på for å kunne gå på den skolen hun ønsker, og er hos oss når hun vil i stedet – Og sånn blir det til høsten også. Jeg er mye hjemme (når det ikke er korona), så det passer helt perfekt.

Har du fillers i kinnene/kinnbena?

Nei, det har jeg ikke. Da tror jeg at jeg hadde hatt de opp under øyenbrynene, haha! 

Hva er ditt favoritt undertøy akkurat nå?

Ah, det er vanskelig! Det diggeste jeg har, som jeg også bruker mest er DENNE BH-en og DENNE matchende trusa. Settet finnes i flere farger, det er sømløst, superbehagelig og veldig enkelt. Ja, og fint! 

Hvor mye måtte dere ut med for leiligheten dere bor i nå? Lurer kun fordi jeg er i kjøpsprosess selv…

Vi måtte ut med litt over fem millioner kroner. Kjøpesummen var i underkant av fem millioner, men vi gjorde tilvalg på bad, kjøkken, på det elektriske osv. Vi hadde en verdivurdering på den for noen uker siden, og den har allerede steget en hel del, så det var veldig gøy. ☺️ Masse lykke til, det er skikkelig lærerikt, gøy, frustrerende, voksent og stas, hehe! 

Hva tenker du om at dere kanskje ender opp med å bo i utlandet mens dere har barn?

Det tenker jeg at er en helt fantastisk mulighet! Det er jo ikke for alltid, og tenk hvor mye man lærer, hvordan livet vårt blir beriket og hva barnet(a) kan lære om andre mennesker, kulturer og språk, ikke minst. Joda, det er kjedelig å bo i et annet land enn venner og familie, men nå er det jo ikke tema nå heller, og for alt jeg veit så skal vi ikke på i utlandet den dagen vi får barn heller. Vi får se, men det ser jeg bare på som noe positivt, hvert fall nå.💛

Hvem tjener best av deg og C?

Jeg ☺️

Hva tenker du om eksponering av barn på sosiale medier?

Jeg synes det er vanskelig å ta stilling til det personlig, i og med at jeg ikke har barn. Jeg er veldig bevisst på å ikke eksponere andre barn eller barn jeg har i mitt liv, og om det skulle være noe så spør jeg ALLTID foreldrene først. Jeg er så innmari opptatt av at barn skal få velge selv, at de skal få bli og gjøre som DE ønsker, at de ikke skal bli gjenkjent, at de skal få være i fred og at de skal få ha et eget privatliv. Jeg tror ikke at jeg er keen på at noen skal kjenne igjen mitt barn på et fotballcup som 6-åring, at de skal være et resultat av hva jeg ønsket eller at mine valg skal begrense de senere i livet. Gjør man det av å dele et bilde på en bursdag? Nja, vet ikke? Gjør man det av å ukritisk dele bilder? Tja, kanskje? 

Hvorfor drikker ikke du alkohol?

Det har jeg delt HER.

Jeg har så sykt kjærlighetssorg, har du noen tips?

Kjærlighetssorg suger, og det er den eneste sorgen vi ikke leverer blomster til. Det er lov å være sint, lei seg, frustrert, fortvila, angrende og å føle seg desperat. Det ekke så rart. Det å gå gjennom et brudd og ha kjærlighetssorg er så forbanna smertefullt, men som alt annet, så leger tiden alle sår. Jeg veit at det føles umulig at tiden skal hjelpe når det står på som verst, men det stemmer. Stol på meg ❤️ Tillat deg å gråte og føle, men også å ha det bra. Du skal videre alene, og da kan det være lurt å kvitte seg med det som har vært. Det er lov til å blokkere og ignorere og du har lov til å tenke på deg sjæl. Og husk at det er du som har kjærlighetssorgen, og at det ikke er kjærlighetssorgen som har deg. Du både skal, kan og vil kvitte deg med den. Gjør ting som gjør deg godt, som gjør at du føler deg bra og drit i å straffe deg sjæl for hva som har skjedd. Du fortjener å ha det bra, og du vil få det bra igjen. Og du? 

Når livet er litt rotete, så er det kanskje bare livet som ommøblerer litt til det bedre.

Jeg trenger ny joggedress. Har du tips til en som ikke koster skjorta? 

OM JEG HAR! Genseren koster 199,- og buksa koster 299,-. Den finnes i mange deilige farger, og jeg gleder meg til å få hjem de fargene jeg har bestilt meg. Den blå er nok favoritten min.💙

Jeg håper du får en fin ekstrasøndag. Klem fra meg, 

 

Denne fredagen føles ut som torsdag, akkurat som at ukas tirsdag føltes ut som en mandag. Jeg skvatt litt da jeg skjønte at det er langhelg denne helgen også, men det er vel egentlig bare et godt tegn på at jeg liker jobben min når jeg synes det har vært nok fridager i det siste 😂 Men hey! Fredag og helg sier man vel aldri nei takk til! 

I dag har det blant annet stått flere podkastinnspillinger på planen. I år, som i fjor, så vil det sendes sommerprat hele sommeren, med forskjellige, inspirerende, kule, unike, interessante og spesielle mennesker. Det begynner første torsdagen i juni, så det er bare å glede seg 💛

Selv om helgen kommer litt brått på denne uka, så passer det egentlig fint at den kommer nå allikevel.I morgen drar nemlig hockey-VM i gang, og Norge spiller åpningskamp mot Tyskland. C har vært borte i fire uker idag, og jeg kjenner at det er godt at den ordentlige morroa skal starte nå. Det er jo liksom det vi har venta på! Så nå blir det tette kamper i gruppespillet mot Tyskland, Italia, Finland, Canada, Latvia, USA og Kazakhstan på planen. Det river i hjertet mitt over at jeg ikke får vært i Riga og heia fra meg, men sånn er det bare i år (som i fjor), som med litt for mye annet, hehe. 

Dette er fra VM i Bratislava i 2019, da jeg og mammaen til C fikk en mikrofon opp i trynet på 17.mai og ikke helt frivillig sang nasjonalsangen. Det var til stor jubel for resten av publikum, herregud 😂

Og hallo! Vi har jo vokst, eller, blitt eldre hvert fall?? Haha! Det eneste som ikke har vokst er de falske øyevippene mine, og det er kanskje like greit, heh. 

Det var altså så innmari morro og så sjukt god stemning.

La verden blir frisk snart så vi kan gjøre ting som dette igjen, sier bare jeg.❤️ Jeg gleder meg hvert fall masse, selv om jeg får være supersupporter fra sofakroken i år. Det er bedre enn hva det ble i fjor hvert fall, da korona avlyste hele VM. 

Jeg håper at du får en fin helg, og at værmeldinga som bare byr på regn her i helgen er helt feil. KOM AN SOLA! 

Klikk HER for munnbindet

Klem fra meg, 

 

Reklame for Hunkemöller

Hei på deg og velkommen til et innlegg fylt med deilig badetøy i samarbeid med Hunkemöller 💛 Hunkemöller har alt fra undertøy, til badetøy, til lounge og sportsklær. Og alt er… Vakkert, hot og så himla fint! Jeg tenkte å vise dere mine badetøysfavoritter, og om jeg måtte korte ned listen min litt? Jepp! Favorittene er mange, og utvalget er gigantisk. De har badetøy til alle og enhver, badetøy til alle fasonger og i de fineste fagene, snittene og kvalitetene… Badedraktene sitter helt fantastisk og bikiniene er så innmari lekre! 

Hvor flott er ikke denne badedrakten? Jeg falt pladask! Kombiner den til skjørt eller bruk den som body, så kan du bruke den hele sommeren – Og ikke bare når du bader… Om jeg vil ha denne sammen med en skinnbukse og en blazer a! 

Det samme gjelder denne badedrakten… Hvor flott?!🖤

Overdelen er så elegant, sporty og fin! Trusa sitter som et skudd og jeg elsker det høye livet. Psst! Visste du at bikinitruser med høyt liv gjør at fokuset blir lagt på midjen og at bena ser lenger ut? 

Jeg synes denne badedrakten både er feminin, søt og hot på en og samme gang! Den går fra størrelse 34 til størrelse 48. 

Jeg kan ikke noe for det, men jeg elsker bikinier med høyt liv! Bikinioverdelen har stropper du kan ta av (som er genialt når du soler deg) og stoffet er råfint. Bikinitrusa dekker hele rumpa, samtidig som den er høy i livet og sitter som et skudd! Jeg liker veldig godt at begge disse delene kan matches med andre over- og underdeler også… 

For flott er ikke denne? Overdelen er superelegant og underdelen dekker rumpa godt, den sitter perfekt og den holder seg på plass! 

Passformen og fargen på denne badedrakten er jo helt… Fantastisk! Som jeg gleder meg til fregner på nesa, brune ben og denne deilige badedrakten.💙

Jeg elsker badedrakten

Noe av det jeg liker veldig godt med Hunkemöller er at de er gode på størrelser og at enhver bikini kan matches med hverandre – Og at det alltid finnes en bikinioverdel eller bikiniunderdel som passer med hverandre. Det må liksom ikke være et sett, og du kan mixe og matche akkurat som du vil! 

På nettsiden til Hunkemöller kan du drømme deg bort i farger, materialer og passformer, og finne badetøyet som passer deg perfekt. Og tro meg… Hunkemöller har det!

Jeg gleder meg til å se hva dere klikker hjem, og du? Husk at det er like deilig å bade, å kjenne sanden mellom tærne, å kjenne sola varme og tusle i gresset, uavhengig av hvordan kroppen din ser ut. Og en bikinikropp er ingenting annet enn en kropp som bærer en bikini 💛

Klem fra meg, 

HEI VENNER 💛 

Jeg stikker bare innom for å meddele at… Akkurat nå har NELLY et crazybananas salg (HER) og med koden min MARTINE10 så får du 10 % ekstra avslag på salget som allerede er helt vanvittig! 

Jeg har klikket hjem noen favoritter sjæl, blant annet dette:

Du finner disse råskinnene (hehe=) HER på 40 % rabatt, og med koden MARTINE10 så får du 10 % ekstra! 

Jeg hadde ingen bluser i skapet før jeg klikket hjem denne på over halvpris… Du finner’n HER!

Denne kjolen er en drøm! Jeg angrer litt på at jeg ikke klikket den hjem i den røde også… Du finner den HER.  

Den perfekte sorte? Jeg tror ikke jeg har hatt en kort sort kjole i skapet på… Åresvis! Nå har jeg sørget for det, og du kan klikke hjem den samme HEEEER. Og hallo… Hvor fet er ikke denne samme med skoene over?

Jeg ElSKER denne hoodien, og du finner den HER

Du får skjorta på 70 % om du slenger på koden min MARTINE10. Du finner den HER

Og jeg har tretten andre godsaker i handlekurven, haha! Om du vil sjekke ut salget hos NELLY kan du gjøre det HER, og husk at koden MARTINE10 gir deg 10 % ekstra de allerede røde prisene.❤️

Klem i fleng, 

Sonja har brukt ni av sine leveår på allslags dietter og slankepiller og ikke gjort annet enn å drømme om å være tynn. Hun har alltid vært en aktiv og glad jente, men hun har også alltid vært større enn de andre.

I dag poster hun bilder av kroppen sin, hun er en stolt kroppspositivist og sier at hun ikke kommer til å slutte og poste bilder av kroppen sin, før hun ser en tjukk jente i en hovedrolle i en film. For eksempel. 

Sonja får ofte høre at hun er et dårlig forbilde, at hun romantiserer overvekt og at hun indirekte sier at det er greit å være tjukk. Allikevel fortsetter hun å dele bilder av kroppen sin, og hun nekter å gi seg. Selv om folk er så drøye at de skriver at hun snart kommer til å dø av overvekt, at hun må spise mindre og trene mer. Og, når ble det egentlig vår oppgave og ta ansvar for fremmede menneskers helse? 

Hvor viktig er det egentlig med profiler som Sonja på sosiale medier? Hva er målet til Sonja? Hvem er hun? Og hva er hennes historie? 

I dag ringer jeg til Sonja for å slå av prat, for å bli bedre kjent og få høre om hennes mission, bak freshe bilder, den fargerike kontoen og bildene av kroppen hennes, som jeg ja… Aldri har sett i en hovedrolle i en film. 

Du finner episoden der man finner podkast ved å søke etter ‘Sykt Ærlig Med Martine’ på feks iTunes, Spotify eller i podkastappen (kan lastes ned for de med Android eller andre mobiler)🖤

 

MIN FAVORITTSMOOTHIE:

🍓 Frosne jordbær, frosne bananer (fås kjøpt i egen blanding i frysedisken, den som har bringebær i er også veldig god)

🍌 Vaniljeyoghurt (eventuelt jordbær yoghurt) – Gjerne sukkerfri! 

🍓Et par dæsjer med grovt peanøttsmør

🍌 En dæsj melk (om du har) 

🍓 Tilsett et egg om du vil ha enda mer mat!

 

– Min favorittlipgloss kan du klikke hjem HER –

GOD TIRSDAG, som føles ut som mandag ❤️❤️❤️ 

✗ Jeg håper du hadde en fin 17.mai-feiring i går, uansett hva du gjorde eller ikke gjorde! Ja, og at du ikke regnet bort der regnet hølja ned, hehe. Jeg så at det var flere steder som fikk et skikkelig 17-mai-vær i gave, og det kan jeg si at vi ikke gjorde her, haha! Jeg så at Stockholm hadde sommervær i forrige uke, og jeg håper at det har tenkt til å dukke opp her snart også… 

✗ Er det bare jeg som av og til må google helt enkle, basic ord på spesielt engelsk, bare for å dobbeltsjekke at det jeg skriver faktisk  er rett? Ja, nå kan det jo hende at du ikke skriver så mye engelsk eller at du er et råskinn i engelsk da, hehe…

✗ Jeg har tenkt litt på det med å ikke følge gamle bekjente, venner man har nå eller å slutte mennesker man har fulgt på sosiale medier. Det var en av dere som lurte på om hun overreagerte siden hun synes det var så kjipt når en tidligere god venninne sluttet å følge henne på Instagram her om dagen, og jeg har tenkt litt på det.

Jeg tror det føles dritsurt fordi det føles ut som at man ikke er bra nok og at personen kanskje ikke liker en. Kanskje man til og med begynner å tenke kjipe tanker om den personen, for å forsvare det ovenfor seg selv – Og at en selv ikke er problemet. Men… Hva om ingen av dere er problemet? Når jeg reagerer på sånne ting (som er ganske lite, men gjerne føles litt større) og andre liknende ting, så prøver jeg å tenke på at de færreste gjør ting for å være kjipe. Kanskje hun ville ha blanke ark? Kanskje hun har gått videre? Kanskje hun rett og slett ikke har et behov for å se hva du holder på med lenger? Kanskje du ikke gjør at hen føler seg noe bra, fordi en selv ikke er på et godt sted? Eller at hun ikke inspireres av innholdet du legger ut, om du i det hele tatt legger ut noe? Det kan jo føles kjiper’n, men er det dårlig gjort? Jeg prøver å minne meg selv om at de færreste er kjipe folk, som gjør ting for å få andre til å føle seg kjipe eller være kjipe selv. Jeg har tatt kjipe avgjørelser selv også, basert på hva som er best for meg og som garantert har vært kjipern for noen andre.

Jeg tror at folk stort sett har nok med seg selv og at folk forsøker å ha det best mulig, og gjøre det som funker best for dem. Det handler om DEM, ikke om deg. Og, om noen slutter å følge deg fordi hen synes du er teit, eller om noen ikke gidder å finne på noe fordi hen synes du er teit, javel, da er jo det greit. Om hen slutter å følge deg fordi hen ikke behøver å følge med på deg lenger, javel. Vi må få gå videre her i livet, og det handler jo ikke om at hen ikke liker deg eller ønsker deg alt godt! Vi trenger jo ikke alltid å tenke det verste om folk, eller hva? Så ja… Jeg tror folk prøver sitt beste, og jeg prøver å minne meg selv på det når folk gjør ting jeg synes er leit eller kjipt. Hva tenker du?🤍

✗ De fineste glassene jeg har i skapet finner du HER, og du får seks stykker til 300,-. De er så finefinefine! 

✗ Har du tenkt på at man veldig ofte kan skjønne hvem som ryker ut av realityserier på TV, en uke i forveien? Veldig ofte er det den spesifikke deltakeren som pryder forsidene, som det publiseres portrettintervjuer av og som det fokuseres mest på… I Kompani Lauritzen har det vært ellevilt i år 😅

✗ Jeg lovte at jeg skulle gi en tilbakemelding når jeg hadde testet DENNE til å fjerne ansiktshår, og jeg er faktisk veldig fornøyd! Den er veldig enkel å bruke, skånsom med huden og effektiv. Jeg har heller ikke merket noen ting til at jeg har fått mer får i ansiktet!  

✗ Jeg har alltid vært blond, men etterveksten min har bare blitt mørkere og mørkere. Jeg tror ikke jeg hadde trivdes som brunette, men en gang i året så får jeg et innfall med at jeg kanskje skal bli litt mørkere? Nå har jeg et slikt innfall. Jeg mener ikke brunette, men bare litt mørkere enn helt blond… Kun for å slippe den grusomme etterveksten liksom. Forhåpentligvis så hadde jeg kledd det ettersom jeg med årene har blitt mørkere naturlig? Jeg veit ikke om jeg våger… Litt mørkere hadde vel ikke gjort noe? Eller? 

✗ OOOOKEI! EN GLADNYHET: Livets beste mascara er inne på lager igjen. Klikk HER for å sikre deg den før den er utsolgt like fort som jeg rekker å blunke med de lange, fyldige og fine vippene den gir meg, hehe! 

✗ Snart kan jeg dele hva jeg har jobbet med i over et år… Jeg er så spent! 

✗ Husk at kroppen din både trenger og fortjener å spise dag også, selv om du kanskje har kost deg litt ekstra i helgen.❤️

Klem fra meg,