Dere skulle sett oss, men jeg tror faktisk ikke at det er lov til å dele sånne bilder. Ei heller at jeg vil at det er det bildet av meg som skal brenne seg fast i hjernebarken deres, for tro meg: Det hadde det gjort.

Jeg kan gjøre minimalt om dagen, ettersom jeg er totalt avhengig av mine to nye bestevenner, krykkene. Mens andre kanskje hadde satt pris på å kunne ligge med bena høyt i sofaen mens samboeren flyr rundt som et strikkball og ordner alt som må ordnes, så får jeg panikk, begynner å grine og sutrer over hvor ubrukelig jeg er.

Og det er når jeg er ubrukelig han skjønner hvor mye jeg egentlig gjør, men det er vel for så vidt det eneste bra her.

Men tilbake til dette bildet jeg nå skal prøve å beskrive for dere. En del av dere tenker sikkert at det er fryktelig usexy, og jeg er svært enig, men jeg er jo en av de som ikke kan forstå at man kan gå gjennom et helt forhold uten å prompe foran hverandre, kaste opp foran hverandre eller være skikkelig usexy foran hverandre. En fødsel er jo ikke akkurat det mest sexy som finnes, liksom.

Men samma det. Jeg er ikke en sånn en hvert fall, samtidig som jeg jo gjør mitt for å holde den berømte piffen oppe og minne han på hvorfor han egentlig falt for meg. For det tror jeg er viktig, tross alt. 

Men ikke kom her og be meg være sexy når jeg spyr, griner eller går på krykker a.

Tilbake til bildet.

Vi har et relativt lite bad her vi bor nå (det er en grunn til at vi skal ha to i den nye) og jeg kan ikke stå å dusje. Jeg, krykkene mine og krakken min tar ganske mye plass, og om C hadde en hot fantasi om damer i dusjen før han traff meg, så har jeg hvert fall drept den fantasien nå.

Men det er en ting, en annen ting er når C på do. Mens jeg sitter med dusjdørene åpne, syntes synd på meg selv og prøver å vaske håret (og barbere leggene, du vet, piffen).

Da kan dere se for dere meg, klissnaken, sittende på en krakk og barbere leggene sånn halvveis, mens nærmest hele badet er søkkvått og mens han gjør sitt med et håndkle over hode for å klare og konsentrere seg.

“Nå må jeg sette på litt hockey ass”. Var beskjeden jeg fikk. Mens jeg ga han klar og tydelig beskjed om at det er enkelte ting man ikke behøver å snakke om, og at det er enkelte ting man kan glemme. Eller, som man må glemme.

Så om du lurer på hvordan det går med piffen, så har jeg ikke sjekket status den siste uka, men jeg prøver å minne meg selv på dette med gode og onde dager. Samtidig som jeg prøver å skyve unna tanken(panikken) om at vi ikke er gift, enda.

GOD LØRDAG fra krykkeguri❤️

 

GOD fredag & god Black Friday (om man kan si det)🖤.

I dag morges våknet jeg opp med fjorten sms’er og et titalls mail fra forskjellige bedrifter som garanterer meg det beste tilbudet. Du vet det tilbudet man IKKE kan gå glipp av.

Sånn har det egentlig vært hele uken, og jeg blir nesten svett av alle reklamene og alle rabattkodene. KJØP, KJØP, KJØP, KJØP.

Jeg skal klikke hjem noen sminkefavoritter jeg er tom for idag og noen julegaver som jeg har ventet med å kjøpe til idag (hos Ellos og i en sportsbutikk), og jeg føler et sterkt behov for å minne alle (inkludert meg sjæl) på at vi skal tenke oss om en ekstra gang før vi handler. For lommeboka vår, for miljøet og fordi det er bra for alt. Det er ingen skam å være økonomisk og kline til på et kupp eller fler, men dropp det du kjøper bare fordi det er på salg og fordi du kanskje får bruk for det.

Jeg har en gyllen regel og det er at jeg alltid stiller meg selv spørsmålet om jeg hadde kjøpt dette til fullpris også, om svaret er nei, så dropper jeg det. Om svaret er ja, så kan jeg tenke meg om en gang til og kline til om det føles rett! Som for eksempel på favoritt foundationen min som er på salg i dag og som jeg uansett må ha ny av. Vinn, vinn. Tipser om den på story idag, så sjekk det ut!

Det var dagens moralpreken, men jeg følte for å si noe. Eller, egentlig så følte jeg for å rope det ut mens jeg slettet alle sms’ene jeg aldri kommer til å få bruk med salg, salg og salg.

Jeg syntes forresten at det burde vært litt salg på strømregninger jeg. Strømregninga vår er allerede en god del høyere enn det var i sommer, og jeg venter spent på neste. Voksenlivet si!

Nå skal jeg og krykkene humpe oss inn på badet, for jeg har glemt å ta p-pilla mi idag.

Jeg håper du får en fin helg og at snøen utenfor bestemmer seg for å bli liggende, og ikke bli til slafs, glatte veier og innevær for oss som humper rundt (og alle som er redde for å ende opp sånn).

Vi snakkes!!🖤

 

Reklame | ELLOS

Jeg sverger til en pen (kul) bukse, klassiske sko og en fin topp når jeg enten skal ut og svinge meg, eller pynte meg. Når jeg tenker meg om så er vel det egentlig det samme, men – Du skjønner 😂

Det er nemlig stort sett behagelig og det fine er at jeg kan bruke plaggene om hverandre, og det kan man jo liksom ikke med en kjole. Ta et skinnskjørt for eksempel. Jeg mener at alle burde eie et skinnskjørt i en eller annen variant, for det er fint året rundt, det er en venn i nøden og det passer til absolutt alt! Det samme gjelder den klassiske og sorte buksa som jeg har lenket til rett under her.

Her er noen av mine Ellos-favoritter i november:

Bluse HER – Sko HER – Bukse HER

Blusen er perfekt til alle vinterens anledninger, skoene er overraskende gode å gå i og buksa er om jeg får si det sjæl et must. Den duger til alt og man kan alltid ta den på seg når man lurer på hva i alle dager man skal ha på!

Skjørt HER – Sko HER – Bluse HER

Jeg digger, digger, digger dette skjørtet! Skoene er litt høyere enn de over om man liker det og blusen er klassisk, fin og om du bruker den i selskap på lørdagen, kan man fint bruke den igjen på jobb på mandagen.

Bluse HER – Sko HER – Bukse HER – Toppen på bildet til høyre finner du HER, om du digger den!

Jeg har blusen i sort, og jeg bruker den MASSE. Skoene passer veldig fint sammen med denne buksen som hvert fall jeg syntes er helt prima – Og behagelig, for oss som bryr oss om det.

Ellos tilbyr som vanlig en haug av fine ting, og størrelser til alle og enhver. Og det beste: De har MASSE bra tilbud under Black Week. Bruker du koden 405451 får du 5% ekstra på alle tilbud mellom frem til 2/12. Den gjelder både på salg og kampanjepriser. WOHO! Vinterens antrekk =✅.

Klikk deg inn på Ellos HER for å finne dine favoritter eller for å la deg inspirere ✨

Klem fra meg!

Når jeg googler plastisk kirurgi får jeg opp nesten 400 000 søkeresultater. Det dukker opp en haug av klinikker som tilbyr meg både den ene og det andre behandlingen og operasjonen, det dukker opp bøttevis med fakta, skremmende bilder og lykkelige mennesker.

Jeg skal ikke legge skjul på at jeg har et veldig ambivalent forhold til plastisk kirurgi. Egentlig så har jeg ikke noe forhold til det i det hele tatt, annet enn det jeg har lest om og sett. Ja, og de gangene jeg har sittet hjemme alene og googlet fra sofakroken. Det ene inngrepet etter det andre. Litt i nysgjerrighet, men også fordi jeg har tenkt tanken om at det gjør at jeg kommer til å få det litt bedre. At jeg blir litt penere. Det er lenge siden sist nå, og jeg tror, uten å ha noen erfaring med det, at jeg ikke hadde vært noe lykkeligere. At jeg ikke hadde hatt det noe bedre.

Jeg har en drøm om at det en dag skal være bra nok å være seg selv, og at vi skal slutte å oppfordre til noe annet. Jeg tror ikke at man trenger å elske seg selv hvert sekund, men jeg tror det er viktig å være tilfreds. At ting er ok.

Jeg er lite fan av når for eksempel bloggere velger å skrive om inngrep opp og ned i mente, samtidig som det er samme for meg hva folk gjør med seg selv. Ja, og at noen velger å utføre et inngrep eller en utseendeendring, har ingen verdens ting å si for verdien deres eller hva jeg syntes om dem.

Æsj, jeg føler meg egentlig skikkelig dobbeltmoralsk her.

Hvert år gjennomføres det millioner av inngrep, verden over. Og selv om mange av oss kanskje tenker på opererte bloggere når vi tenker på plastisk kirurgi, så er jo plastisk kirurgi veldig mye mer.

Plastisk kirurgi kan til og med redde liv. Og det er kanskje derfor jeg har et så ambivalent forhold til det. For plastisk kirurgi er så mye mer enn å operere nesa si fordi man er litt misfornøyd eller å skaffe seg litt større pupper fordi det er fint. Ofte føler jeg at vi snakker om plastisk kirurgi som en quickfix og vi får det nesten til å virke like enkelt som å pusse tennene. Personlig så savner jeg at vi snakker mer om baksidene, det psykiske og hva det faktisk innebærer.

Jeg har en haug av spørsmål og i dagens episode snakker jeg derfor med overlege Dr. Amin Kalaaji fra Oslo Plastikkirurgi som er spesialist i plastisk kirurgi og som er leder for Norske Forening for Estetisk Plastikkirurgi. For hva er det vanskeligste i jobben, har han noen gang nektet noen å utføre et inngrep og hvilke fordeler er det? Ja, og er det mange som angrer?

Du finner episoden der man finner podkast ved å søke etter ‘Sykt Ærlig Med Martine’ på feks iTunes, Spotify eller i podkastappen (kan lastes ned for de med Android eller andre mobiler)🖤

 

For fire år siden ble livet mitt snudd opp og ned på hodet. Jeg ødela ankelen min og jeg fikk beskjed om at jeg aldri kunne spille fotball igjen. Jeg fikk også beskjed om at jeg var heldig om jeg noen gang kunne løpe ordentlig igjen. Det var veldig tøft og jeg følte på mange måter at både identiteten min og drømmen min forsvant på en og samme tid.

Jeg så ikke en fotballkamp på to år, fordi jeg var så sint for det som hadde skjedd og fordi jeg var så lei meg.

Et år etter skaden klarte jeg å løpe ordentlig igjen. Tre år senere så klarte jeg å spille fotball igjen. Jeg prøvde flere ganger før det, men det gikk ikke. Når jeg kom tilbake på fotballbanen så var det bare for gøy, og selv om jeg tre år i forveien hadde fått beskjeden jeg hadde fått, bestemte jeg meg for å gi det en sjanse. Jeg bestemte meg for at jeg nekter å sitte på rumpa og surmule, når jeg kan være med å spille så langt det lar seg gjøre.

Det siste året har jeg spilt fotball ordentlig igjen, og jeg har storkost meg. Skikkelig. Og kroppen har spilt på lag. Hvert fall stort sett.

På søndag spilte jeg innefotball med lillesøsteren min og noen venninner. Vi spilte to kamper mot to andre lag, og vant første kampen. Mot slutten av den siste kampen var det avgjort og rett før slutt så skjer det, igjen. Jeg er i en duell og jeg skjønner med en gang hva som skjer.

Ankelen min ryker. På nytt.

Jeg har siden søndag humpet rundt på krykker. Jeg kan ikke gå på foten og jeg vet enda ikke helt hva som skjer. Jeg vet at mye har røket og jeg vet at jeg er skikkelig lei meg, gretten og sur, samtidig som jeg prøver å ikke la det ødelegge mer enn det allerede har gjort.

Det har sittet langt inne å fortelle det, for egentlig så vil jeg bare late som ingenting og ikke bry meg. Men det er jo ikke så lett når jeg verken klarer å dusje, vaske klær eller kle på meg sjæl.

Så akkurat nå så furter jeg litt, samtidig som jeg har bestemt meg for at jeg ikke skal ha det like kjipt som sist, for det gidder jeg søren ikke. Jeg fortjener å ha det bra, selv om dette suger – Skikkelig. Og det blir jo bra igjen, tross alt.

Jeg prøver jo også å minne meg på at jeg aldri hadde hatt den jobben jeg har i dag, om det aldri hadde skjedd for fire år siden. Det ekke så gæli at det ikke er godt for noe si.

Jeg sender en klem til alle dere, og håper på noen tilbake. Det trengs akkurat nå❤️

 

Reklame | COOLSTUFF

Jeg er ganske i rute med årets julegaver. Jeg liker hvert fall å berolige meg selv med det. Full kontroll, som jeg kaller det. Det er litt løgn, for selv om jeg vet hva jeg skal gi til lillesøster og til mamma, så har jeg faktisk ikke peiling på hva jeg for eksempel skal gi til storebroren min, til “svigerfar” og til bestefar. Sånne som egentlig har alt, og som man allikevel har lyst til å både imponere, og gi noe betydningsfullt eller morsomt til.

Du kjenner deg kanskje igjen? Det kan jo til og med hende at du er som svigermoren min som hvert eneste år påpeker at det bare blir vanskeligere og vanskeligere dette med gaver. Heldigvis så har jeg en løsning, en backup plan eller hva jeg nå skal kalle det. En reddende engel? En genial løsning? En venn i nøden? Samme det, du skjønner hva jeg mener…

Jeg har nemlig en venn som alltid redder meg i de situasjonene. En venn som alltid kommer med et godt forslag. En venn som alltid sørger for enten en morsom eller en praktisk gave. En venn jeg faktisk setter umåtelig stor pris på i disse dager. En venn som har alt. Hvert fall nesten. 

Hils på min gode venn…

 www.coolstuff.no ⭐

Coolstuff har nemlig gavene til de som har alt, gavene til de som ikke ønsker seg noe, gavene du vil at skal være litt morsomme, gavene du vil at skal være litt praktiske, gavene til de du vil imponere og gavene til svigerfar, som er like vanskelig hvert eneste år… Og er du som meg, at du har to, både en svigerfar og en stesvigerfar, så er det jo ekstra morro – Ikke sant?!

Jepp, for Coolstuff har en egen kategori som heter “Gaver til svigerforeldre”. De har også en kategori som heter “julegave til pappa”. Julegave til barn. Julegave til jentekjæreste. Julegave til bror. Julegave til søster. Julegave under 100,-. Ja, de har rett og slett det jeg behøver, eller du da.

Som for eksempel…

En sjokoladefontene, som jeg har ønsket meg…….

Eller en Baileys Opera-konfekteske til én av to svigerfedre. Perfekt til voksne sjokoladeelskere, og da kan jo de to selv få gjette seg frem til hvem av de som får det, hehehe🍫 Kanskje vi kan bruke den i sjokoladefontenen min?

Et spill, som for eksempel Fleip eller Fakta til en i familien eller “jentekveld selskapsspill” med mer enn 400 myke, harde, sexy og nysgjerrige spørsmål til en venninne? Spill er ALLTID gøy. Et tips er å ikke spille det på julaften om man ønsker å beholde julefreden, hvert fall om du kommer fra en familie som min som har oversittet høyt konkurranseinstinkt…

Eller kanskje en bærbar høyekøye, en donut maskin og en minikjøleskap? Du får én av tre papsen. 

Poenget mitt er at Coolstuff har gavene til hvem som helst. De har de kreative, du morsomme, fine, praktiske og de gavene garantert ingen andre har tenkt på.

Bare hyggelig, jeg er vanligvis ikke så raus med å dele på vennene mine skjønner du😉 Men skryte av de – Det er jeg raus på.

Klikk deg inn på www.coolstuff.no HER – 

 

 

 

 

GOD TIRSDAG ❤️

✗ Nå er det vel greit å ta fatt på jula for fullt eller? Jeg trenger lys, hygge og jul i monitor og jeg veit at jeg i januar kommer til å klage over at jula gikk altfor fort i år også😂

✗ Her om dagen gikk det opp for meg at jeg har glemt å ta det som er av vitaminer og tran i hver fall to uker, og jeg tror (uten å vite) at det kanskje er en medvirkende årsak til at jeg føler meg kronisk kjip om dagen. Det er noen andre faktorer som spiller inn også, men jeg skal hvert fall steppe opp gamet mitt igjen og be om at energien skal opp hvert fall et lite (gjerne mange) hakk.

✗ En ting jeg syntes er usexy er å når jeg hører folk si at gjenbruk er så sykt tragisk og ekkelt. Ja, gjenbruk av en truse er ekkelt, men gjenbruk av et bord, en TV eller et speil er vel genialt for absolutt ALT? Jeg digger å mikse brukt med nytt og jeg vil heller kategorisere det som genialt enn tragisk, bare så det er sagt.

✗ Går det en eneste uke uten at en eller annen Farmen-deltaker er ute og kritiserer enten programmet, TV 2 eller en annen deltaker? Er det så på bærtur, er folk dårlige tapere eller hva skjer?

✗ Jeg tror jeg har fått cirkabirka 57 reklamemailer om tilbud både her og der. En nettbutikk har faktisk klart å sende meg ni mailer med forskjellige tilbud. Kult!

Livets favoritter

✗ Jeg har så lyst på en hvit jul i år! Det trenger ikke å komme så mye, men litt. Gi oss bittelitt!

✗ Hvordan er det noen mennesker tør å gå på do, gjøre sitt også gå derfra uten å rydde opp etter seg? Og hva tenker de som lar være å rydde opp etter seg når det ser ut som om man har hatt rennemage i fire dager? Spør for en venn.

✗ Apropos punktet over. Om jeg er så uheldig å havne på en do der en eller annen som er fritatt fra å vaske etter seg har vært, så føler jeg et sterkt behov for å gjøre det fordi jeg dør av å tenke på at noen skal gå inn der etter meg og tro at jeg er den skyldige.

✗ På søndag postet jeg jo et bilde på Instagram og sa at livet og jeg var litt uvenner, og blant alle nysgjerrigperene er det en haug av gode, fantastiske og inspirerende folk. Jeg setter så stor pris på det og jeg er så takknemlig. Så takknemlig at jeg grein litt for det også😂

✗ Jeg håper tirsdagen deres er fin, givende og fylt med litt mer energi enn det jeg har å by på her i gården. Ja, også håper jeg du gjør noe bra for deg sjæl i dag. Det skal jeg prøve å gjøre!

Reklame | Inneholder annonselenker

Det er mandag, det er under én uke igjen til desember og det er under én måned igjen til julaften! Jeg sier antakeligvis dette hvert eneste år, men gurimalla så fort dette året har gått. Jeg skrev først godt, og det var først når jeg leste over at jeg så det, haha! Året har jo tross alt vært ganske godt, men det har også gått nesten litt for fort.

Jeg husker knapt hva som skjedde i mars og jeg skjønner egentlig ikke hvordan alt som har skjedd i år har fått plass, om du skjønner? Noen av tingene jeg tenker på, virker det som at det er flere år siden skjedde.

Nå tenkte jeg egentlig ikke å stikke innom for å skravle om året som har gått, men jeg tenkte å stikke innom for å tipse om det diggeste jeg har i klesskapet. Søndagsoutfiten, som noen kaller det.

Eller mandags, onsdag og lørdagsoutfiten, som jeg kaller det. Det er vel ingen hemmelighet at jeg sverger til digge OG kule joggiser, ei heller at det er det beste jeg veit å gå i. Så, nå er det på tide å tipse om noen av favorittene.

Merk deg at det bare er noen, for jeg har mange favoritter på lur…

Genser HER – Bukse HER – Sko HER

T-shirt HER – Bukse HER 

Jakke HER – Bukse HER

Genser HER – Bukse HER

Klikk på bildene!

NA-KD Basic//Tommy Jeans//NA-KD Basic//Donnaromina x NA-KD

Favorittsettet mitt fra Cubus som jeg har bodd i hele helgen er utsolgt, men jeg lover å skrike ut så fort det kommer på lager igjen.

Nå skal jeg skravle litt med C. Vi så hverandre knapt i helgen, livet står litt på hodet akkurat nå og i kveld skal vi ta fatt på den nye sesongen av Gåsmamman, kanskje den beste serien jeg noen gang har sett.

Jeg skal oppdatere dere på hva som skjer i morgen. Jeg håper du får en fin mandagskveld, klem fra meg 💘

God morgen og god søndag✨

I skrivende stund ligger jeg i senga hjemme hos mamma og pappa. Jeg dro hit i går etter at jeg kom hjem fra Trondheim, jobbet litt, så kampen til C, sovnet på sofaen og spist goooood mat!

I dag står det to futsalkamper på planen sammen med en gjeng bra damer, den nye sesongen av Gåsmamman (😭) og forhåpentligvis litt lave skuldre. Men, før jeg brekker meg løs fra senga og tar fatt på dagen, så er det klart for ukens spørsmål og svar!

Hvordan har du det?

Jeg har det bra jeg. Jeg syntes egentlig at det er litt vanskelig å svare på det om dagen, for livet står litt på hodet på privaten, men alt er jo veldig, veldig fint. Det er bare litt kaos, mye følelser og ja, enda litt mer kaos. Men, alt ordner seg! Jeg håper at dere har det fint❤️

Har du botox i kinnbena?

Nei, det har jeg ikke!

Når skal du fortelle at du og C skal flytte fra hverandre?

Jeg tror at du veit noe ikke jeg veit da i såfall😉 Jeg har store planer om å både bli gammel og grå med den mannen og bo med han så lenge det lar seg gjøre😂

Kommer det en ny bok fra deg?

Det hadde vært veldig kult å gi ut enda en bok en gang🙌🏼

Har du førerkortet? 

Oh yes, og det er jeg såååå glad for!

Hva gjorde du i Trondheim?

Jeg var et stykke uten for Trondheim! Jeg holdt et foredrag på Mot til å glede-dagen, hos MOT Frøya! Det var suuuperhyggelig🙌🏼

Vil du helst ha få gode eller mange venner?

Få gode. 10 av 10 ganger! Jeg setter umåtelig stor pris på de (få og gode) vennene jeg har. Jeg er heldig å ha en haug av bekjente, men det å ha noen nære og gode venner unner jeg alle.

Hvor mye penger bruker du på klær i måneden?

Denne måneden har jeg hatt shoppestopp, så jeg har ikke brukt en krone på klær til meg selv. Jeg har kjøpt noen julegaver, men ja. Det kommer helt an på egentlig. Jeg har jo en svakhet for klær, men jeg prøver å være så fornuftig så mulig, jeg er flink til å selge unna og sørge for at noen andre kan få glede av det jeg ikke lenger bruker. Ja, og ikke kjøpe bare for å kjøpe! Det er jo ikke bra for noe som helst. Haha, nei nå surra jeg fælt. For å konkludere: Det kommer helt an på, noen ganger ingenting (som nå) og andre ganger en hel del!

Har du tatt abort?

Nei, det har jeg ikke.

Hvis du er skikkelig usikker på hva du skal ha på deg en dag, hva går du for som alltid er en sikker vinner?

Hmmm… Jeg sverger til en kul jeans, en kul genser/skjorte/bluse, et kult belte og enten sneakers eller høye heler. Aka, det er nesten bare det jeg går i 😂

Hvorfor ser vi aldri broren din på dine sosiale medier?

Grunnen er vel så enkel som at han ikke er så opptatt av sosiale medier og at jeg derfor ikke har noe behov for å utlevere han heller! Jeg er veldig opptatt av at de menneskene som er rundt meg selv skal få velge hvor synlig de vil være. Det hender jeg poster et bilde av han, men ja – Det er sjeldent!

Hvilken klesstørrelse har du?

Det kommer helt an på, og jeg tror du finner alt mellom størrelse S til størrelse XXL i klesskapet mitt!

Godkjenner du alle kommentarene på bloggen?

Ja, det er stort sett veldig hyggelig eller konstruktiv og bra i kommentarfeltet, og jeg tror ikke jeg kan huske sist det dukket opp en kommentar som ikke fikk se dagens lys. Eller jo, det var en utlevering av en person jeg hadde med i podkasten som jeg ikke følte hørte hjemme i kommentarfeltet, men utover det så går det aller meste gjennom. Det er jo SÅ hyggelig å få tilbakemeldinger og kommentarer!

Skrev du boka de helt selv, siden så mange bloggere og kjendiser får hjelp?

Jeg skrev den helt selv og det var også veldig viktig for meg!

Hvordan tjener du egentlig penger?

Dette har jeg fått spørsmål om før, så jeg bare gjentar det!

Det er det ganske mange som lurer på, og det skjønner jeg jo egentlig. Det er egentlig litt vanskelig å forklare, men jeg skal prøve så godt jeg kan. Jeg vil hvert fall ta livet av den myten om at jeg tjener én krone hver gang noen trykker seg inn på bloggen min. Hadde det enda vært så vel, si! Jeg tror faktisk ikke jeg tjener noen ting på at noen klikker seg inn, bare så dere vet det. MEN! Jeg tjener penger gjennom samarbeidspartnere, annonsører, betalte oppdrag og foredrag. Det er hovedsakelig det jeg tjener penger på. I den bransjen jeg er i kan det skje at man ikke tjener en krone en måned, og at man tjener fire ganger så mye en annen måned! Men det beste er å ha en så fast og god inntekt som mulig.

Jeg håper du får en diiiiiigg søndag💘

Klem fra meg!