I dag treffer jeg June Holm. June er grunnlegger av Vi Tror Deg-stiftelsen. Stiftelsen som står sammen mot voldtekt, seksuelle overgrep og seksuelle trakasseringer. Vi Tror Deg-stiftelsen ønsker å ivareta, forebygge, avdekke, belyse og styrke rettssikkerheten.

18. oktober 2009 ble June overfalt på vei hjem fra byen og voldtatt på hybelen sin. 22. desember samme år ble hun voldtatt mens hun sov på et nachspiel. Første sak ble henlagt på grunn av ukjent gjerningsmann, mens det i sistnevnte sak falt dom mot voldtektsmannen, som var en del av bekjentskapskretsen til tenåringen June. Du skal få høre June sin historie i neste episode av Sykt Ærlig Med Martine, for i dag skal vi snakke om viktigheten av å bli trodd, hvordan det er å jobbe med voldtekt og hvordan man kan få hjelp. 

En ting er sikkert og det er at alle som opplever voldtekt og seksuelle overgrep fortjener å bli trodd. Vi tror deg-stiftelsen og jeg tror deg. 

Behøver du hjelp eller noen å prate med? Klikk HER for å komme til www.vitrordeg.no og for å få veiledning.

Du finner episoden der man finner podkast ved å søke etter ‘Sykt Ærlig Med Martine’ på feks iTunes, Spotify eller i podkastappen (kan lastes ned for de med Android eller andre mobiler)🖤

HEI OG GOD TIRSDAG 💛

DU er skikkelig fin idag! 

Til info så er den beste mascaraen jeg har testet hittil i livet, aka TIKTOK-mascaraen, på 25 % HER

Jeg har følt meg rar i over en uke nå. Liksom litt sånn… Halvveis. Jeg veit ikke helt hva det er, om det er en blanding av pollenallergi, at det har vært ekstremt mye innrykk, følelser og jobb lenge eller om det bare er en liten vårknekk. Jeg jobber hvert fall med saken, men det irriterer meg skikkelig at det gjør at jeg føler meg så forbanna håpløs når jeg har det sånn. Alt er jo egentlig helt brilliant, allikevel banker spøkelsene på og bøller med meg. Æsj, håper det går over snart, og at det hjelper å være litt grei mot meg sjæl. 

✗ Har du noen gang tenkt på hvordan vi forsøker å bry oss og sette oss inn i hvordan andre har det, eller hva de går gjennom, uten å egentlig verken klare å forstå det, relatere eller kanskje til og med bry oss, fordi det er så fjernt for oss? Nå mener jeg ikke nødvendigvis skikkelig kjipe og vanskelige ting altså, men kanskje ting som er litt mindre big deal, men som kanskje er hele verden for den andre personen eller som hvert fall påvirker personen en hel del. Ta for eksempel nå som C er borte, og skal være borte i ukesvis. Om jeg hadde sagt at det er kjipt, så ville enhver anerkjent at “ja, det skjønner jeg”, også fortsatt med sine liv, for det har jo ingen verdens ting å si for dem. De har jo sine kjærester hjemme, hverdagen er helt lik og de merker jo ikke om han er hjemme eller ei. Det var kanskje et dårlig eksempel, men jeg håper du skjønner hva jeg mener allikevel 😂 Jeg er sånn sjæl også, og det tror jeg jo egentlig de fleste av oss er. 

Psst… Du får 20 % rabatt ut dagen i dag på alle ordinære varer hos Röhnisch med koden Martine20. Anbefaler spesielt DETTE settet fra deres PMS-kolleksjon. Du kan justere det selv etter hvordan dagen din er og hvordan kroppen din har det. GENIALT! 

Jeg synes det er en så sjuk uting å kommentere negativt på utseende til folk. Hva faen har det å si at han i TV-programmet man ser på har litt større ører enn deg, hva faen har det å si at hun er sånn eller at han ser sånn ut? Altså… Hva er greia? Gjør det at man føler seg penere av å kommentere noe på andre sitt utseende? Om noen skal spille en fuckings fotballkamp, så har det vel ingenting å si hvordan kroppen hens ser ut vel? 

Forrige uke gjorde jeg noe helt sprøtt. Det er kanskje derfor jeg har vært litt tom for energi den siste uka også 😂 Lover å fortelle det snart… Må bare lande litt i det, hehehehehe. 

Dette er bare et tips om at Jotex har 20 % rabatt på alle utemøbler akkurat nå. Jeg synes utemøbler er uforholdsmessig dyrt, og blir lei meg av at det omtrent er dyrere å innrede en balkong enn en hel stue. Klikk HER om du vil se om du finner noe snadder som hvert fall er satt ned bittelitt! Det gjelder både møbler, sitteputer, hagekrukker, utepynt og alt annet som hører hjemme i den kategorien, hehe! Anbefaler deg spesielt å sjekke ut “loungemøbler”. SÅ mye kult! 

Jeg lurer på hva de som nærmest bråbremser på motorveien tenker når den politibil med blålys kommer kjørende i MOTSATT kjørefelt tenker. 😂

Jeg så i går at årets helse- og trivselsundersøkelse viser at 54 % av studenter er ensomme nå, og jeg vil bare sende en stor cyber-klem til alle det gjelder. Jeg skjønner det så sjukt godt og jeg håper, håper, håper (og tror) at det snart blir bedre. Jeg beundrer deg og tenker masse på alle dere som gjør deres beste, dere som er langt unna venner og familie, dere som ikke treffer noen og dere som bare føler dere skikkelig ensomme. ❤️

 

Velkommen til den mest uoffisielle badetøysguiden du kan finne, men som forhåpentligvis gjør deg litt klokere. Ja, eller som hvert fall gjør at du finner en bikini eller badedrakt som gjør at du føler deg like flott som du er 💛 

JEG ELSKER DENNE BIKINIEN! Underdelen er høyere i livet enn normalt og gjør at beina ser👌🏻 ut. Overdelen er jo min favoritt fasong, og fargene er jo upåklagelig! Bikinien kommer fra størrelse XS-2XL og den finnes også i sort. Jeg bruker L i denne! 

Overdel HER – Underdel HER 

Jeg elsker sporty bikinier, som sitter pent! Overdelen sitter som et skudd og finnes fra størrelse XS-3xL. Jeg bruker størrelse XL i den. Du finner den HER. Bikinitrusa er høy i livet, gir ikke en følelse av å ha på seg en stringtruse og er råfin! Jeg har del i L.

Overdel HER – Underdel HER

Denne er også en soleklar favoritt, av samme grunn som bikinien over! Denne finnes i flere varianter og farger, og du finner denne varianten og alle de andre HER

Bortsett fra at det er kjekt med like bikinioverdeler med tanke på solskille, så er nok denne fasongen min favoritt! Overdelen finnes også som trekantbikini, om du liker det bedre. Trusa er ikke høy i livet, men kan “dras” høyere om man ønsker det. Jeg bruker 42 i denne og jeg digger den.

Overdel HER – Underdel HER

Denne er så fin! Fargen er helt magisk. Den går fra str. 36-44. Du finner den HER

Dette er den perfekte sorte og sporty badedrakten! Jeg har den i XL og den sitter råfint. Den former seg etter kroppen, er behagelig og holder seg veldig fint ved bruk. Den koster litt ekstra, men du kan lett ha den i lang tid og jeg går hvert fall ikke lei av min. Den funker alltid! Jeg har til og med brukt den sammen med et olaskjørt og skinnjakke…

Badedrakt HER

DENNE ER SÅ FIN! Den finnes fra Str 32/34-48/50. Den er også perfekt å bruke både som badetøy og som body om sommeren!

Badedrakt HER

Dette er den samme som rett over, og den går også fra størrelse 32-50. Den står på ønskelista mi!

Badedrakt HER

Til alle dere andre som også er svak for leo, hehe! Den er normal i størrelsen og går fra S-XXL. Du finner herligheten HER

Trenger jeg å si noe? AAAAH, den er så fin!

Overdel HER – Underdel HER

Denne bikinien er ganske lik den over, men i glatt stoff. Jeg får ikke nok av bikinier som dette, og denne er mindre sporty, og mer hot. Den viser mer, men sitter som et skudd og trusa fremhever hoftene rååååfint!

Overdel HER – Underdel HER

Den øverste bikinien finnes også i denne modellen sort, turkis og aprikos, og denne er også superbehagelig! Stroppene på overdelen kan man ta av sånn at det blir til en tubetopp. Bikinien finnes fra Str XS-2XL. Jeg bruker L i denne! 

Overdel HER – Underdel HER 

Dette tipset har ingenting med badetøy å gjøre, men om du motformodning er på utkikk etter et NYDELIG olaskjørt, med god stretch og som du bare kan dra over badedrakta for å ha et antrekk on point:

Jeg har hatt dette skjørtet i enhver farge i flere år, og det er kanonfint! Stretchen er magisk og det passer til alt. Nå finnes det i fire forskjellige farger fra str XS til 3XL. Nå har jeg ikke rukket å bruke mine i år, men jeg er ganske sikker på at jeg har XL i mine! 

Skjørtet finner du HER 

Jeg håper du fant noe du likte! Om ikke så er det neppe siste gang jeg serverer er innlegg som dette 💛 Jeg håper at du har det bra og at dagen din er finfinfin! 

Hei fredag, og hei på deg 💛

Jeg har tøffa meg opp hele uka til idag, og jeg trodde at jeg hadde tøffa meg opp nok til å unngå en grinekonsert her hjemme. To minutter før C skulle ut døra i dag, da han ga meg en klem og sa noe fjas, så rant det over for undertegnede og dette var status:

Det går heldigvis bedre igjen nå, og tårene er tørka. Han skal være borte på landslagssamling i en stund nå, overbevise om at han er mer enn verdig en VM-plass og kicke ass. Det er overhode ingenting å være lei seg for, men kjærlighet, masse følelser og savn kan ta knekken på enhver som prøver å tøffe seg tror jeg, hehe. Hvert fall på denne dama. 

Det går jo bra når man kommer inn i det, og plutselig så er han hjemme igjen, stør boksere på gulvet og setter brusbokser på kjøkkenbenken. Dritirriterende, hehe! 

Så nå skal jeg holde fortet her hjemme de neste ukene, heie fra stua og gjøre mitt. Og jeg er så glad, takknemlig og stolt over at vi får til det livet her, at han får leve sin drøm og at jeg får gjøre akkurat det jeg har lyst til. At vi har lært oss å spille på lag, heie på hverandre og ikke minst, spille hverandre gode. Hadde det ikke vært for dumme-korona, så skulle jeg stått der på tribunen og trampeklappa, men det får vi ha til gode. Det også. 

VM i Bratislava 2019

Det hjelper hvert fall at sola skinner, at det står grillings på planen i kveld og at det skjer veldig mye spennende både privat og jobb, som jeg gleder meg til dele med dere snart… Og hallo! Ny GUTS-lansering i kveld 19:00. Jeg har på meg Today Is Your Day-genseren nå, og den er altså så digg, fin OG kul. Og litt nedsnørra akkurat nå, HAHA! 

Jeg håper at du får en fantastisk helg og at sola skinner litt på deg også. Kan forresten meddele at den berømte TikTok-mascaraen har kommet inn igjen idag, og at den ble utsolgt på nullkommaniks sist. Du finner den HER om du ikke rakk å sikre deg den sist! Jeg har testet den to ganger nå selv, og den er faktisk rå!

Vi snakkes seinere. Takk for at du følger meg ❤️

Mitt motto her i livet er å bare gjøre det. Hopp i det, grip sjansen, tør å satse, våg å følge drømmene dine og vis guts. Det er en av grunnene til at jeg startet GUTS i fjor. Jeg har alltid drømt om å skape, men mest av alt å gjøre en forskjell.

Det var derfor helt naturlig at GUTS, som står for G – REAT, U – NSTOPPABLE, T – OUGH, S – TRONG skulle skapes med ønske om å gjøre nettopp det. Både å skape klær med mening, som gir et smil til en selv eller noen andre og bidra der man kan. Det har hittil ført til gode donasjoner både til Mental Helse, CARE og Plan Norge. Tusen takk for at vi sammen har gjort det. 

Det var også naturlig for meg å velge produksjon så lokalt som mulig, nemlig hos D2merch i Stavanger, Klærne blir produsert av Stanley/Stella som et fantastisk brand. De lager klimavennlige klær og GOD kvalitet, med de beste sertifiseringene og godkjenningene som GOTS og FairWear. 

De siste droppene har blitt utsolgt på få noen timer, det er helt vanvittig og veldig gøy. Jeg gleder meg derfor stort til 19:00 i morgen (fredag), da vi ikke bare slipper en nyhet, men tre. Tre plagg, i ren GUTS ånd. Komfortabelt og kult. 

Hils på… 

Today Is Your Day

Settet som passer perfekt både når sola skinner og når sofaen kaller. Genseren og shortsen kan både brukes og kjøpes hver seg, men hør sammen. 

Genseren er oversized og jeg vil anbefale å bruke størrelsen du normalt bruker. 
Shortsen vil jeg anbefale å enten bruke størrelsen du vanligvis bruker eller gå opp en størrelse om du er usikker. 

STR. XS-2XL – Settet er unisex

Pris:

Genser: 499,-

Shorts: 399,- 

Sett: 799,-

GUTS DRESS

Hvorfor ikke være komfortabel og kul på samme tid? GUTS DRESS er kjolen du kan bruke til det meste, den er like behagelig som den ser ut og enda kulere. Match den med sneakers, solbriller og skinnjakka når du går ut døra og bytt det ut med tøflene og sofakroken når du kommer hjem. 

Kjolen er superfin og jeg anbefaler å gå for størrelsen du normalt bruker, eventuelt gå opp en størrelse. 

Str. XS-XL

Pris: 699,-

Klikk deg inn HER for å komme inn på nettsiden og husk 19.00 i morgen for å sikre deg en av disse favorittene 🖤 

 

Visste du at hver 4. kvinne i Norge har blitt utsatt for en eller annen form for vold? At hvert fjerde drap er et partnerdrap, og de fleste ofrene er kvinner? At de i syv av ti partnerdrap er det registrert partnervold før drapet? At 1 av 10 kvinner har vært utsatt for voldtekt? At nesten én av ti kvinner har vært utsatt for ulovlig vold i hjemmet?

I dag prater jeg med Julie, som jobber som prosjektleder i VO-linjen. Det er en hjelpelinje for de som opplever vold eller overgrep i nære relasjoner. Hvem er det som ringer inn til VO-linjen? Hvem er voldsutøverne? Hvorfor er det så vanskelig å snakke om vold? Har voldsbruken økt under koronapandemien? Hva er ytterste konsekvens av vold?

Julie svarer, og hun forteller meg at 151 kvinner og 18 menn har blitt drept i partnerdrap siden 2000, i Norge. 169 drap. 169 drapsmenn.

Vold – og overgrepslinjen er alltid åpen på telefonnummer 116 006. Dit kan du ringe for å snakke om opplevelsene dine, for å få hjelp, råd og svar på spørsmål. Du kan ringe anonymt og tjenesten er helt gratis. VO-linjen sin oppgave er å lytte og gi støtte. 

Det er aldri for sent å søke hjelp og det finnes noen å snakke med!

Du finner episoden der man finner podkast ved å søke etter ‘Sykt Ærlig Med Martine’ på feks iTunes, Spotify eller i podkastappen (kan lastes ned for de med Android eller andre mobiler)🖤

I dag føler jeg meg… D-R-I-T. 

Jeg har egentlig følt meg ganske på halvtolv hele uka uten helt å skjønne hvorfor, men i dag er det fryktelig lite krutt å hente i den andre enden og jeg føler meg bare tom, ubrukelig og helt kaputt. Jeg vet egentlig ikke hva jeg skal si en gang, men jeg tenkte at det var greit å bare si det som det er og være helt ærlig. Det kan jo hende at en av dere føler dere litt på halvtolv idag dere også, og da er du jo fint å vite at man ikke er aleine. Det er jo fort gjort å føle at man er den eneste i verden som ikke er super, perfekt og tipptopptommel opp 🤍

Jeg blir en mester i sammenlikne meg, i å føle meg håpløs og ubrukelig på dager som idag, og da er det fint å huske på at en dårlig dag kun er 24 timer og at morgendagen forhåpentligvis blir bedre. Men hey! Sånne dager er det innimellom, og det er helt greit. Jeg tror det heter livet, og hadde man egentlig satt pris på de gode dagene, om hver dag var like god? Hmmm… Jeg veit ikke. 

Så ja, jeg ville egentlig bare si at jeg ikke har fått til halvparten av hva jeg hadde tenkt til idag og at jeg ikke har følt at jeg har fått til noe av det jeg har gjort heller. Ja, og at jeg henger litt med geipen. Men! I morgen er det en ny dag og nye muligheter. 

Sender en klem til deg, og jeg håper at du sender en tilbake. Vi snakkes! 

– Buksa mi finner du HER til 159,- 

GOD TIRSDAG 💛

✗ Jeg håper det været som er nå varer for alltid, og at om det krever en forandring at det bare går oppover. Gurimalla for en vitamininnsprøytning a gitt! Jeg blir jo et nytt menneske med litt sol i fleisen, vårsko og fuglekvitter. 

✗ Jeg må si at jeg gleder meg noe inni hampen til Asker kommune åpner igjen. Det har vært rart å skulle flytte inn og innrede et hjem uten å omtrent ha vært i en eneste butikk, og det tingene som mangler nå skal de lokale butikkene for i kassa si. Småtingene som ny stekepanne, kleshengere og stekespade er liksom et tiltak å bestille på nett, selv om det er enkelt. Jeg hører selv at tiltak og enkelt kanskje ikke hører samme i samme setning, men det er sånn det føles. Håper det og alt annet åpner snart! Altså, bare det å kunne gå på restaurant liksom! Men, mest av alt så håper jeg at verden snart blir frisk. At alle som ønsker det blir tilbudt vaksine. At vi kan leve som vi vil, uten munnbind, sykdom og restriksjoner.

✗ OM ikke du har sikret deg livets beste truser å trene med, så kan du klikke HER. Jeg tør nesten å garantere at du ikke vil angre! De er like digge når man ikke trener altså, men om du er en som svetter fælt, som irriterer deg over at trusa krøller seg eller at det gnisser, eller hvem vet hvordan trøbbel en ubehagelig truse kan forårsake på trening: Kjøp den, du vil ikke angre! 😂

✗ Jeg lurer på hva de som nekter å bruke munnbind (tenker ikke på de som gjør det av diverse medisinske årsaker for eksempel) gjør når de for eksempel skal inn et sted der det er påbudt med munnbind. Tisser de i veikanten i stedet for inne på bensinstasjonen? Betaler de ekstra for å få pakkene levert på døra, i stedet for til postkontoret? Dropper de å klippe seg? Handle mat i rushen? Ta kollektivt? 

✗ Jeg tenkte jeg bare skulle nevne at den hårtrimmeren, eller hva jeg nå skal kalle den, som jeg viste frem på Snapchat for noen uker siden (OG SOM JEG HAR ROTET BORT I FLYTTEKAOSET!!!!) er på 60 %. Den er supersmart til fjerne hår fra for eksempel ansikt, nakke, bryster armhuler, bikini linje etc. Om ikke jeg finner min, må jeg bestille en ny 😂 Du finner den HER

✗ Jeg fikk hjem den nyeste kolleksjonen til mitt elskede GUTS idag, og altså… DET ER SÅ KULT! Jeg gleder meg så, så, så til å vise dere det. Jeg gleder meg faktisk så mye at jeg nesten ikke kan vente!

✗ Jeg holdt på å svime av da hun som står bak favoritt interiørkontoen min på Instagram kommenterte den sjukt fine fruktskåla vår, aka min, her om dagen. Lite visste jeg at nettshoppinga jeg gjorde rett før jul etter midnatt skulle slå an så godt i innboksen heller, hehe. Du finner den HER

✗ C reiser til Danmark på landslagssamling på fredag, og kan bli borte… Lenge. Jeg har egentlig ikke forholdt meg til det før det kom kastende over meg på søndag. Det føles heldigvis litt greiere idag, og jeg har jo noen dager til å tøffe meg opp på. Jeg er sjeleglad for at vi har fått lande litt og komme inn i hverdagen her hjemme før han skal dra, for det sto egentlig ikke på planen. Men! Han må jobbe, og sånn er det bare. 

✗ Vaksinen funker folkens. Tenk på på det! Selv om det føles ut som at det går fryktelig trått, så jubler jeg over at besteforeldrene våre har fått første dose og at det viser seg at den er effektiv mot smitte. Hurra for det! 

✗ Jeg holder på med en del i kulissene om dagen. Det er som at jeg er full av energi, samtidig som jeg er helt tom. Mye står på spill, jeg har nettopp levert noe dødsspennende og tankene er på høygir 24/7. Kjipt som det er så kan jeg ikke si noe som helst akkurat nå, men jeg vil si en ting: Gjør det. Ta sjansen. Grip mulighet. Våg å satse. Stol på magefølelsen. 

Klem fra meg! 

HEI PÅ DERE 💛

Nå er det jaggu lenge siden jeg har svart på spørsmål her inne. Instagram tok liksom over den ukentlige spørsmålsrunden, men i dag så tenkte jeg at det var på tide å blåse litt støv av den gamle rutinen. Hvert fall for denne gang, hehe. 

Hvordan har du det?

Jeg har det bra! Jeg trives veldig godt med hvordan livet mitt er, hvor jeg er i livet og med hva jeg gjør. Jeg er vel neppe alene om å glede meg til en friskere verden, og det er mye jeg lengter etter, men jeg har det nok bedre nå enn på lenge. Det hører nok sammen med at jeg er hjemme igjen, at jeg har landet her nå og at jeg føler at jeg har mer kontroll her, enn alene i Stockholm. 

Hvorfor har dere flyttet hjem igjen?

Det er sånn det funker! Hockeysesongen varer ikke hele året, og når det ikke er sesong så er vi hjemme. Nå er kontrakten til C over, så nå vet vi ikke hvor vi skal til høsten enda…

Tenker du noen gang over at du kan være et dårlig forbilde fordi du for eksempel bruker selvbruning?

Det at jeg synes at du og jeg er bra nok som vi er, er ikke et synonym på at jeg ikke synes du skal ta vare på deg selv eller gjøre det som gjør at du føler deg best mulig 🤍 

Om jeg skal ha EN digg BH, hvilken anbefaler du?

DENNE eller DENNE

Om jeg skal ha en digg stringtruse, hvilken anbefaler du?

Hehe, jeg klarer nesten ikke å velge. Det får bli to her også hehe! DENNE og DENNE. Okei da, en siste! DENNE

Hvordan takler du at C er så mye borte?

Nå skal han snart bort i flere uker, og for å være helt ærlig så har jeg ikke noe annet valg enn å takle det. Jeg har vel egentlig bare bestemt meg for at jeg ikke gidder å verken grue meg eller henge mer med hodet enn nødvendig, for det er bare sånn det er. Han er borte fordi han lever drømmen sin, og jeg nekter å sitte hjemme og være negativ til det. Jeg har mitt, lærer ekstremt mye av det og jeg vet hva jeg har valgt å bli med på. Det hjelper verken han eller meg at jeg sutrer eller klager, selv om det kan bli litt mye til tider og det er ikke for evig – Men det er vi, håper jeg. Og det beste? At jeg alltid blir nyforelska når han kommer hjem igjen, hehe. 

Hva synes du om at Isabel Raad og andre influensere har reist under pandemien?

Jeg kan forstå hvordan det kan rive i hjerte over å ikke få se sine nære og kjære, og behovet for å se de. Jeg satt jo selv stuck i Stockholm uten å kunne se familien min i altfor mange måneder og jeg veit at det er fryktelig mange som knapt kan huske sist de fikk se både kjæresten sin og familien sin. Jeg hadde på et tidspunkt der gjort nesten alt for å treffe familien min en time i en grøftekant, heh. Det jeg derimot ikke kan forstå er de som har reist for å reise og med en holdning om at «jeg» fortjener det, og da tenker jeg ikke på flytting. Det har ikke vært tiden for å reise det siste året, og jeg synes det er svært uheldig med de som jeg har opplevd at har gitt beng i hele situasjonen. Jeg har til og med landet på Gardermoen selv (jobb i høst da det var lov) og møtt en influenser som hadde vært på unødvendig fritidsreise som valgte å ikke teste seg, men jeg har også truffet guttegjenger på Arlanda som var lei av å ikke reise og reiste en tur til Stockholm, for å slippe korona litt. Dette har gjeldt mange flere enn influensere, problemet med det har er vel bare at de har dratt med seg innhold og oppmerksomhet på tur, og at det har vært jævla irriterende for de fleste å sitte og se på. MEN! reising under pandemien hakke utelukkende vært et influenserproblem, det har bare vært synlig. La oss bare håpe at ingen har dratt med seg korona også…….

Ingen har verken hatt eller har noe mer rett enn noen andre her, og hvem faen skulle vel ikke levd i luksus i sydenland noen uker a. Håper vi kan reise så mye vi vil snart alle sammen jeg ❤️

Har du tatovering? 

Nei, det har jeg ikke! Jeg har egentlig aldri hatt så veldig lyst på det heller, men man skal aldri si aldri. 

Hvor er den hvite favorittgenseren din fra? 

Du finner den HER og nå er den på 30 %. BESTE genseren jeg har, uten om GUTS, hehe! 

Hvor mye tjener en gjennomsnitlig influenser i måneden?

Spør du meg, så spør jeg deg! Jeg er faktisk ikke sikker jeg, og jeg vet liksom ikke hva en “gjennomsnitlig” influenser er heller. Jeg veit hvert fall at det ikke alltid er den med flest følgere som tjener mest og at jeg synes det er dritkult at det er så mange (spesielt damer) som lykkes med det de driver med, at de driver store firmaer og blir noen råtasser av noen businesskvinner. Det er ikke alltid noe man ser, men det er mange av de – Og jeg er dritimponert! 

Kan du linke til womanizeren igjen? 

KLART JEG KAN! Du finner herligheten HER

Er dere forlovet????

Hva tenker du om influensere som flasher penger? 

Det er så innmari mye jeg kan tenke på, og at en influenser ønsker å vise frem dyre kjøp, vesker og annen luksus er ikke en av de tingene jeg velger å bruke så mye tid på. Jeg heier på folk som får det til jeg, som driver vellykkede bedrifter og som jobber på, og hva folk velger å bruke lønna si på – Uavhengig av hva man jobber med, får være opp til dem. Og en litta digresjon… Reagerer vi på det om for eksempel profesjonelle fotballspillere legger ut bilder med sin luksus, eller gjør vi det bare fordi det ofte er unge kvinner? BARE EN TANKE! 

Snuser du?

NOOOP!

Når kommer det nyheter fra GUTS?

Det min venn, det kommer veldig snart og det er såååååå kult det som kommer!!! Vi har fortsatt noen andre godbiter inne som du kan sjekke ut HER

Har dere lyst på barn?

Ja, vi har veldig lyst på barn og vi håper at vi er så heldige at vi kan få det. Om ikke vi skulle være det, så skal vi ha et hus fylt med masse latter, kjærlighet og glade kids uansett ❤️ 

Jeg håper at søndagen din blir like fin som det du er! Sender en cyber-klem herfra. 

HEI OG GOD LØRDAG 💛

Jeg tenkte å stikke innom for å fortelle dere at du nå får 20 % rabatt på nesten ALT fra Nelly ved kjøp av minst to produkter når du bruker koden MARTINE20.

Jeg tenkte også at jeg skulle dele noen av mine favoritter, to og to – I tilfelle du trenger litt inspirasjon fra denne dama. Om du har lyst til å titte fritt, så kan du jo klikke deg rett inn på Nelly HER. En ting er hvert fall sikkert, og det er at det er så mye fint at man nesten kan bli svimmel, hehe! Jeg skal hvert fall prøve å holde tunga rett i munn og varte opp med noen favoritter og noe av det jeg tenkte å klikke hjem nå i helgen…

Perfekt oversized skjorte HER – Blusen HER

JEANS NR. 1 HER – JEANS NR. 2 HER 

Mine favorittsneakers finner du HER (anbefaler å gå opp en størrelse) – Pumps HER 

Setter finner du HER (bla ned på siden for shortsen) – Tøflene vinner du HER 

Buksa HER – Tøflene HER

Bikini overdel HER – Bikini underdel HER

Om du digger noe av dette eller om du finner noen egne favoritter: Husk på bruke koden MARTINE20 om du klikker hjem mer enn to ting fra Nelly sine merker, de neste 48 timene 💛 

Jeg håper lørdagen din blir finfin og at sola skinner der hvor du er også! Stor klem fra meg.