HEI PÅ DEG.❤️

Jeg har nettopp spart 7000,- jeg, eller tjent – Det spørs jo litt hvordan du ser på det, hehe. Ja, på å egentlig ikke gjøre en damn shit. Eller, jeg måtte ta opp telefonen, snakke i telefonen i cirkabirka fem minutter også voilà! 7000,- kroner spart. Jeg har hvert fall aldri tjent så mye på fem minutter før. 😂

Og med denne veldig klikkvennlige overskriften, der grunnen til at du enten swipet opp eller klikket deg inn antakeligvis var hæ, hvordan klarte hun det?!, så skal jeg fortelle deg hvordan.

  1. Jeg fikk rumpa i gir.
  2. Jeg tok praten med et annet mobilselskap enn hva jeg har brukt, fikk et tilbud og jeg sparer herved 6990,- eksakt i året, på å ha akkurat det samme som før. 

HURRA! Det føles like digg som da jeg for litt over et års tid siden byttet forsikringsselskap på bilen min og sparte inn enda mer enn på denne praten. Og, det føles like surt nå som da, og ha kastet penger man gjerne skulle brukt eller hadde trengt til noe annet ut av vinduet. 

Jeg kan jo spørre meg sjæl om hvorfor jeg i alle dager har utsatt den samtalen i… Altfor lenge hvert fall. Gurimalla så teit a gitt.

Akkurat nå så skjønner jeg ikke hvorfor jeg har utsatt det og utsatt det, men grunnen er vel at det liksom er litt tiltak. At det er litt stress. At det litt uuugh. Men! Jeg syntes jo tross alt at det er ganske mye mer stress å kaste 7000,- kroner ut av vinduet i løpet av et år som jeg ikke behøver, pluss at det ikke føles så veldig stress når man endelig har gjort det!

Og med det så vil jeg bare si: Ta den samtalen, gjør det du venter på, prat med den personen, book det møtet og få rumpa i gir. Det er jo så sjukt verdt det, og du veit: En krone her, en krone der! Heia deg.

Jeg håper dagen din er fin, det ble hvert fall min da den nye regninga kom, hehe ❤️

Jeg har tenkt på det mange ganger. Hva jeg hadde gjort. Hva jeg hadde gjort om kjæresten min pluselig gikk bort. Om det for eksempel skulle skje en ulykke.

Det river i hjertet mitt bare av å tenke på det og øynene mine fylles med tårer. Det skal ikke skje. Det kan ikke skje. Og selv om jeg lever i fornektelse, og aller helst ønsker å tro at det er er umulig – Så skjer det. Og det skjedde med Ingvild. Med hennes Tommy.

Og verden raste. En helt vanlig ettermiddag. På tur. Innimellom drømming om huskjøp, reiser og fremtidsplaner, og plutselig sto Ingvild igjen. Ung, lovende og alene. Uten sin aller kjæreste. Uten sin livspartner.

I dag forteller Ingvild sin historie, hvordan veien til i dag har vært og hvordan livet er, og blir uten Tommy ved hennes side. Og alle burde lytte til hva Ingvild har å si, for det er så utrolig viktig. Uansett hva vi står i, hva vi må overleve og hvor alene vi føler oss.

Du finner episoden der man finner podkast ved å søke etter ‘Sykt Ærlig Med Martine’ på feks iTunes, Spotify eller i podkastappen (kan lastes ned for de med Android eller andre mobiler)🖤

Reklame | Homeroom

Å, som jeg har lengtet etter å ta med dere inn i interiørbobla mi.🖤 For selv om vi fortsatt venter på det meste av møbler, skyvedørsgarderober og andre ting man må vente en liten evighet på til den nye leiligheten vår – Så kommer det seg sakte men sikkert. Soverommet vårt begynner å ta form for fullt, og da dette nattbordet og nattlampen kom som bestilt fra Homeroom, ble gjesterommet et hakk nærmere med å ble stemplet som klart det også…

Du finner nattbordet HER (i tre forskjellige farger) og lampen HER.

Det skal ikke stå her det står nå, så jeg gleder meg til å vise dere gjesterommet når det er helt klart. En ting er hvert fall sikkert, og det er at jeg har runda Homeroom. De har omtrent alt man måtte ønske seg (hvert fall hva jeg ønsker meg) og de har et enormt utvalgt av produkter i forskjellige stiler, materialer og prisklasser, og de gjør det enkelt å skape en hjem som speiler ens egen personlighet. Tre stikkord vi vil at skal beskrive hjemmet vårt er… Maskulint, nordisk og lekent. Ja, og dette er noe av det jeg har på ønskelista mi…

– Rabattkoden JAN21MARTINE gir 20 % rabatt frem til 2/2 –

(Den gjelder ikke salg, Jotex, Rowico, Kay Bojesen, Torkelsons, Philips, Kitchen & Household, Barbecues & Outdoor kitchens, Pool & Spa, Garden tools, Exercise machines)

Denne fine vasen finner du HER.

Denne har jeg siklet på lenge, i alle fargene! Den finner du HER.

Jeg må jo også vise dere DENNE hylla! Den henger i gangen, med en gang med kommer inn – Og jeg falt pladask for den da jeg så den.

DENNE boksen vil jeg ha flere av, men jeg vil hvert fall ha en i hylla i gangen!

Dette bordet ønsker jeg meg som sofabord ( vil ha to ved siden av hverandre). Du finner det HER i både hvitt og sort! Jeg ELSKER det.

Jeg gleder meg SÅ til å gjøre alle ideer til virkelighet, og til å møte våren og sommeren i vårt nye hjem. Klikk deg inn HER for å komme til www.homeroom.no, for å drømme deg bort og for å finne dine favviser!

Bruker du rabattkoden JAN21MARTINE så får du 20 % rabatt frem til 2/2.

(Den gjelder ikke salg, Jotex, Rowico, Kay Bojesen, Torkelsons, Philips, Kitchen & Household, Barbecues & Outdoor kitchens, Pool & Spa, Garden tools, Exercise machines)

Sender en stor klem fra meg til deg!🖤

GOD ONSDAG.💛

Jeg begynner sakte, men sikkert å komme til meg selv igjen etter en tårefylt helg. Den nye lockdownen hjemme, de nye restriksjonene og en så godt som stengt grense mellom Norge og Sverige tok litt rotta på meg. Det er lenge siden jeg har vært så lei meg som det jeg var i helgen, og jeg tuta og grein av det meste. Kanskje mest av alt at jeg snart skal bli tante, og at jeg med stor sannsynlighet ikke får vært der. Ja, oddsen er jo ikke akkurat på min side, men det er den ikke for mamma og pappa heller, som bare sitter 20 minutter unna storebror – I feil kommune. 

Vi har hatt et stort håp om at familien vår kanskje kunne komme i slutten av februar, at det da kanskje ble mulig å vise de hjemmet vårt her, byen vi bor i og livet vi lever her på andre siden av grensa, så da Sverige stengte for innreise så visste jeg knapt hvilket bein jeg skulle stå på. Det gjør jo at jeg ikke kan reise hjem med planer om å reise tilbake heller. Så ja. Det sugde, rett og slett, men jeg begynner som sagt å lande litt mer nå og finne litt nytt krutt. Takk og lov for FaceTime sier bare jeg.❤️ 

I bunn og grunn så ender jeg jo egentlig opp med å føle meg heldig, til tross for at det ikke er så lett å huske på når man står der med tårer i øynene. Jeg har en familie å savne, venner å lengte til, verdens beste kjæreste, jeg er mett i magen, trygg og alle mine er friske. Eller, omtrent alle vennene våre har faktisk hatt Covid-19 nå, men ingen har blitt alvorlig syke – Heldigvis. C går jo faktisk enda rundt og kjemper for å få tilbake luktesansen sin etter at koronaen var på besøk her, haha. 

Men utover savn, dårlige koronanews og enda litt mer savn, så har både jeg og vi det veldig fint. Serien til C ruller og går, og jeg tror faktisk han er den norske spilleren som har spilt flest kamper i år, ikke det at det er så rart, for han spiller jo kamper så godt som hele tiden synes jeg. 😂 MEN! Da har vi enda en ting å være takknemlige for si.🏒  

Denne tiden på året som er nå og som kommer når man bare har skrevet kontrakt for et år, er vanligvis veldig nervepirrende og spennende, men i år virker alt som bare et eneste stort kaos. Jeg prøver å innfinne meg i at vi får se hva som skjer, at han er heldig som får spille og at han attpåtil gjør det veldig bra. Jeg forsøker å ta på meg æren for at han har spilt veldig bra de siste kampene med at jeg har blitt en råskinn på proteinpannekaker, men han nekter for at det er det. 

Han har forresten begynt å tørke sokker på speilet på badet også.

Og det har jeg ingen kommentar. Men jeg kan si så mye som at jeg ikke er like fornøyd med det som hva det ser ut som på bildet. 

Sokketørker’n har kamp i dag også han, og jeg skal sitte hjemme og jobbe med et prosjekt, se kampen hans og krysse av et par episoder med SWAT. 

Jeg håper at du har det så greit det går, og at du har noe å se frem til! Sender en stor klem herfra. 

GOD TIRSDAG💛

✗ Selv om det ble servert flere nedturer enn oppturer i helgen, så satt jeg enormt stor pris på at asfalten plutselig var bar, at jeg kunne droppe stilongsen ute om jeg ville og at om ikke sola var på sitt mest gavmilde, så var det hvert fall ordentlig lyst. Jeg skal ikke dra det så langt som å si at Stockholm bød på vårvær i helgen, men deilig, det var det. C hadde tenkt til å sykle til trening igjen i går morges, men plutselig så var byen forandret til en vinterland igjen. Uansett: Jeg tviholder på det lille snevet av vår jeg fikk kjenne på i helgen og GLEDER MEG i store bokstaver til det blir vår på ekte, hehe!

✗ 1.februar kommer skyvedørsgarderobene til leiligheten i Asker. Jeg er SÅ spent! Jeg får jo ikke vært der, men gjett om det skal FaceTimes over en lav sko a. 

✗ Jeg lurer på om det er noen mennesker som bare elsker når andre gjør noe feil, driter seg ut eller mislykkes. At de bare MÅ fortsette å hakke, næge og ralle over den som for lengst har skjønt at den gjorde noe dumt.

✗ Om du er keen på en fresh farge i fleisen + glød, så anbefaler jeg DENNE selvbruningen til ansiktet. Det er så enkelt at selv jeg får det fint. 😂

✗ Har du sett Rådebank på NRK? Jeg elsket sesong 1, og sesong 2 er helt fantastisk. Det er så viktig, så bra og… Sa jeg bra?  

✗ Du veit sånne rådyre, men råfine glass, som vel egentlig er konjakkglass? Hehe, hvert fall! Jeg har nevnt det her inne før, og jeg har nettopp bestilt det selv, men jeg tenkte jeg skulle passe på å tipse om det igjen. Du finner de her, etter mitt øye 98 % identisk like og de koster 300,- for SEKS glass. Det er typ det et glass egentlig koster. Jeg bestilte det HERFRA!

✗ Det river i hjertet mitt det faktum at det var bedre for folk å ha polene åpne, enn å ha det stengt. At det nærmest fungerer som “medisin” for så mange og at mange barn ville fått det verre med stengte pol, enn åpne. 

✗ Jeg skjønner veldig godt at lokalaviser må ta betalt for mye av innholdet sitt, og legge det bak +artikler. Det jeg derimot ikke skjønner er hvordan de kan legge VIKTIGE saker og informasjon bak +saker man må betale for å lese.

✗ Jeg mimrer tilbake til den tiden da en sminkefri dag var historisk og helt nydelig. Nå sminker jeg meg så sjeldent at sminka mi er nødt til å gå ut på dato snart. 

✗ Jeg har et indre ønske om å være mindre på mobilen. Den er liksom limt fast i hånda mi under arbeidsdagen, og arbeidsdagen er ganske lang. Jeg frykter at den også blir litt unødvendig lang også, bare fordi telefonen liksom alltid bare er der. Jeg var skikkelig flink til å legge den bort i jula, men nå tar jeg meg selv i å åpne Instagram omtrent før jeg har rukket å avslutte tanken om at “nå må jeg skjerpe meg”, og før mobilen har rukket å treffe stuebordet. Ah, men jeg vil faktisk skjerpe meg og tror jeg må få C til å gjemme mobilen min. Men åååå! Nei, jeg er sjokkert. Jeg er avhengig. Og det må jeg gjøre noe med. PRONTO! 

GOOOD TIRSDAG videre. Klem fra meg! 

Mishandlingssaker i Norge har økt med 12,5 % under koronapandemien. 1 av 3 studenter er ensomme. Det har vært en økning på 3,2 % i overgrep mot barn. Det er bekymring for 200 000 barn. Det er 50 % ubesvarte anrop hos hjelpetelefonen. Over 50.000 utsettelser i psykisk helsevern. Hvor mange som har tatt livet sitt vet man ikke.

Det ble oppstandelse, kilometer med køer i nabokommunene man overhode ikke skulle dra til og frustrasjon da vinmonopolene i de hardest rammede kommunene skulle stenge i helgen. Et døgn etter, ble de åpnet igjen.

Og jeg må bare spørre… KØDDER VI ELLER?

Hva i alle dager holder vi på med? Hvor skal dette egentlig ende? Jeg skammer meg, og det er så forbanna dumt!

HVA SKAL DERE MED ALL DENNE ALKOHOLEN? Hva faen holder dere på med? Kødder du?

Jeg driter i at polene stenger. Det jeg derimot ikke driter i, det er alle de som har havnet utpå igjen som følge av pandemien, på barna som er innelåst med foresatte som drikker for mye og alle familiene og relasjonene som brister på grunn av misbruk av alkohol. På volden, på overgrepene, på misbruket, på utryggheten og på den psykiske- og fysiske helsen. Alkohol har ALDRI hjulpet mot noe av det, og det er sjokkerende hvor opptatt vi er av polet, når vi har blinkende varsellamper i altfor mange hjem, relasjoner og hoder.

Treningssentrene er stengt, det finnes de som ikke har sett familiene sine på snart et år, barn og unge blir fratatt enhver fritidsarena, som for mange er de eneste fristedene de har fra foresatte som bidrar til å øke statistikkene over. Folk kan ikke huske sist de fikk en klem, når de la seg uten å være bekymret og når de ikke følte seg alene.

Men drit i det, så lenge vinMONOPOLet kan holde åpent.

De voksne kan gjøre som de vil, mens ungdomstiden til altfor mange blir kansellert, mens viktig utvikling blir satt på vent og kommende mødre risikerer å føde alene. Fordi folk på død og liv ikke klarer seg en uke uten vin? Eller nei, vent. Ikke noen. Det hjelper forbanna mange. Skremmende mange!

Jeg skjønner at dere vil kose dere altså, det vil influensere som er på reise i Syden også – Men slutt å kødd a. Dette er ikke tiden for “jeg”, men tiden for “vi”.

Hilsen en som skulle gjort mye for å få en klem av mammaen sin.

DEL GJERNE. 

 

 

 

🍿 Top Dog – TV 2 Sumo

📽️ Okkupert – Viaplay

🎞️ Ulven kommer – NRK

🍿 Gåsmamman – TV 2 Sumo

📽️ Skitten Snø – NRK

🎞️ Lupin – Netflix

🍿Broen – TV 2 Sumo

📽️ Hamilton – TV 2 Sumo

🎞️ Backström – TV 2 Sumo

🍿Elsk Meg – Viaplay

📽️ Rådebank – NRK

🎞️ Eagles – NRK

🍿Hjerteslag – TV 2 Sumo

📽️ Maria Wern – TV 2 Sumo

🎞️ Farang – TV 2 Sumo

🍿De var fem – NRK

📽️ Norsk ISH – NRK

🎞️  SWAT – Viaplay 🍿

📽️ Emily In Paris – Netflix

🎞️ Kalifat – Netflix

🍿 Wisting – Viaplay

📽️ Frikjent – TV 2 Sumo

🎞️ Sons Of Anarchy – Netflix

🍿Før Vi Dør – Viaplay

📽️ YOU – Netflix

🎞️ Arne Dahl – Netflix

🍿Quicksand – Størst av alt – Netflix

📽️ Johan Falk – Netflix

🎞️ Dicte – Netflix

🍿Mordene i Fjällbacka – Netflix

📽️ Bodyguard – Netflix

🎞️ Nobel – Fred for enhver pris – NRK

🍿EXIT – NRK

📽️ Heksejakt – TV 2 Sumo

🎞️ Heimebane – NRK

🍿 Valkyrien – NRK

📽️ 18 – NRK

🎞️ Hvite Gutter – Discovery +

🍿 Aldri Voksen – Discovery +

TW.

“Når du allerede ved fødsel har tapt og vil ha en evig kamp livet ut, en kamp for å holde hodet over vannet. For å orke å stå i det.  For å orke å i det hele tatt å leve det livet man fikk tildelt.

Når alle dine muligheter ble tatt fra deg før du visste hva livet var og alt det du kunne bli ble borte uten at du kunne gjøre noe. Du fikk ikke mulighetene til å bli det beste du kunne bli.

Eller du fikk ikke leve et bekymringsfritt og trygt liv. En trygg barndom.

Hva gjør man da?

Jo, man flykter inni seg selv og fortrenger. For man kan ikke huske og fortsette å leve. Dette var starten på mitt liv. Et liv fylt med frykt og kaos.

Jeg var det barnet som ikke likte å få klemmer, eller nær kontakt, det barnet som hatet å ligge over til andre, det som gråt fordi jeg måtte sove borte uansett hvem det var til. Det barnet som var stille og tøff, det som hadde mye sinne. Det barnet som hatet oppmerksomhet. Den som tisset seg ut om natten av mareritt natt etter natt. Jeg viste alle de typiske tegnene på at noe grusomt hadde skjedd.”

Dagens gjest i podkasten min Sykt Ærlig Med Martine ble misbrukt av sin egen bestefar i over 10 år, og idag forteller hun sin historie.

Om du trenger noen å prate med noen, så kan du ringe den landsdekkende telefonen for incest- og seksuelt misbrukte på telefonnummer 800 57 000. De har åpent hele døgnet, og de som svarer på telefonen er sykepleiere, sosionomer og barnevernspedagoger som jobber med å hjelpe personer som har opplevd overgrep. Du trenger ikke å si hvem du er.

Du finner episoden der man finner podkast ved å søke etter ‘Sykt Ærlig Med Martine’ på feks iTunes, Spotify eller i podkastappen (kan lastes ned for de med Android eller andre mobiler)🖤

GOD ONSDAG.💛

Dette er mitt første innlegg som 23 år åring, og tenk at jeg skrev mitt første innlegg her inne som 17 åring! Det er like sprøtt som at jeg fylte 17 år første gang C gratulerte meg med dagen. Jeg skulle bare visst at han seks år senere fortsatt skulle gjøre det. Jeg hadde vel aldri turt å håpe på det da, men jeg er veldig glad for at det er sånn, og jeg håper at det skal være sånn for alltid. Kliss, klass og det som er. Hehe! 

Til tross for at det var første gang jeg feiret bursdagen min uten familien min, så ble dagen… Helt fantastisk. Og til tross for at Stockholm serverer det gråeste av det grå været, duskregn og sludd på bakken idag, så har jeg egentlig svevd rundt på en rosa sky i hele dag. Jeg er så takknemlig, og jeg føler meg så heldig. 

Det er ikke så mye spennende å fortelle om fra dagen i dag. Det har stort sett gått i jobb, tur i skogen, litt onlinemøter, vasking av klær og litt til jobb, så jeg forteller mye heller om gårsdagen – For den besto av alt annet enn vasking av klær, og selv om jeg gjerne skulle gått en tur i skogen i går også – Så vant én times massasje over det. 

C hadde for en gangs skyld fri i går, og det kunne jo ikke passet bedre! Vi sov lenge, jeg fikk gave på senga og rakk ikke så mye mer før jeg måtte hoppe i klærne og dra til Hammarby Sjöstad for en time med japansk massasje. Jeg tror det var japansk massasje. Det var hvert fall… Magisk. Både rent fysisk (og egentlig psykisk), men også prismessig. 600,- for én time med magi. Jeg pleier ikke å jåle meg til og gjøre sånt så altfor ofte, og det var et år siden sist i går – Men jeg skal tilbake, fort som fy. 😂

Etter en time i himmelen sto det lunsj hos Greasy Spoon på planen, og altså… Bare se:

Kakao, eggs benedict og amerikanske pannekaker. NAAAAAM! 

Nam x2. 

Etter å ha spist oss mettere enn mettest dro vi inn til byen, gjorde noen ærender og fartet litt rundt i gatene der. Ja, før vi bestilte middag fra Olivia til å ta meg hjem. Vi dreit i noen fancykake og kjøpte daimkake fra frysedisken (nam x3) og dumpa ned i sofaen her hjemme foran svenske Ex on The Beach, to episoder av Lykkevika og én av Ulven Kommer. En perfekt feiring, minus litt savn etter familien, etter mening.❤️

Jeg pleier ofte å føle meg ganske sårbar på bursdagen min, henge meg opp i hvem som ikke gratulerer og gudenevethva. Jeg vet ikke om det er alder’n som har tatt knekken på dumhetene, men i går så kunne jeg ikke brydd meg mindre – Og jeg gjorde ingenting annet enn å kose meg gløgg. Jeg er så takknemlig for alle gratulasjoner, all kjærlighet og gurimalla – Leiligheten vår er fylt av vakre blomster fra venner og familie. Det hjelper når de virker litt for langt borte. 

I dag har jeg egentlig bare lyst til å si takk til dere som følger meg, som leser, som heier, som engasjerer dere og som bryr dere. Venner, bekjente og ukjente. TAKK❤️ Nå skal jeg stikke på butikken for å kjøpe inn til middag. I dag står det kyllingwok med eggenudler på planen!

Jeg håper du har hatt en fin dag hittil, og at du har det bra! Stor klem fra meg. 

 

 

Svart genser HER – Hvit genser HER (gå opp en str om du vil ha de oversized, du kan også gå opp to for ekstra oversized)

GOD SØNDAG, her kommer ukens spørsmål og svar…

Hvordan har du det?

Jeg har det bra! Alt hadde vært primaballerina om ikke Covid-19 hadde eksistert eller om det hvert fall hadde vært under kontroll. Jeg forsøker allikevel å gjøre det beste ut av det, prøve å flytte fokuset mitt fra alt som ikke går veien eller alle humpene på veien det skaper. Vi har jo snart brukt et år av livet vårt på dette, og jeg har brukt så sjukt mye tid på å være lei meg, bekymra og stressa, og jeg prøver å være alt annet, for det hjelper jo ingen verdens ting. Jeg håper at du har det bra.❤️

Eier eller leier dere leiligheten dere bor i, i Stockholm?

Vi leier den av en tidligere lagkompis av C! Vi leier den ferdig møblert, noe som er helt primaballerina. Vi veit jo aldri hvor lenge vi blir der hvor vi bor på grunn av hockeyen, så vi kan nesten ikke drive og drasse med oss, eller kjøpe nye møbler til hvert hjem.

Vet dere hvor C skal spille neste sesong?

Nei, vi vet ingenting enda. Denne tiden på året og tiden som kommer går meg på nervene hvert år når det nærmer seg slutten på kontrakten, og kontrollfreaken i meg går nesten bananas, haha. Spennende blir det hvert fall, om det blir Stockholm eller et annet sted!

Hvilken prevensjonsmiddel anbefaler du?

Det jeg anbefaler er å ta kontakt med en fagperson som kan hjelpe deg med å finne det som passer for deg og din kropp!

Hvor kan jeg bestille boka di?

HER 😍

Snuser du?

Nop, jeg har heller aldri gjort det!

Har dere snakket om når dere kunne tenke dere barn? (OM dere vil ha det)

Ja, det har vi, men det er ingenting jeg tar som en selvfølge, ei heller noe som er aktuelt nå. Jeg vil gjerne holde det privat til den dagen vi forhåpentligvis er så heldige at vi får oppleve det. ❤️

Kommer du til å ta vaksina?

Jepp!

Hvem tjener mest av deg og C?

Dette trøtte trynet her:

Hvilken selvbruning bruker du til ansiktet?

Jeg bruker DENNE og jeg digger den!

Hva synes du om influensere som reiser på sydenferie?

Hva med det? Det er klart influensere må få reise, inspirere og kose seg vel! Det er jo jobben vår ❤️ Kødda. For en av veldig mange som ikke har klemt besteforeldrene sine på snart et år, en som ikke har sett vennene sine siden sommeren og som bor i et annet land og i et hjem familien min ikke en gang vet hvordan ser ut, så ja. Jeg tror det finnes unntak fra reglene av en grunn, men ikke fordi noen fortjener sol og varme mer enn noen andre. Vi står i dette sammen, og må gjøre vårt beste alle mann. Jeg veit det er tungt og vanskelig for mange av oss, at det kan være fristende å gi en klem og at meteren kan virke som en mil, men vi kommer ikke nærmere hverandre ved å stikke til syden. Vi MÅ fortsette å gjøre vårt beste, holde avstand, teste oss og ta vare på hverandre på andre måter enn gjennom en klem, alle mann alle. Ensomme, forelska og eventyrlystne influensere også. ❤️

Hva skjer med ligaen C spiller i? Er den påvirka av Covid?

Den har vært det. Hele laget til C har jo hatt det, og jeg tror de fleste andre lagene også har hatt det nå. De la heldigvis opp serieoppsettet sånn at det skulle være rom for opphold, og det har gjort at det har gått fint å flytte ganske mange kamper. Så det ruller og går som normalt nå, bortsett fra publikum selvfølgelig. Bank i bordet!

Hva er viktig for deg i et vennskap?

✨ Respekt, forståelse, kjærlighet og humor ✨

Tenker du noen gang på at du er et dårlig forbilde fordi du trener så mye?

For meg er det en gave å kunne bevege meg. Å ha en kropp som fungerer. En kropp som er frisk.
Jeg beveger meg for å lufte tankene mine. Jeg beveger meg for å sove litt bedre om natta. Jeg beveger meg for å ha litt mer overskudd. Jeg beveger meg for å være en litt blidere samboer. Jeg beveger meg for å orke litt mer. Jeg beveger meg for å kvitte meg med de kjipe følelsene.
Jeg beveger meg for å orke og løpe etter mitt kommende tantebarn, for å være sterk nok til å kunne hjelpe naboen og bære inn den nye sofaen og for å ha overskudd til å stille opp for menneskene rundt meg. For å være rusta til alt jeg har i møte, for å ha overskudd til det jeg vil og for å ha det best mulig med meg selv.
Jeg driter i om jeg har six pack, thigh gap eller hva søren vi nå blir fortalt at vi burde ha, livet er jo (heldigvis) så mye mer enn det. Så nei, det har jeg ikke tenkt på. Men jeg tenker ofte på hvor heldig jeg er som har en kropp som fungerer til det jeg ønsker å bruke den til. 💛

Er dere fornøyde med den nye leiligheten?

OM VI ER! Altså, jeg må klype meg i armen hver gang jeg ser bilder derfra (og de gangene jeg har fått vært der). Det skjer ting der stadig vekk, og jeg gleder meg til sesongen er over, til vi kommer hjem og til å flytte inn der, sånn på ordentlig. Vi har fått opp et HELT rått bilde på soverommet vårt nå, som jeg gleder meg til å vise dere! I morgen blir det skrudd opp solskjerming på soverommene og innen en måned håper jeg at sofaen kommer. For ikke å snakke om skyvedørsgarderobene!🤞🏻

Jeg håper søndagen din er, og blir veldig fin!

Hilsen hun som skal holde sitt første digitale foredrag idag, og som er veldig spent på hvordan det blir – Men som er veldig glad for alternativer i en jækla kronglete tid. Håper du får en fin søndag ❤️