Halloooisen ❤️

Det er torsdag, og det betyr ny episode ute av podkasten min Sykt Ærlig med Martine! I dag skal du få treffe Madeleine.

Madeleine har en mentalitet jeg beundres av, rutiner man stort sett bare ser på film og en holdning til livet for mange nok kan virke skremmende. Hvorfor? Vel, jeg tror det er for at hun vil bli den beste utgaven av seg selv. Utenfor komfortsona. Jeg er spent på hvorfor, hvordan og hva – For hva får deg til å frivillig stå opp grytydelig, når det er minusgrader for å bevise for deg selv? Gang på gang? Må det til? Og hva skal til for at Madeleine er den beste utgaven av selv? Hva har gjort henne til henne?

Du finner som alltid episoden der man finner podkast ved å søke etter ‘Sykt Ærlig Med Martine’ på feks iTunes, Spotify eller i podkastappen (kan lastes ned for de med Android eller andre mobiler)🖤

Stor klem fra meg, 

 

Reklame | Ellos

Nytt år, nye muligheter og ny rabattkode hos Ellos 🖤

Jeg tenkte som jeg alltid gjør når Ellos.no fylles opp av nyheter, og dele mine favoritter. Det er alltid et prosjekt i seg selv, for det er så mye fint… De er rett og slett rågode, både på kvalitet, på farger og på plagg som varer. Jeg har jo blitt veldig glad i A Better Choice-kategorien som hjelper å velge mer bærekraftig, og utvalget er veldig bra! Sjekk ut det! 

– Rabattkoden 455406 gir 33 % rabatt på den dyreste varen på et kjøp og 5 % ekstra rabatt på salget ut 31.1 –

Å, som jeg elsker blazere og denne nyheten (med matchene bukse) er en drøm! Du finner den HER. Den finnes også i sort og grå!

Denne finfinfine blusen finner du HER

Hvor fin er ikke denne? Den finnes også i flere farger, og jeg vil bruke den til sneakers, skinnjakke og kule shades til våren! Du finner den HER

Denne kjolen!!!! Ah… Du finner den HER

Denne rå skinnbuksa finner du HER

Husker du den jakka som var så poppis for noen år siden, men som ble utsolgt før man rakk å blunke? Vel… Denne er jo enda finere! Den kommer fra str. 34-52. Du finner den HER

Er ikke denne fin? Du finner den HER.

Og dette er bare noe av det Ellos har å by på. Ta deg en titt HER på nettsiden for å kikke, og husk å legge inn rabattkoden 455406 for 33 % rabatt på den dyreste varen på et kjøp og 5 % ekstra rabatt på salget, når du finner noe fint! 

Jeg håper at du har det fint og at du føler deg finfinfin. Minst like fin som den sorte blusen.

Klem fra meg, 

 

Hei og gooood helg til deg 💛

I skrivende stund sitter jeg og gjør unna litt jobb, og jeg tenkte at jeg skulle stikke innom for å oppdatere dere på livet! Jeg har akkurat spist lunsj, etter å ha vært på min andre pilatestime i livet. Jeg som ikke en gang visste hva pilates var, har herved blitt hekta. Det er så ålreit! Og tungt. Det gjør vondt stort sett over alt, i muskler jeg ikke visste at jeg hadde, men det er så verdt det. Neste uke har jeg booket inn tre pilatestimer, så besettelsen er et faktum, haha! 

C reiste i dag morges før jeg hadde stått opp. Det er kamp både i dag, lørdag og mandag, så denne helgen blir også fylt av hockey for alle penga. I dag er det hjemmekamp, så når jeg har oppdatert dere tenkte jeg å hive meg i dusjen og få på meg fillene og dra til Ontario. Jeg fikk nettopp en pakke levert på døra fra et av mine favorittklesmerker, som jeg gleder meg SÅ til å åpne! Det kan hende jeg har fått ordnet en etterlengtet rabattkode også… YEY 💛

Jeg skal ha min første natt alene i denne leilighet idag, siden C drar rett til Las Vegas etter kveldens kamp. Heldigvis så føles det veldig greit, og veldig trygt. Jeg har vært alene mange netter siden vi flyttet, men ikke akkurat her. Jeg har ikke vist frem så mye av området vi bor i, men vi bor i en bygg som er veldig trygt og ålreit og i tillegg så bor det fem andre spillere i organisasjonen her også. Sosialt, trygt og fint. 

Vi går inn på vår syvende uke i strekk her i LA nå, og vi har jo vært her stort sett hele sesongen med unntak av to eller tre uker, så det begynner faktisk og føles som hjem. Dette er den første uka på så lenge jeg kan huske at jeg har følt meg hjemme. Jeg sa det til C da vi dumpet inn i leiligheten søndagkveld etter å ha vært i Ontario for kamper hele helgen, at det var deilig å komme hjem. Så… Det er et godt tegn! Vi stortrives i området, i klubben, med menneskene her og vi hater ikke akkurat at man kan gå med slippers og shorts på butikken. LUKSUS! Jeg dro på meg dette uheldige skillet på tur her om dagen, men jeg skal ikke klage😅 

Vi er jo i en spesiell situasjon denne sesongen, og den har vært preget av enormt mye usikkerhet over hvor vi skal være og hva som skjer, så at vi har fått den tryggheten vi har fått her betyr enormt. Ja, samtidig som vi ikke vet hva som vil skje fremover heller. That’s hockeylife, og vi står så støtt vi kan i det. 

Planene i helgen er derfor ikke så spennende, men jeg gleder meg til i morgen, for da skal jeg være alene hjemme og ha livets diggeste lørdag. Da står det en digg tur, et bad i sjøen, takeaway og den nye sesongen av Sex And the City på planen. Det blir digg det! Og herregud… Neste uke fyller jeg 24 år… Det føles helt sprøtt. 

Nå skal jeg hoppe i dusjen og gjøre meg klar for kveldens kamp. Jeg håper du får en fin helg og at du har det bra. Jeg begynner å få det ordentlig bra igjen etter en heftig periode på bånn, og det er deilig. Så ja… Om du har det litt kjipt nå, så vil jeg bare minne deg på at jeg knapt kom meg opp fra senga for to uker siden. Plutselig skinner sola på deg også. Ikke gi deg. Det kommer til å gå bra. Og du? Om du behøver å bli fylt med masse deilig inspirasjon eller om du bare vil bruke en time av helgen din på noe skikkelig ålreit, så anbefaler jeg den siste episoden av podkasten min Sykt Ærlig Med Martine på det sterkeste. Du vil ikke angre. 

Stor klem fra meg,

 

Hei på deg ❤️

I dag snakker vi om det å være den beste utgaven av seg selv i Sykt Ærlig Med Martine, og jeg har invitert min venn Sølve i studio. Både fordi Sølve jobber med det hver eneste dag, gjennom trening og helse, og online, men også fordi jeg vet at Sølve har jobbet og jobber en hel del med det selv.

Og veit du? Dette er en sånn episode alle burde høre. Fordi den er så fin, fordi den er full av energi, gode tips og motivasjon. Den er lærerik, klok og gøyal. Alt på en gang. Kanskje det er akkurat denne episoden som gir deg den kickstarten du behøver på det nye året? Eller kanskje det er akkurat denne episoden som minner deg på hva som er viktig? Kanskje det er denne episoden som hjelper deg å justere det hårete målet ditt? Eller som rett og slett bare gir deg et smil og munnen, på en gråjanuar dag. Sannsynligheten er stor for at det.

Kos deg – Og du? Du er fin!

Du finner episoden der man finner podkast ved å søke etter ‘Sykt Ærlig Med Martine’ på feks iTunes, Spotify eller i podkastappen (kan lastes ned for de med Android eller andre mobiler)🖤

 

Hallo fra sofakorken i Beach House’n 💛 Eller skal jeg si den femte leiligheten vi bor i på et år? Ja, uten å regne med de fire hotellrommene som vi har måtte kalle hjem! 

En ting er hvert fall sikkert, og det er at det å ha et hjem hjemme bare har blitt viktigere og viktigere for oss. En base. Et sted vi vet er der, fylt med trygghet og det som er vårt, når det stort sett er ganske kaotisk ellers. 

Det skjedde mye i 2021, og jeg har knapt pratet om at vi har kjøpt oss ny leilighet. For å være helt ærlig så har jeg nesten glemt å tenke på det selv også, innimellom alt annet. Men ja, vi har kjøpt ny leilighet, nytt nybygg og nytt hjem. Det skal sies at det var i april, men det har plutselig gått opp for meg at det faktisk skjedde og det må vi jo selvfølgelig prate litt mer om! 

Hvor? I Asker! Vi har jo forelsket oss i Asker, og uansett hvilken vei hockeyen tar oss, så er og vil Asker være hjemme, hvert fall sånn ting er nå. Alt skjedde veldig fort, og jeg skal innrømme at vi lekte med tanken om å kjøpe hus. Vi så noen freshe nybygg som skal være klare i 2024, og tenkte at det kanskje ville passe oss perfekt. Etter å ha tenkt litt til så fant vi ut av at det ikke var det vi ville allikevel. Eller rettere sagt: Jeg satt på do da C kom hjem fra trening, og foreslo at vi ikke skulle kjøpe det vi nå har kjøpt i stedet, ettersom det egentlig har vært drømmen hele tiden. Og jeg sa ja, uten å tenke meg om en gang. 

Fem minutter senere var megleren kontakt og etter et kjapt møte, mye regning og et ja fra banken, så ble den vår. C rakk såvidt å signere papirene før han satt snuta mot VM i april, så det aller meste av tilvalg og møter gjorde jeg alene mens han var bortreist. Men hey, det har jeg blitt vandt til! I tillegg har jeg jo livets mamma som stiller opp, og det fine er at han ikke har like mye stemmerett over FaceTime. 😂

Leiligheten ligger ved vannet, noe som er en drøm i seg selv. Det prosjektet vi har kjøpt nå, var jo faktisk det vi siklet på da vi kjøpte leiligheten vi bor i nå! Den nye leiligheten er ganske mye større, og vi får trapp. HVOR voksent er ikke det?! Vår egen trapp. Gurimalla! Planen er forresten at den skal se ut som noe i denne duren. Jeg fant bildet på Pintrest og det kommer visst fra Trapperingen. Trappa heter Alma om noen skulle lure eller digge den like mye som meg!

Leiligheten er altså to etasjer. I første etasje får vi en terrasse (samme sted som inngangspartiet), et gjesterom, et bad, bod og stue og kjøkken i ett. Opp trappa, vil det være et til soverom, et til bad, to kryploft (det ene går bort til tekniske duppeditter), et stort oppholdsrom og en stor balkong! Det blir cirkabirka sånn som dette:

Klyp. Meg. I armen. 

Hjemmet vårt nå er lyst, men de aller fleste detaljer er tunge og mørke. Det er mye kontraster og stilen er ganske maskulin. Vi elsker jo det, men er enige om at den nye leiligheten skal få en annen stil. Ettersom den ligger ved vannet så vil vi ha den lyse, nordiske stilen og ta med oss mye mer av naturen inn i leiligheten. 

Badet nede er inspirert av dette:

… De sorte detaljene tenker ingen av oss å gi slipp på, hehe! Verken på badene eller på kjøkkenet. 

På badet oppe skal vi ha badekar, og hele badet skal være i en enkel, men en rålekker marmorflis. Den samme som vi har på det ene badet nå også, om noen av dere husker det. Det kommer derfor til å bli superlyst, rent, delikat og veldig fint! Det blir også takvinduer på badet oppe! 

På kjøkkenet har vi gjort en hel del, og tegningen er som følgende:

Jeg har designet kjøkkenøya selv, og synes nå at jeg var spikspennagæren da jeg gikk for eik, men jeg håper og tror at det blir like fint som jeg ser for meg… Fargen på kjøkkenet er ganske langt i fra representabel for hvordan fargen på kjøkkenet blir. Kombinasjonen blir som dette:

Jeg elsker kjøkkenøyer, og ville at den skulle være helt unik. Jeg har derfor dratt benkeplaten ned på begge sider, byttet skapene på yttersiden med hyllene som du ser og gått for eik der i stedet for samme farge som på kjøkkenet. Planen er å ha eik som en rød tråd i hele leiligheten – Hvert fall i første etasje! 

Det er så spennende, og er det en ting jeg har lært, så er det at det aldri blir som man har forestilt seg og at det stort sett blir mye finere i virkeligheten enn på et papiret. Jeg har fortsatt en hel haug å vise frem, men det får vi ta seinere. Planen er at leiligheten skal stå klar mot slutten av året og jeg gleder meg så til å se det ferdig. Sånn at det kribler i hele kroppen når jeg tenker på det… SÅ GØY DET SKAL BLI! 

Jeg sikler litt på en spilevegg på baksiden (inn mot gangen) på veggen der hvor bildet henger på kjøkkenet, men er veldig usikker. Jeg har også en forkjærlighet til vegg-til-vegg-tepper, men er så skeptisk med tanke på renhold, bakterier og søl… Hmm! Har du noe tips til enten det ene eller det andre så tas det hvert fall i mot med et stoooort takk.

Nå er det bare å spare, spare, spare, drømme og la seg inspirere frem til overtakelse 🤍 Ja, og skulle du ha noen andre tips eller tiks, så er det bare å rope ut. 

Jeg gleder meg til å dele resten med dere! Stor klem fra meg, 

Det mest stilte spørsmålet de siste månedene. Nesten daglig har jeg fått spørsmål om jeg er gravid, noen har analysert humøret mitt, følelsene mine og konkludert med at svaret er at jeg er gravid. I går fikk jeg spørsmål om når jeg skal fortelle det. Så jeg skal fortelle det nå. Ikke at jeg er gravid, for det er jeg ikke. Men at… 

Her ser du en mage som beveger seg når jeg danser…

En mage som har det desidert best når den får puste…

En mage som rister når jeg ler.

Vær så snill, slutt å spør om folk er gravide og slutt å kommentere kroppene til hverandre. Det er ikke din business, og du vet ikke om jeg vil ha barn, om jeg ikke kan få barn, om jeg har mistet, er syk eller om jeg gjør alt i verden for å få det. Ei heller om han jeg drømmer om barn med kan det. 

Jeg håper av hele mitt hjerte at jeg er så heldig å bli gravid en dag, og at verken celleforandringer, endometriose eller andre ting setter en stopper for det, og da lover jeg å fortelle det når vi er klare for det. Men vi har litt og hanskes med først. 

Takk for at jeg kan puste med magan i fred 🤍

God formiddag fra solfylte Hermosa Beach 💛

Utenfor skinner solen, C dro for flere timer siden og jeg ligger og drar meg. Klokka har knapt bikket ti, og jeg har store planer om å komme meg over dørstokkmila så fort jeg har oppdatert dere. Det har vært grått og tåkete et par dager, men i dag skinner sola som den skal her igjen. Luksus! 

Dette har vært den første uka med rutiner og hverdag på så lenge jeg kan huske, og jeg kan kjenne at det kribler i kroppen fordi det er så deilig. Jeg har virkelig trengt det, og etter noen turbulente og kaotiske uker, eller måneder, så føles det veldig godt. Jeg har trengt det, C har trengt det og forholdet vårt har trengt det. Sånn skikkelig. Og det er deilig å føle meg litt nyforelska igjen… 

I helgen har han kamp både lørdag og søndag. Mot San Diego Gulls idag og Stockton Heat i morgen. I morgen spiller han mot en annen nordmann, så det er stas! Det ekke hver dag her borte. 

Selv om det er to hjemmekamper, så er det et stykke å kjøre. C er derfor borte fra i dag til i morgen for minst mulig belastning, og vi bestemte oss ganske spontant i går for at jeg skulle bli i Ontario (der de spiller hjemmekampene sine) til søndag jeg også. Det blir derfor ikke tid til så mye annet i helgen, men vi maxet fredagskosen i går og han har fri på mandag i stedet. I går dro vi til en svensk godisbutikk her i LA, og det var så digg! De er gode på mye i USA, men godis og sjokolade får de faktisk stryk på. Det var 50 minutter å kjøre hver vei, som til det meste andre i denne enorme byen – Men det var verdt det. Alt for litt svensk godis, haha! 

Den helt fantastiske joggisen finner du HER. Du finer 20 % rabatt på den og alle andre ordinære varer fra MyMuse ut 23.1. 

Etter det sto det fredagsmys på tapeten, men taco og The Voice. Jeg leverte en pose med svensk godis til en av svenskene som bor her, som har sittet i karantene denne uka. Og de ble minst like glade for det som meg😂 Det er faktisk veldig trygt og fint at vi er flere fra hjemme her. Nordmenn er det jo nesten ingen av her, men det er heldigvis noen svensker. I organisasjonen vi er en del av er det flere (par) og vi er nabo med to par. Kjæresten til en av de andre svenskene på laget er også her, og vi blir automatisk et team. Vi møtte faktisk de HELT tilfeldig i godisbutikken i går, og holdt på å le oss i hjel. Gjett hva de skulle ha til middag? Taco. Så klart… Fredagsgodis og taco blir vel ikke mer skandinavisk enn man får det, haha! 

Nå skal jeg brekke meg løs fra senga og komme i gang med lørdagen min, før jeg skal dra for å heie på C. For noen dager siden kjøpte den den berømte hårstyleren fra TikTok. Du har kanskje sett den? Den som tørker håret og gjør så det ser ut som at du har vært hos frisøren hver gang du bruker den? Altså… Jeg skal teste den etterpå, og det er kanskje tullete å si at man gleder seg – Men det gjør jeg. Lover å dele resultatet på story! Om du er keen på frisørhår du også, så finner du den HER.😂

TRE LØRDAGSTIPS:

DENNE sminkefjerneren. Jeg får ikke sagt det nok, men den er helt fantastisk. Og så mye mer skånsom mot huden enn vanlige servietter! Det er rett og slett en klut som fjerner all slags sminke, med bare vann. Når det er behov for det, så slenger jeg den i vaskemaskinen – Også er den god som ny. Den er genial! 

Livet mascara (aka TikTok-mascaraen) er endelig på lager igjen HER. Det er den beste mascaraen jeg noen gang har brukt! 

Jeg har bestilt dette RÅ settet hjem til Norge. Altså… DET ER SÅ KUUUULT! Og jeg elsker fargen. Faktisk så kan jeg love deg at om du gjør det samme, så kan du glede deg til noe som kommer snart…💚

Klikk HER for genseren og HER for tightsen. Den er på 30 %.  

Jeg håper at lørdagen din har vært bra hittil og at du trives. Du er fin. Stor klem fra meg,

Halloooo på deg 💛 Nå ramlet jeg nettopp inn døra her, svett, god og middels fornøyd. Jeg har nettopp utført dagens mål, nemlig å løpe meg en tur. Jeg har bestemt meg for at jeg i tiden fremover skal ha ét mål om dagen som jeg skal gjennomføre. Et mål som gjør meg glad, som er viktig for meg, godt for meg og kanskje til og med litt ubehagelig. Dagens mål var sistnevnte, for jeg er egentlig skikkelig glad i å løpe, men nå føler jeg at jeg har mistet det litt. Det er kanskje ikke så rart, for det har blitt altfor lenge siden sist – Men jeg har lyst til å finne tilbake til løpegleden, og løpeformen.

Jeg har fått mange spørsmål om hva nyttårsforsettene mine er, og tingen er jo det at… Jeg har for mange! Det er så mye jeg har lyst til, som jeg vil få til og som jeg vet jeg har godt av, så i stedet for å gape over alt, sånn som jeg pleier – Så har jeg et mål om dagen. I går var det å få i meg mest mulig frukt og grønt, og i dag var det å løpe meg en tur. 

Jeg så nå at det var mange av dere som følger meg på Instagram (@martine.halvs) som lurte på hvor jeg fant motivasjon til å løpe og om jeg hadde noen tips til å komme i gang, og det er grunnen til at jeg nå sitter og hamrer løs på tastaturet, svett og god.

Jeg er ingen ekspert, og det finnes nok av dyktige og kompetente mennesker som kan hjelpe til med alt fra programmer, progresjon og helt sikkert en drøss av treningsglede, men et tupp i baken serverer jeg mer enn gjerne. For det trengs av og til! Ganske ofte faktisk. 

Jeg har hatt perioder der jeg har vært helt rå til å løpe, også har jeg hatt perioder der jeg har vært alt annet enn rå, og uten å snakke ned meg selv her, så har jeg følt meg som dette:

Jeg har ofte trodd at jeg må være god i ting for å gjøre det, men det er jo egentlig ganske dust – For øvelse gjør jo mester. Jeg har etter hvert skjønt at jeg ikke må løpe verken fort, langt eller proft for å løpe, for å få både utbytte og for å få glede av det, og det er jo det som er nøkkelen. Ja, det og huske på at alt er bedre enn ingenting!

Så når jeg har følt meg som kompisen over så har jeg gjort litt, litt til, enda litt til og fortsatt sånn til jeg har klart enda litt til. Vel vitende om at man ikke kan være like god hver gang! Om du klarer et minutt, så løp er minutt! Om om du klarer 500 meter, så løp 500 meter! Om du klarer 30 sekunder, så løp 30 sekunder! Om du gjør det noen ganger på rad, så tar det ikke så lang tid før minuttet blir til tre, før de meterne blir til en kilometer og til sekundene blir til minutter. Det er jo oss selv vi konkurrerer med, og selv om det både kanskje er vondt og tungt, så er det lite som slår det å klare litt mer neste gang man gjør det! 

Sørg hvert fall for at du ikke går så hardt ut at du aldri gjør det igjen, og husk at det ikke alltid er så godt og befriende som man blir fora med på Insta. Det hender at det suger, men det er godt for… ALT. Og det er verdt det. 

Nå sjekker PT-Marty ut her, men om du er en av de som tror at du ikke kan eller at du er for dårlig: Ta på deg joggeskoa og gjør ditt beste, det er mer enn bra nok – Og du løper uansett lenger enn om du blir sittende i sofaen 💪🏻

PS: Om du behøver noe nytt og fresht treningstøy så gir rabattkoden MARTNEH20 20 % rabatt på alle ordinære varer hos ICANIWILL. Jeg anbefaler Define Seamless-kolleksjonen (HER) på det sterkeste. Da får du treningstights som sitter som et skudd for å si det sånn! 

I morgen kommer det forresten en podkastepisode jeg håper du vil like… 

Heia oss, heia deg. Klem fra meg,