I dag har det blitt publisert en ny episode av podkasten min Sykt Ærlig Med Martine. Det er del 1 av 2, av historie som både er brutal, tøff og ugrei. På mange måter. I dagens episode drar jeg hjem til Audun. Jeg ble traff han for første gang i fjor sommer, og jeg kjenner samboeren hans. Hun gjestet faktisk Sykt Ærlig Med Martine i episode 50. Det var en av de første episodene jeg lagde da korona kom, over Skype. Da snakket vi om hvordan det var å vente på en dom og besøke en man elsker i fengsel. Hvorfor man i alle dager ikke tar tingene sine og stikker. Hvordan man presenterer en tungt kriminell kjæreste for familie og venner. Jeg anbefaler å lytte til den også. 

I dag skal vi bli kjent med Audun sin historie, på godt og vondt. De dårlige valgene, den tøffe baksiden og de brutale konsekvensene. På innsiden av et liv de færreste av oss noen gang en gang forstår hva innebærer. På innsiden av både nasjonale og internasjonale fengsler, på innsider av celler og et tungt kriminelt miljø. Og vi får være med inn i Audun sitt innerste. Hva han tenker og føler, den dag i dag. 

Og Audun er sykt ærlig. Nesten skremmende ærlig. Jeg opplever at han ikke legger noen ting i mellom, og selv om historien hans er hinsides og valgene hans har ført til en brutalitet jeg etter mye om og men forsøker å spørre han om – Så er jeg veldig takknemlig for at han stiller opp og deler. For å informere oss, lære oss og stå til ansvar, uten at noen ting kan forsvares. 

Jeg vet at Audun i dag stiller opp i håp om at han historie skal bidra til å forebygge, og det er mitt mål også. Både for foreldre, lærere, venner og de som kanskje allerede står i en gråsone. For at vi skal forstå, lære og forebygge. For det er en virkelighet og verden som de færreste av oss kan sette oss inn i, men en virkelighet jeg tror det er viktig å lytte til – Uansett hvor feil, vanskelig og dritt man synes at det er.

Du finner som alltid episoden der man finner podkast ved å søke etter ‘Sykt Ærlig Med Martine’ på feks iTunes, Spotify eller i podkastappen (kan lastes ned for de med Android eller andre mobiler)🖤

Takk for at du lytter til Sykt Ærlig Med Martine. 

 

Reklame | Skincity

Hei fine 🤍 

Jeg har egentlig aldri hatt trøbbel med huden min. Jeg er av typen som når jeg først får en kvise, så får jeg den heftigste og største, vondeste og rødeste. Utover det, så har stort sett aldri huden min kranglet med meg, annet enn i korte perioder. I høst endret det seg plutselig, og uten å vite helt hvorfor, så tror jeg at mye reising, mye stress, press, kjas og en hver dag uten så mye som en frokostrutine ikke bare tok knekken på meg – Men også huden min.

Samtidig som jeg bestemte meg for å ta grep om det meste i livet, bestemte jeg meg også for å ta grep om huden min. For jeg elsker hudpleie, å teste produkter og har alltid vært nøye på å ta vare på huden min, men jeg tenkte at det var på tide å unne meg en ordentlig rutine. Og det har jeg gjort. Jeg begynte med å ta en hudtest på nettsiden til Skincity (HER), og kort tid etter fikk jeg svar fra en av hudterapeutene til Skincity med anbefalinger til meg og min hud. Det var genialt, ryddig og enkelt, og for første gang i mitt liv gikk jeg til innkjøp på produkter som faktisk er anbefalt for huden min. Ja, og nå ser huden min sånn ut – Etter to uker med riktige produkter for huden min:

Klikk HER for hårbåndet som er perfekt å bruke når man sminker seg og pleier seg. Ja, eller når man sitter og jobber, haha! Bare se her: 

Alle produktene jeg valgte å gå for etter anbefalingen av hudterapeuten er faktisk fra Skincity sitt eget merke. Sammen med sitt eget merke, så tilbyr Skincity bokstavelig talt en by av hudprodukter og merker (klikk HER for å se utvalget). De beste av de beste. Det fine med å ta hudtesten hos Skincity er at man får forslag til produkter fra alle merkene, på kryss og tvers – Tilpasset DEG, ja, og din hudtilstand. 

Dette er produktene jeg nå har fylt egenpleie-mappen min med, som jeg for øvrig også oppdaterte med en mappe fra Skincity:

The Doctors Bag: Den nye mappen, som både er STOR og perfekt til å oppbevare alt av egenpleie. Den har tre innerlommer og i tillegg er materiale vannresistent, noe som er veldig kjekt. FAVORITT! Du finner den HER

Renewing Eye Cream: For spenst og struktur. Fancy, hæ? Det kule er at den funker! Den både jevner ut, fornyer og reparerer hudstrukturen/linjer. I tillegg gjør den at blå ringer blir mindre synlig, som er hovedgrunnen til at jeg ville gå for den. Ja, det og at den gir fin glød og er testet av øyeleger. Det er veldig viktig for meg! Du finner den HER

Vitamin C Dewy Face Oil: Ja takk til fukt og glød. Jeg elsker det! Og ansiktet mitt behøver det. Denne er full av C-vitamin, den jevner ut hudtonen og er visstnok toppers for huden. Det hender jeg bare legger på den etter jeg har vasket fjeset om morgenen, for også legge på litt solpudder. Hot tips når du egentlig ikke orker å sminke deg og bare vil være litt… Fresh! Du finner den HER.

Moisture Glow Pads: For fukt, klarhet, rens og oppfriskning 💛 Akkurat hva jeg behøver med andre ord. Du finner de HER. De er forresten veganske! 

24H Rich Emulsion: Denne trengte jeg! En ansiktskrem som fukter ansiktet og pleier det. I opptil 24 timer faktisk. Jeg føler meg ofte tørr i ansiktet utover dagen, spesielt når jeg ikke bruker sminke – Men med denne så gjør jeg aldri det. Jeg føler meg faktisk mer opplagt også, ren liksom. Clean! Den er visst nok beriket med niacinamid, A-vitamin og antioksidantrike planteekstrakter som grønn te, skjoldbærer og parkslirekne som gir huden beskyttelse mot frie radikaler fra miljøet. Det er fancy det – Og det funker! Åpenbart. Du finner den HER

Shower Power Peel: Et lite ekstra produkt, til resten av huden som også behøver en oppfriskning! Det er en trippelaktiv dusjpeeling som eksfolierer huden, stimulerer cellefornyelsen og gir glød med hjelp av syrer og korn. Det er så deilig og den gjør virkelig susen. I tillegg så lukter den veldig godt! Du finner den HER

Så dagens tips fra meg til deg, det er å benytte deg av hudtesten til Skincity (HER) og få hjelp av de som virkelig kan det til å finne hva som fungerer for deg. Jeg er sprekkeferdig på å se hvordan produktene fungerer for meg fremover, og jeg gleder meg til å høre hvordan Skincity hjelper deg og hva som fungerer for deg. 

Klem fra hun som gløder fra topp til tå – For første gang på… Lenge! 

Siden siste ordentlige oppdatering her inne, så har jeg rukket å bli 24 år, lykkelig og hekta på pilates. Er det, det LA gjør med en? Eldre, gladere og sterkere? Neh, jeg veit ikke.

Jeg gjør jo jobben, men LA, varmegradene og bølgene kan godt få sin del av fortjenesten. Jeg har det bra, bedre enn på lenge. Egentlig så bra at jeg går og venter på at det ikke skal gå så bra lenger. Det er en dårlig uvane, og jeg veit det sjæl. Tingen er jo den at jeg har jobbet og jobber noe så innmari med meg selv nå, og det har gitt avkastning. Bedre avkastning enn et hvert av fondene mine. Og til syvende og sist er nok det, det viktigste. At jeg har det bra.

Tingen er jo det at det siste halve året har vært turbulent, en følelsesmessigkarusell og på mange måter kaos, så det føles fint at det går bedre nå. Det er først nå jeg føler at jeg har hodet over vann, og at jeg orker å svømme igjen. Okei, du skjønner hva jeg mener. 

Vi har det bra, og det går bra. Jeg er langt i fra i mål på noen måte, men jeg har tatt til meg enhver oppfordring om å sette meg selv først – Og selv om det ikke alltid går, så merker jeg hvor mye bedre jeg er når jeg klarer det. Og det er ikke snakk om store og ei heller egoistiske ting eller valg. Det er snakk om viktige, og nødvendige ting. Som å huske og spise nok og bra, prioritere å trene og si nei til det som bare suger energi. Ting som gjør at jeg både blir en bedre samboer, datter, venninne, kollega og… Alt. 

Jeg har tenkt mye på det i det siste, på hvor mange av oss som kaster bort livet på å ikke ha det bra. Joda, det hender spøkelsene tar oss og at livet kjører oss i grøfta, men hvorfor velger så mange av oss et liv vi ikke ønsker? Å la så mye forbli med drømmene? En fjern virkelighet? Hvorfor velger så mange av oss å ikke være lykkelige? Æsj, det er sikkert provoserende at jeg sier det, men jeg mener det. 100 %. Jeg mener ikke at man skal eller kanskje til og med kan elske jobben sin hver dag, at man skal eller kan gripe hver bidige dag eller at man skal eller kan gå rundt med et stort påklistra glis hele tiden. Jeg bare… Om man er 25 år, er det ikke litt leit å allerede være misfornøyd i yrket man har valgt? Å hate og stå opp for og gå på jobben hver dag? 25 eller 50, det spiller jo egentlig ingen rolle. Det er jo leit! Er det sånn man vil ha det? Å joda, regningene må betales og pliktene må oppfylles, men hey… Det er jo så mange unnskyldninger til å la være og slutte, finne på noe annet og gjøre det man egentlig har lyst til. De færreste av oss gjør det. Hvorfor? Det er jo både slitsomt, krevende og skummelt. Og jeg tror mange av oss er dritredde for hva andre måtte mene og tenke.
Som Mark Manson skriver i boka du virkelig burde lese (Den edle kunsten å gi f**n): Frykten for å bli en kunstner ingen liker er mye større enn frykten for å bli en kunstner ingen har hørt om. Det finnes alltid, ALLTID en grunn, eller unnskyldning, til å la være. Frykten for å endre identiteten din, som du gjør ved å skape eller gjøre noe nytt, er skummelt. Vi lar jo ofte være å gjøre ting fordi vi et redde for inntrykket det vil gi og hva andre vil tenke. Om det så er å si ifra til en venn, satse på en drøm eller ta tak i noe vi selv vil, men som vi er redde for at skal være ubehagelig for noen andre. Jeg bare… De fleste lar det være med drømmen. Spørsmålet er om du gjør det. Jeg nekter. 

Okei, det var ikke helt meningen å overlesse deg med masse selvutviklingspreik her, men kanskje det traff en av dere hvert fall. Kanskje en av dere sender den meldinga, booker den reisen, tar tak i det problemet, ser videre på den drømmen eller bare… Hvert fall fortsetter å drømme, og ta valg som gjør at den kommer litt nærmere for hver dag. Og ikke glemmer å ha det kult på veien! For målet om gull er kult, men jeg tror det er veien dit som betyr mest. 

Og ja, jeg har hatt mye tid til å tenke i det siste. Dere sover jo halve dagen min (og omvendt), og da blir det mye tid til å tenke og gruble. Men ey, la oss være enige om at det er kjipt å leve et liv man ikke er spesielt interessert i a. Ah, skal vi bruke hele livet på å please alle andre og gjøre ting vi ikke har lyst til hele tiden? Når de fleste av oss er så forbanna heldige at vi kan gjøre det meste, bare vi våger, prøver, forsøker og prøver igjen? 

Jeg skjønner at det kan virke provoserende der man sitter og drukner i press, kjas og mas, og det er ikke sånn at jeg er fritatt fra det her jeg sitter – Jeg bare synes at både du og jeg fortjener å ha det best mulig og leve liv vi vil se tilbake på med glede, stolthet og… Som vi gjerne hadde gjort igjen. 

Dette var egentlig ikke det dette innlegget skulle handle om i det hele tatt, men så satt jeg her og skreiv da, mens dere lå og sov – Og da ble det sånn. Jeg håper hvert fall at du har det bra, at du trives og at du er på rett vei. Og selv om veien er humpete, kronglete og tøff, så håper jeg at den er mest fin. 

Tre ting som har gjort meg glad i uka som gikk:

At jeg har fått dele enda en uke med han her (og da han kom med denne smoothiebowlen som er noe av det beste jeg vet til meg på stranda!!) 

I-landslykke på sitt beste: DENNE magiske hårdingsen som gjør at håret mitt er like fresht som etter å ha sittet meg i hjel i frisørstolen i tre timer. Den gjør håret mitt så fint, fylt med volum, glans og bare ja… Det blir SÅ FINT!

At det føltes så ålreit å fylle år. Og at jeg var så heldig å få feire den med nye og gode venner her i LA, spesielt når de der hjemme føltes litt ekstra langt unna. Tenk så heldig jeg er som får treffe så mange nye, spennende og fine folk! Og at man kan få nye venner selv om man blir eldre. Det er jo litt fint. 

PS: Jeg hoppet i det og startet mitt første og egne AS 1.januar. Det er veldig stas, og litt skummelt. Du behøver ikke å hoppe så høyt, men: Hva skal du hoppe i denne uka? 

Klem fra meg, 

Hallo mine fine venner 💚💛 

Her kommer min nyeste vlog på Youtube, sånn i tilfelle du ikke har sett den enda. Direkte fra LA, med en skiiiiiikkelig opptur og litt annet snadder… Klikk deg inn for å titte, så snakkes vi om ikke så lenge. Jeg håper du har det bra og at du har noe å glede deg til i helgen! 

Klem i fleng, 

 

Halloooisen ❤️

Det er torsdag, og det betyr ny episode ute av podkasten min Sykt Ærlig med Martine! I dag skal du få treffe Madeleine.

Madeleine har en mentalitet jeg beundres av, rutiner man stort sett bare ser på film og en holdning til livet for mange nok kan virke skremmende. Hvorfor? Vel, jeg tror det er for at hun vil bli den beste utgaven av seg selv. Utenfor komfortsona. Jeg er spent på hvorfor, hvordan og hva – For hva får deg til å frivillig stå opp grytydelig, når det er minusgrader for å bevise for deg selv? Gang på gang? Må det til? Og hva skal til for at Madeleine er den beste utgaven av selv? Hva har gjort henne til henne?

Du finner som alltid episoden der man finner podkast ved å søke etter ‘Sykt Ærlig Med Martine’ på feks iTunes, Spotify eller i podkastappen (kan lastes ned for de med Android eller andre mobiler)🖤

Stor klem fra meg, 

 

Reklame | Ellos

Nytt år, nye muligheter og ny rabattkode hos Ellos 🖤

Jeg tenkte som jeg alltid gjør når Ellos.no fylles opp av nyheter, og dele mine favoritter. Det er alltid et prosjekt i seg selv, for det er så mye fint… De er rett og slett rågode, både på kvalitet, på farger og på plagg som varer. Jeg har jo blitt veldig glad i A Better Choice-kategorien som hjelper å velge mer bærekraftig, og utvalget er veldig bra! Sjekk ut det! 

– Rabattkoden 455406 gir 33 % rabatt på den dyreste varen på et kjøp og 5 % ekstra rabatt på salget ut 31.1 –

Å, som jeg elsker blazere og denne nyheten (med matchene bukse) er en drøm! Du finner den HER. Den finnes også i sort og grå!

Denne finfinfine blusen finner du HER

Hvor fin er ikke denne? Den finnes også i flere farger, og jeg vil bruke den til sneakers, skinnjakke og kule shades til våren! Du finner den HER

Denne kjolen!!!! Ah… Du finner den HER

Denne rå skinnbuksa finner du HER

Husker du den jakka som var så poppis for noen år siden, men som ble utsolgt før man rakk å blunke? Vel… Denne er jo enda finere! Den kommer fra str. 34-52. Du finner den HER

Er ikke denne fin? Du finner den HER.

Og dette er bare noe av det Ellos har å by på. Ta deg en titt HER på nettsiden for å kikke, og husk å legge inn rabattkoden 455406 for 33 % rabatt på den dyreste varen på et kjøp og 5 % ekstra rabatt på salget, når du finner noe fint! 

Jeg håper at du har det fint og at du føler deg finfinfin. Minst like fin som den sorte blusen.

Klem fra meg, 

 

Hei og gooood helg til deg 💛

I skrivende stund sitter jeg og gjør unna litt jobb, og jeg tenkte at jeg skulle stikke innom for å oppdatere dere på livet! Jeg har akkurat spist lunsj, etter å ha vært på min andre pilatestime i livet. Jeg som ikke en gang visste hva pilates var, har herved blitt hekta. Det er så ålreit! Og tungt. Det gjør vondt stort sett over alt, i muskler jeg ikke visste at jeg hadde, men det er så verdt det. Neste uke har jeg booket inn tre pilatestimer, så besettelsen er et faktum, haha! 

C reiste i dag morges før jeg hadde stått opp. Det er kamp både i dag, lørdag og mandag, så denne helgen blir også fylt av hockey for alle penga. I dag er det hjemmekamp, så når jeg har oppdatert dere tenkte jeg å hive meg i dusjen og få på meg fillene og dra til Ontario. Jeg fikk nettopp en pakke levert på døra fra et av mine favorittklesmerker, som jeg gleder meg SÅ til å åpne! Det kan hende jeg har fått ordnet en etterlengtet rabattkode også… YEY 💛

Jeg skal ha min første natt alene i denne leilighet idag, siden C drar rett til Las Vegas etter kveldens kamp. Heldigvis så føles det veldig greit, og veldig trygt. Jeg har vært alene mange netter siden vi flyttet, men ikke akkurat her. Jeg har ikke vist frem så mye av området vi bor i, men vi bor i en bygg som er veldig trygt og ålreit og i tillegg så bor det fem andre spillere i organisasjonen her også. Sosialt, trygt og fint. 

Vi går inn på vår syvende uke i strekk her i LA nå, og vi har jo vært her stort sett hele sesongen med unntak av to eller tre uker, så det begynner faktisk og føles som hjem. Dette er den første uka på så lenge jeg kan huske at jeg har følt meg hjemme. Jeg sa det til C da vi dumpet inn i leiligheten søndagkveld etter å ha vært i Ontario for kamper hele helgen, at det var deilig å komme hjem. Så… Det er et godt tegn! Vi stortrives i området, i klubben, med menneskene her og vi hater ikke akkurat at man kan gå med slippers og shorts på butikken. LUKSUS! Jeg dro på meg dette uheldige skillet på tur her om dagen, men jeg skal ikke klage😅 

Vi er jo i en spesiell situasjon denne sesongen, og den har vært preget av enormt mye usikkerhet over hvor vi skal være og hva som skjer, så at vi har fått den tryggheten vi har fått her betyr enormt. Ja, samtidig som vi ikke vet hva som vil skje fremover heller. That’s hockeylife, og vi står så støtt vi kan i det. 

Planene i helgen er derfor ikke så spennende, men jeg gleder meg til i morgen, for da skal jeg være alene hjemme og ha livets diggeste lørdag. Da står det en digg tur, et bad i sjøen, takeaway og den nye sesongen av Sex And the City på planen. Det blir digg det! Og herregud… Neste uke fyller jeg 24 år… Det føles helt sprøtt. 

Nå skal jeg hoppe i dusjen og gjøre meg klar for kveldens kamp. Jeg håper du får en fin helg og at du har det bra. Jeg begynner å få det ordentlig bra igjen etter en heftig periode på bånn, og det er deilig. Så ja… Om du har det litt kjipt nå, så vil jeg bare minne deg på at jeg knapt kom meg opp fra senga for to uker siden. Plutselig skinner sola på deg også. Ikke gi deg. Det kommer til å gå bra. Og du? Om du behøver å bli fylt med masse deilig inspirasjon eller om du bare vil bruke en time av helgen din på noe skikkelig ålreit, så anbefaler jeg den siste episoden av podkasten min Sykt Ærlig Med Martine på det sterkeste. Du vil ikke angre. 

Stor klem fra meg,

 

Hei på deg ❤️

I dag snakker vi om det å være den beste utgaven av seg selv i Sykt Ærlig Med Martine, og jeg har invitert min venn Sølve i studio. Både fordi Sølve jobber med det hver eneste dag, gjennom trening og helse, og online, men også fordi jeg vet at Sølve har jobbet og jobber en hel del med det selv.

Og veit du? Dette er en sånn episode alle burde høre. Fordi den er så fin, fordi den er full av energi, gode tips og motivasjon. Den er lærerik, klok og gøyal. Alt på en gang. Kanskje det er akkurat denne episoden som gir deg den kickstarten du behøver på det nye året? Eller kanskje det er akkurat denne episoden som minner deg på hva som er viktig? Kanskje det er denne episoden som hjelper deg å justere det hårete målet ditt? Eller som rett og slett bare gir deg et smil og munnen, på en gråjanuar dag. Sannsynligheten er stor for at det.

Kos deg – Og du? Du er fin!

Du finner episoden der man finner podkast ved å søke etter ‘Sykt Ærlig Med Martine’ på feks iTunes, Spotify eller i podkastappen (kan lastes ned for de med Android eller andre mobiler)🖤

 

Hallo fra sofakorken i Beach House’n 💛 Eller skal jeg si den femte leiligheten vi bor i på et år? Ja, uten å regne med de fire hotellrommene som vi har måtte kalle hjem! 

En ting er hvert fall sikkert, og det er at det å ha et hjem hjemme bare har blitt viktigere og viktigere for oss. En base. Et sted vi vet er der, fylt med trygghet og det som er vårt, når det stort sett er ganske kaotisk ellers. 

Det skjedde mye i 2021, og jeg har knapt pratet om at vi har kjøpt oss ny leilighet. For å være helt ærlig så har jeg nesten glemt å tenke på det selv også, innimellom alt annet. Men ja, vi har kjøpt ny leilighet, nytt nybygg og nytt hjem. Det skal sies at det var i april, men det har plutselig gått opp for meg at det faktisk skjedde og det må vi jo selvfølgelig prate litt mer om! 

Hvor? I Asker! Vi har jo forelsket oss i Asker, og uansett hvilken vei hockeyen tar oss, så er og vil Asker være hjemme, hvert fall sånn ting er nå. Alt skjedde veldig fort, og jeg skal innrømme at vi lekte med tanken om å kjøpe hus. Vi så noen freshe nybygg som skal være klare i 2024, og tenkte at det kanskje ville passe oss perfekt. Etter å ha tenkt litt til så fant vi ut av at det ikke var det vi ville allikevel. Eller rettere sagt: Jeg satt på do da C kom hjem fra trening, og foreslo at vi ikke skulle kjøpe det vi nå har kjøpt i stedet, ettersom det egentlig har vært drømmen hele tiden. Og jeg sa ja, uten å tenke meg om en gang. 

Fem minutter senere var megleren kontakt og etter et kjapt møte, mye regning og et ja fra banken, så ble den vår. C rakk såvidt å signere papirene før han satt snuta mot VM i april, så det aller meste av tilvalg og møter gjorde jeg alene mens han var bortreist. Men hey, det har jeg blitt vandt til! I tillegg har jeg jo livets mamma som stiller opp, og det fine er at han ikke har like mye stemmerett over FaceTime. 😂

Leiligheten ligger ved vannet, noe som er en drøm i seg selv. Det prosjektet vi har kjøpt nå, var jo faktisk det vi siklet på da vi kjøpte leiligheten vi bor i nå! Den nye leiligheten er ganske mye større, og vi får trapp. HVOR voksent er ikke det?! Vår egen trapp. Gurimalla! Planen er forresten at den skal se ut som noe i denne duren. Jeg fant bildet på Pintrest og det kommer visst fra Trapperingen. Trappa heter Alma om noen skulle lure eller digge den like mye som meg!

Leiligheten er altså to etasjer. I første etasje får vi en terrasse (samme sted som inngangspartiet), et gjesterom, et bad, bod og stue og kjøkken i ett. Opp trappa, vil det være et til soverom, et til bad, to kryploft (det ene går bort til tekniske duppeditter), et stort oppholdsrom og en stor balkong! Det blir cirkabirka sånn som dette:

Klyp. Meg. I armen. 

Hjemmet vårt nå er lyst, men de aller fleste detaljer er tunge og mørke. Det er mye kontraster og stilen er ganske maskulin. Vi elsker jo det, men er enige om at den nye leiligheten skal få en annen stil. Ettersom den ligger ved vannet så vil vi ha den lyse, nordiske stilen og ta med oss mye mer av naturen inn i leiligheten. 

Badet nede er inspirert av dette:

… De sorte detaljene tenker ingen av oss å gi slipp på, hehe! Verken på badene eller på kjøkkenet. 

På badet oppe skal vi ha badekar, og hele badet skal være i en enkel, men en rålekker marmorflis. Den samme som vi har på det ene badet nå også, om noen av dere husker det. Det kommer derfor til å bli superlyst, rent, delikat og veldig fint! Det blir også takvinduer på badet oppe! 

På kjøkkenet har vi gjort en hel del, og tegningen er som følgende:

Jeg har designet kjøkkenøya selv, og synes nå at jeg var spikspennagæren da jeg gikk for eik, men jeg håper og tror at det blir like fint som jeg ser for meg… Fargen på kjøkkenet er ganske langt i fra representabel for hvordan fargen på kjøkkenet blir. Kombinasjonen blir som dette:

Jeg elsker kjøkkenøyer, og ville at den skulle være helt unik. Jeg har derfor dratt benkeplaten ned på begge sider, byttet skapene på yttersiden med hyllene som du ser og gått for eik der i stedet for samme farge som på kjøkkenet. Planen er å ha eik som en rød tråd i hele leiligheten – Hvert fall i første etasje! 

Det er så spennende, og er det en ting jeg har lært, så er det at det aldri blir som man har forestilt seg og at det stort sett blir mye finere i virkeligheten enn på et papiret. Jeg har fortsatt en hel haug å vise frem, men det får vi ta seinere. Planen er at leiligheten skal stå klar mot slutten av året og jeg gleder meg så til å se det ferdig. Sånn at det kribler i hele kroppen når jeg tenker på det… SÅ GØY DET SKAL BLI! 

Jeg sikler litt på en spilevegg på baksiden (inn mot gangen) på veggen der hvor bildet henger på kjøkkenet, men er veldig usikker. Jeg har også en forkjærlighet til vegg-til-vegg-tepper, men er så skeptisk med tanke på renhold, bakterier og søl… Hmm! Har du noe tips til enten det ene eller det andre så tas det hvert fall i mot med et stoooort takk.

Nå er det bare å spare, spare, spare, drømme og la seg inspirere frem til overtakelse 🤍 Ja, og skulle du ha noen andre tips eller tiks, så er det bare å rope ut. 

Jeg gleder meg til å dele resten med dere! Stor klem fra meg, 

Det mest stilte spørsmålet de siste månedene. Nesten daglig har jeg fått spørsmål om jeg er gravid, noen har analysert humøret mitt, følelsene mine og konkludert med at svaret er at jeg er gravid. I går fikk jeg spørsmål om når jeg skal fortelle det. Så jeg skal fortelle det nå. Ikke at jeg er gravid, for det er jeg ikke. Men at… 

Her ser du en mage som beveger seg når jeg danser…

En mage som har det desidert best når den får puste…

En mage som rister når jeg ler.

Vær så snill, slutt å spør om folk er gravide og slutt å kommentere kroppene til hverandre. Det er ikke din business, og du vet ikke om jeg vil ha barn, om jeg ikke kan få barn, om jeg har mistet, er syk eller om jeg gjør alt i verden for å få det. Ei heller om han jeg drømmer om barn med kan det. 

Jeg håper av hele mitt hjerte at jeg er så heldig å bli gravid en dag, og at verken celleforandringer, endometriose eller andre ting setter en stopper for det, og da lover jeg å fortelle det når vi er klare for det. Men vi har litt og hanskes med først. 

Takk for at jeg kan puste med magan i fred 🤍