Det er en uke siden C kom til meg, da vi var i Spania og viste meg en boligannonse han hadde kommet over. Han spurte hva jeg synes, og jeg sa “vi kjøper den”. Litt på spøk, men mest på alvor. Vi brukte et par dager på å tenke, undersøke og forberede oss, og på mandag var vi på visning. I en stor, lys og deilig leilighet. Ferieleilighet. På Kragerø Resort. 

Budrunden dro i gang 11.30 i går, og etter tre intensive timer senere (vi var på tur i skogen, med nervene i spenn, haha) fikk jeg sms om at vi hadde vunnet budrunden. Og jeg vet enda ikke helt hva jeg egentlig skal si. Eller hva jeg føler. HVA SKJEDDE NÅ?! Det var skjedde liksom, men det føles helt rett. HELT rett. Jeg er stolt, glad og det er sikkelig gøy, og ganske rart. Vi har tross alt jobbet knallhardt for det, begge to. Spart, drømt og satt oss mål. 

Drømmen vår har vært å få eie en ferieleilighet/hytte før vi fylte 30 år – Og nå gjør vi det, og gurimalla så mye glede jeg håper vi får av den i alle disse deilige årene før vi fyller tretti. Med både venner, familie og sammen. Leiligheten er og blir i utgangspunktet til utleie, og til en sommerperle for oss. Klyp. Meg. I. Armen. 

Så ja, litt til oss – Og litt til alle som vil nyte den digge Kragerø Resort.🤍 Og vet du hva jeg nesten synes er kulest? At jeg i 2019, jeg tror det var en en søndag i oktober, lå i senga i leiligheten vi leide i Asker og tilfeldigvis gikk inn på DNB.no. Jeg kom over kampanjen huninvisterer.no, og leste meg gjennom all statistikken jeg kom over. Om at 81 % av alle som tjente 1 million i 2017 var menn, at norske menn tjente 53 milliarder mer enn norske kvinner i 2017 og at 86 % av alle minstepensjonister er kvinner. Den dagen bestemte jeg meg for at jeg skulle være med å endre statistikken, for meg og mine medkvinner og opprettet mitt første fond. Siden har jeg lært enormt, og jeg lærer fortsatt. Små steg i riktig retning – Og en stor seier for meg. 

Jeg ville bare stikke innom fra sofaen på hytta til besteforeldrene til C og oppdatere dere, og nå skal jeg gå og spille yatzy med de andre. Mamma, pappa, lillesøs og C. Og jeg sier det igjen, klyp meg i armen. 

Jeg håper du har det bra og at du trives. YOU CAN DO IT! Stor klem fra meg, 

 

 

 

Reklame | Hunkemöller

Reklame for Hunkemöller

Badetøysguide er etterspurt, og badetøysguide skal dere selvfølgelig få 💛 I år som i fjor kommer det noen deilige favoritter fra Hunkemöller. Hunkemöller har alt fra undertøy, til badetøy, til lounge og sportsklær. Og alt er… Vakkert, hot og så himla fint. Ja, og her kommer det tips til litt deilig badetøy!

Se på denne badedrakten a! Den er så søt, elegant og fiiiiiin. Den finnes fra str. 34-46, fargen er muligens min desiderte sommerfavoritt og jeg elsker den åpne ryggen. Klikk HER for en nærmere titt!

Hvor fin er ikke denne bikinien? Trusa sitter som et skudd og passformen er midt i blinken… Og veit du? Den finnes i tre andre farger også…

Som i lilla… Og den er på salg! Hunkemöller har råhotte kampanjer og rabattkoder på mange favorittprodukter! 

Denne badedrakten er også aldeles nydelig! Og hallo, den er like fin under en linbukse og til skjørt, som den er på stranda.

Tror du ikke den finnes i trekant bikini også? ALTSÅÅÅÅÅ💕

Passformen på denne bikinitrusa…💕 Den kommer fra 2XS-2XL, og jeg vil anbefale den til denne biknioverdelen… Bikinioverdelen på bildet finner du HER.

Når jeg først har deg her må jeg vise deg dette settet også! Det finnes også i sort…Det kommer selvfølgelig med matchende skjorte. Strandklær som dette er perfekt over badetøy, til late dager og de sommerdagene man ikke vet hva man skal ha på seg.

Oh helloooo there!! Denne nydelige kjolen kan jo brukes til… Alt i sommer. Fra dag til natt, over bikini og til heler. Den finnes også i grønn…

Hunkemöller har alt fra BHtruser og strømpebukser, til badetøy, lounge og sportsklær i haugevis av størrelser og fasonger. Etter forskjellige ønsker og behov. Og farger som finner hele veien hjem til hjertet mitt. Gleder meg til å høre hva som finner veien til ditt. Forresten! Badetøy holder seg best om du vasker det for hånd med flytende rengjøringsmiddel. Nyt sola, mesterverket ditt og bad i vei. Du er flottanes flott!

Stor klem fra meg,