Her om dagen delte jeg et bilde på Snapchat av at jeg farget etterveksten min hjemme. Jeg pleier det, så det er ikke akkurat noe nytt. Forskjellen fra da, til nå, er at det ikke tok lang tid før jeg hadde delt et bilde på Snapchat av at jeg gjorde det, før jeg fikk en melding fra følger som syntes at det var fryktelig unødvendig av meg å vise følgerne mine at jeg endret på utseende mitt. Hun hadde også lagt merke til at jeg hadde tipset om en god selvbruning og kunne ikke fatte og begripe at jeg kunne gjøre det:

Jeg fikk også kjeft da jeg annonserte for en barberhøvel her om dagen. Fra en annen da, vel og merke.

Jeg svarte ikke hun som syntes det var dumt at jeg sa at jeg farget håret mitt. Mest fordi jeg var opptatt av å farge håret, men også fordi jeg måtte tenke litt før jeg svarte.

Jeg har nemlig lyst til på svare både voksent og seriøst, men jeg må ærlig innrømme at jeg sliter litt med å ta det seriøst. Bitte litt, hehe. Men! Jeg skal prøve. Selv om jeg heller foretrekker å bruke tiden min på ganske mye annet – Enn å forklare hvorfor jeg for eksempel liker å barbere meg under armene eller farge etterveksten.

For…

Jeg tror vi må passe oss litt for at ikke absolutt alt blir farlig eller feil. At ikke alt behøver å rettes pekefinger mot. For jeg farger håret mitt, jeg sprayer meg med selvbruning, jeg bruker vippeserum for at vippene mine skal vokse og jeg barberer leggene mine når jeg har lyst til det. Hvorfor? Tja, fordi det gjør at jeg føler meg freshere og fordi jeg liker å føle meg fin!

Om du har lyst til å la håret vokse, etterveksten blomstre og være bleik – Så er det helt i orden for meg, men jeg trives aller best med barberte legger, null ettervekst og litt brunfarge i fleisen. Og… Kan ikke det få være greit da?

Jeg vet nemlig om så vanvittig mye annet vi kan kjefte og smelle for, så mye annet vi kan engasjere oss i og så mye annet vi kan bruke energien vår på – Enn at jeg liker å farge etterveksten min.

For du, og jeg og vi er mer enn bra nok, akkurat sånn som vi er. Men for min del så betyr ikke det at jeg bare trenger å subbe rundt i joggebuksa med tre dager gamle matrester på, fettete hår og flisete negler. Joda, det hender at jeg gjør det:

Men jeg har også lyst til å dra på meg finstasen, føle meg fin og gjøre det som gjør at jeg føler meg som den beste utgaven av meg selv!

Jeg heier på at det skal være rom for alt, og alle. For min del handler det om at vi skal gjøre det som er rett for oss og at vi skal både ha det, og føle oss best mulig.

Jeg skal innrømme at jeg syntes dette er litt vanskelig, for det er en hårfin balanse mellom å tipse om eller vise frem sprøytespisser og tullball, og det er å spraye seg brun og fin eller for eksempel å farge øyenbrynene.

Så selv om jeg drar meg litt i den nyfarga etterveksten i frustrasjon, samtidig som jeg har lyst til å rope “KØDDER DU MED MEG?!”, så prøver jeg å telle til ti og bruke huet. For det er vanskelig, og det kommer fra en som ofte roper elsk deg sjæl og alt det der, men jeg syntes samtidig at det skal være rom for å elske seg sjæl med sminke i fleisen, akrylnegler på fingrene og hva man nå gjør for å føle seg fin.

… Og om man ikke vil det.

For min del er jo liksom det litt greia. DU gjør det DU vil og det som føles bra for DEG! Ikke gjør som alle andre, gjør det som skal til for at du har det best mulig. Og det å være glad i seg sjæl er ikke et synonym med å ikke ta vare på seg sjæl.

Pynt deg, ikke pynt deg, farg, ikke farg, fiks, ikke fiks og vær deg sjæl. Og… Ikke kjeft på de som gjør det motsatte eller noe annet enn deg. Jeg har lært at det ikke er så fruktbart og at hva jeg gjør eller mener ikke er fasiten på hva som er rett eller galt.

Jeg drømmer om en verden der det skal være bra nok å være seg sjæl og at vi skal slutte å oppfordre til noe annet, men: Jeg syntes vi skal få lov til å gjøre oss litt ekstra fine for det – Om det føles rett for oss.

Dette settet er så godt som utsolgt, men buksa finner du hvert fall HER.

GOD TIRSDAG❤️

✗ Er det ikke rart hvordan man kan treffe noen, og av og til kjenne at i løpet av to minutter så er man en match? Ja, og at man ikke er det.

✗ På fredag var jeg i planleggingsmøte angående leiligheten vår og jeg er så full av inspirasjon. Det er så mye jeg vil gjøre, men det holder meg liksom litt tilbake at vi skal leie den ut når vi ikke bor hjemme… Ah, har alle som har tenkt til å leie det ut sånn?

✗ Jeg er jo egentlig en sucker for Paradise Hotel, men jeg veit ikke jeg altså, men jeg tror jeg har blitt litt for gammel. Bare litt altså, men det er liksom ikke like fett lenger.

✗ Jeg vil tipse dere om DENNE. Jeg bruker den før jeg legger meg, og våkner opp med både en fresh glød og farge i fjeset! Genialt til alle oss som føler oss ganske så bleike og grå om dagen, hehe.

✗ På lørdag skulle jeg tagge en heartbroken venninne i en quote som lyder «real men make Your panties wet, not Your eyes», også tagget jeg en gammel lærer i stedet. Det må ha vært straffa for å skulle ta i bruk en sånn quote 😂 Er det mulig liksom, haha!

✗ Jeg mener faktisk med hånda på hjertet at alle som skriver dritt om eller til andre ikke har det godt med seg selv. Den sjalusien, frustrasjonen eller aggresjonen er nødt til å komme fra et sted, og jeg tror man gjør seg selv en tjeneste å spørre hvorfor man tenker eller føler som man gjør FØR man fyrer av en eller annen møkkakommentar. Sannsynligheten er nok stor for at den kommer fra et annet sted enn personen man er i ferd med å gjøre lei seg.

✗ Jeg har slitt med nakke- og ryggsmerter LENGE og etter at jeg begynte å bruke ZpikesTape (HER) så har det avtatt. Uten fysisk behandling, så er det den beste smertelindringen jeg noen gang har brukt/fått. ZpikesTape er akupunktur uten nåler og består av en elastisk nylon tape med en halvkule som gir konstant trykk mot det mest kjente punktet i akupunkturen for avspenning, smertelindring og økt søvnkvalitet. Koden Martine20 gir deg 20% rabatt om du vil bestille en ny boks eller teste for første gang. Papsen har blitt hekta, og nå flyr han rundt med rosa teip (det var det han hadde igjen) og rocker det 😂 Du kan seff få nøytrale farger også!

✗ Om du lurer på hva jeg har brukt for å få håret mitt sånn (👆🏻), så kan du klikke HER

✗ Nå på fredag drar sesongen til C i gang, og det blir skikkelig spennende, både for han og for oss. Han starter sesongen med kamp på fredag og reise hele helgen, så det blir min første helg alene i Stockholm. Selv om det er veldig fint at livet drar i gang for fullt igjen, så må jeg ærlig innrømme at jeg har et litt ambivalent forhold til akkurat det. MEN, sånn er det bare og jeg håper han spiller fletta av alle mann alle.

✗ Jeg håper du har en fin tirsdag, og at dere som har høstferie koser dere gløgg i hjel. Jeg skulle gjort mye for å henge på en hytte på fjellet med alle mine nærmeste denne uka, men det får vi ta når vi blir gamle og grå, eller noe sånt. Haha! Forresten: Jeg drømmer veldig om å kunne kjøpe hytte en vakker dag… Så mye at jeg nesten la inn et bud her om dagen, oooops 😂

Klem fra meg!

 

Jeg har tenkt litt, og det er noe jeg har lyst til å si. Ikke av en spesiell grunn, som når det for eksempel er kvinnedagen og mange av oss poster quotes, bilder og sitater om at kvinner skal heie på kvinner, men fordi det gjelder nå, fordi det har alltid gjeldt og fordi det garantert gjelder i morgen også. Ja, selv om de fleste av oss er enige alle de kloke ordene, bildene og sitatene om girl power, at kvinner skal heie på kvinner og tjo-og-hei.

En gang skrev jeg et blogginnlegg om en annen influenser, og den dag i dag så angrer jeg. Ikke fordi jeg ikke stiller meg bak meningen min og det jeg ville frem til, men fordi innlegget var med på å dra ned en annen. Fordi jeg syntes det er noe forbanna tull å presse operasjoner, sprøytespisser og botox opp i fleisen på følgerne sine, og det tror jeg hun også er enig nå, men det ga ikke meg en grunn til å være kjip.

Du har sikkert gjort det du også. Kanskje du påstår at du ikke er noe tilhenger av drama, baksnakking og det å snakke stygt om noen, men du også har vel antakeligvis kalt noen noe stygt? Snakket stygt om noen? Vært kjipt? Kanskje du har kalt hun ene i klassen stygg, fordi hun prøvde seg på personen du likte? Kanskje du har ledd og sendt bilde av hun ene i gjengen til de andre fordi du innerst inne har vært litt sjalu på henne? Kanskje du har sagt noe stygt om hun ene på laget fordi det har gjort at du har følt deg bedre sjæl?

Jeg har det.

Har jeg følt meg bedre etterpå? Nei. Har jeg blitt bedre av det? Nei. Har jeg fått noe ut av det? Nei.

Har jeg blitt penere av å kalle noen noe stygt? Nei. Har jeg blitt tynnere av å kalle en annen tjukk? Nei. Har jeg blitt noe kulere av å være kjip mot en annen? Nei.

Jeg føler at man ofte unnskylder det med at alle gjør det, at alle snakker dritt om alle og at det sikkert er noen som snakker dritt om meg også. At det til og med at det er menneskelig å gjøre det.

Sier vi det fordi det er er faktum, eller sier vi det for å forsvare ovenfor oss selv at vi egentlig ikke er kjipe – Vi bare gjør det fordi alle andre gjør det?

Jeg veit ikke, men jeg veit at jeg ikke spiser dritt bare fordi noen andre gjør det.

Etter at jeg skrev innlegget jeg gjorde har jeg lært at alle har en historie, det er en grunn til at man er som man er og de aller fleste er faktisk ganske ålreite. De færreste mener ikke å være kjipe og de fleste er faktisk ganske ålreite om man faktisk både er saklig og ålreit tilbake. Joda, noen av bare grisekjipe, men betyr det at jeg må være kjip? Nei, det gjør jo ikke det!

Det er ganske klisje å si det, men ‘real queens fix each others crowns’. Jeg skal prøve å huske på det neste gang jeg slenger med leppa om en jeg ser på TV, en venninna mi snakker dritt om eller når jeg sier noe kjipt om en annen. Samtidig er jeg veldig innforstått med at ikke alle kan like alle, men om noen ikke liker meg så trenger jeg jo ikke å gi de flere grunner til å ikke like meg med å være like kjip tilbake.

Jeg kan jo heve hodet, finne noe annet å prate om og minne meg sjæl på hvordan det stikker hos meg om noen er kjipe mot meg. Jeg har lært, og jeg skal nok fortsette å gjøre det en god stund til – Og huske på at det er kulere å heie med et smil om munnen, enn å være sinna og sitte å sture.

Hehe, og det er jo litt morsomt hvordan man bruker tid og energi på noen man liksom ikke bryr seg om eller ikke liker. Det er jo litt fint å huske på om noen skulle komme til å snakke dritt om meg. Det og at det finnes folk som ikke liker Beyoncé også.

Hei og gooood søndag, og velkommen til ukas…

💕


Jeg har foreslått for kjæresten min at vi skal prøve å teste noen sexleketøy, men han er ikke litt interessert en gang. Han er redd for at jeg ikke lenger skal ha behov for han om vi begynner med det. What to do? 

 Det er sykt normalt og jeg syntes faktisk at man skal ta gutta litt på alvor her. Jeg skjønner veldig godt at han tenker som han gjør, og så er det din oppgave å kanskje ufarliggjøre det. Jeg tror det skaper større frykt og mindre forståelse om man ler av det, blir sint for det eller forminsker hans følelser. Når det er sagt så er ikke sexleketøy en konkurranse eller en utfordrer, men et hjelpemiddel – Og er du som meg, så er det nærmest avhengig av litt ekstra drahjelp. Det er ingen skam å verken ha lyst eller ikke ha lyst, og det kan jo kanskje være en ide å starte med noe som DENNE som kanskje ikke kan virke så “skummel” som mye annet. En ide er jo også å forelså at dere fysisk skal dra å finne noe sammen og i tillegg ha mulighet til å prate med noen som garantert møter dette hver eneste dag i en butikk. Mitt beste tips er å prate om det, uten å angripe og kanksje komme frem til en løsning som funker for begge to. Ta det litt tranquilo, også tror jeg begge må forsøke å vise forståelse! Det kan faktisk være veldig ålreit, og det handler ikke om manndommen til kjæresten din, selv om jeg forstår at han kanskje føler det.

Jeg vil egentlig slutte å spille fotball, men føler ingen kommer til å tilgi meg.

Hvem er det du spiller fotball for? Deg eller alle andre? Hvem er det du lever ditt liv for? Deg eller alle andre?
Tenk hvor kjipt livet blir om vi skal bruke hele det livet vi har fått tildelt på å please alle andre a. Jeg skjønner veldig godt at det føles både litt skummelt og ubehagelig, men livet er for kort til å skulle gjøre alle andre enn deg selv til lags. Lykke til❤️

Jeg er invitert i bursdag, men vil ikke dra og tør ikke å si nei.

Hmm… Nå veit jeg ikke hvorfor du ikke vil dra, men…:

“Hei! Tusen takk for invitasjon. Jeg kan dessverre ikke komme”.

Jeg er en ekspert på å skulle forklare meg sjæl, men vi trenger faktisk ikke alltid å forklare oss, juge eller dra en hvit en for å slippe unna. Om ikke du vil dra, så syntes jeg du skal takke pent nei og gjøre noe annet i stedet. Det er nok av ting vi må gjøre som vi ikke har lyst til, og når man har muligheten til å si nei, så syntes jeg du står fritt til å benytte deg av den! DO IT!

Kjæresten min vil feste hver helg, mens det er de siste jeg vil. Det skaper store utfordinger og krangler for oss, og jeg blir alltid så lei meg.

Jeg diskuterte faktisk dette med mamma tidligere denne uka og jeg skal være helt ærlig å si at det ikke hadde funka for meg i det hele tatt. Jeg kunne ikke vært sammen med en fyr som hadde et ønske og et behov å være ute hver helg, og det er rett og slett fordi at jeg ikke har det. Det handler ikke om at man ikke skal gjører det av og til, men for meg så hadde det kræsj. Jeg personlig tror at veldig mange er i forhold der det er kræsj mellom holdninger og verdier, og helt ærlig, så tror jeg at man av og til må forstå at det ikke alltid funker. Man kan jo selvfølgelig finne seg i det, men jeg tror det funker dårlig å skulle endre folk. Selvfølgelig skal man tilpasse seg etter hverandre, men om det er så viktig for kjæresten din å være ute hver helg og om det er så viktig for deg at hen ikke skal det – Så er det kanskje ikke sikkert det er en match? Jeg veit ikke, jeg vet bare at det ikke hadde funka for meg.

Han jeg dater sier at han fortsatt er forelsket i eksen sin, og at han er forelsket i meg samtidig. 

Stakkar’n. Hehe, fra spøk til alvor: Da må han faktisk ordne opp i det, også må du ta ansvar for deg selv. Jeg syntes virkelig ikke at du skal finne deg verken den usikkerheten det medfører eller den kjipe følelsene det gir deg. Det høres ut som at han kanskje hadde trengt å finne litt ut av ting, og det verken skal eller burde gå mer utover deg enn det allerede har gjort. Ja, mener hvert fall jeg❤️

Jeg blir alltid litt grinete og sur når samboeren min har vært sosial med sine venner, mens jeg bare har vært hjemme. Det skjer sjeldent at han gjør det, men allikevel. 

DET tror jeg det er mange som gjør! Tenk hvor kjipt det er for parteren som kanskje har hatt det kjempe hyggelig a, å komme hjem til en sur og kjip samboer. Jeg tror det er dritviktig at man er ute og gjør andre ting, som å være sosial med venner i ny og ne, og det er skikkelig kjipt om man føler at man blir straffa for å ha det hyggelig når man kommer hjem. Det er jo en grunn til at du føler det som du gjør, og jeg er redd det ikke er partneren din som er problemet. Og for å være helt ærlig så tror jeg at han hadde blitt en bedre og blidere samboer om han ikke fikk kjeft for å ha det hyggelig i blant, på lik linje som deg!

Kjæresten min snapper med andre jenter, og når jeg konfronterer han med det så sier han at det ikke er noe jeg trenger å bry meg om.

Okei… Jeg hadde brydd meg og han kunne bare driti i å hatt den tonen der 👍🏻 Det er helt kult å ha venner, men nå høres det ikke akkurat ut som at det er en barndomsvenninne han sender en snap til i ny og ne. Jeg har null behov for å snappe med andre fyrer på den måten der, og jeg hadde syntes at det hadde vært veldig rart om C hadde et kjempe behov for å snakke aka flørte med andre jenter på snap.

Nr. 1: Jeg syntes man skal være mye flinkere til å lytte til hva som sårer partneren og møte de følelsene med en god prat og respekt, fremfor «det ekke noe du trenger å bry deg om».

Nr. 2: Hva i alle dager er behovet hans? Jeg hadde ikke akseptert det. Hva du velger er opp til deg, men det er ikke han alene som bestemmer om det er greit at han flørter med andre på snap. Og har han den holdninga… Da skurrer det litt her i gården.

Det var det for denne gang. Jeg håper du får en fin dag, og skulle du ha noe å tilføye her så tas det i mot med et takk. Jeg er jo ikke et råskinn på alt, og det kan jo hende noen av dere har noe mye klokere å komme med enn meg! 💕

Klem.

Hanna Martine lyser opp rommet når hun kommer inn i studio og smilet rundt munnen hennes går nesten rundt.

Det er første gang hun skal gjeste en podkast, og hun har mye på hjertet. Før vi begynner å spille inn dagens episode spør jeg Hanna om jeg får lov til å spørre om det som tidligere i år snudde livet hennes på hodet, og det får jeg. I våres gikk nemlig Hanna gjennom et brudd, og det var ordentlig vanskelig. Vi snakker derfor en del om kjærlighetssorg, det å bli bedratt og det å komme seg gjennom mørke perioder i livet.

Man skulle kanskje tro at livet til Hanna har vært en dans på roser, hvert fall om man tenker på hvor glad hun er, hvor mye hun stråler og hvor god energi hun har. Det er noe hun har bestemt seg for, og jeg beundrer henne stort. Siden sist jeg traff henne så virker hun tøffere, sterkere og hun stråler. Sånn skikkelig.

La oss si det sånn: Om Hanna Martine var inspirerende før, ja, da skal du høre på hun nå. I dag er mikrofonen Hanna sin, og det er bare å lene seg tilbake og lytte – Du vil ikke angre.

Du finner episoden der man finner podkast ved å søke etter ‘Sykt Ærlig Med Martine’ på feks iTunes, Spotify eller i podkastappen (kan lastes ned for de med Android eller andre mobiler)🖤

I går leste jeg gjennom et kommentarfelt på Facebook som handlet om den pågående busstreiken. Flere personer diskuterte seg i mellom og meningene var mange. To av personene diskuterte spesielt ivrig og skrev ting som at “har du valgt å bli noe så tåpelig som bussjåfør, så får du skylde seg selv”, der den andre fulgte opp med at “herregud, hva forventer man egentlig når man bare er en bussjåfør”.

Jeg har tatt mye buss i mitt liv. Jeg har tatt bussen for å komme meg til skolen, jeg har tatt bussen for å rekke fotballtreninger, jeg har tatt bussen for å besøke venner, jeg har tatt bussen for å komme meg til flyplassen, jeg har tatt bussen for å skvære opp med kjæresten min og jeg har tatt bussen for å besøke besteforeldrene mine. Jeg har tatt bussen når jeg har vært glad, når jeg har vært sint, når jeg har vært trist, når jeg har vært sliten og når jeg har vært full. Jeg har tatt bussen midt på natta, mens sola har stått opp og på julaften.

For å nevne noe.

Og jeg må bare spørre: Hvordan hadde din hverdag vært uten disse menneskene?

Om ingen kunne sørge for at dine barn kom seg trygt til skolen?

Om ingen kunne sørge for at du rakk det dødsviktige møtet ditt?

Om ingen kunne sørge for at du rakk fotballkampen din?

Om ingen kunne sørge for at du fikk besøkt vennene dine?

Om ingen kunne sørge for at du kom deg hjem etter en kveld på byen?

Om ingen kunne sørge for at du rakk daten du har gledet deg til?

Om ingen kunne sørge for at du ble plukket opp etter en lang dag på jobb?

Hvordan hadde din hverdag vært uten disse menneskene?

Nettopp, jeg tenkte meg det. Vi er nemlig helt avhengig av disse menneskene OGSÅ. Disse som veldig mange andre. Disse som sørger for at samfunnet vårt går rundt og som gjør det mulig for oss å rekke alt det viktige vi vil rekke.

Så takk til deg som drar på jobb hver eneste dag for å frakte meg til jobb, for å frakte skolebarna trygt til skolen, for å frakte bestefar til lunsjen i pensjonistklubben og for at dere sørger for at vi kommer oss trygt frem dit vi skal. Takk til deg som smiler og ønsker meg en fin dag når jeg behøver det. Takk til deg som sørger for at lillesøsteren min kommer seg trygt frem til skolen hver eneste dag. Takk for at du sørger for en trygg reiserute, takk for at du holder orden og takk for at du jobber både tidlig og seint.

Takk til deg som har valgt å bli bussjåfør, sånn at vi andre rekker alt det viktige vi skal. Som jobben vår, som håndballtreninga, som daten vår, som foreldremøtet og alt det andre.

Takk kjære bussjåfør.

 

 

 

GOD TIRSDAG❤️

✗ Et aldri så lite tirsdagstips: Om du er som meg og får knusktørt hår om høsten og vinteren, så anbefaler jeg kokkosolje! Ta det i før du legger deg eller noen timer før du skal vaske håret. Det funker som bare det på meg!

✗ Jeg kommer aldri til å forstå meg på latskapen ved å ikke pante panteflasker.

✗ Vi har blitt så hekta på Luksusfellen! Jeg vet ikke hva det er, men selv om det er så mye sprøtt og så mye lokobananas, så blir man jo steinmotivert til å bruke pengene sine smart og til å spare og ikke sløse. Jeg er en som blir stressa bare jeg har en ubetalt regning liggende som skal betales om to uker, og det er så vanvittig å se de som ikke har betalt regninger på år og dag. De har ikke åpnet postkassa en gang og summene bare øker, øker og øker. Veldig interessant og veldig lærerikt!

✗ Er det bare jeg som… Jeg vet ikke hva det heter… Men som får tårer i øynene når jeg legger meg? Altså, det er ikke tårer fordi jeg gråter, haha, men plutselig kan det renne en tåre eller fire nedover kinnene mine😂

✗ Jeg blir så innmari lei meg hver gang jeg ser røde tall og leser dystre nyheter om Covid-19.

✗ Tre perfekte høstplagg på ønskelista mi: DENNE strikkede kjolen, DENNE skinnbuksa og DENNE strikkede genseren🖤

✗ Jeg har tenkt litt på hvor mange som blir værende i shitty vennskap. Hvor mange som lar seg behandle som en dritt, som gang på gang blir skuffa og som gang på gang tilgir. Jeg skal ikke være så høy i hatten, for jeg er en selvskreven ekspert på det sjæl, men hvorfor i alle dager tillater man det? Det virker jo nesten som at det er lettere å gjøre det slutt med en kjæreste enn med en venn! Man fortjener jo venner som løfter deg opp, som ikke gir deg dårlig samvittighet, som du veit at alltid er der og som du veit alltid fremsnakker deg, så hvorfor i alle dager skal man finne seg i noe annet? Det er jo dritkjipt at vi gjør det.

✗ Jeg har kjøpt en miks med Double Choclate Brownie (HER!) som visstnok skal være skikkelig god! Den har høyt proteininnhold og er uten tilsatt sukker, pluss at det bare er å tilsette egg og vann. Det høres jo nesten for godt ut til å være sant, men jeg skal LETT teste. Slenger med link til dere andre som kunne tenke dere å teste, og om du tilfeldigvis har gjort det: La meg få høre hvordan det smakte!

✗ ÅÅÅÅKEI. I går skjedde det. Jeg fikk min aller første forespørsel om å bli sugarbabe og få over 20 000,- i UKA, om jeg ville være ærlig og seriøs vel og merke. Dra meg baklengs ned i fuglekassa sier bare jeg. No shame til dere som trives med det, men jeg tror jeg står over og tjener mine egne monitas i stedet:

✗ Kan vi vært enige om at vi denne uka skal gjøre noe bra for oss selv? Ta deg en treningsøkt(er), fiks neglene dine, rydd i klesskapet ditt, spis noe godt til middag, legg vekk mobilen og se på favorittfilmen din, you name it! Kanskje du skal dra på en date? Fortelle noen det du har ønsket å fortelle? Eller ringe en du savner? La oss gjøre et eller annet som gjør at vi føler oss bra!

Klem fra meg🖤

 

Hei på deg, og hei mandag❤️

Jeg skulle gjerne bydd på en haug av krutt og energi idag, men jeg må ærlig innrømme at jeg ikke har så mye å by på idag. Jeg er rett og slett ganske så kaputt, eller overveldet er vel kanskje mer korrekt. Jeg er så innmari takknemlig, rørt og glad over responsen etter i går, og det slo litt lufta ut av meg. Jeg har jo holdt dette hemmelig en stund, og jeg har drømt om det enda lenger. Plutselig var liksom hemmeligheten ute og det føles både stort, heftig og helt rett. Ja, og enda litt skumlere, hehe.

Plutselig ble det så virkelig og nå skjer det faktisk… I dag har vi bestilt opp det siste og nå gjenstår det siste utforming, produksjon, finpussing og alt annet jeg ikke visste at man må fikse, hehe.

I dag har jeg derfor vært litt redusert, men jeg har gått meg en lang tur i skogen, gjort unna en hel del jobb og i kveld skal vi spise kjøttboller i brunsaus med potetmos og brokkoli. Skikkelig svenskt. Jeg veit ikke en gang om svenskt er et ord😂

Jeg ville egentlig bare titte innom her jeg ligger og oppdaterer dere fra senga og si TAKK, TAKK, TAKK. 1.oktober smeller det på ordentlig. Vi kjører en spørsmålsrunde på @guts.as sin Instagram i kveld, så sjekk det ut om du vil vite enda mer om hva som kommer!

Og med et av de korteste innleggene jeg noen gang har skrevet så runder jeg av med å sende en stor klem fra meg til deg! Vi snakkes i morgen.

Jeg vet faktisk ikke helt hvor jeg skal starte jeg, for jeg er så spent, nervøs og glad på en og samme gang. Jeg vet nesten ikke hva jeg skal si, og det føles egentlig ut som at jeg røper en superhemmelighet, og det har det jo egentlig vært ganske lenge…

MEN! Jeg tror jeg bare hopper i det jeg. Det er jo liksom litt mitt motto her i livet, nemlig det å bare gjøre det. Hopp i det, grip sjansen, tør å satse, våg å følge drømmene dine og vis guts.

Og det er nemlig greia her: GUTS.

Om jeg kunne valgt meg et ord, så er nemlig det guts. For meg står det for å våge, men også for:

G – REAT

U – NSTOPPABLE

T – TOUGH

S – STRONG

Så her er greia: Jeg har laget mitt eget klesbrand, og det skal GUTS. Gjennom det neste året skal jeg slippe plagg med mening, som betyr noe og som kommer rett fra hjertet, og målet mitt er å spre GUTS til dere, og til de rundt dere.

Alle plaggene skal ha en mening, de skal spre GUTS og de skal forhåpentligvis inspirere dere, og de som møter dere på veien. Jeg har en drøm om at det blir plaggene du tar på deg når du trenger litt inspirasjon, når du trenger motivasjon og når du trenger å høre det. Ja, og når du rett og slett bare vil ha på deg noen skikkelig digge, kule og komfortable plagg!

Alle plaggene er unisex, og GUTS vil finnes i størrelser mellom XXS-5XL.

20.00 den 1.oktober smeller det, men om du signerer deg opp på nyhetsbrevet HER, så får du ekslusiv tilgang fra og med 19.o0.

Jeg håper du kommer til å digge GUTS like mye som meg og mine, og ikke minst C. Jeg er så heldig å få gjøre dette sammen med han, og han imponerer meg hver eneste dag og fortjener en stor applaus for all jobben han har lagt ned i GUTS hittil …🤍

Følg mer enn gjerne @guts.as på Instagram for de nyeste oppdateringene og for neste nyhet som ikke er så altfor langt unna… Der får du også se hvilke plagg som kommer!

Stor og ydmyk klem fra meg,

Hei og goooood søndag🖤 

Hvordan har du det?

Jeg har det veldig bra! Livet er hektisk, kaotisk, spennende, gøy og veldig lærerikt om dagen. Jeg er dog veldig spent på hva dere kommer til og syntes om nyheten som kommer i kveld. Med andre ord: Nå er jeg nesten litt uvel, men veldig glad 😂

Når skal du operere?

Jeg klarte å trykke publiser på noe som ikke skulle publiseres helt enda denne uka, men det er bare noen av dere som fikk det med dere 😅 Jeg må la det kverne litt til først, så deler jeg det nok til uka. Når veit jeg ikke om jeg kommer til å dele, det må jeg tenke litt på.

Har det skjedd noe mellom deg og C?

Ikke annet enn at jeg kjefta på han for at han ikke hadde lagt på plass klærne mine når han hadde vaska klær mens jeg var borte i går 😂 Fra spøk til alvor: Det har ikke alltid skjedd noe bare fordi vi er borte fra hverandre. Jeg gjør mitt, han gjør sitt og sammen er vi dynamitt!

Hvordan blir det med en baby i familien?

Å, jeg gleder meg så! For ordens skyld så skal jeg bli tante, for de som ikke har fått med seg det, hehe. Jeg er så spent på hvem det lille mennesket er og på hvem hen skal bli. Jeg kan hvert fall love deg at jeg skal gjøre mitt for å være supertante og nei… Det blir rett og slett skikkelig stas! For en ære deg er å få mulighet til og bli tante a gitt ❤️

Gjør du noe for at tennene dine skal være så hvite? 

Jeg har bestemt meg for at jeg skal være skikkelig flink til å ta vare på tennene mine. Jeg følger rådene til tannlegen, er der så ofte jeg skal og burde og prøver å ta så godt vare på de som mulig. Når det er sagt så er jo ikke det et synonym med at tennene er kritthvite, men jeg har alltid vært heldig med tennene mine. Jeg spurte faktisk en tannlege her om dagen om dette med tannbleking, og fikk beskjed om at det finnes mye ræl der ute som gjør mer skade enn nytte.
Jeg har fått flere tips om DENNE tannblekingen og fått beskjed om at jeg noen gang skal gjøre det, så burde jeg teste DENNE. Når det er sagt er mitt beste tips å ta vare på tennene, gjøre som tannlegen sier og ikke bølle det til med noen jalla-produkter!

Syntes du at du er et dårlig forbilde fordi du feks fikser neglene dine?

Jeg skulle gjerne bare svart “haha” på denne, men jeg vil også legge til at: Man trenger for svarte ikke å la seg sjæl forfalle, la være å ordne seg, stelle seg eller pynte seg for å være et godt forbilde. Jeg syntes det er dritstilig med fin neglelakk, og det har ingenting å si om at jeg syntes man er fin som man er, hva jeg mener om flyktningskrisa eller om psykisk helse 😀

Hva er ditt fulle navn?

Martine Halvorsen.

Hva syntes du om den nyeste episoden av Innafor?

Ingen kommentar. KØDDA! Jeg har veldig lyst til å se den, men det har jeg faktisk ikke fått gjort enda, så jeg kan nesten ikke si noe om den før det! Hva syntes du? 😀

Hvordan ble du og C sammen, og hvorfor gjorde dere det slutt?

Det har vi snakka om i podkastepisoden som C gjestet for en liten tid tilbake i podden min Sykt Ærlig Med Martine. Du kan klikke HER for å høre den eller søke etter episoden som heter «derfor gjorde vi det slutt».

Har du tips til noen jeans som er lange i bena, til oss med litt høyde?

Seff! DENNE er dødskul, DENNE passer til alt og er en av mine favoritter og DENNE er på ønskelista mi. Om du liker jeans som sitter tight/skinny jeans, så syntes jeg DENNE ser veldig fin ut!

Hvor stor er leiligheten dere har kjøpt og hvor ligger den?

Jeg kan lage en egen spørsmålsrunde om leiligheten vår jeg! Det har kommet en hel del spørsmål om den, så jeg kan heller gjøre det 😍 Kanskje jeg kan få delt noen sneakpeaks også…

Hvorfor takket dere nei til Singletown?

Haha, hva skal man si… Vi personlig trenger ikke å kline med andre på TV for å sjekke om vi skal være sammen eller ei. C sa denne uka at han hadde hoppet over balkongen der og rømte om det var han, så med andre ord: Akkurat det var nok ikke noe for oss gitt, hehe.

Hvor er du sukkerfri vaflene/pannekakene fra og er de så gode som du sier? 😀

JA! Jeg digger de. De er selvfølgelig ikke som en vaffel som ikke et tilsatt sukker og protein, men er sjukt godt alternativt! Du finner de HER 😍

Det var det for denne gang, om det det så sender jeg deg en stor klem, og du? Følg meg på Instagram eller her inne 20.00 i kveld a 💕 Da skal katta ut av sekken!!!!!