Å, så glad jeg er for å komme inn med litt positiv energi og en god nyhet…🤍 Det har vært noen rare uker, og noen uker der det har vært vanskelig å fortelle om hva som skjer på privaten og forklare. Rett og slett fordi det omhandler C, jobben hans og kommunikasjon som ikke er ment for offentligheten. Det har vært mange intense telefonsamtaler med planlegging og annet de siste ukene, og jeg har nesten pratet mer med agenten hans enn noen andre. 

Det er litt over tre uker siden han reiste til South Carolina for å være med på å ta laget der til sluttspill, og spille noen sluttspillkamper. Prosessen har vært intens fordi vi ikke har visst hvor lenge, hva som skjer, om han får bli tilgjengelig for landslaget og om hva planene har vært og er her i laget i LA. Innviklet og kaotisk, og kanskje spesielt for meg. Jeg har vært mye alene de siste ukene, og selv om det har gått overraskende bra, så lengter jeg meg ihjel etter at han skal komme tilbake. Denne uken har vært tøff, og tom. Jeg skal ikke legge skjul på det. 

Det er flere som har lurt på hvorfor jeg ikke har blitt med til Greenville, men laget her tilbød meg å bli værende, hverdagen min er her og C har knapt vært tilgjengelig der på grunn av reising og tett program. Jeg har lovet å aldri miste meg selv i det livet vi lever, og å sitte tre uker på et hotellrom, i en liten by jeg ikke kjenner noen og vente på han… Det har jeg gjort nok denne sesongen. Og han har kunne fokusere på jobben sin, samtidig som han har visst at jeg har hatt det så bra som mulig her. Han har kicket ass der, og jeg har gjort mitt beste her. 

Uansett! På søndag kommer han tilbake hit, og jeg er så, så glad. For hallo, tre, fire uker borte fra hverandre er vi gode på – Men det er noe annet når man er alene, alene. Livet blir liksom litt tomt da. Så snart ses vi, etter to kamper til på blokka bare. 

Så søndag it is, og jeg skal jaggu stå så støtt jeg og hjertet mitt klarer frem til da. Å som jeg gleder meg 💛 Og neste uke skal vi på et skikkelig spennende møte her i LA, jeg og C… Iiiik! 

Sesongen står på hell, og planene fremover får bli oss i mellom enn så lenge – Men nå veit dere at han kommer hjem, også får vi se hva sluttspillet her bringer… 

OG FORRESTEN!!!!! Over til noe helt annet… Noe helt annet, og veldig gøy. Satisfyer PRO er i dette sekund på salg til 298,-. Det min venn, det er magi for 298,- kroner (HER). Magi, i lang fremtid… For Sinful vet du, de har jaggu dratt i gang med en Good Vibes-måned, som skal gjelde i HELE mai. Det har seg nemlig sånn at mai er internasjonal onanimåned (fun fact) og de varter selvfølgelig opp med snadder. Og nå skal jeg ikke gjøre det kleint her på freddan, men denne rakkern koster 139,- og… Ja, sjekk den ut. Gjør deg selv en tjeneste å sjekk den ut, test den og forelsk deg… Nei, altså. Nå elsker jo jeg Sinful, men uavhengig av det: Fy flate så mye diiiiigge tilbud de har nå. Og etter du har klikket hjem en favoritt eller to, så kommer du til å forstå hvorfor jeg elsker Sinful som jeg gjør. Skulle du klikke hjem to stykker, så får du med deg gratis glidemiddel på kjøpet. Tips, tips! Klikk deg inn HER for å sette fart på hælja sier bare jeg… 

Okei, bare et siste tips. Livets gave til kvinnen aka womanizer er på salg om du følger denne lenken HER også. TAKK FOR MEG! 

Klemklem og enda en klem 💕

I dag slippes det en helt spesiell podkastepisode. Den er så sterk, så ekte og så brutal. Brutalt ærlig om alvorlig psykisk sykdom. Hvordan det er å leve med stemmer i hodet, med tvangslidelser og på ventelister. Anne Sofie var 11 år da mannen, dekket av blod, dukket opp i hodet hennes for første gang.

Han dukker opp i Anne Sofies virkelighet hver gang hun går inn i psykose. Han kan vekke henne på natten, eller møte henne på butikken. Han bestemmer. Hun må gjøre som han sier. Mannen må bort fra Anne Sofies hode, men ventelisten er for lang. Hvordan kan vi rettferdiggjøre å sende hjem de som er psykisk syke fordi det ikke er plass?

I dagens episode av Sykt Ærlig Med Martine får du høre Anne Sofie fortelle sin historie, og jeg er mektig imponert over at hun våger og makter. For den kampen hun kjemper… Den er knallhard. Hun er tross alt i krig mot seg selv, og akkurat nå er det ingen som forsvarer henne.

Episoden finner du som alltid ved å søke etter Sykt Ærlig Med Martine overalt hvor du finner gratis podkast. Som for eksempel på Spotify eller i podkastappen.❤️

Reklame | XLNT

Tror du ikke jeg var innom KappAhl og forvillet meg inn i XLNT avdelingen før jeg reiste tilbake til LA? Litt vårnyheter skulle med og der bugner det av nyheter – Til alle aldre, størrelser og fasonger 💙 Det er det som er så fint med XLNT, er at de har liksom alt… Til alle kvinner, samme hvem man er. Deilige basic, fine jakker, flotte farger og kule jeans. I LOVE IT! 

Her er noe av det jeg tok med meg hjem…

Jakke HER

Genser HER

Jeans HER

Oversized skjorte HER

Fun fact? Modellen på disse bildene deltok i Top Model Scandinavia sammen med meg, og det er SÅ gøy å se hun pryde nettsiden hos KappAhl!

Det bugner som sagt av nyheter nå, og om du vil ta en titt så kan du klikke deg rett inn til XLNT her for både nyheter, bestselgere og salg HER. Jeg anbefaler å sjekke ut både badetøy og jeans, som er noe av det jeg ofte syntes er kranglete å finne – Og som XLNT serverer på et sølvfat. Hurra for det! 

Gleder meg til å høre hva du finner 💙 Klem fra meg, 

 

 

Her kommer det en litta fredagsoppdatering 💕 

Jeg sitter nydusja og nyinnsmurt, med coveret til macen klistret inn til lårene, hahaha! Litt av et bilde eller hva? Sola skinner utenfor, men det blåser til både øst og vest. Ingenting er liksom halvveis her i USA. Alt er stort, og voldsomt – Til og med været. 

C er fortsatt borte, og er denne uka i Florida for første sluttspillsrunde der. Første kamp begynner om en time, så da skal jeg tune in. Det er ikke så mye nytt på den fronten, og jeg har innfunnet meg med at vi ikke ses før 1.mai, da han i utgangspunktet skal tilbake hit for å spille sluttspill her. Eller til VM… Det kommer an på hva vi blir enige om her, som er en prosess i seg selv. 

Og jeg? Jeg lever livet i LA, jobber, trener og blir litt tøffere for hver dag som går. Jeg skal jo ikke legge skjul på at det både er tøft, tomt og rart å være aleine, men vet du? Jeg tror på mange måter at jeg aldri har kjent meg så sterk som nå. Come at me liksom. Jeg fikser dette, og jeg har det jo bra. Til tross for at jeg er inne på den tredje uken uten C her og at jeg er alene på andre siden av jorden. 

Noe av det aller fineste med dette hockeylivet er alle de fantatiske, kule og fine menneskene man treffer, og får bli kjent med. Noen krysser man bare veier med, noen blir man kjent med, noen havner på vennelista og andre får en spesiell plass i hjertet. Denne sesongen har jeg funnet det siste, og det er ingen garanti for at man gjør det.

I dag reiste den beste naboen i livet hjem til Sverige for sesongen, og det er allerede litt tommere her – Selv om jeg er heldig å ha både en svenske og to til å rocke livet med her. Det er like vondt å si hadet hver gang, og vi sto og grein utenfor her begge to i dag morges. Og jada, vi ses igjen. Til sommeren allerede, men dette kapittelet er over. De er på utgående kontrakt, og det samme er vi. Hvor de eller vi havner vet vi ikke, og om vi havner her igjen, er det sikkert at de er her, og omvendt. Så det er trist, men mest av alt så er de tårene som kommer fylt med kjærlighet og takknemlighet. Og for å være helt ærlig så føler jeg meg egentlig bare som verdens heldigste som har fått treffe henne, og få ha en bestiss som nabo, i tykt og tynt. Så ja, det er litt ekstra tomt her idag, men sånn er det. Hockeylivet. 

Lilla kjole HER – Grønn kjole HER

Jeg har forresten begynt å titte på kjoler til bryllupet vi skal i til sommeren, og har funnet disse to fine. Hva synes du? Det er ikke sikkert jeg behøver noe nytt heller, men det er uansett gøy å titte litt og få litt inspirasjon. Bryllup er jo så stas! Har du tips til en kjole jeg bare må se, så må du rope ut. Tenk at vennene våre skal begynne å gifte seg… Det er så fint det 💛 Og tenk når vi skal det! Klyp meg i armen…

I kveld skal jeg ha en hjemmekveld foran TV-en, og jeg har handlet inn til taco for en. Cheesedip og hele pakka. YUMMY! Helgen byr på tjejheng, brunsj, jobb, hockey og sol – Og om vi reiser hjem nå eller da, så er det jaggu ikke altfor mange helgene igjen av denne sesongen… 

Jeg håper helgen din blir fylt med solskinn, latter og god mat 💛 La magen puste og la for all del ikke idioter ødelegge et eneste sekund.

Klem fra meg, 

a n n o n s e (adlinks)

Hellooo på deg 💛 Jeg hørte at været hjemme liknet på sommer flere steder i dag? Så deilig! Jeg er jo heldig å ha holdt liv i sommerkjolene mine og sandalene siden gradestokken viste sommer hjemme sist, og nå håper jeg jo at vi nærmer oss med stormskritt! Jeg tenkte derfor at jeg skulle dele noen av plaggene jeg har lyst til å pryde årets sommer med…

Brun sett HER – Blått sett HER

Sort kjole HER – Gul kjole HER

Gult sett HER – sort sett HER

Fargerik kjole HER – Stripete kjole HER

Hvitt sett HER – Sort skjørt som passer til ALT (finnes i flere farger) HER

Fargerikt sett HER – Pysjsett som jeg skal bruke til alt annet også HER

Rosa sett HER – Blomsterete sett HER

Rosa kjole HER – Sort kjole HER

Tubetopp HER – Sorte linbukser som passer til alt HER

Jeg håper du har en like fin som dag som alt dette til sammen 💛💕

Klem i fleng fra hun som skal drikke opp morrasmoothien og komme seg på pilates. Hvem hadde trodd at jeg skulle bli hekta på pilates? Der serru! 

Her er det natta hvert øyeblikk, men før jeg tar kvelden tenkte jeg at jeg skulle komme med en liten oppdatering. Dagene har rullet på siden forrige ordentlige oppdatering, og siden sist har Instagram vært fylt med påskekos, jeg har oppgradert kjolegarderoben min og ja… Hvor skal jeg begynne, haha!

Jeg har hatt besøk av lillesøs og mams i ni dager, og jeg rakk knapt å gi de en hadekos i går morges på flyplassen før jeg måtte løpe avgårde for å ikke brase ut i gråt. Jeg tror aldri at jeg kommer til å vende meg til å si hadet, og nå er det liksom litt ekstra spesielt også. For det er ingen andre hjemme her, det er bare meg nå – Og når de dro, etter det veldig spontane besøket, så slo det meg litt ekstra hardt. De kom liksom og satte et plaster på hele situasjonen, også ble det plutselig dratt av. Hardt og brutalt. Men, sånn er det. Jeg liker å tro at jeg blir litt tøffere for gang jeg sier hadet fordi jeg skal reise eller besøkene våre skal det. Ikke at jeg føler meg som det, haha! 

Vi har hvert fall hatt noen fantastiske dager. Sånne dager som limes fast i minneboka og som fyller opp hjertet meg kjærlighet og varme. Vi har farta rundt, sikret oss bikiniskiller og spist masse digg mat. 

C har vært borte i 12 dager, og jeg veit enda ikke når han kommer tilbake. Det er komplisert det der, men ikke så komplisert som bekymringsmeldingene i innboksen har trodd. Vi har ikke gjort det slutt, han er bare i en annen del av landet, i en annen tidssone og kicker ass der. Det er innviklet og kjipt å være fra hverandre, men en del av dette turbulente livet som vi lever. Ah… Gleder meg til en pustepause fra det snart, haha! 

Jeg var dagens gjest (vel, gårsdagens for dere), i G-punktet, podkasten til Iselin. Der snakker vi om MASSE gøy og fint, og det var noen av dere som lurte på dette med avstandsforhold – Ettersom vi bor sammen, og vel… Jobben hans, og livet vårt sammen kommer med en bakside som byr på mye avstand og tid fra hverandre. De siste månedene har vi vært mer fra hverandre enn sammen, og 35 timer i bil fra hverandre i skrivende stund, seks uker her og tre uker der byr på noen utfordringer. Fordelen er vel den at vi aldri går lei hverandre, og at vi bokstavelig talt verdsetter hvert eneste sekund sammen. Vel, bortsett fra når han ikke rydder etter seg eller pynter opp stua med toalettmappa si – For eksempel. Haha! Denne gangen har det vært krevende, fordi ting har vært så uvisst og det har vært mye kaos. Det har gått en kule varmt eller to fra min side i ren frustrasjon av å ikke vite og ikke ha oversikt over noe som helst… Men det er ikke slutt, ikke i nærheten en gang, og det håper jeg det aldri blir. Altså, vi kommer oss over den ene fartsdumpa etter den andre, og nå går det nesten på autopilot. 

I går var jeg på påskeheng med damene på laget, og skravla og spiste pasta hos en av svenskene på kvelden. I dag har jeg vært på fotballkamp med Julia, og hele storfamilien deres. Mysigt, som de ville sagt. Det var skikkelig stemningsfylt og kult. Fansen var så kule at det egentlig var mer underholdende å følge med på dem, enn på kampen. For en folkefest! I kveld har jeg vært hjemme hos de samme og spiste påsketaco. Jeg hadde hørt noen rykter om sild, og ble veldig glad da påskemåltidet ble taco i stedet for, hehe. Her har de nemlig hatt helligdag og påskefeiring idag, og noen hadde faktisk lagt masse små påskeegg både utenfor døren og rundt i hele komplekset her hvor vi bor idag – Så det var skikkelig koselig. 

Så, selv om livet er ganske uforutsigbart om dagen, selv om hjertet verker etter C og selv om jeg må ha en alvorsprat eller to med meg sjæl for å stå støtt her aleine om dagen – Så går det fint. Takket være er fint lag, og nye venner for livet. Det er rart det der, hvordan man blir som en familie, fordi man bare har hverandre. Det er jaggu fint å få oppleve i voksen alder. Ja, og litt kjipt – Fordi man aldri vet hvor hverandres veier går, verken i morgen eller neste sesong. Men igjen! Sånn er detta livet, som jeg skjønner at det i blant kan virke klinkokkos umulig å forstå seg på. 

Jeg fant nettopp dette bildet på mobilen av C og tantebarnet vårt fra i fjor sommer, og jeg begynte om mulig, å glede meg ENDA mer til sommeren hjemme. C har ikke sett henne siden september, annet enn på FaceTime, og nå løper hun rundt og er verdens kuleste lille kid. Å, som vi skal kose oss ihjel med den frøkna der snart… Og hallo! Det er vel lov til å bli litt verpesjuk av det bildet der eller? En dag så sitter’e 💕

Jeg tror forresten jeg har blitt en morgenfugl, kremt, gretten morgenfugl. Jeg synes plutselig det er nydelig å være oppe og hoppe om morgenen, men det betyr også at jeg er trøtt som en dupp når klokka er ti om kvelden. Jada, jeg veit at mange av dere ligger og sover da, men for en som lett kan være lysvåken til 01.00, så er dette noe helt nytt. Det betyr at jeg er på overtid, og stuptrøtt nå som klokka nærmer seg halv tolv her. 

Her er forresten et vennlig litta tips om at Sinful har 3 for 250,- HER. Det betyr at du kan klikke hjem tre magiske dupeditter fra 250,-. Sånn i tilfelle du vil sprite om hverdan litt. Det er også 25 % på livets vippeserum HER. Lillesøs kommenterte det når hun sto ved siden av meg her en dag, nemlig at vippene mine var så lange – Og hemmeligheten er det serumet. Selvbruning fra Glöd er også på 25 % HER.  

Jeg håper du får en fin dag, og at du gjør noe bra for deg selv. Jeg kan anbefale å lytte på torsdagens podkastepisode på den sterkeste, for fysøren så interessant den er. Som en historie fra helvete, men som er virkelig…

Takk for at du er du. Stor klem fra meg 💛💕

Jeg kunne nesten ikke tro hva jeg hørte, da jeg ble kjent med historien til Rana. Det er som en halvdårlig påskekrim, man knapt kan tro på. Men det er ekte, dessverre. For hvordan er det mulig å bli svindla for 1,2 millioner kroner, som det Rana og den lille familien hennes ble? 

“Begynn å se på hus, og så tar jeg meg av resten” sa finansrådgiveren fra helvete. Rana hadde ingen grunn for å tvile. Etter hvert står hun klar for å ta over drømmehuset, full av sommerfugler i magen. Telefonen ringer og personen i andre enden spør “Hvor er betalingen? Hvorfor er ikke betalingen inne?” Rana skjønner ingenting. Alt skulle være klart nå. Alt skulle være perfekt. Det eneste hun fikk, var et perfekt helvete.

Jeg får fortsatt grøsninger over hele kroppen når jeg tenker på historien til Rana. Jeg tror nesten det er umulig å forstå, sviket, sårbarheten og den knallharde straffen. Hvordan det er å stå i det hun og familien hennes har gjort. I et svindelhelvete. Jeg klarer det ikke. Det er så heftig og så brutalt. 

I dagens episode av Sykt Ærlig med Martine deler Rana sin historie, ærlig, rått og brutalt. Og Rana legger ingenting i mellom, og dette er en historie du må høre.

Du finner del 1 ute nå, overalt hvor du finner gratis podkast.🖤

Klem fra meg, 

 

Reklame | Skincity

Mine beste skjønnhetstips, i samarbeid med Skincity 🤍

– Rabattkoden MARTINE20 gir 20 % rabatt på alle ordinære varer (utenom gavekort) hos Skincity ut 18.4 – 

✨ Rens. Jeg renser med denne både morgen og kveld. 

🚰 Nok vann, det er alfa omega! Fyll på med vann i løpet av dagen. Det gjør underverker for både hodet, huden og kroppen! 

👁️ En god øyekrem. Det er ikke et must, men om du har en tendens til å bli tørr eller sår under øyene, om du får mye linjer eller har en tendes til å ha blå ringer runder øynene (som meg, hehe) så vil jeg anbefale denne. Den er tjukk, god og gjør susen! 

👀 Apropos øynene, som gjerne er trøtte og tunge… Jeg sverger til eye gel pads. I alle former, fasonger og varianter. Disse har jeg nylig begynt med, og de er så gode! De demper poser og ringer under øynene, og lar du de stå i kjøleskapet kvikner de opp det som er også! 

🌞 SOLKREM. Ah, hilsen hun som har flydd rundt med rød nese full av flass år etter år. Det er ikke kult ass! Jeg vil jo tross alt at huden min skal holde seg best mulig og ha det best mulig – Lengst mulig. Denne er god som gull. Om du synes hudpleie er gørrkjedelig, og du skal ha et produkt (helst sammen med rens da, hvert fall ifølge ekspertene) så er det solkrem. 

💤 Nok søvn gjør susen på alt… 

🤍 Denne redder mine perioder med mye uren hud og acne. Det beste tipset jeg har fått uten om medisinske produkter og profesjonell hjelp. Tips, tips om du kjenner deg igjen. 

… Og si noe pent til deg selv, helst hver dag. Vær litt grei mot deg selv, gi deg sjæl litt slækk og husk at du er helt suveren. 

Rabattkoden MARTINE20 gir 20 % rabatt hos Skincity, og de har en haug av varemerker – Fra de beste og de beste. Og trenger du litt veiledning på hva som funker for deg, så vil jeg tipse deg om å ta hudtesten inne på nettsiden. Da får du digital veiledning av Skincity sine hudterapeuter, og det er skikkelig ålreit. Det er de som har satt sammen kittet mitt, hehe! 

Jeg håper du får en fin dag, stor klem fra meg. 

 

Topp HER – Jeans HER – Veske HER (rabattkode nederst i innlegget)

Hei og god mandag 💛

Eller, her er det fortsatt søndag i noen timer til. Lillesøs står på kjøkkenet og mekker guacamole. Jeg har høre hvor henrykt hun er der oppe over de perfekte avokadoene vi fant på butikken, haha! Det står søndags-taco på menyen idag, og jeg tenkte å benytte tiden til å jobbe litt. Jeg er så, så glad for besøk – Det kunne ikke passet bedre. Og å få servert taco nå… Ah, skitt så digg! 

Hvordan jeg har det? For å være helt ærlig så jeg vet jeg ikke helt. Jeg føler på mange måter at livet ruller på, mens jeg står og ser på litt om dagen, fordi jeg har null kontroll. Jeg hører folk fortelle meg at jeg må gi slipp på det jeg ikke kan kontrollere, men assa… Nei, jeg skal ikke begynne en gang, haha! Ikke at jeg ikke prøver, det krever bare litt mer enn som så…

Jeg er full av følelser, samtidig som livet på mange måter viser seg fra sin aller fineste side. Altså… Helgen har bydd på tretti varme, deilige mat, sand mellom tærne, nydelig selskap og solnedgang i Palos Verdes. Samtidig så verker hjertet litt og jeg er liksom litt nedfor. Og det er så forbanna vanskelig å forklare hvorfor og hva som skjer når jeg må forsøke å kommunisere i koder. Situasjonen akkurat nå plager meg nok bare litt, og jeg er konstant litt lei meg. Jeg tror det som plager meg mest er at jeg ikke vet hva som skjer, når C kommer hjem, når vi skal hjem for sesongen, om han får slutte seg til landslaget nå eller ikke, om han skal være her og spille sluttspill… Ja, jeg veit ikke. Det høres kanskje uviktig ut for enkelte, men for oss er jo dette livet ikke sant, og da er det jo kanskje viktig. Hjertet verket litt ekstra i går, fordi C fylte 25 år, aleine, i South-Carolina. Æsj, det var ikke sånn det skulle være. Men, vi står så støtt vi kan på tampen av en lang (men fantastisk levert) sesong. 

Det er flere som ikke helt forstår hva som skjer akkurat nå, og tingen er den at det er så vanskelig å sette dere inn i dette livet gjennom noen få linjer her inne og spesielt når jeg ikke kan brette ut om alt jeg kunne ønske. Hockeyen her er et spill, det er enormt mye politikk og det er kontrakter. Kult og spennende, men også forbanna slitsomt. Akkurat nå… Det siste. Fordi det er så turbulent, og alt tolkes i hytt og gevær. Give me a f*cking break. 

Det er kanskje irriterende at jeg i blant formulerer meg utydelig og at jeg skriver i koder som bare enkelte forstår, men jeg behøver å få utløp for tankene og følelsene mine et sted. Utrolig nok er det mye lettere her inne, enn når noen spør “hvordan går det”. Jeg vet liksom ikke hva jeg skal svare da, om jeg skal være helt ærlig. Det går jo bra, med samtidig så er det noe som ikke er som det skal, om du skjønner? 

Ellers? Jaggu skjer det mye annet i livet enn det over her, selv om det tar ekstra mye av energien og kapasiteten min om dagen. Det ruller på med jobb, jeg har fått inn min aller første ansatte (hurra, og velkommen Benedicte 💕), i en helt annen rolle enn hva som var planen i utgangspunktet. Jeg holder fortsatt på med stillingen jeg søkte i utgangspunktet, men er veldig glad for å være et steg nærmere og med å ha fått en én ny stjerne sammen med meg. Og det er veldig hyggelig å ha fått en kollega, sånn på ordentlig. Jeg skal også snart ha en lansering av noe jeg er så kry på å dele med dere og nei altså… Tunga rett i munn!

Og fy søren, det er bare noen få måneder til leiligheten vi holder på å bygge hjemme er klar. Jeg har sakte men sikkert begynt å bevege meg inn i interiøruniverstet på Pintrest igjen, og er keen på noe helt annet enn hva vi har gått for der vi bor nå. Leiligheten ligger jo ved vannet, og jeg vil at det skal være lyst, fresht, cleant og varmt. Og gjerne mer fargerikt enn jeg, kremt, vi (aka meg, lol) pleier å gå for. Kanskje jeg har blitt litt inspirert av Hermosa, her vi bor i LA, eller at jeg bare har lyst til å prøve noe nytt? Det skal i alle fall være levende, fylt av blomster, kjærlighet og varme. Å, så spennende det blir! Jeg har delt litt bilder (mer kommer!!!!) og fortalt litt om leiligheten HER, og om du skulle ha noen skikkelig kule ideer så tas det i mot med takk. Vi vurderer forøvrig en liten spilevegg i gangen… Litt som dette:

Er det ut, eller dritfint? Leiligheten er over to etasjer, i i første etasje har vi valgt tre (som på bildet) som en rød tråd, så jeg tror dette kunne blitt prikken over én…La meg høre hva du tenker! 

Forresten. Jeg har fått en rabattkode fra NA-KD som gir 15 % rabatt på alle ordinære varer i ut tirsdag. Koden er HALVORSEN15

Nå skal jeg runde av dagens oppdatering og sjekke status på taco’n 🧡🧡 Jeg håper du får en skikkelig fin uke, at du ikke er så steng mot deg sjæl og at du finner styrke til å stå opp for deg selv om du må. Nok vann, rent sengetøy og en digg dusj fikser ikke alt, men mye. Stor klem fra meg, 

 

 

 

Altså… Jeg er så kry at jeg knapt vet hvilket bein jeg skal stå på 💛 Snakk om å gå fra null til hundre på null komma niks a. Denne uken har mildt sagt vært turbulent, og full av følelser. Jeg satt med tårer i øynene da jeg fyrte av en sms til lillesøster på mandag, og spurte om hun ikke ville komme til LA i påsken. Jeg hadde nettopp fått vite at C skulle bort, og selv om det var mest spøk – Så var det litt alvor også. Det var jo det eneste jeg ville. Foruten om at C skulle bli værende her. 

Hun svarte selvfølgelig med et stort ja, men så snakket vi ikke noe mer om det. Ja, frem til jeg ringte pappa tirsdag kveld og sa at jeg mente alvor. Så når jeg våknet i går morges ringte jeg og sa at det bare var å pakke sekken, for at jeg hadde bestilt billetter. Jeg sa ordrett at det bare var å drite i bagasje, fordi jeg har alt som behøves. Jeg skal innrømme at jeg ikke hadde bestilt billettene da jeg ringte, men så fort da ble avstemt i andre enden at det var en sinnssyk (men strålende) ide, så trykket jeg bestill. Og ja, om bare noen timer lander verdens fineste besøk. Klyp meg i armen sier bare jeg!! 

For to dager siden gikk jeg på Target med C og sa at jeg hadde gjort alt for at familien kunne være her nå, og jaggu… Nei, jeg gleder meg så. Store deler av familien var her jo i jula, men LA viser seg fra en helt annen side nå, med godt over 30 varmegrader og strålende sol. Det skal bli skikkelig fint å få vise dem det også, og skape enda flere minner i minneboka. 

Så ja, nå veit dere det. Selv om det er leit at C og jeg ikke er sammen akkurat nå, så lider jeg ingen nød allikevel. Tenk det! Og nå får vi sittet og heiet på C gjennom TV-skjermen sammen. Og en ting er at det betyr mye for meg, en annen ting er at det betyr mye for han. Som han sa selv betydde det alt akkurat nå, og det gjør faktisk det. Både for han, meg og oss. Og selv om jeg har klart meg aleine mange ganger før, både her og der, så vet jeg at det gir han litt ekstra arbeidsro når han vet at jeg har det som plommen i egget. Dette kunne med andre ord ikke klaffet bedre, og jeg har aldri vært gladere for påskeferie 😂💛

Snakkes snart. Stor og varm klem fra meg til deg,