God søndagsmorgen🍁

Jeg håper at du har det fint og at helgen har vært bra! I skrivende stund ligger jeg i sengen hjemme hos mamma og pappa. Sovetrollet ved siden av meg ser ikke ut til å ville våkne på en stund, mens jeg ligger og svarer på ukens spørsmål og svar!

Hvordan går det?

Jeg føler egentlig at jeg har svart det samme i en måned nå, men det går fint. Livet er en fest om dagen og samtidig så står det litt på hodet. Det er kaos, jeg digger det og jeg prøver å huske på og ta litt vare på meg selv innemellom. Ja, og puste når jeg kan.

Hvor mange bøker har du solgt?

Jeg har faktisk ikke peiling. Jeg har vært ganske tydelig på fra starten av at det ikke er derfor jeg valgte å skrive den, og jeg har derfor ikke spurt om det en eneste gang. Men, jeg vet at jeg har solgt en haug av bøker og det er helt rått. Du kan bestille den HER om du vil!

Hva tjente du forrige måned?

Jeg skjønner at økonomi er dødsspennende, men jeg verken et ønske eller et behov for å snakke om hva jeg tjener. Jeg er skikkelig stolt av at jeg kan leve av det jeg driver med, men utover det så tenker jeg at hva jeg tjener kan værra min business si!

Det virker som at du har så god kontroll på økonomien din, men jeg lurer på om du noen gang er redd for å for eksempel ikke tjene nok en måned med tanke på den jobben du har? 

Jeg prøver så godt jeg kan og jeg har heldigvis flinke folk (spesielt papsen) som hjelper meg! Og ja, jeg er redd nesten hver dag jeg, haha. Det er skikkelig skummelt å drive for meg selv, men det er heldigvis mest gøy, utfordrende og lærerikt. Jeg er heldig å få jobbe sammen med en haug av dyktige folk, samarbeidspartnere og jeg har livets folk som følger meg. Det kan skje at jeg tjener 0,- en måned, men det har heldigvis aldri skjedd. Jeg er opptatt av å sette av penger sånn at jeg har det om det skulle skje noe, og jeg syntes det er dødskult å spare!!

Hvorfor reposter du av og til gamle innlegg? 

Jeg har gjort det to ganger den siste uken, og det er rett og slett fordi jeg ikke strekker til om dagen. Jeg har konstant dårlig samvittighet for alt jeg føler at jeg ikke rekker eller får til, og jeg prøver så godt jeg kan❤️

Hva syntes du om Funkyfam?

Jeg fikk med meg at anmelderen i VG ikke var fan, men jeg rigga meg til i sofakroken, spiste kyllingvinger og drakk julebrus – Og koste meg gløgg. Med unntak av sixpackene, brunfargen og det italienske så kjenner jeg meg igjen i mye, og jeg skal garantert se resten!

Hva er det dyreste du eier?

Leiligheten vår!

Hva er det siste du kjøpte deg som du har ønsket deg?

Jeg har kjøpt meg en veske som jeg har ønsket meg lengre enn lengst. Jeg drømmer om at jeg en dag skal ha mulighet og samvittighet til å kjøpe en flunkende ny i den største størrelsen.

Betaler du for å gå på kampene til C?

Nei, det gjør jeg ikke!

Hva gjør deg lykkelig?

Dette har jeg svart på før, og jeg svarer det samme igjen: Familien min, kjæresten min og mine nærmeste. Det å kjenne at det kribler i magen fordi jeg digger jobben min, å ha økonomisk frihet og det å ha et hav av muligheter. Ja, det hjelper også når sola skinner.

Når kunne du tenke deg å få barn?

Godt spørsmål, og jeg håper jeg er så heldig at jeg har mulighet til det. Jeg har lyst på barn innen seks år, men man vet jo aldri!

Hvordan får du så fin glow?

Jeg sverger til DETTE produktet. 189,- for daglig glow, hellooooo. Jeg blander den med foundationen min når jeg påfører den, legger på litt ekstra der jeg vil ha glow om nødvendig og legger på litt ekstra med vanlig tørr highlighter.

Hvordan ser topplista di på Snapchat ut?

Hvem betaler mest av deg og C, og har du noen tips til hvordan man kan komme frem til en god felles løsning når man er i et forhold?

Vi bidrar med det vi kan begge to. Jeg tror kanskje det viktigste er å spille hverandre gode, og ta og gi. Målet er jo at man skal få det til å fungere – Sammen!

Stemmer det at du holder på å filme et nytt TV-program?

🤔

Hva gjør man når en eks gjør deg fysisk syk og ikke tilføyer deg noe godt?

Da ville jeg mint meg på at det er en eks av en grunn!

 Er det noe du aldri skriver om på bloggen?

Ja, det er det. Jeg deler så mye som føles komfortabel! Det er blant annet enkelte ting i privatlivet som aldri kommer på bloggen. Ofte har det med å gjøre at det berører mange flere enn meg, at det ikke har noe relevans for noe annet enn oss og at jeg rett og slett ikke behøver å dele absolutt alt. Ja, selv om jeg deler mye – Og ønsker å være så ærlig som mulig💗

Har du noen tatoveringer og kunne du tenke deg å ta/ta fler?

Nei, jeg har ingen tatoveringer! Jeg har heller ikke noe lyst til å ta noen, hvert fall ikke sånn ting er nå.

Sminker du deg hver dag?

Nei, aller helst ikke, hehe. Jeg digger å sminke meg og lite slår følelsen av å være nysminka og fresh, men det er enda bedre å ta den av og gå uten også! Jeg takker aldri nei til en dag som i dag der jeg kan la huden puste og gnikke meg i trynet så mye jeg vil💄

Vi snakkes snart igjen 💛 Ta vare på deg selv!

2 kommentarer

2 thoughts on “Svarene mine:

  1. Det er lett å se at du redigerer på øyenvipper, bleker tenner osv på en app!! Syns at det blir litt 2 faced av deg:) så bare en liten headsup<3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *