– Link til skoene mine HER

Det er lenge siden jeg har satt meg ned med macen i fanget og bare hamret løst på tastaturet. Jeg husker første gang jeg skrev det jeg nå igjen skal skrive. Jeg husker sommerfuglene i magen, alle følelsene og spenningen. Lite visste jeg at det skulle bli helt normalt for oss. Normalt å flytte jorda rundt, i blant på noen timers varsel, andre ganger godt planlagt. Lite visste jeg da jeg møtte han fyren som spilte hockey, at vi skulle bo i Asker, Norrköping, Stockholm, Los Angeles, South Carolina, Helsinki og at enda flere land og byer skulle legges til listen. For vi skal flytte igjen vi. Denne gangen har det ikke helt gått opp for meg. Jeg har for lengst skrudd av følelsene og tankene mine, og jeg har blitt verdensmester i å gjøre det beste ut av det.

Jeg tror den reisen vi er på, gjør meg både varm og iskald på samme tid. Sårbar og rustet, tøff og feig. En blanding av alle intense, slitsomme, fine og gode følelser. Ja, til tross for at det ikke har gått opp for meg at 1.august nærmer seg igjen, at det nærmer seg en ny sesong og nye muligheter. Vi har visst det i noen uker, og jeg sa kjapt at det var deilig å få ha det litt i fred før det ble delt. Jeg trodde kanskje at jeg skulle bli klar for det, men det har fortsatt ikke gått opp for meg. Jeg tror grunnen er så enkel som at jeg enda ikke, for å ta det på idrettspråket, har restituert fra alt som har vært. Vi har lagt bak oss noen elleville, intense og uforutsigbare sesonger, hvor vi vel har måtte pakke sakene våre og flytte på oss… Har det blitt seks ganger? Jeg har mistet tellingen.

Og nå gjør vi det igjen. For vi flytter til Italia. Ja, jeg veit. ITALIA! Hæ. Det er sånn jeg føler meg. Christian har signert med det italiensk laget Val Pusteria, i Syd-Tirol. Laget spiller i den Østerrike ligaen, og det ser fantastisk ut.

Så hva skal jeg si? Vi gjør oss klare for et nytt land, en ny by, nye språk, ny kulturer, nye venner, nye utfordringer og nye muligheter. Italia, here we come!

Og bare så dere vet det… 10.august slippes min nye bok Bortekamp, om reisen som har vært. Og det, det blir heftig. Ærlig. Rått. Brutalt. Og sinnssykt spennende. Du kan forhåndsbestille den signert HER.

I Bortekamp forteller Martine Halvorsen gripende og ærlig om livet på flyttefot sammen med kjæresten Christian. Da han får proffkontrakt som hockeyspiller i USA, må ting skje raskt. Med stengte landegrenser som følge av pandemien og kort tid til å skaffe visum, syntes det umulig å ordne innreise på så kort varsel. Hvordan de klarte det, har vært en hemmelighet de har holdt for seg selv – inntil nå.
Martine tar oss med på en reise gjennom livet sammen med en profesjonell idrettsutøver. Hun deler personlige innsikter og utfordringer hun støter på i livet med en hockeyproff. Hun åpner også opp om det nådeløse maskineriet som utgjør amerikansk proffhockey og de prøvelsene som følger med.
«Det er kanskje rart å åpne med at jeg ikke har peiling på hvor jeg skal begynne, men jeg føler det er en fin måte å vise hvilken røre du snart skal få innblikk i.»

Da ere bare å holde seg fast… Det er det mange som burde… 💕

 

Reklame | Bikbok

– Koden MARTINEH20 gir 20 % rabatt hos BIK BOK online og i butikk – 

Grå cardigan HER  – Hvit cardigan HER

Skinnjakke HER – Kjole HER

Bikini HER

Linskjorte HER – Linbukse HER 

Kjole HER

Solbriller HER

Skjørt HER 

psssst! Det er såsåså fint på, og finnes i flere deilige farger!

Skjørt HER

Hvit topp HER – Sort topp HER

Linskjorte HER – Linshorts HER

Disse deilige pinsettene finnes også i flere deilige farger. Det er såsåsåsåså fiiiint! Og digg.

Topp HER – Skjørt HER

Koden gjelder ut 17.juli og er som sagt gyldig både online og i butikk. I butikk viser du denne strekkoden:

Også skanner de den i kassen. Anbefaler å lagre bildet på mobilen, da er det enda enklere! Jeg gleder meg til å høre hva du finner💕💕💕 Ha en fiiiiiin dag.

Klem fra meg,