Mange ser nok på meg og tror nok at jeg er en skikkelig byjente. Men sannheten er at jeg er oppvokst på landet, med jordbær – og potetåkre som nærmeste nabo. Med elgjakt om høsten og en kort sykkeltur for å komme til stallen. Jeg har ikke tall på hvor mange ganger mamma har kjefta på meg fordi jeg har spist med mett på jordbær lenge før middag. Og et hot tips: Jordbær på brødskiva er skikkelig digg. 

Er det noe jeg er skikkelig takknemlig for, så er det å være oppvokst med disse omgivelsene. Det har lært meg at ingen dauer av å få skitt under neglene, at man sover godt om natten og det har lært meg til å bli et arbeidsjern.

I år hadde vi en helt fantastisk sommer. Selv var jeg solbrun fra starten av mai, til slutten av september. Vi badet, spiste god mat og nøt som aldri før. Mens jeg lå henslengt i hagen og spiste is, vet jeg at noen jobbet rumpa av seg for å få dagene til å gå rundt. For selv om jeg selv ikke vet hvordan det er å være bonde, så vet jeg at sommeren som var har satt en real støkk i mange. Jeg vet at mange har måtte slakte titalls dyr, at det var en kamp om å ha nok mat til dyra og at avlingene ble elendige. For ikke å snakke om at økonomien til mange ikke gikk, og fortsatt ikke går rundt. Jeg vet og jeg har full forståelse for den frustrasjonen for eksempel kålbonden kjenner på når store kjeder kan selge produktene billigere enn bonden kan selge til leverandøren.

Nå nærmer det seg jul og det reklameres for elleville priskriger på flere av bøndenes produkter, jeg leser Facebookstatuser der folk diskuterer om ribba er for dyr og at bøndene på skjerpe seg – For makan til gjerrigknarker. På lik linje som jeg tidligere i år leste Facebookstatuser der folk klagde på at bøndene jobbet til ubeleilige tider og at jordbærsesongen var så kort.

For meg så virker det som at enkelte glemmer at landbruket og jordbruket må til for at vi skal få mat på bordet, for at vi skal kunne ha melk i kaffen og for at vi skal få spise den årlige juleribba. Det bonden driver med er absolutt nødvendig næringsvirksomhet, og det er vi nødt til å huske på når vi syntes det er ufattelig plagsomt at noen jobber døgnet rundt for å sikre at vi skal bli mette i magen. Det er nemlig ikke sånn at maten kommer i butikkhyllene av seg selv og jeg setter faktisk pris på at maten kommer fra den lokale bonden, og ikke fra et sted jeg ikke kjenner til i Polen.

Tusen takk til alle landets bønder. Takk for at dere gjør deres ytterste og for at dere sørger for at vi har mat på bordet.

Vi andre må kanskje minne oss selv på at potetene, medisterkakene, karbonadene, surkålen og ribba ikke flyr inn i butikkhyllene av seg selv – Og at vi kanskje skal sette litt pris på de som gjør at vi år etter år kan spise nydelig julemat!

Og nei, bøndene skal ikke skjerpe seg – De skal ha en klapp på skulderen.

Følg meg gjerne på Facebook HER – Instagram HER – Snapchat Martinehalvs

// Marty

NY VIDEO PÅ YOUTUBE!

Jeg har fått vite at en gammel venninne har snakket og skrevet MASSE kjipe ting om meg. Hva gjør man egentlig når en venninne gjør det og hvordan reagerer jeg? 🤔🙄😓

 

Abonner gjerne på kanalen min HER.

// Marty

Hei fra dama som subber rundt i ull fra topp til tå. Jeg har et skikkelig ambivalent forhold til at det er så kaldt ute nå. Det er hyggelig, det er fint og det er koselig, men det har jaggu sine baksider også. Som for eksempel at jeg, som ikke har garasje har måtte skrape bilen min for is to ganger om dagen de siste dagene, at det gjør vondt å bare stikke nesa utenfor døra og at jeg aldri vet om det er glatt på bakken eller ikke. Men, til tross for et ambivalent forhold, så tror jeg faktisk at jeg heller vil at det skal være kaldt til over jul, enn at det skal være grått, mildt og kjipt.

I dag har jeg fått flere meldinger om at bloggen ikke fungerer og at ting står litt på hodet. Og ja, det stemmer. Noen hadde fått det for seg at det var fordi bloggen skal legges ned, men til noen sin store frustrasjon: Det skal den ikke. Jeg har ikke tenkt til å gi meg med det første! Jippi.

Greia er som følger… Ja, det er mulig at jeg forklarer totalt feil nå og egentlig er det ikke vits i å forklare en gang (ettersom dere vil merke en minimal forskjell), men ja. Vi som blogger hos blogg.no skal bytte til WordPress. Det betyr ikke at noen av bloggene forsvinner eller at blogg.no forsvinner, men at vi som bloggere må bli kjent med en ny måte å skape innhold på eller en ny plattform. Okei, dette var muligens skikkelig rart forklart. Det jeg prøver å si er at overføringen av bloggen min og andre sin, overgangen og alt dette har gjort at ting har stått på hodet idag. Tallene mine har stått på 0 i hele dag, mange innlegg har vært borte og utkast har forsvunnet. Men, jeg vet at det sitter dyktige folk som jobber på spreng for at det skal bli i orden fort som fy, så det får bare være sånn akkurat idag. I morgen er det antakeligvis akkurat som før (bortsett fra for meg) og ikke noe oppnedoglitttilsiden. Men hey – Teksten på bloggen er MYE finere enn den har pleid, så det er hvert fall positivt.

Derfor byr jeg ikke på noe hokkuspokkus idag. Rett og slett fordi jeg ikke helt hvordan det blir, om alle får lest det og diverse. Men, hvis du har fått lest det så vil jeg hvert fall ønske deg en fin dag – Også snakkes vi senere.

Selv skal jeg jobbe litt til, før jeg skal til Grunde og Vilde for å spise middag. Det blir hyggelig <3

// Marty

 

 

✘ I går gikk det opp for meg at jeg er en skikkelig kontrollfreak. Mer enn jeg egentlig liker å innrømme ovenfor meg selv. Jeg tror jeg later som at jeg elsker nye utfordringer, å være spontan også videre, men det er jo bare tull, haha! Jeg elsker utfordringer, men helst når jeg har kontroll over det selv. Det samme gjelder spontaniteten min. Der har jeg noe å jobbe med kjenner jeg.

✘ Dette er egentlig ganske flaut å skrive, men i forrige uke oppførte jeg meg som en skikkelig… Ja, det ordet jeg hadde tenkt til å skrive er ikke akkurat politisk korrekt. Men, du skjønner. Kanskje. Det gikk først opp før meg når uken var omme og jeg hadde fått litt nye energi og motivasjon til å leve dette livet igjen. Forrige uke var tung, tung og atter tung, og jeg lot det gå utover alle mine nærmeste. Det er ikke greit. Skjerpings Marty!

✘ I fjor hadde jeg en mye større leilighet enn jeg har nå. Da bodde jeg jo i Sverige og apropos: Det er SÅ mye billigere å bo i Sverige enn i Norge. Men, poenget er det at jeg feiret jul i Sverige i fjor. Da hadde jeg jo juletre, gjesterom og masse julepynt. Vi snakker juleduker, julegardiner, jule ditt og jule datt. Ingenting var halvveis. Jeg liker leiligheten min skikkelig godt nå, men det er bare rart å ha et juletre her, og det er bare rart å pynte den. Det gikk opp for meg på søndag. Jeg har pyntet litt, men jeg tror nesten du ikke hadde lagt merke til det om du hadde kommet inn her. Det er jaggu godt jeg kan være mye hjemme hos mamsen og papsen i jula, for der snakker vi ordentlig julepynt, tre og sånn jeg liker det.

✘ På søndag hadde jeg storrengjøring i leiligheten. Nå har jeg akkurat fortalt at leiligheten min ikke er gigantisk, så at jeg holdt på her i fem timer sier enten mye om meg eller mye om hvor skitten/rotete det faktisk var her. Jeg liker å tro at det var det siste. Dere har jo kanskje fått med dere at det har vært litt kaos de siste ukene, og jeg tror faktisk ikke at jeg hadde vasket klær på fem uker. Jepp, jeg begynte nesten å vrenge trusene mine. Nesten. 

✘ Jeg og Mr. X hadde en diskusjon i går kveld. Jeg var kald, jeg smiska meg til at han skulle hente et pledd og han la det over meg. Altså, over dyna. Jeg mente at det ble varmere av å legge det inntil kroppen, mens han mente at det var akkurat det samme å legge det over som under. Jeg står på mitt og mener at man selvfølgelig tar det tynneste laget innerst og det tjukkeste laget ytterst. Jeg lurer på om det faktisk finnes et mer riktig svar enn et annet her…

                                                                                       Du må bare få med deg dette… Queen-Trude:


✘ Jeg vurderer å slutte med vippeextensions. Jeg har nå hatt det siden typ 9.klasse og jeg kjenner at jeg kanskje begynner å bli
lei. Jeg tenkte det samme etter sommeren, men så har det bare blitt til at jeg har fortsatt. Nå kjenner jeg derimot at jeg har lyst til å slutte med det. Det er dyrt, det tar tid og det er skikkelig fint. HAHA! Livets problemer sier bare jeg. De jeg har diskutert det med er alle mennesker som legger vipper, og de har sagt at jeg kommer til å angre og at jeg dermed kommer til å sette på nye etter bare en uke. Om det er fordi de prøver å tjene penger eller om det er fordi det faktisk er sånn vet jeg ikke. Jeg er hvert fall keen på å prøve og slutte! Jeg hadde kvalt søsteren min om hun hadde tatt vippeextensions, for det er så lett å bli hekta.

✘ Det kan hende du tror at jeg tuller nå, men: Jeg kunne helt på ekte ønske at jeg var flink til å synge. Ah, jeg tenker på det hvert eneste år når jeg begynner å høre på julemusikk.

✘ Jeg har blitt irriterende opphengt av Orderud-drapet og jeg hadde satt sykt pris på om den/de som gjorde det bare kunne sagt det. Skitt så irriterende. Det er ekstra irriterende å vite at NRK-serien egentlig ikke gir noen svar, men bare mer nysgjerrighet og frustrasjon. MELD DERE A… Sånn at jeg kan sove om natta igjen.

✘ Det hender at noen sender meg morsomme ting i innboksen på Instagram. Jeg har spesielt én kompis der vi sender ting frem og tilbake til hverandre, og det irriterer meg GRØNN når det er lukkede kontoer. Da må jeg første begynne å følge kontoen og så kan jeg le. 1. Hvorfor har kontoer med tusenvis av følgere lukket profil? 2. Kan Instagram gjøre et unntak sånn at man kan se det med en gang?

✘ Nå er jeg inne i en sånn periode der jeg er motivert til å spise bra og næringsrik mat. Jeg er flink til å trene og jeg merker så godt hvor mye bedre jeg får det når jeg er flink til å spise mat som er bra for meg og bevege meg. Men… HVORFOR er det sånn at jeg må få sykelig lyst på muffins på en dag som idag? Kan jeg ikke bare slutte å crave…….. Muffins liksom. Kunne jeg ikke vært keen på en gulrot eller noe?!

// Marty

✘ I går gikk det opp for meg hvor stor kontrollfreak jeg egentlig er. Mer enn jeg egentlig liker å innrømme ovenfor meg selv. Jeg tror jeg later som at jeg elsker nye utfordringer, å være spontan også videre, men det er jo bare tull, haha! Jeg elsker utfordringer, men helst når jeg har kontroll over det selv. Det samme gjelder spontaniteten min. Der har jeg noe å jobbe med kjenner jeg. 

✘ Dette er egentlig ganske flaut å skrive, men i forrige uke oppførte jeg meg som en skikkelig… Ja, det ordet jeg hadde tenkt til å skrive er ikke akkurat politisk korrekt. Men, du skjønner. Kanskje. Det gikk først opp før meg når uken var omme og jeg hadde fått litt nye energi og motivasjon til å leve dette livet igjen. Forrige uke var tung, tung og atter tung, og jeg lot det gå utover alle mine nærmeste. Det er ikke greit. Skjerpings Marty! 

✘ I fjor hadde jeg en mye større leilighet enn jeg har nå. Da bodde jeg jo i Sverige og apropos: Det er SÅ mye billigere å bo i Sverige enn i Norge. Men, poenget er det at jeg feiret jul i Sverige i fjor. Da hadde jeg jo juletre, gjesterom og masse julepynt. Vi snakker juleduker, julegardiner, jule ditt og jule datt. Ingenting var halvveis. Jeg liker leiligheten min skikkelig godt nå, men det er bare rart å ha et juletre her, og det er bare rart å pynte den. Det gikk opp for meg på søndag. Jeg har pyntet litt, men jeg tror nesten du ikke hadde lagt merke til det om du hadde kommet inn her. Det er jaggu godt jeg kan være mye hjemme hos mamsen og papsen i jula, for der snakker vi ordentlig julepynt, tre og sånn jeg liker det. 

✘ På søndag hadde jeg storrengjøring i leiligheten. Nå har jeg akkurat fortalt at leiligheten min ikke er gigantisk, så at jeg holdt på her i fem timer sier enten mye om meg eller mye om hvor skitten/rotete det faktisk var her. Jeg liker å tro at det var det siste. Dere har jo kanskje fått med dere at det har vært litt kaos de siste ukene, og jeg tror faktisk ikke at jeg hadde vasket klær på fem uker. Jepp, jeg begynte nesten å vrenge trusene mine. Nesten. 

✘ Jeg og Mr. X hadde en diskusjon i går kveld. Jeg var kald, jeg smiska meg til at han skulle hente et pledd og han la det over meg. Altså, over dyna. Jeg mente at det ble varmere av å legge det inntil kroppen, mens han mente at det var akkurat det samme å legge det over som under. Jeg står på mitt og mener at man selvfølgelig tar det tynneste laget innerst og det tjukkeste laget ytterst. Jeg lurer på om det faktisk finnes et mer riktig svar enn et annet her… 

Du må bare få med deg dette… Queen-Trude: 

✘ Jeg vurderer å slutte med vippeextensions. Jeg har nå hatt det siden typ 9.klasse og jeg kjenner at jeg kanskje begynner å bli lei. Jeg tenkte det samme etter sommeren, men så har det bare blitt til at jeg har fortsatt. Nå kjenner jeg derimot at jeg har lyst til å slutte med det. Det er dyrt, det tar tid og det er skikkelig fint. HAHA! Livets problemer sier bare jeg. De jeg har diskutert det med er alle mennesker som legger vipper, og de har sagt at jeg kommer til å angre og at jeg dermed kommer til å sette på nye etter bare en uke. Om det er fordi de prøver å tjene penger eller om det er fordi det faktisk er sånn vet jeg ikke. Jeg er hvert fall keen på å prøve og slutte! Jeg hadde kvalt søsteren min om hun hadde tatt vippeextensions, for det er så lett å bli hekta. 

✘  Det kan hende du tror at jeg tuller nå, men: Jeg kunne helt på ekte ønske at jeg var flink til å synge. Ah, jeg tenker på det hvert eneste år når jeg begynner å høre på julemusikk. 

✘ Jeg har blitt irriterende opphengt av Orderud-drapet og jeg hadde satt sykt pris på om den/de som gjorde det bare kunne sagt det. Skitt så irriterende. Det er ekstra irriterende å vite at NRK-serien egentlig ikke gir noen svar, men bare mer nysgjerrighet og frustrasjon. MELD DERE A… Sånn at jeg kan sove om natta igjen. 

✘ Det hender at noen sender meg morsomme ting i innboksen på Instagram. Jeg har spesielt én kompis der vi sender ting frem og tilbake til hverandre, og det irriterer meg GRØNN når det er lukkede kontoer. Da må jeg første begynne å følge kontoen og så kan jeg le. 1. Hvorfor har kontoer med tusenvis av følgere lukket profil? 2. Kan Instagram gjøre et unntak sånn at man kan se det med en gang? 

✘ Nå er jeg inne i en sånn periode der jeg er motivert til å spise bra og næringsrik mat. Jeg er flink til å trene og jeg merker så godt hvor mye bedre jeg får det når jeg er flink til å spise mat som er bra for meg og bevege meg. Men… HVORFOR er det sånn at jeg må få sykelig lyst på muffins på en dag som idag? Kan jeg ikke bare slutte å crave…….. Muffins liksom. Kunne jeg ikke vært keen på en gulrot eller noe?! 🥕

// Marty 

Jeg kom nettopp inn døren her hjemme. Som vanlig med en altfor tung bag over skulderen og annet rot i armene. Jeg slengte av meg kåpa og skjerfet før jeg satt macen i laderen. Planen min var at den skulle lades opp superfort mens jeg pakket ut av baggen min, men det forble i drømmene mine. Så, det er grunnen til at jeg sitter på puffen og at jeg ikke ligger henslengt i sofaen som jeg ellers ville gjort når jeg oppdaterer bloggen etter en dag på farta. Hvilken tulling har ikke en stikkkontakt i nærheten av sofaen sånn at man kan lade macen? Eller, hvilken blogger har ikke det?! Haha. ​Jepp, ingen ringere enn MartyParty.

I dag har jeg trent, holdt foredrag og spist lunsj med pappa. Og kort fortalt:

✘ Jeg er så fornøyd med at jeg kom meg på trening idag. Når alarmen ringte var jeg så nære på å drite i trening og heller overbevise meg selv om trening bare et teit, hvert fall sammenliknet med søvn. Men, jeg gjorde det.

✘ Jeg har holdt foredrag på en lærersamling. Jeg er alltid nervøs før jeg skal holde foredrag og jeg angrer nesten alltid før jeg skal sette i gang – Men det går stort sett fint. Eller, det går alltid fint. Og dere… Hvor kult er det ikke at JEG får lov til å berike, prate og holde foredrag foran en gjeng lærere? At jeg får lov til å dele ting fra hjertet mitt og at jeg får lov til å gjøre noe så bra? Det er skikkelig stas.

✘ Det høres mye finere og normalt ut når jeg sier at jeg bare har spist lunsj med pappa. Men, macen var som vanlig oppe, vi diskuterte noe kjedelig som budsjett, økonomi, salg og 2019. Hurra! Men, digg med lunsj. Og ja, det er alltid fint sammen med papsen, selv om han skravler om ting jeg syntes er temmelig kjedelig.

Jeg gleder meg skikkelig til 2019. Jeg føler selv at jeg er gira om dagen, at jeg er sulten, kreativ og at jeg vil noe. Jeg føler meg bra, jeg har lyst til å nå målene mine og jeg ser frem til de rareste ting. Jeg jobber tidvis litt for mye (I know), men det er så digg å se at alt arbeidet det lønner seg. Men dere, nå skal jeg dele en liten nyhet! Og noe som mange har etterspurt. Husker dere at jeg postet noen bilder av at jeg gjorde dette:

Jeg kan nemlig meddele at jeg har lest inn boka mi som lydbok. Hvor kult er ikke det? Det var en veldig lærerik, spennende og fin prosess. Det var sterkt, det var ekte og det har blitt skikkelig bra. Jeg har ikke bare skrevet en bok, jeg har også lest den inn som lydbok. Det betyr at du kan sitte på bussen, i stua eller gå tur med meg på øret. HAHA! Det er kanskje noen sin aller største skrekk når jeg tenker meg om, men hvis ikke – LAST DEN NED!

Lydboken finnes som nedlastbar lydbok blant annet HER og den kommer hos Fabel og hos Storytel, men det er først til våren. Og, du finner den som E-Bok HER. TAKK!

Jeg håper at tirsdagen deres er fin. Selv skal jeg jobbe litt og spille inn en video som først kommer i februar (haha), før jeg skal dra hjem til Mr. X, spise middag og henge.

// Marty

Jeg kom nettopp inn døren her hjemme. Som vanlig med en altfor tung bag over skulderen og annet rot i armene. Jeg slengte av meg kåpa og skjerfet før jeg satt macen i laderen. Planen min var at den skulle lades opp superfort mens jeg pakket ut av baggen min, men det forble i drømmene mine. Så, det er grunnen til at jeg sitter på puffen og at jeg ikke ligger henslengt i sofaen som jeg ellers ville gjort når jeg oppdaterer bloggen etter en dag på farta. Hvilken tulling har ikke en stikkkontakt i nærheten av sofaen sånn at man kan lade macen? Eller, hvilken blogger har ikke det?! Haha. ​Jepp, ingen ringere enn MartyParty. 

I dag har jeg trent, holdt foredrag og spist lunsj med pappa. Og kort fortalt: 

✘ Jeg er så fornøyd med at jeg kom meg på trening idag. Når alarmen ringte var jeg så nære på å drite i trening og heller overbevise meg selv om trening bare et teit, hvert fall sammenliknet med søvn. Men, jeg gjorde det. 

✘ Jeg har holdt foredrag på en lærersamling. Jeg er alltid nervøs før jeg skal holde foredrag og jeg angrer nesten alltid før jeg skal sette i gang – Men det går stort sett fint. Eller, det går alltid fint. Og dere… Hvor kult er det ikke at JEG får lov til å berike, prate og holde foredrag foran en gjeng lærere? At jeg får lov til å dele ting fra hjertet mitt og at jeg får lov til å gjøre noe så bra? Det er skikkelig stas. 

✘ Det høres mye finere og normalt ut når jeg sier at jeg bare har spist lunsj med pappa. Men, macen var som vanlig oppe, vi diskuterte noe kjedelig som budsjett, økonomi, salg og 2019. Hurra! Men, digg med lunsj. Og ja, det er alltid fint sammen med papsen, selv om han skravler om ting jeg syntes er temmelig kjedelig. 

Jeg gleder meg skikkelig til 2019. Jeg føler selv at jeg er gira om dagen, at jeg er sulten, kreativ og at jeg vil noe. Jeg føler meg bra, jeg har lyst til å nå målene mine og jeg ser frem til de rareste ting. Jeg jobber tidvis litt for mye (I know), men det er så digg å se at alt arbeidet det lønner seg. 

Men dere, nå skal jeg dele en liten nyhet! Og noe som mange har etterspurt. Husker dere at jeg postet noen bilder av at jeg gjorde dette:

?!

Jeg kan nemlig meddele at jeg har lest inn boka mi som lydbok. Hvor kult er ikke det? Det var en veldig lærerik, spennende og fin prosess. Det var sterkt, det var ekte og det har blitt skikkelig bra. Jeg har ikke bare skrevet en bok, jeg har også lest den inn som lydbok. Det betyr at du kan sitte på bussen, i stua eller gå tur med meg på øret. HAHA! Det er kanskje noen sin aller største skrekk når jeg tenker meg om, men hvis ikke – LAST DEN NED! 

Lydboken finnes som nedlastbar lydbok blant annet HER og den kommer hos Fabel og hos Storytel, men det er først til våren. Og, du finner den som E-Bok HER

TAKK! Jeg håper at tirsdagen deres er fin. Selv skal jeg jobbe litt og spille inn en video som først kommer i februar (haha), før jeg skal dra hjem til Mr. X, spise middag og henge. 

// Marty 

 

Hei gjengen! Nå sitter jeg rundt spisebordet hjemme hos mamma og pappa. Jeg har vært her i natt, og jeg skal snart komme meg avgårde på fotballtrening. Planen idag er å trene, jobbe litt og få orden hjemme. La oss si det sånn… Det trengs. Jeg har så vidt hatt tid til å sove i min egen seng og da kan du vel kanskje se for deg hvordan statusen der. Men hey, i dag skal det bli orden! Jeg har funnet frem esken med julepynt også, så kanskje jeg rett og slett skal pynte til jul… Jeg får se! 

Nå er det klart for ukens spørsmål og svar. Det har selvfølgelig kommet MASSE spørsmål om hvem fyren jeg er forelsket i er, så jeg har tatt med noen av de private kjærlighetsspørsmålene på toppen, før resten kommer etter det:

Hvem er det du er forelska i? 

Det velger jeg å ikke fortelle noe om helt enda og håper at det er greit! Jeg vil se litt hvor det bærer først og ha det litt for meg selv. 

Hva jobber han du er forelsket i med?

Han driver med idrett. Haha. Funfact: Jeg har alltid bare falt for folk som driver med idrett. HVA ER GREIA?! 

Er det Mr. X du er forelsket i?

Ja, og han skal forbli Mr. X er stund til. 

Hva syntes C om Mr. X?

Det har jeg fortsatt ikke spurt om. 

Har familien din hilst på Mr. X?

Jepp! 

Kan du fortelle den egentlige grunnen til at det ble slutt mellom deg og C nå?

Det finnes ingen annen grunn enn den jeg har fortalt tidligere. Det var overhode ikke noe drama! 

Er Mr. X grunnen til at du sletta Tinder?

Nja, en blanding kanskje. Men hovedgrunnen var at jeg virkelig ikke hadde et behov for å være der. Det var liksom ikke noe for meg sånn ting er nå! 

Har du lyst til å få barn?

Ja, det er en av mine store drømmer her i livet. Men det er ikke noe tema nå! 

Hvordan har du det?

Jeg har det fint. Den uken som har vært nå har vært kaotisk, jeg har vært skikkelig stressa og konstant sliten. Det er lenge siden jeg har hatt det sånn som jeg har hatt det denne uka, og jeg håper det blir lenge til neste gang. Men, det handler egentlig ikke om at ting ikke er bra og neste uke skal og må bli bedre <3

Er ikke bloggen din lenger hos Side2?

Jo, det er den <3 Eller, hos Egmont som nå eier Side2!

Hva er målet ditt med YouTube?

Målet mitt med YouTube er å ha kanalen, kunne skape innhold for flest mulige og vise meg selv fra en litt annen side. Jeg har ikke noe spesifikt mål enda, men jeg syntes det er fint å ha den ved siden av og kunne bruke den til å skape innhold. YouTube er jo gigantisk og det er kult å kunne være med på trenden! Jeg er jo bitteliten der, men med småsteg så kanskje den også kan vokse etter hvert 💪🏻 Men! Hovedmålet er egentlig bare å ha den, kunne vise litt mer av meg og være litt mer levende! Om det ga mening, haha. 

Hvorfor oppdaterte du ikke bloggen din i går?

Fordi jeg trengte en ettermiddag/kveld til å bare ligge akkurat som dette:

Jeg var grytidlig oppe i går for å ha en boksignering og litt annet, og når jeg kom hjem la jeg bort telefonen og logget av. Det er nærmest historisk for min del, haha! Men, det skal jeg virkelig prøve å bli flinkere til. 

Har du drukket noe alkohol i 2018?

Nei, det har jeg ikke og det har jeg ikke planer om heller. 

Hvorfor var du ikke på P3-gull?

Jeg ble ikke invitert dit, så enkelt er det, haha! 

​Hvorfor har du sluttet å gå på kampene til C?

Det har jeg ikke, jeg har bare ikke kunnet noen av de siste kampene og jeg har prioritert litt annerledes! Men, det er fortsatt like gøy. 

Hvor skal du feire jul i år?

Hjemme på Nesodden sammen med familien <3 Jeg gleder meg SÅ!

Hvor mye penger bruker du på mat i uka?

Den siste måneden har jeg vært flinkere enn noen gang økonomisk. Jeg prøver å være bevisst, spare så mye som mulig og ikke kjøpe bare for å kjøpe. Hvor mye jeg bruker eksakt vet jeg ikke, men det er mye mindre enn jeg har gjort tidligere! 

​Bleker du tennene dine? De er sinnsykt hvite.

Nei, jeg gjør ikke det. Jeg har testet en ting, en gang, og det funket overhode ikke. Jeg tror rett og slett bare at jeg er veldig heldig med tennene mine, at jeg behandler de bra og ja – Det er jo hyggelig at jeg kan være heldig med noe jeg også si 😂

Hvem er øverst på lista de på Snapchat nå?

Nå skal jeg hive i meg litt mat før jeg kommer meg avgårde til trening. 

Jeg håper at søndagen deres blir bra <3

// Marty 

Ja, jeg er forelska…

For seks måneder siden trodde jeg at jeg aldri skulle kunne være forelska igjen. Jeg lurte på om det i det hele tatt fantes noen for meg der ute, jeg begynte å se for meg selv som en singel, gretten og kjip kattedame og jeg bestemte meg for at hvis jeg først skulle bli det – Så skulle jeg hvert fall være selvstendig, digg og være den beste utgaven av meg selv. 

Jeg ryddet i alt jeg følte at måtte ryddes i i livet mitt, jeg begynte å trene for fullt igjen, jeg prøvde meg på Tinder, og slettet det ganske så fort, jeg traff venninner jeg ikke hadde truffet på lenge og jeg begynte å føle meg bra. Jeg føler meg bra. Og, jeg forelsket meg på nytt. Eller, jeg har forelsket meg. 

Jeg smiler av meldinger, jeg vil ligge oppe til langt på natt å bare prate om livet, om de store spørsmålene og om de fine tingene, om fremtiden og om oss, bare han er på butikken så savner jeg han, det kiler i magen når jeg tenker på han og jeg er full av følelser. Herregud, så mye følelser det er i kroppen. 

Jeg har holdt igjen veldig. Jeg har vært redd for å drite meg ut, feile og ikke få det til. Jeg har vært redd for at det ikke skal være riktig, at jeg skal forhaste meg og at jeg kommer til å angre. Men hvem er vi hvis vi ikke tør å forelske oss? Hvis vi ikke tør å føle? Hvis vi dytter vekk sommerfuglene i magen? 

Hvor denne forelskelsen ender og hva det blir til enda, det vet jeg ikke. Men akkurat nå så skal jeg nyte den, kose meg og bare ha det så fint som mulig. Og er det feil, ja, da har jeg lært enda litt til da. 

Men fy søren så fint det er å kjenne på alle disse følelsene. Han er fin altså. 

🖤🖤🖤

// Marty