Lookalike jakke HER – Genser HER – Tights HER 

Oh boy! OOOOOH boy.

Det er egentlig sånn jeg vil beskrive de siste dagene – Og idag, haha!

Vi flytter, flytter, flytter og flytter. Inni mellom der prøver vi å jobbe litt, vi krangler en del, vi diskuterer en del, har lavt blodsukker litt for ofte, ler og prøver å holde tunga rett i munn.

Tenk at dette er sjette gang vi flytter på fem år a. Og at vi det neste året skal flytte inn enda to nye steder, altså… Om jeg digger å være sammen med en hockeyspiller som flytter både hit og dit? Akkurat nå?

Neida, det blir bra, men jeg skal ikke juge å si at jeg er helt oppe og nikker om dagen. Formen er litt på halvtolv, humøret er litt på halvtolv og det føles litt ut som at livet er på halvtolv😂 Men, jeg henger i stroppen, selv om jeg i går fløy rundt i byen med blå poser på bena, selv om jeg glemte noe jeg hadde lovt pappa å huske i flere dager og selv om jeg kjefter og smeller på han jeg bor med flere ganger om dagen. Lista er lang! Heldigvis så har vi gjort dette noen ganger før, og han veit at det bare er en periodisk feil når det står på, haha!

I dag har vi vasket ned leiligheten, og nøklene skal snart leveres. Enda et kapittel er over, og selv om det alltid er litt stress, så gleder jeg meg veldig til hva vi har i vente. Nå venter et par måneder i hybelen til lillesøs i den minste senga vi noen gang har delt, før vi setter snuta mot Stockholm og enda et nytt kapittel. Jeg gleder meg så, og jeg kunne nesten ønske at vi kunne hoppe over disse månedene som hybelboere og dra rett dit, men vi skal ha litt sommer, ferie og krangling om plassen i senga først.

Nå må jeg løpe videre, for nå maser masekråka her.

Vi snakkes seinere med forhåpentligvis litt nytt krutt 💛 Takk for at du leser og for at du er du! Klem fra meg.

TW.

I podkasten min Sykt Ærlig Med Martine har jeg denne måneden snakket med forskjellige mennesker som på en eller annen måte har en tilknytning til det rettsvesenet og det kriminelle livet.  Både Sandra som er 16 år og allerede har en dom på seg, Marta Alise har fortalt om hvordan det er å elske en som sitter i fengsel og Glenn har delt historien om hvordan det er å sitte 20 år i fengsel, hvorfor det ble sånn og hvordan livet i fengsel har vært.

I dag skal jeg snakke med en jente om det verste hun har opplevd, nemlig voldtekten som fant sted på festen hun ikke hadde fortalt foreldrene hennes at hun skulle på. “Emma” hadde nettopp fylt 14 år da det skjedde, og tiden etter har vært ekstremt tøff. “Emma” opplevde å ikke bli trodd, hun har vært gjennom hele tre rettssaker, hun har måtte flytte, påkjenningen har vært enorm, meningene har vært mange mange og historien hennes er veldig tøff, men dessverre ikke unik.

I dagens episode som heter “historien bak voldtekten” skal “Emma” fortelle om hvordan det er å stå på den andre siden. Hvordan det er å bli utsatt for en lovbrudd, hvordan det er å gå gjennom en rettsak og hva det gjør med deg.

… Og før du lytter til denne ekstremt viktige, såre og tøffe episoden vil jeg si ifra om at det kan være vanskelig å høre for enkelte og at dette er “Emma” sin side av historien.

Du finner episoden der man finner podkast ved å søke etter ‘Sykt Ærlig Med Martine’ på feks iTunes, Spotify eller i podkastappen (kan lastes ned for de med Android eller andre mobiler)🖤 Legg gjerne igjen en vurdering i iTunes om du liker den!

Like eller liknende plagg: – Skinnjakke HER – Hettejakke HER – T-skjorte HER – Bukse HER – 

GOD TIRSDAG💛

✗ For en uke siden satt jeg ute i hagen, hørte på podkast og fikk fregner på nesa. I dag har jeg på meg tøfler, varmeovnen er satt på og fregnene har forduftet igjen, HVA SKJEDDE?

✗ Det er en ting jeg syntes er ganske vanskelig, og det er at en sak alltid har flere sider. Hvilken side skal man egentlig tro på? Hva stemmer egentlig? Hva er egentlig rett? Jeg tror hvert fall at ganske mange uttaler seg om ting de egentlig ikke har peiling på og at det bare gjør saken verre… Hmm… Tenk om vi alle faktisk kunne lyttet til de forskjellige sidene? Kanskje vi da faktisk hadde forstått hva det egentlig dreier seg om, hvorfor noen gjorde som de gjorde og hvorfor ting er som de er?

✗ Er det egentlig innafor å si ifra til noen man omgås at de bruker en grusom parfyme? Jeg kjenner jo selv at jeg neppe hadde sagt ifra til noen jeg ikke kjenner VELDIG godt, men ja… Burde man egentlig det? Haha.

✗ Jeg lurer på hva som skjer med de frisørsalongene som tillater influensere å filme/ta bilder inne i salongen deres selv om det ikke er lov i følge retningslinjene de er pålagt om dagen jeg. Må de stenge? Hmm…

✗ Er det bare jeg som syntes det er sjukt rart at stekte egg og eggerøre kan smake så forskjellig?😂

✗ Jeg lurer på hvor mye bedre miljøet har hatt det de siste ukene jeg. Finnes det noen tall på det?

✗ Er det ikke både sjukt flaut, utrendy og ulovlig å dele ut rabattkoder på fillers og andre behandlinger i samme gate? Jeg driter i om du liksom “bare” har 4000 følgere, for det er 4000 følgere for mye.

✗ Jeg har bestemt meg for å ta opp en eksamen til høsten jeg. Jeg har kanskje ikke snakka så mye om skole, utdanning og den slags, men jeg skal gi dere en update på det snart. Jeg har utsatt den eksamen gang på gang, men nå skal jeg hoppe i det og blir ferdig med det og feire med oreokake når jeg er ferdig😂

✗ Yes og No til en SÅNN shorts? Jeg klarer ikke helt å bestemme meg. Hva syntes du? Hadde du brukt det?

✗ Nå skal jeg på fotballtrening! Det sitter litt langt inne i dag fordi jeg føler at det er så mye annet jeg burde gjort, men jeg prøver å minne meg selv på at jeg har veldig godt av å slippe det jeg har i hendene, logge av litt, le og trene.

Jeg håper du har hatt og har en fin dag, klem fra meg!

Hei mandag og hei på deg!

Her hjemme her det like grå stemning som været i dag. Grått, kjipt og trist😂 Det er ikke bare, bare å bo i et kaos, flytte, jobbe fullt og skulle være verdens beste kjæreste. Spesielt ikke når det står PMS i panna mi. La oss si det sånn: Jeg gleder meg til denne uka er forbi, til dusjen er skrubba ned og vi har levert nøklene… C sa nettopp til meg at han egentlig ikke gidder å bo med meg denne uka, så det er status. HAHA! Jeg skjønner han faktisk, for min indre drage kommer frem når jeg ikke blir ren når jeg dusjer en gang, fordi så fort jeg tråkker ut av dusjen så er føttene mine skitne igjen. Altså… Nei, hva gir du meg a.

💛💛💛

Ukens serie:

Jeg så faktisk minimalt på TV forrige uke, på grunn av det fine været og litt annet, så uten om Ex On The Beach og Paradise, så tror jeg faktisk ikke at jeg så på noe annet? Eller jo! Kjære vene, Hvite Gutter. La oss ikke glemme Hvite Gutter!

Ukens cravings: 

Når jeg har mensen er jeg altså så sulten og sugen at jeg kan få lyst på pistasjis uten å en gang like det, haha! Men, det må nesten blir jordbær dyppet i melkesjokolade. NAAAM!

Ukens nedtur:

Det må være at jeg ikke fikk vært i babyshoweren til Sara. Heldigvis så fikk jeg vært med å rope SUUUUUUUPRISE over FaceTime, selv om jeg egentlig var på skogtur!

Ukens opptur:

Det var å treffe bestevenninnene mine på onsdag! Jeg trengte å skravle, le og drømme om fremtiden. Det har vært minimalt med venninneheng de siste ukene, så det at vi kunne sitte i sola, spise middag og skravle var så etterlengtet og hyggelig💕

Ukens ønske:

Er det lov å ønske at jeg er like glad og pen som det jeg er på bildet over hele uka? HAHA! Nå er liksom status dette:

Ukens tanke: 

Er det ikke helt sjukt rart at vi mennesker kan være SÅ forbanna forskjellige? Vi er jo egentlig kliss like hele gjengen, og selv om man spiser den samme maten, drar til de samme stedene, bruker de samme klærne, ser på de samme filmene og kjører de samme bilene, så kan vi være så vanvittig uenige – Og ikke like hverandre.

Ukens favorittplagg:

Denne joggebuksa. Jeg har brukt den hver dag, haha! Nå er den i vask og jeg funderer på om jeg må gå til innkjøp av en til…

Ukens bok: 

Heh, jeg har ikke lest en side av en bok en gang, men jeg vil allikevel tipse om Pengesnakk! Jeg har kommet halvveis, og har aldri mer vært mer motivert til å spare, spare og spare.

Ukens ønskeliste: 

– Sneakers HER – Deksel HER – Solbriller HER

Jeg trenger et par hvite, enkle og freshe sneakers, og disse er både fine og har en fiiiin pris! Dette dekslet kom jeg over i går og falt PLADASK! Og… Jeg har jo hatt disse solbrillene, men hvem satt en dødstung flytteeske oppå de i går? Hehe, joda. Heldigvis så koster de 89,- og jeg skal få klikket hjem et par nye som ikke skal knuses denne uka!

Ukens juicy:

Okei, jeg ser jo på alle dere som leser bloggen min og henger med meg på Instagram som venner, og jeg har alltid SÅ lyst til å dele alt som om dere skulle sittet her hjemme i sofaen med meg. MEN! I går gikk det opp for meg at det er et nytt kjendisbrudd i Norge, og jeg kan ikke si hvem (tror jeg), men den dagen det blir offentlig – Da skal jeg si at jeg visste det, og da skjønner dere, HAHA!

Jeg håper mandagen din ikke er like grå som været og at du får en fantastisk uke💕

Stor klem fra pms-kråka!

Hva i alle dager skjer med leiligheten vår? Skal vi selge den? Hvor skal vi bo? Hvor lenge skal vi bo der? Hva skal han tjene? Hva skal jeg gjøre? Jeg har svart på de mest stilte spørsmålene om at vi skal flytte til Stockholm💛

 

NOT. Og jeg som elsker overraskelser mer enn livet.

I dag skulle jeg egentlig stå og veive med armene, kanskje gråte litt, henge med livets damer og feire en av de aller beste jeg veit om. I dag står det nemlig Örebro + Sara💕 i kalenderen min, men jeg er verken i Örebro eller med Sara.

I dag er det nemlig suprise babyshower for en av mine aller bestevenner, men siden hun bor på andre siden av grensa, så får ikke jeg vært der. Jeg har hatt et håp helt frem til for en uke siden, og når det gikk opp for meg at det ikke lot seg gjøre så måtte jeg faktisk gråte både snør og tårer.

Det ble liksom toppen av kransekaka med ting som har blitt avlyst. Selv om dette på mange måter er helt uviktig, så betyr det mye for meg og jeg er skikkelig lei meg for at jeg ikke får vært der.

Men, sånn er det akkurat nå og jeg får jo klemme bestissen min snart igjen, selv om jeg skulle ønske at jeg kunne det i dag.

Så i stedet for å deppe mer enn jeg allerede har gjort: La oss heller snakke litt om gaven vi sendte i posten tidligere i uka. Altså, hjertet mitt smelter og livmora mi rister😂 SE SÅ SKJØNN. Det er jo klart at Lias skal ha norsk landslagsdrakt når han kommer, til tross for at han blir ursvensk, haha! Du lurer kanskje på hvorfor vi i alle dager har valgt nr. 69, og det er fordi Emil, pappaen hans (Gurimalla det var rart å skrive), er nr. 69. Ja, og det er ikke som du tror, haha!

Kliss og klass. Jeg har faktisk tre goder venninner som skal bli mamma i løpet av året, så når vi kommer til Sverige til høsten kommer vi til å ha en liten babyboom rundt oss. En den veien, en den andre veien og en der. Jeg tenker liksom mest på om jeg skal spise pizza eller taco til middag jeg, eller om jeg rett og slett skal ta en sjokkis. Haha!

Jeg håper du har en fin lørdag og at du ikke henger med hodet fordi noe du har gledet deg til er avlyst❤️

Klem fra meg!

 

Reklame | Annonselenker

– Buksa mi finner du HER – Genseren min finner du HER

Hei og gooood fredag💛

Her hjemme er det K-A-O-S. Heldigvis så er det et ganske så organisert kaos (tror jeg), men jeg må ærlig innrømme at jeg er temmelig svett på ryggen. Vanligvis blir jeg liksom småstressa av å ha brødsmuler på kjøkkenbenken, og da kan du jo tenke deg hva jeg ble når jeg fant brødsmuler i senga i går…

Heldigvis så er jeg verken grinete eller sur midt oppe i dette kaoset, og det gjør det hele temmelig mye enklere. Jeg har bestemt meg for at jeg ikke skal gidde å bli det heller og at jeg bare skal gjøre det beste ut av situasjonen. Når jeg syntes det går en kule varmt så minner jeg meg selv på at det hvert fall skjer noe, samtidig som jeg takker det helvetes koronaviruset for min takknemlighet over brødsmuler i senga og kaos😂

Om en uke er vi ute av leiligheten vi bor i nå, og for å være helt ærlig så gleder jeg meg. Da blir det hvert fall et mindre hjem å forholde meg til, for akkurat nå har jeg… En, to, tre, fire, fem, seks og seks hjem i hodet. Ikke spør en gang… Mamma & pappa, familien til C, denne leiligheten, hybelen til lillesøs, leiligheten i Stockholm og leiligheten vi holder på å bygge i Asker. Det morsomme er jo at det skal noe til alle stedene og om jeg plutselig sender trusene mine hjem til moren til C så ber jeg om forståelse, haha!

Utover flyttekaos så er det ikke så mye nytt egentlig. Jeg jobber, C trener cirkabirka 24/7, jeg har fått mensen og ja. Det er det samme gamle. Vi har det hvert fall veldig fint nå, til tross for omstendighetene💛

Nå skal vi stikke avgårde for å vaske bilen, for den er hardt rammet av alt pollene som er, den også stakkar og vi er uheldigvis to om det.

Jeg håper du har hatt en fin uke, at du har det fint, at det har skjedd noe gøy og at du trives. Om ikke så sender jeg deg en gigantisk klem, masse kjærlighet og enda en klem til.

GOD HELG!

La oss ta en titt på ønskelista miiiii 🖤

 Lyse jeans HER 〰️ Glitter topp HER & Beige bukse HER

Lin skjorte HER 〰️ Sort topp HER 

Grønn kjole HER〰️ Rosa kjole HER

Hvitt sett HER 〰️ Beige joggis HER

Badedrakt HER〰️ Bikini HER

Øredobber HER 〰️ Lenke til ankelen HER

Håper du fant noe som havnet på ønskelisten din også! Klem fra meg.

(DEL 2)

Hvordan i alle dager er det å sitte 20 år i fengsel? Hvorfor i alle dager gjør man å gjøre noe kriminelt når man kjenner til risikoen? Hvordan er det egentlig å sitte i fengsel? Hvordan er det kriminelle miljøet, sånn fra innsiden?

Glenn er dagens gjest, og om jeg hadde møtt han på bussen så hadde jeg kanskje tippet at han være lærer, kanskje bankmann eller tja, jeg vet egentlig ikke.

Jeg hadde hvert fall ikke tippet at han har to dommer, at han i årevis har smugla narkotika og at han kjenner Oslos underverden inn og ut. Han er en av de såkalte bakmennene, en av de man ser på film og en av de man egentlig ikke ser – Men som man bare hører om.

Jeg skal være helt ærlig å si at jeg kan være ganske forbanna på Glenn på grunn av det han har gjort. Mye fordi min egen onkel har vært narkoman og sannsynligheten for at Glenn har vært med på å forsyne han med stoff er stor. Samtidig så er det så vanvittig mye jeg lurer på, og det irriterer meg nesten at han er så hyggelig som det han er. At han er så snill. Har han alltid vært det?

Hva i alle dager er det som styrer deg når du velger å bli kriminell, når du velger å smugle og når du velger å utsette både deg selv og andre for fare?

Jeg har ikke peiling, men forhåpentligvis skal Glenn gjøre både meg og deg litt klokere – Med sin ganske heftige historie.

Du finner episoden der man finner podkast ved å søke etter ‘Sykt Ærlig Med Martine’ på feks iTunes, Spotify eller i podkastappen (kan lastes ned for de med Android eller andre mobiler)🖤

Utenfor skinner sola, jeg har løpt årets første løpetur i shorts og t-skjorte og Instagram bugner over av mennesker som nyter sola. Med mange varmegrader og sol, så veit jeg at det er mange som iherdig googler seg til hvordan de kan få bikinikroppen på null komma niks og at det er mange som gruer seg til å vise mer hud enn normalt.

Og hvis du er sånn som meg som vil ha den perfekte bikinikroppen, så skal du få noen tips:

🌸🌸🌸

1. Ta på deg et smil, alle blir finest da! 

2. La være å klikke deg inn på artikler som forteller deg hvordan du kan gå ned noen kilo på et par uker – Sånn at du kan passe inn i sommerkjolen fra videregående.

3. Gi bort sommerkjolen fra videregående. 

4. Du er heit – Enda heitere enn sola.

5. Du er bra nok, akkurat som du er. Og vi kan ikke bruke sommeren på å ikke ha det bra med oss selv. Det er rimelig kjipt. 

6. Husk på at det ikke finnes noen som ser ut akkurat som deg – Det betyr at du heller ikke kan se ut som noen andre. 

7. Gå rett i ryggen og vær stolt av det du har.

8.Du fortjener å ha det bra – Uavhengig av hvordan kroppen din ser ut. 

9. Og viktigste av alt?

… Ta på deg en bikini og kos deg! 

For det er ganske enkelt. Har du en bikini og en kropp, ja, da har du en bikinikropp💕

NYT SOLA!