Reklame | Sinful

Shorts HER

Hei gjengen 💛

Det å lukke opp macen, klikke meg inn på bloggen og “skriv nytt innlegg”-fanen, føles nesten ut som å ha kommet for sent hjem etter innetid. Jeg vet heller ikke helt hvor jeg skal begynne, for det skulle aldri bli et fravær her inne – Men det ble det. Livet skjedde, hverdagen tok meg og jeg har ikke strekt til. For første gang i livet har jeg druknet, og visst at jeg har gjort det. Det har vært noen tøffe, intense, lærerike, fine og tunge måneder siden jul. Det føles egentlig dritt å si det, fordi livet på mange måter har vært en fest. Problemet er bare at det har vært en fest jeg aldri har dratt hjem fra. Jeg har bare kjørt på, med for lite søvn, for mye jobb. For mye av alt, for lite av alt som er bra for meg. Kroppen begynte å si ifra for lengst, og nå har alle mine nærmeste gjort det samme. Og jeg? Jeg har skammet meg for å få beskjed om og roe ned. Og ikke fordi jeg ikke skjønner det sjæl, og er det noen som vet hvor viktig det er så er det meg, jeg bare… Jeg vil så gjerne. Nå må jeg bare forstå at jeg ikke må ville på bekostning av meg selv.

Nå sitter jeg rundt bordet ute, ved siden av bassenget i leiligheten til familien til C i Spania. Hamrer løs på tastaturet, uten å egentlig ha overskudd eller ork til å forklare noe mer. Jeg vil allikevel titte innom, mest av alt for å si hei. For å si at jeg skal ha litt ferie, selv om C synes jeg suger til å ha ferie, haha! Jeg vil også titte innom for å si, både til meg selv og dere at det er greit å logge av i sommer. La oss ikke jage så fælt, la oss putte fomoen til side, la oss forsøker å være her og ikke der, la oss puste meg magen og gjøre bra ting for oss selv. Livet er et maraton og ikke en sprint, og denne sprinteren må hvert fall roe ned et hakk eller ti.

Så ja… Dette føles som er røre, men det får bare være. Nå står sommer og ferie på planen, og vi snakkes snart. Enn så lenge så titter jeg jo innom på Insta og snap når det føles rett (gurimalla, jeg elsker jo å dele!!!) og det vil slippes masse deilige podkastepisoder hver torsdag i sommer! Har du ikke hørt på en stund? Ah, da har du masse, masse bra å putte på øret. Du finner som alltid podkasten der hvor du finner podkast ved å søke på Sykt Ærlig med Martine. På Spotify for eksempel 💛

Og apropos deilig… Jeg MÅ bare nevne det. Jeg var jo så heldig å slippe min helt egne boks fylt med magi i samarbeid med Sinful for noen uker siden. I helgen fikk jeg denne tilbakemeldingen fra en av dere:

Det er en FRYD! Så ja, om du skulle ville unne deg eller en du unner noe digg en sommergave, så veit du at du finner den HER. Fylt med deilige produkter, og hallo – Boksen håper jeg vil bli et hjem for alle produktene man egentlig ikke veit hvor man skal gjøre av… Nei, kos deg sier bare jeg.

Vi snakkes snart – Ta vare og husk at du aldri er aleine. Stor, stor klem fra meg.

 

Reklame | Cosori

Halloooooisen mine venner 💛

Her kommer det ikke bare en, men to godsaker! For hvem er ikke keen på en aldeles nydelig (og superenkel) oppskrift på hverdagskanelboller? La oss si det sånn: Det er jeg!

Jeg kom over oppskriften på TikTok, og det passet utmerket at jeg da hadde skaffet med airfryeren fra Cosori (Jeg har Cosori Premium Airfryer i hvit seff, men den finnes i andre farger HER). Den har forøvrig ikke bare revolusjonert markedet, den har i tillegg revolusjonert min egen matlaging. Og før jeg tar deg med til den digge oppskriften så er det jo verdt å nevne at den har kommet best ut av alle tester og at den har vunnet flere best i test-priser. Med andre ord: Kanelbollene ble magisk gode. 

Okei, her kommer oppskriften, så enkel som den er:

– Ferdig fullkornspizzadeig (sånn du kan rulle ut)

– Smør som for eksempel er bedre for hjertet 

– Sukrin

– Kanel 

Ja, noe mer hokkuspokkus er’e ikke. Sørg for ast Cosori’n din er klar, rull ut deigen, smør smøret utover, dryss et tynt lag med sukrin og kanel over. Rull deigen inn igjen og kutt i så store biter du vil. 

Deretter slenger du de inn i airfryeren og den tar seg av resten av magien. Voilà: Du har rykende ferske og digge kanelboller! 

Og det er bare en av haugevis av oppskrifter og retter du kan lage, og som Cosori sørger for at blir bedre enn best. Her har du fra da jeg smalt sammen et par skiver til grilled cheese her om dagen:

Her ser du hvordan det kan se ut også! Kanelbollene spredde jeg bare utover denne, satt de på rett program (den kommer med flere programmer som gjør det enda enklere) også gikk det ikke bare FORT, det ble digger enn diggest også. Og bare for å ha nevnt det: De avtakbare, ikke-klebende kurvene er svært enkle å rengjøre. Kurvene kan enten skylles i vasken eller settes i oppvaskmaskinen etter bruk. Ikke bare er de enkle å vaske men dette sparer deg for både tid og energi. LUKSUUUUUS!

Så ja, om du er like keen på denne airfyreren fra Cosori som jeg alltid er på kanelboller, så kommer den andre godsaken her: Rabattkoden MARTINE15 gir deg 15 % rabatt på hele handlekurven… Luksus x2. Eller x3, om vi regner med bollene. Og x1000 om vi regner med alt det andre man kan lage i airfryeren. Klikk HER for mer info og for å klikke hjem din hverdagshelt! 

Velbekomme – Og nyyyyt🌻

 

 

Reklame | Sinful

Okei, dette er så moro at jeg knapt veit hvilket bein jeg skal stå på! Jeg har gledet meg så, så, så til å dele det med dere og til å spre denna magien deres vei. Fy flate, så artig ✨🔥🌈

Gjør deg klar for sommer, magi og sommerfugler i magen, for jeg har satt sammen en boks fylt av det som skal gi deg nettopp det… En boks, laget i samarbeid med Sinful, men mine go to-favoritter. Vi snakker grand hits for the clit! 

Hva du kan forvente? Tja, la meg dra deg gjennom godsakene:

😍 Bulletvibratoren Amaysin Power passer perfekt i veska di og er et kjekt, lite nytelsesverktøy man kan ha med seg på farten. Den er perfekt for målrettet stimulering takket være dens avrunda spiss og byr i tillegg på dype vibrasjoner pakket inn i silkemyk silikon. 

🔥 De samme lekre trekkene finner du også hos Amaysin Pleasure Wand, men med enda mer potente bevegelser i en hakket større størrelse. Dette gjør den også perfekt for sensuell massasje til ømme muskler i tillegg til å behandle dine erogene soner til de skjelver av glede. 

✨ Jeg har også valgt ut en klitorisvibrator fra Amaysin-serien, og det med god grunn. Denne vibratoren har en størrelse som passer perfekt for alle situasjoner og kan gi deg to ulike stimuleringstyper. Hvis du bruker spissen får du målrettet stimulering og den brede siden kan gi vulva litt kjærkommen omsorg. Den potente vibratoren er klar til å guide deg hele veien til klitorishimmelen. 

💦 Er du derimot i humør for pulserende nytelse, vil Satisfyer Pro 2 Next Generation klitorisstimulator utføre jobben til perfeksjon. Dens sugende funksjon, sammen med det matte, svarte looket gjør den til en absolutt favoritt. Scroll deg igjennom de ulike pulseringsnivåene som starter i forsiktig trav, og som ender med å få klitoris til å galoppere av glede. 

Som den perfekte avslutning har jeg valgt Sinful Clean sexleketøysrens, slik at du enkelt kan sørge for å ta godt vare på lekene dine. Her får du en effektiv rens som er alkoholfri og uten duft. Bruk den etter hver økt, så er lekene klare når du er. 

Og boksen? Det håper jeg blir et fast hjem for godsakene! For hvor skal man egentlig oppbevare greiene? JO! I boksen så klart. Dette er såååå gøy og jeg gleder meg stort til å høre hva dere synes…

Du finner boksen HER og jeg kan si deg det… Den er verdt hver bidige krone…