Reklame | Jeg løp for BliVakker.no

Hei og god (møkkete) lørdag 💓

I dag har jeg løpt Dirty Girls Mud Run i Kristiansand sammen med Bli Vakker til inntekt for kreftforeningen og det var SÅ gøy, gjørmete og vått. Løypa var 5 km lang, vi løp gjennom dyreparken, badet, hoppet fra fem meter, svømte i gjørme og holdt på å le oss i hjel. Vått, skittent, gjørmete og sinnssykt moro!

“Vi løper ikke bare for å komme i mål, vi ønsker å gjøre noe for mennene i våre liv.

Arbeidsfordelingen er enkel: Vi løper, og partnerne våre forplikter seg til å donere et beløp. Både ektefeller, kjærester, venner og familie kan være med og ta et felles løft med oss. Når vi samler inn midler til kreftsaken, styrkes mulighetene for å forebygge sykdom.

Sammen skal vi sette mer fokus på kreft som rammer mannfolk. All støtte, om det er lite eller stort, vil hjelpe. Til sammen kan små beløp utgjøre en stor forskjell, å sette søkelys på et ellers ganske lite diskutert tema, mannlig kreft.”

Takk kroppen min! Takk for at du lar meg løpe, danse, hoppe og le. Takk for at du bærer meg gjennom oppturer og nedturer. Takk for at du er så himla rå💪🏼

Ikke kom her og si at det bare finnes fisefine influensere som ikke tåler å bli skitne under neglene a, haha!

SE hvor kult BliVakker gjorde håret mitt?!?!?!??!!

Nå står det middag på planen, etter å ha brukt ganske lang tid på å skubbe av oss dagens festligheter (og glitter).

Jeg håper du får en fin lørdagskveld og gjør noe du syntes er gøy. Enten om det er en film i sofaen eller en kveld på byen! Ja, også håper jeg du krysser fingrene for laget til C som spiller ny kamp i Champions Leauge i kveld🤞🏼

Møkkete klem fra denne dama👋🏼

 

 

 

Kjære Morten og dere andre som skriver kjipe ting til andre og som kaller andre stygge ting: Det koster så lite å være ålreit. Ja, og det koster enda mindre å holde kjeft.

Jeg heier på alle unge jenter og kvinner som bruker stemmen sin, som tør å ta plass og som tør å være noe, til tross for at det av og til dukker opp kjipe folk i kommentarfeltet eller i innboksen som ber deg la være. Vi er mange flere som heier og selv om man ikke alltid er enig, så trenger vi folk som er villig til å gjøre en forskjell.

Tør å ta plass, tør å si hva du mener, tør å følge hjertet ditt, tør å gå mot strømmen og tør å være deg sjæl.

Ikke bry deg om folk som ikke har trua, de kan jo ta feil. Så grådig feil. For du veit at både Aschehoug og Cappelen sa nei til Harry Potter for de syntes ikke J.K Rowling var noe tess. Haha! @enkel_poesi

 

Klem fra meg – Og dobbelthaka.

Hei gjengen og GOOOOD fredag 💛

I skrivende stund sitter jeg på Gardermoen sammen med Isabelle. Vi skal nemlig til Kristiansand for å delta på Dirty Girls Mud Run sammen med BliVakker, til inntekt for kreftforeningen. Isabelle og jeg var i Kristiansand sammen med BliVakker i fjor også, og det var livets tur!

Vi skal være der til søndag og spise digg mat, henge med bra damer, forhåpentligvis samle inn så mye som mulig i morgen og delta på en festival! Jeg gleder meg. 

I dag har jeg flydd rundt som en strikkball, rukket halvparten av det jeg skulle gjøre, kjeftet huden full på mamma fordi jeg var stressa, knust to tallerkner og rotet bort bilnøkkelen, men nå er jeg ferdig med å surre og være stressa kjenner jeg, haha! Veit jo at det bare blir kål når jeg er det. Det er jo tross alt ikke mamsen sin skyld at jeg har dårlig tid. SORRY MAMMA, hehehehe.

Nå skal jeg klappe igjen macen, catche opp med fargeklatten ved siden av meg og glede meg til middag med en gjeng fine damer i kveld.

Forresten! Isabelle gjestet podkasten min tidligere i år og hun delte faktisk noe hun aldri hadde fortalt noen før. Du finner den der hvor du finner podkasten min, om du vil lytte på den i løpet av helgen.

Jeg håper helgen din blir primaballerina! Ta vare på deg selv 💓

 

 

Gurimalla! Jeg er nominert til Jenteprisen 2019 – For tredje året på rad 💗 Hvor stas er ikke det a? For en ære!

Jenteprisen deles ut av Plan International Norge på jentedagen 11.oktober. Formålet er å løfte frem en enkeltperson, organisasjon eller bedrift i Norge, som engasjerer seg i kampen for jenters rettigheter enten i Norge eller ute. Og tenk at jeg er nominert – IGJEN!

Jeg er nominert sammen med en bukett fantastiske, inspirerende, tøffe, viktige og bra folk og organisasjoner, der alle gjør en forskjell. For alle som ikke kan selv. For alle som ikke våger selv. For alle som trenger noen på laget. For alle som behøver en påminnelse. For at ingen skal verken være eller føle seg alene.

Tusen takk til alle som leser, deler og som heier. Til alle som sender meldinger, til alle som kjemper og til alle som står opp for seg selv, og andre. TUSEN TAKK!

Legger ved en takknemlig klem fra meg👭

Er det bare jeg som ble holdt våken av lyn og torden i natt? Det holdt på i timesvis og det var akkurat som at alt foregikk inne på soverommet. Sånn sett så passet det fint at C ikke var hjemme i natt, for jeg var temmelig morgengretten i dag morges, etter bare fire timer med søvn.

Det hjalp ikke akkurat på at jeg måtte stå over en time i kø for å komme meg til første møte i dag morges heller. Det er en grunn til at jeg tar tog, for å si det sånn.

Men, fra morgengretne meg og kø til noe helt annet! I dag har jeg vært i et skikkelig spennende møte og vært på innspilling med NRK.

Det nærmer seg jo kommunevalg og i den anledning har jeg, Joakim og Henrik vært med på noe veldig gøy sammen med NRK Nyheter som kommer på YouTube om litt. Stikkord: Blinde date. Min første og viktigste blind date, forhåpentligvis noen sinne, haha!

Det var også ni dyktige ungdomspolitikere fra hvert regjeringsparti til stede og jeg gjentar meg selv til det kjedsommelige: GENERASJONEN MIN ER SÅ KUL! Det er så mange kule, inspirerende, fine, kloke og bra folk. Det gjør meg så sinnssykt stolt og trygg. Om det er den gjengen som skal ta over og styre landet så er jeg temmelig sikker på at det kommer til å gå så det griner. Heia, heia!

Nå skal jeg hoppe i treningstøyet og komme meg på fotballtrening. Ettermiddagsknekken sitter relativt heftig i meg, men jeg vet at det kommer til å være digg når jeg krasjlander i sofaen i kveld. Forresten! Husk å bruke stemmeretten din a.

Vi snakkes senere idag. Jeg har nemlig noe gøy å fortelle💛

Hva i alle dager skal man gjøre når man føler seg utestengt av sine beste venner? Burde man si ifra når man opplever at vennene sine kun snakker nedlatende til deg? Må alle i gjengen like alle like godt og må alle inviteres hver gang det skal gjøres noe? Hva gjør man når man er keen på en i vennegjengen? Hva gjør man når bestevenninna får seg nye venner og glemmer deg?

Jeg tror absolutt alle av og til eller ganske ofte kan føle på disse tingene. Vennskap kan være SKIKKELIG vanskelig! Det er vanskelig å vite hva som er rett og hva som er galt. Det er vanskelig å vite om man burde si ifra eller om det beste er å la være.

I dagens episode av podkasten min har jeg besøk av Jennie Sofie og i dagens episode tar vi opp dilemmaer knyttet til vennskap.

Vi er ingen eksperter og for å være helt ærlig så tror jeg at det nesten er umulig å være det. Ingen vennskap er jo like og alle krever forskjellig. Men, er det en ting jeg har tenkt på etter dagens episode så er det at mange av oss burde ta en oppvask med vennene våre, kanskje gi noen sparken og kanskje jobbe litt med å ha det bra med oss selv! Jeg tror mange henger med folk de egentlig ikke liker, fordi det er beleilig eller fordi man er redd for å være alene og jeg tror det er mange som ofte føler seg utestengt og tilsidesatt, og jeg kan hvert fall bekrefte at det er noen veldig vonde følelser å kjenne på.

Jeg er hvert fall overbevist om før man kan være en god venn for andre, så må man klare å være en god venn mot seg sjæl! Og, en venn skal faktisk gi deg mer energi enn den tar.

Du finner episoden der man finner podkast ved å søke etter ‘Sykt Ærlig Med Martine’ på feks iTunes, Spotify eller i Podkastappen (kan lastes ned for de med Android eller andre mobiler)🖤

Det siste halve året har jeg hatt det bedre enn noen gang. Jeg har følt meg sterk, jeg har følt meg bra, jeg har vært glad, jeg har vokst og jeg har vært trygg. Jeg har klart å vise finger’n til dårlige dager og jeg har på mange måter følt at livet har vært komplett.

De siste ukene har derimot vært utfordrende, tøffe, ubehagelige, vanskelige, vonde og turbulente. Det har skjedd mye på privaten, mye som ikke har handlet om meg og mye som det har vært vanskelig å sortere.

En lærer, som jeg aldri har hatt selv, men som jeg har vært så heldig å få bli kjent med skrev til meg at:

Få ting gir sorg hvis det ikke først har gitt glede, jo mer glede, jo mer sorg. Og det var så fint. Så klokt. Så riktig.

Det hender at livet slår oss litt i trynet og ja, noen ganger så hardt at vi knapt vet hvordan vi skal klare å reise oss igjen. Jeg vet at jeg kan velge å bli liggende, jeg vet at jeg kan velge å grave meg ned og jeg vet at jeg kan velge å klage på hvor vondt det gjør.

Jeg vet også at jeg kan prøve å reise meg, selv om det er vanskelig. Jeg vet også at jeg kan tørke tårene, selv om de presser på. Jeg vet også at jeg kan velge å fokusere på det lille som er bra, i stedet for alt det som gjør vondt.

Jeg vet at jeg fortjener å ha det bra og i dag har jeg bestemt meg for at jeg skal få det igjen. Selv om det er mye å fordøye og selv om mye fortsatt gjør vondt. For jeg vil ikke kaste bort flere dager på å ikke ha det bra. Ikke nå, for det er nok nå.

Du vet:

Du mener livet er en kamp

jeg er enig

men rett som det er

er det hjemmekamp

og vi topper laget

har sola i ryggen

medvind

alle heier på oss

– trygve skaug

Det er mange som spør meg hva som skjer og sannheten er at jeg ikke klarer eller vil snakke om det. Det er mye, det er privat og det er mitt. Men, det er ikke poenget mitt. For vi har alle perioder, dager eller øyeblikk med de følelsene jeg har nå, og poenget er vel at vi skal lære noe av det, vokse og bli enda litt sterkere? At vi skal komme oss gjennom det, gi oss et klapp på skulderen og minne oss sjæl på hvor jækla rå vi er som kom oss gjennom dette også?

Så du som har en dårlig dag, en vond periode eller som står med dritt opp til halsen:

La oss vise det finger’n. La oss bite tenna sammen. La oss sette en fot foran den andre. La oss gjøre det som er bra for oss. La oss ta hverandre i hendene, vise hverandre vei og komme oss gjennom. Sakte men sikkert. Samme hva det er vi står i.

Jeg har troa på oss 💪🏼

Klem fra meg🖤

 

I dag har jeg fått konstatert en gang for alle: Hverdagen er offisielt i gang etter sommeren og det merkes både i innboksen og på folk som er på butikken etter jobb. Folkeskikken tok vel aldri ferie, eller? 

I dag har jeg hatt en sånn dag der jeg har fått ting gjort, i treningstøyet. Jeg har fått gjort en hel del her hjemme, gjort unna jobb som har måtte blitt gjort, gått en tur og hatt dårlig samvittighet for at jeg har gjort det midt på lyse dagen på en onsdag. Jeg lurer på når jeg skal lære meg at jeg ikke trenger å ha dårlig samvittighet for at jeg av og til har dager der jeg har mulighet til det. Jeg hadde jo det da jeg jobbet i butikk også, men jeg tror det henger sammen med at jeg er livredd for at folk ikke tror jeg jobber eller gjør noe nyttig.

Jeg trøster meg med at både sykepleiere og brannmenn også av og til har mulighet til å gå tur på lyse dagen på en onsdag. Ikke det at jeg er noen av delene. 

C dro til Sveits tidligere i dag og kan vi bare prate litt om hvor fin han er? Neida, vi trenger ikke, men jeg vil hvert fall tørre å påstå at det er dårlig gjort å være så fin to minutter før han skal dra bort i flere dager. I morgen er det duket for første CHL kamp (Champions Hockey Leauge) og jeg tror nesten at jeg gleder meg mer enn han. På den ene siden så føles det ut som at sesongen sluttet for et kvarter siden, mens det på den andre siden er på høy tid at det drar i gang igjen.

Det ser forresten ut som at stakkar’n har et sterkt behov for å vise frem klokka si, men det skal sies at han hadde dårlig tid og egentlig var på vei ut av bilen da bloggeren ropte ‘LA MEG FÅ ET BILDE AV DEG DA’.

Apropos butikken! Jeg tror aldri jeg kommer til å venne meg helt til å gå inn i en butikk og se boka mi. Jeg tenker av og til på de som ikke liker meg og hvor irriterende det må være for de, haha! Sorry folkens.

Jeg håper onsdagen din har vært fin! Nå skal jeg forberede meg til en innspilling med NRK i morgen, før jeg skal spille fotballkamp i kveld.

Klem fra meg💛

 

Jeg veit ikke om sola syntes vi fortjente en dag med sol og 30 varmegrader eller hva det er, men jeg smiler og takker pent. Selv om jeg har gjort alt annet enn å nyte det som kanskje er årets siste sommerdag.

Akkurat nå sitter jeg i en sliten treningsshorts og en oversnittet sexy sports-BH. Håper og tror den veier opp for den ganske usexy  shortsen. Jeg har faktisk fått det for meg at sexy undertøy er en greie og for en som aldri tidligere har brukt så mye som matchende undertøy er det ganske nytt. Jeg ble ikke akkurat mindre motivert når det smalt fra C at det var en forandring han kunne like. Men, det kan vi prate om en annen gang. Kanskje etter at jeg har blitt så besatt at jeg poserer sexy i matchende og sexy undertøy på Instagram. Neida.

Jeg har nettopp spylt terrassen, føler meg veldig voksen og jeg sitter egentlig bare og gleder meg til C kommer hjem fra trening. Jeg har nemlig satt kveldsbad på planen, bare sånn for å få nytt sommertemperaturen hver fall litt! På denne tiden i fjor bodde jeg jo et steinkast fra havet og nå vet jeg ikke en gang hvor nærmeste strand er.

I dag har jeg trent, jobbet så jeg glemte å puste et sekund, vært på TV-innspilling og svettet av meg all sminka jeg egentlig var veldig fornøyd med. Det kan jo nevnes at jeg ikke digga de 30 varmegradene når jeg satt i bukse og bluse på gresset og kjente svetta renne nedover ryggen og ned i det aller helligste, men ‘smil pent og lat som ingenting’.

Jeg skulle egentlig ta bilder av hvor fin jeg var i dag (før jeg dro frem styggeshorten), men jeg håper dere kan tilgi meg for at jeg kastet inn håndkleet og satt meg i bilen med aircondition og kjørte hjem i stedet. Jeg kan by på bilder fra en annen deilig sommerdag i stedet😂

I morgen reiser C til Sveits for å spille Champions Hockey Leauge på torsdag og til Østerrike for å spille ny kamp på lørdag. Hverdagen er med andre ord i full gang og jeg sier bare snakkes i juni når sesongen er over. Neida. Litt spøk og litt alvor.

Nå skal jeg finne frem badedrakten som jeg egentlig hadde pakket bort for høsten. SNAKKES💛

✗ Det hender jeg tenker hvordan folk klarer å gjøre så SINSSYKT mye i helgene. I går var jeg inne på en av bloggene jeg leser og bloggeren hadde omtrent flydd til Kina og tilbake, funnet opp flyvende biler, hatt fem kosekvelder, vært i dåp og bakt verdens beste boller. Okei, jeg overdriver selvfølgelig litt, men det er følelsen jeg sitter igjen med, haha. Enten må disse folka la være å sove i helgene eller så smører de tjukt på. Ikke veit jeg. 

✗ Jeg har antakeligvis sagt det før og det er garantert ikke siste gang jeg sier det heller. Generasjonen min er så sinnsykt kul. Det er så mange bra, viktige og nødvendige stemmer. Det er så mange som bidrar, som ønsker å gjøre en forskjell og som følger drømmen sin. Jeg er rett og slett skikkelig stolt av generasjonen min!

✗ Jeg spilte fotballkamp på søndag og på vei hjem fra kampen ble jeg sittende å tenke på hvordan vi damer snakker til hverandre. Veldig ofte så er det noen som slenger med leppa, som sier noe ugreit eller som rakker ned på noen andre ute på banen og jeg lurer på hva greia er. Er det fordi man konkurrerer, er det fordi man får utløp for noe eller hva er det egentlig? De aller fleste som treffes på en fotballbane er totalt ukjente og de aller fleste er jo skikkelig ålreite. Allikevel så blir det mye slenging med leppa og drittsnakk. Hmm…

✗ Dere bryr dere kanskje ikke noe særlig om dette, men vifta på badet her hjemme begynner å bli ganske så tett og jeg har ikke peiling på hvordan jeg løser det. Jeg har satt C på saken og han er vel omtrent like blank som meg. Jeg fikk liksom aldri med meg når sånne ting skjedde da jeg var yngre og bodde hjemme😅

✗ Er det ikke litt rart med folk som har utført plastisk kirurgi og som sier at de angrer, uten å gjøre noe med det? “Jeg var ung og usikker, men velger å beholde det, for det er jo ganske fint”.

✗ Hvorfor er ikke stedet der hvor Ex On the Beach spilles inn mye finere? Haha, det ser jo skikkelig jalla ut…

✗ Og apropos Ex On the Beach: Hvorfor skriver man ned navnet på ekser man ikke vil treffe igjen hvis det er så forferdelig å treffe de?🤔

✗ Om du følger meg på Instagram (@martine.halvs) så har du antakeligvis fått med deg de gigantiske edderkoppene jeg tidvis finner i leiligheten. De er SÅ store! Jeg vet liksom ikke helt hvordan jeg skal håndtere problemet heller.

✗ Jeg har hatt shoppestopp en liten stund nå og jeg har funnet ut (i Tise-appen) at jeg hittil blant annet har spart miljøet for 15 000 liter vann. DET er mye vann det, og på en ganske så kort periode også! Heftig. 

✗ Det er umulig å kle seg om dagen. I det ene øyeblikket er det 12 grader og bikkjekaldt, i det andre er det 25 varmegrader og sydentendenser. Været og humøret mitt er litt på samme nivå om dagen, haha!

Jeg håper tirsdagen din har vært 25 varmegrader og sydentendenser og ikke 12 grader og bikkjekaldt☀️