Hei, og god Halloween – Om man sier det?😂

Jeg leste en morsom Jodel tidligere i dag som passer meg utmerket: Om folk spør meg om hva jeg skal kle meg ut som idag, så er svaret Tornerose. Jeg ligger nemlig hjemme og sover.

Okei da, ikke bokstavelig talt, men jeg sitter hjemme hos mamma og pappa i sofaen. Joggisen er på, jeg har Pepsi Max i glasset og kampen til C på TV – Og jeg storkoser meg.

I dag har jeg fått skiftet til vinterdekk og endelig fått vasket bilen min. I følge værmeldingen er det spådd snø hele neste uke og jeg nekter å ikke være så godt forberedt som mulig, selv om det snøen fint kan drøye hvert fall i en måned til. Jeg må forresten gi en klapp på skulderen til alle som sørger for at vi andre kan kjøre trygt på veien i vinter og som jobber så busta fyker i disse dager, takk for hjelpa!

Jeg har også fått gått en lang tur sammen med mamma, skravla om alt og ingenting og subbet rundt i superundertøy. Jeg har fått svart på litt mailer innimellom slaga, sett litt på budsjetter og økonomi sammen med papsen og andre ting som gjør meg svett på ryggen. Men, det må til!

Nå står det tandoori chicken på planen og det er noe av det aller beste jeg vet. Det hadde antakeligvis blitt knekkebrød og jobb til middag hjemme, så jeg er stoooorfornøyd.

Jeg håper du har det fint og at du er tilfreds❤️ Ta godt vare på deg selv og de rundt deg om du er på farta i kveld! Vi snakkes i morgen.

 

2 kommentarer

2 thoughts on “Om man sier det

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *