GOD TIRSDAG💛

✗ Er det ikke veldig rart at så mange av oss prøver å være perfekte når ingen av oss egentlig er det?

✗ Jeg har en tendens til å alltid tenke det beste om folk, og jeg begynner å forstå at det ikke alltid er en fordel. Det hender nemlig at folk ikke vil en godt, og skuffelsen blir så stor når det går opp for meg😂 Samtidig så er det jo veldig kjipt om man ikke skal tenke det beste om folk🤪

✗ NÅR HAN I KASSA PÅ MENY KAAAAASTER POTETGULLPOSEN DU KJØPER NED I DISKEN. Halloo!!! Jeg vil ikke ha krønsja potetgull.

✗ I det siste har jeg opplevd å gå forbi gamle bekjente flere ganger, uten at vi har hilst. Jeg tror jeg har forsøkt (uten å regelrett si HALLA ***), men hva er greia? Slutter man å hilse på hverandre når man ikke har snakka sammen på ti år? Jeg skjønner ikke.

✗ Jeg håper ikke folk jinxet det fine været som har vært med å hylle regnet som kan her på søndag. Vi trengte regn altså, men sååååå digg måtte vi vel ikke si at det var?😅 Jeg bare tenker siden det knapt er spådd over 20 varmegrader fremover……………….

✗ Jeg skal ærlig innrømme at det er mer krevende for meg enn jeg kanskje har gitt uttrykk for både uttad og ovenfor meg selv at jeg egentlig ikke har peiling på hva som skjer i tiden fremover. På planen skal vi flytte om under en måned, men forbanna Covid-19 herjer jo over en av sko i Sverige, og alt er veldig uklart. Det har vært det lenge, men det blir mer og mer utfordrende å ikke vite jo mer det nærmer seg. Hva skjer? Hva blir det til? Hva kan vi gjøre? HVA BURDE VI GJØRE? Jeg er ganske redd for at det ender opp med at han må reise, men at jeg ikke kan og at jeg ikke vet når vi kan ses igjen – Og det river litt, eller nei, ganske i hjertet. Ah, drittkorona.

✗ Etter vel og mye sommermat, aka grillmat de siste ukene var det himmelsk å spise taco i går kveld. Jeg har en tendens til å bli litt matlei om sommeren, og det sier litt når ikke en gang poteter, mais og grillribbe frister, haha!

✗ Her om dagen fikk jeg et spørsmål om jeg syntes det er dårlig av venninner å ikke like hverandres bilder på Instagram, og JA – Det er dritdårlig, haha. Det tar deg vel et mikrosekund, og såpass klarer du å unne venninna di vel?

✗ Jeg har fått DILLA på Asos. De har så sjukt mye fint, kult, fett, digg, ja – You name it. Om du ikke veit hva jeg mener så kan du sjekke de ut HER. Og hallo! De har størrelser til alle og enhver. Et stort pluss i boka si!

✗ Tenker du noen gang på hvor mye som har skjedd de siste årene, hvordan du har utviklet deg og hvordan ting har forandret seg? Det er så mye som har skjedd som jeg aldri hadde klart å gjette meg til, og det er fint å huske på når jeg føler ting litt håpløst eller at det ikke skjer noe som helst, for joda – Det gjør det💕

Jeg håper dagen din er finfinfinfin. Klem fra meg!

T-skjorte HER  – Bukse Zara

Hei igjen 💛

Hvordan har du det?

Jeg har det bedre! De siste ukene har jeg ikke vært helt på topp, men helgen har gjort meg veldig godt. Jeg setter en fot foran den andre, prøver å holde tunga rett i munn og lytte til kroppen.

Hvorfor har du ikke blogga på flere dager?

Fordi jeg har bada, vært med kjæresten min, solt meg, hengt i Arendal og spist masse digg mat, uten å blogge om det, hehe. Jeg trenger et par dager timeout, men nå er jeg back on track!

Farger du håret hjemme eller hos frisør?

De siste gangene jeg har tatt etterveksten (og dratt ut fargen) hjemme, og jeg er faktisk veldig fornøyd med det!

Blir du noen gang flau av å legge ut bikinibilder?

Nei, det gidder jeg ikke😀

Er det noen situasjoner du lar være å si at du har kjæreste? 

Ja, det er det! Jeg pleier sjeldent å presentere meg som “hei, jeg heter Martine og jeg har kjæreste”. Om ikke jeg vil slippe unna😂 Det er sjeldent jeg lar være, men det er ofte jeg ikke har noe behov for å si det i for eksempel jobbsammenheng. Sivilstatusen min har jo sjeldent noe med hvem jeg er og hva jeg er – Utrolig nok. Selv om jeg snakker om han mer enn ofte, HAHA.

Takker du ja til alle samarbeid du får?

Nei, det gjør jeg ikke! Jeg vil jo samarbeide med de/det jeg bruker, liker og kan stille meg bak. Jeg elsker å samarbeide med tjenester/produkter som jeg bruker i hverdagen eller i andre anledninger, og tro meg at det er mye jeg sier nei til! Jeg tror faktisk at dere hadde merket om jeg bare prate tullball, og jeg tror det er mye bedre å ha litt is i magen enn å ha troverdighet på bånn. Det gidder jeg ikke! Og hallo: Tenk over hvor mye av ditten og datten du bruker i hverdagen din, alt fra melken, til hårbørsten og til gulvet du går på (hehe), det er ganske mye – Så da trenger man ikke å tipse om noe man ikke er fan av eller noe man ikke veit hva er.

Hva syntes du om influenserne som annonserer for Oslo Skin Lab?

For å være helt ærlig? Jeg kunne helt sikkert testet det og annonsert for det selv. Kanskje jeg til og med hadde følt effekt? Det er jo ganske mange som påstår at de gjør det… Det er derimot en forskjell på å gjøre det da og gjøre det nå når man faktisk har hørt fra en professor at det ikke funker, og at det i det beste fall bare er lureri. OG! Det er kanskje greit å også spørre hva man syntes om at flere bedrifter tjener millionas på noe som ikke er legit og annonserer for det over en lav sko når det faktisk ikke funker… Jeg hadde ikke hatt samvittighet til å fortsette og proppe det på følgerne mine når jeg veit at det ikke funker hvert fall – Da err’u ganske iskald ass, hehe. Det er lov å gjøre feil, men det er jo kanskje litt rart å gjøre den samme feilen om og om igjen. Jeg skulle gjerne visste hvor SYKT BRA og fantastisk det egentlig har funka på de som sier det, når det er bevist at det ikke funker, heh. Hilsen hun som har sluttet å ta kollagen til noen med grunnlag til å si det slår i bordet og skriver under på at det er så amazing som det reklameres for at det er. Har du erfaring med det, og har det funka for deg?🤔

Har du noen tanker om de som bruker Pride for å få oppmerksomhet selv?

Nå er jeg ikke helt sikker på hva du tenker på, men er det ikke helt fantastisk at Pride får oppmerksomhet? Det syntes hvert fall jeg! Nå har det seg jo sånn at verdens fineste følelse fortsatt er forbudt i 68 land og at det er nok av kjipe homofober rundt omkring (også i vårt eget land), så Pride er dritviktig – Hver dag, hele året. Og nei: DNB gjør det ikke for oppmerksomhet når de har Pride-flagget som profilbilde på Facebook, de, som veldig mange andre er med i kampen og heier på mangfold – Og kjærlighet. Det skulle faktisk bare mangle.

Når flytter dere?

SNART. Om under én måned, om alt går etter planen.

Elsker du kroppen din?

Det er sjeldent jeg går rundt og elsker kroppen min altså, det skal jeg ærlig innrømme. Jeg tror heller ikke vi må elske den for å ha det ålreit. Stort sett så er vi ganske gode venner, og det duger. Jeg prøver å være grei mot den, men utover det så er jeg egentlig ikke så opptatt av den jeg. Den funker, vi spiller stort sett på lag og jeg er som jeg er, og det holder i massevis for meg. Samtidig så har jeg også dager der jeg ikke akkurat digger kroppen min, men er det ikke sånn det er a?

Kommer du til å slippe podcastepisoder i hele sommer?

Ja, det gjør jeg – Og det kommer så mye fint, underholdende og bra! Jeg gleder meg SÅ til å dele alt det de fine gjestene mine har å by på.

Hva anbefaler du helst av Aim’n og We Are Fit? 

Begge deler! Jeg har aldri skjønt hvorfor man må velge fra det ene eller det andre når man kan velge det beste fra begge verdener – Når det kommer til klær og ting vel og merke, hehe. Det er jo helt fint å trikse og mikse, og noen er rå på det og andre er rå på det. DENNE tightsen fra We Are Fit er for eksempel en av mine absolutte favoritter gjennom tidene (koden Halvorsen30 gir deg 30 % på alt på siden). DISSE trusene fra Aim’n er derimot de beste jeg noen gang har hatt på trening, og jeg tviler på at du kommer til å bruke noen andre😂

Hva tenker du om de som syntes du er klein på TikTok?

Lol, jeg er jo klein på TikTok – Og det er helt greit, hahaha! Om du tåler kleinhet så kan du jo søke meg opp @martinehalvs💛

Har du noen gang mistet en venn på grunn av bloggen osv?

Ja, jeg har faktisk mistet flere. Grunnen har vært At de ikke har likt det eller hva det nå har vært. Det har vært sykt kjipt, men jeg er veldig glad jeg ikke hørte på hun som sa hun ikke gadd å være venn med meg igjen før jeg slutta å blogge. Lol. Det er som jeg har sagt før: Du trenger ikke å digge alt, men er du en god venn så backer du uansett – Akkurat som jeg gjør med deg og det du driver med. MEN! Jeg har også truffet fantastiske mennesker på grunn av det jeg driver med, og det er jeg skikkelig glad for ❤️

Om du bare kunne hatt én sommerkjole i sommer, hvilken ville du gått for?

Jeg tror kanskje jeg hadde gått for DENNE. Den er ganske basic, men den kan pyntes både opp og ned – Og det er jo ganske kjekt om jeg kun får lov til å ha en – Som jeg aldri tror kommer til å skje 😅

Jeg håper du får en fin uke, vi snakkes snart igjen! Klem fra meg.

Jeg har ikke vært helt ærlig med dere og jeg veit helt ærlig ikke helt hva jeg skal si. Ordene stokker seg, jeg skammer meg litt og jeg ja… Jeg syntes rett og slett at det er litt vanskelig.

Jeg er egentlig ganske stor tilhenger av begrepet fake it till you make it, men jeg har lært at det ikke går til enhver pris. Det kan liksom ikke gå så langt at man bare later som, og det har jeg gjort ganske lenge nå. Du veit, bitt tennene sammen, latet som ingenting og kjørt på.

De to siste ukene har begeret vært ganske fullt, og jeg har ikke hatt det så kult. Det har ikke skjedd noen verdens ting, det har bare vært litt… Mye. Jeg har glemt å lytte til kroppen, jeg har jobbet døgnet rundt litt for lenge og jeg har rett og slett vært en skikkelig dårlig kompis mot meg selv.

Jeg er rett og slett skikkelig sliten, kroppen sier ifra og jeg føler at jeg ikke har noen ting å komme med. Jeg bytter på å grine og le, og det sitter skikkelig langt inne å fortelle det. Jeg har jo så lyst til å få til alt, være på topp og gjøre det bra, men jeg forstår også at jeg ikke har sjans til det om jeg fortsetter sånn jeg har det nå.

Så: I helgen skal jeg logge av. Jeg skal prøve å gjøre som jeg har lyst til, legge vekk mobilen og oppdatere om det føles rett – Ikke fordi jeg føler at jeg må. Jeg trenger det, og jeg må det nå. Jeg tror faktisk at jeg ikke har noe annet valg.

Vi snakkes derfor snart med litt nytt krutt, og neida, det blir nok ikke så lenge til for jeg er glad i å hurtiglade – Om det i det hele tatt går nå, nå som batteriene er helt tomme.

Tusen takk for at du er du og for at du følger meg. 💛

Sender en stor klem til alle som trenger det, også håper jeg dere sender en tilbake!

Jeg er veldig nysgjerrig på dagens gjest, og kanskje mest av alt fordi jeg føler at jeg kjenner henne. Sannheten er jo at jeg ikke gjør det, selv om jeg ofte vet hva hun spiser til middag, hva hun har på seg og hva barna hennes heter.

For om du følger henne på sosiale medier så får man et inntrykk av at hun er seg seg, fullt og helt. Hun deler ufiltrert og ærlig om hverdagen, familielivet, sine erfaringer og utfordringer, og jeg vil tro at de flere som følger henne føler at de kjenner henne. Og, det gjør vi jo egentlig også.

Men, jeg har allikevel lyst til å bli kjent med henne. Bak morsomme klipp, seriøse samtaler og en ufiltrert hverdag. Jeg har lyst til å snakke med henne om eksponering av barn, sykdommen, inngrepet hun har gjort og livet, sånn helt generelt.

For hvem er egentlig Norges største mammainfluenser? Hvorfor begynte hun egentlig med sosiale medier? Er det noe vi ikke vet?

Og ja: Det er det faktisk.

Sara Emilie er dagens gjest, og jeg gleder meg veldig til å bli enda bedre kjent med henne!

Du finner episoden der man finner podkast ved å søke etter ‘Sykt Ærlig Med Martine’ på feks iTunes, Spotify eller i podkastappen (kan lastes ned for de med Android eller andre mobiler)🖤 Legg gjerne igjen en vurdering i iTunes om du liker den!

Gratulerer med dagen til meg.

Om jeg har bursdag? Neida. Om jeg fått med en ny jobb? Neida. Om jeg skal gifte meg? Neida.

Om jeg har hatt en jobbsamtale over FaceTime-samtale på kjøkkenet, samtidig som vibratoren min lader på kjøkkenbenken, i bildet som personen har sett på i over et kvarter? JADA!

10 poeng til meg. Eller hundre, jeg veit ikke.

Hvordan jeg ikke kunne se det? Det er et fryktelig godt spørsmål. Den lå jo bare nede i høyre hjørne, og skjermen min var jo så liten oppe i høyre hjørne. Så nei, det var først da jeg la på at jeg så det:

Meg og vibratoren min som ligger her og lader.

“Hei, hei! Hyggelig å hilse på deg”.

Og jeg som trodde at jeg var en kløpper i hjemmekontor! Tydligvis ikke. Jeg er hun som tar med meg vibratoren min på online-møter, jeg. KULT…

… Ellers god onsdag da dere🙃 La oss alle håpe at han ikke fikk det med seg.

GOD TIRSDAG💛

✗ Jeg føler dagene bare flyr avgårde, og det hender jeg skvetter når jeg skal ta p-pillene mine om morgenen og det står tirsdag eller lørdag. Det har skjedd flere ganger at jeg har stått på badet og telt for å sjekke om jeg har tatt rett fordi jeg føler at det var fredag i går, haha!

✗ Har du sett Hjerteslag på TV 2 Sumo? Jeg veit ikke hva det er, men den treffer meg rett i hjertet. Jeg sitter og ler, hulker og engasjerer meg over en lav sko, og den er skikkelig fin. Anbefaler den på det sterkeste, men ikke spør meg hvorfor… Den bare er bra, hehe!

✗ Visste du at om jeg mottar en genser, en leppestift eller noe annet fint fra en bedrift, så må jeg skatte av det som om det skulle vært betaling av penger. Veldig mange bedrifter sier at de for eksempel vil sende et nytt produkt, og spør samtidig om du kan legge ut en story – Og veldig mange gjør det. Det betyr i teorien at man betaler for å gjøre gratis reklame for et brand. Jeg lurer på om folk ikke er klar over det, eller om de bare driter i det. Da erre ikke vært det å få sponsa sminke eller sjampo for å si’re sånn. Hvert fall ikke for min del 😅… Og kanskje ikke for noen andre sin del heller, sånn egentlig. Annet enn bedriftene da vel og merke!

✗ Kylie Jenner la ut bildet av Caitlyn Jenner på søndag, og gratulerte med farsdagen. Kommentarfeltet fløy i flint og syntes hun var tidenes idiot som gratulerte hun med farsdagen. Folk vitsa, var dritkjipe og benytta muligheten til å hetse fra seg, og jeg kan ikke se problemet. Faktisk ikke litt en gang. Det er jo faren hennes, og at Caitlyn har byttet kjønn endrer vel ikke den saken eller? Jeg skjønner meg ikke alltid på folk jeg.

✗ Jeg prøver å være veldig nøye på å aldri legge ut bilde av noen andre i bakgrunn på sosiale medier. Min største frykt er at jeg plutselig legger ut et bilde av noen som ikke burde eller skulle vært på det bildet, og at det skaper trøbbel for den personen fordi jeg ikke kunne ta et nytt. Tenk om det er et barn som lever under beskyttelse eller noen som holder på å overraske noen. Elleren mann som blir observert med en annen dame enn sin egen, haha, da hadde det kanskje vært like greit, men ja – Du skjønner😅

✗ I går dro jeg frem trusa mi på Instastory, og det var kun for å vise frem livets diggeste treningstruse. Adios til truser som gnager, plager meg og gir meg røde nupper når jeg svetter og hei til DISSE trusene👋🏻

✗ Hvor sykt er det ikke at man kan snakke om en ting, og tre minutter senere så dukker det opp en annonse for det man snakker om på Facebook?! UTEN Å HA SØKT PÅ DET. Det er jo helt sykt 😂

✗ Jeg tror aldri at jeg kommer til å forstå meg på de som hvert eneste år når det er pride (og for så vidt ellers), skriker om hvor håpløst det er. Hvor ekkelt det er. Hvor upassende det er. Hvem er disse menneskene? Det har jo ingen verdens ting å si for deg vel og det er ikke akkurat sånn at ikke du får lov til og elske hvem du vil – Det er bare det at alle fortjener det og skal få lov til det. Ikke bare du, din grinete, kjipe og trangsynte mann.

✗ Jeg har falt pladask for de nye tracksuitene til Holzweiler, men lommeboka mi skriker, for de er jo alltid annet enn rimelige. Jeg tror kanskje jeg må slå til på den ene fargen, men jeg vil allikevel tipse om DISSE som er veldig fine, behagelige og sjukt mye billigere. Fargene er også superfreshe!

✗ Nå skal jeg klappe igjen macen og henge litt med mamsen. Jeg skal sove hos mamma og pappa i natt, for jeg skal til legen her i morgen formiddag – Så da tok jeg mammas middag og litt kos med på kjøpet, hehe.

Jeg håper tirsdagen har vært like fin som deg💛

Og btw: Jeg ser sånn ut når jeg sitter og skriver dette:

Føler alltid litt på det når jeg legger ved et bilde på mitt vakreste, når sannheten egentlig er dette…😂

Jeg har DENNE kuren i håret btw.

SNAKKKKEEEES!

 

Norsk sommer på sitt beste😂☝🏻

Hei på deg 💛

Her er det temmelig grått idag og temperaturen er nesten halvparten av hva den var på fredag. Heldigvis ser det ut som at sommeren kommer tilbake i morgen, så jeg skal absolutt ikke klage. Det gjorde jo for så vidt heller ikke noe at det kom litt regn for landets bønder, for at det ikke skal være så tørt og for å rense lufta litt.

Vi skulle egentlig vært i Stockholm idag, for å forberede flytting, C skulle trent med laget og vi skulle blitt kjent med den nye byen vår. I utgangspunktet skulle vi vært der hele uken, men etter mye om og men kom vi frem til at det klokeste er å vente litt til med tanke på Covid-19.

Det er jo egentlig ingenting som har gått etter planen de siste månedene, og jeg skal ærlig innrømme at jeg begynner å bli temmelig lei av å måtte avlyse, droppe og finne på noe annet – Men mest av alt så håper jeg av hele mitt hjerte at verden blir friskmeldt fort som fy.

Denne uka blir (også) helt annerledes enn hva jeg hadde tenkt, men den kan jo bli veldig bra for det! Jeg har en ganske rolig uke for første gang på en liten evighet ettersom vi egentlig skulle vært bortreist, så jeg skal både ta med tid til å shave leggene, ta ansiktsmaske, sole meg og dra på hytta denne uka. Alt som jeg ikke gjør vanligvis fordi jeg føler at jeg ikke har tid til det 😂

Vi flytter ned til Stockholm i slutten av juli, og da blir hvert fall en av oss der frem til neste sommer. Jeg kommer til å farte mellom både her og der, men akkurat nå må jeg bare vente å se hvilke regler og retningslinjer det blir fremover. Flytting blir det uansett, også får vi ta det derfra.

Hjertet mitt gråter litt, for en av mine nærmeste venninner som bor i Sverige nærmer seg termin, og jeg har ikke fått sett hun siden jul på grunn av viruset. Jeg har gått glipp av babyshower, dater og alle avtalene vi egentlig har gjort. Ja, og neste gang jeg ser hun så er hun mamma. Men, sånn er det vel akkurat nå – Og forhåpentligvis så får vi tatt igjen alt vi egentlig skulle gjort den siste tiden, med en liten krabat på slep💙

Utover det så er det ikke så mye annet som skjer. Jeg jobber, C gjør ikke annet enn å trene og jobbe og vi har besøk av broren og faren til C denne uka. Lillebroren hans er på hockeycamp her og de skulle låne leiligheten mens vi skulle være borte, men det ble jo ikke helt som tenkt det heller, haha. Heldigvis så er jeg ganske vant til stinkende hockeyutstyr og hockeyprat. Nærmest immun faktisk, haha!

Jeg håper du har en fin mandag og at sola kommer for å skinne litt på oss igjen i morgen. Klem fra meg!

Kjole finner du HER – Sko finner du HER

Hvordan har du det?

Helt ærlig: Denne uka har vært tøff. Jeg har vært veldig sliten, gått på sparebluss og hatt lite krutt til overs. Men, jeg jobber med saken – Og alt er bra, det har bare vært litt mye💛

Hvor juger du om at du har fylt leppene dine igjen?

Hvorfor juger du om at jeg har det? 😂 Jeg gjorde det, hata det, så grusom ut, hadde svinvondt, fikk hjelp, kasta masse penger ut av vinduet, trykket ut driten og alt av fillers er ute. Det er noe igjen (ikke fillers) i leppekanten, men det forsvinner mer og mer – Takk og lov. Det vakke noe for meg for å si det sånn.

Hva er aldersforskjellen mellom deg og søsteren din?

Hun er født i 2003 og jeg er født i 1998.

Har du aldri en dårlig hårdag? Du ser alltid fantastisk ut på håret!

Jo, det hender, hehe! Men jeg er veldig heldig med håret mitt, har noen triks og er en av de heldige som ikke ser grusom ut når jeg feks har fett hår. Følg med på IG story etterpå, for da kommer det et hot tips! TAKK <3

Spiller du ordentlig fotball med seriekamper og sånn?

Hehe ja, det gjør jeg 😀

Er du god venn med familien til C?

Ja, og det er jeg skikkelig glad for 💛 Vi sier faktisk familien vår, og ikke min eller hans.

Hva syntes familien/vennene dine om det du poster på nettet?

Jeg gjør greia mi, og jeg er litt der at enten får du ta det eller så får du drite i det. Du trenger ikke å digge alt, men på lik linje som jeg heier på de i det de gjør, om det er på studie, jobb eller annet, så forventer jeg at de heier på meg 💛 Litt rart svar, men om de velger å ikke backe, så får det være deres problem – For jeg er meg og jeg gjør ja, greia mi.

Får podkastgjestene dine betalt for å være med?

Alle som gjester podkasten min stiller opp fordi de ønsker å bidra og formidle, og gjøre en forskjell for noen. Jeg er skikkelig takknemlig for det ❤️

Syntes du det er teit å ha navnet til kjæresten sin i bioen på Instagram?

Nei, det får folk gjøre akkurat som de vil med😂

Om du skulle tipset om et treningsantrekk akkurat nå, hva ville det vært?

Ooooh, kult! DENNE shortsen/DENNE tightsen. DENNE sports-BHen og DENNE toppen/DENNE. Og selvfølgelig verdens beste treningssko: HER.

Hva gjør du når du har dårlige perioder?

Da sørger jeg for å få mest mulig kontroll/bli ferdig med noe av det som gjør at jeg for eksempel ikke har det så bra, også tar jeg et steg tilbake, prøver å finne litt energi ved å gjøre ting jeg liker, sove nok og sørge for at jeg spiser nok og bra. Det tar ofte litt tid å komme dit, men når jeg gjør det så tar det ikke så lang tid før en dårlig periode ikke er så dårlig lenger.

Hva tjener C? 

Lol.

Hva tenker du om de som mener at du gjør ting for oppmerksomhet?

Det er ingen som poster noe på sosiale medier for å ikke få oppmerksomhet. De som skriver på Jodel vil jo til og med ha oppmerksomhet for det de skriver.

Hva heter boka du har gitt ut?

Sykt Normal! Du finner den HER. ❤️

Hva sto det på en siste meldingen du sendte?

Skal du slutte å blogge?

Nei, det har jeg ingen planer om! Det har bare vært litt dårlig med oppdatering denne uka siden det har skjedd mye annet. Dere blir ikke kvitt meg enda, hehe.

Hvordan tør du å vise deg så ufiltrert og ekte?

Livet er ufiltrert og ekte, og livet mitt har sjeldent et digg filter på seg. Jeg prøver å ikke være så fin på det og bare være meg selv. DET er ikke alltid så lett, men jeg gidder ikke å late som at jeg verken er (eller har) noe annet enn hva jeg faktisk er.

Har du dager der du tviler på forholdet ditt?

Ja, det har jeg hvert fall gjort flere ganger før og det hender fortsatt at jeg tenker på det. Ikke på den måten at jeg tenker at jeg skal gjøre det slutt, men at vi må ta noen grep for at dette skal være så bra som det burde typ. For min del har det tidligere handlet mye om at jeg har tenkt at gresset er grønnere på den andre siden, men jeg tror det ofte er fordi gresset på den andre siden er fake. Jeg tror mange av oss sveiper ihjel og at vi til en viss grad ødelegger relasjonene våre med å sammenlikne oss med det som skjer på sosiale medier (for eksempel). Vi ser lykkelige forhold, forelskede par og ting som bare er fryd og gammen. Vi vil jo ha de perfekte, vi skal helst ha ALT, fordi vi tror det finnes. Men hey, jeg er ikke perfekt (selv om jeg av og til prøver å late som), og hvordan kan jeg da forvente at en partner skal være perfekt? Vi leter oss ihjel, sveiper kun etter utseende og glemmer kanskje hva som er viktig. Vi er kravstore, vi vet akkurat hva vi skal ha og kanskje en del av oss ødelegger ting som kunne vært bra, fordi vi konstant jager etter det perfekte? Jeg tror derfor det av og til er lurt å logge av, se hvor heldig man er og faktisk slutte å sammenlikne seg med andre💘

Jeg håper du får en skikkelig fin søndag, klem fra meg!

Mhmm… Er det noe jeg elsker så er det poteter i alle former og varianter. Kokte, stekte, bakte – You name it og jeg tar det!

Jeg syntes de som sier at poteter ikke er bra for deg kan ta seg en bolle, eller en potet, for potet er faktisk helt genialt – På mange måter.

Poteten har lavt fettinnhold og den er en god kilde til C-vitamin. C-vitamin styrker immunsystemet og øker opptaket av jern fra andre matvarer. Kostfiber er bra for fordøyelsen og kalsium bidrar til å opprettholde normalt blodtrykk. Men det beste av alt: Det er sykt digg, så det er jo egentlig bare kjipt for de som velger å la være å spise noe av det diggeste som finnes, hehe.

Her kommer hvert fall oppskriften på hvordan jeg lager verdens diggeste poteter som passer til typ alt. Og hallo, det er superenkelt. Hadde det ikke vært det så hadde jeg aldri lagd det 😂

… Verdens diggeste og sprøeste poteter…

– Sett stekeovnen på 225 grader og varmluft

– Skyll potetene

– Del de i sånne biter du vil ha! Jeg deler de i så tynne skiver som mulig.

– Bruk olje og sørg for at alle potetene har er tynt lag olje over seg.

– Salt potetene godt og bruk eget krydder for pommes frites/poteter!

– Sett potetene inn i ovnen og ta de ut når de har blitt gylne.

– Da snur du de, oljer de på nytt og strør over med krydder på nytt – Da blir begge sider sprø!

– Ta de ut når potetene har fått en gyllen farge!

Med andre ord: Det er superenkelt og superdigg!

Kos deg 💛🍴

DEL 2.

I juni og juli er det duket for sommerprat i podkasten min Sykt Ærlig Med Martine. Det ligger kanskje litt i ordet hva vi skal prate om, for det blir litt prat om sommer, tradisjoner og hva vi gleder oss til, men mest av alt skal vi få bli kjent med enda flere spennende mennesker, med unike og ulike historier.

I forrige uke fikk vi bli litt bedre kjent med hvem John Arne Riise er bak titler, seiere, mål og prestasjoner. Hvem han er bak avisartiklene, ryktene og inntrykkene de aller fleste av oss har av han. Det viste seg at vi har mye å prate om, så i dag er det derfor duket for del 2.

I dagens episode er jeg heldig å få bli enda bedre kjent med han, og det er både veldig lærerikt, fint og morsomt.

For har du noen gang fått spørsmål om hvem du er? Det er kanskje det verste spørsmålet jeg kan få. Nemlig hvem jeg er. Da begynner jeg alltid å le, samtidig som jeg forsøker å vri meg unna.

Hva hadde du svart?

Antakeligvis ville du vist til noe bra du har gjort. Som jobben din, en kul reise du har vært på, hvor du bor eller kanskje hvor vellykket du er.

Det gjør jeg. Jeg forteller hvert fall ikke at jeg egentlig ikke tør å være alene hjemme fordi jeg ble overfalt da jeg gikk i søpla en gang, at jeg ikke har tall på hvor mange ganger jeg har faket en orgasme og at jeg lett kunne spist to sjokoladeplater på en dag. Selv om det kanskje sier veldig mye mer om hvem jeg er, enn hvilken bil jeg kjører.

Til tross for at det kanskje er et litt vanskelig spørsmål å svare på for mange av oss, så skal jeg finne ut av det i disse episodene.Og nå er det vår tur til å bli kjent med John Arne Riise, på en ganske annen måte enn sånn vi ellers gjør.

Du finner episoden der man finner podkast ved å søke etter ‘Sykt Ærlig Med Martine’ på feks iTunes, Spotify eller i podkastappen (kan lastes ned for de med Android eller andre mobiler)🖤 Legg gjerne igjen en vurdering i iTunes om du liker den!