For noen uker det har vært. Måneder. År. Det føles ut som en evighet, og det har vært en helvetes berg-og-dalbane den siste tiden. Det ekke vits å finpusse på det en gang. Dævendøtte.

Det å ha C hjemme er magisk. At vi i det hele tatt får bo hjemme i vår nye leilighet, sånn som nå, føles magisk. Det er lenge siden sist, til tross for at jeg ikke føler at vi har fått dreisen på hverdagen enda. Langt ifra. For det er ikke til å legge skjul på at det har vært et kaos siden han kom hjem fra USA, og det eneste vi har visst, det er at vi har gjort et rett valg. 100 %. Ingen av oss har sett oss tilbake eller angret, til tross for at det gjorde at vi forflyttet oss fra en vanskelig situasjon til en annen.

Det har vært mye info, mange samtaler, mange tøffe samtaler, og hit og dit den siste tiden. Det har vært flere land, lag og muligheter på bordet, og det har nesten gjort meg svimmel. Eller… Det har jeg vært, og jeg prøver å finne balansen igjen nå. For etter mye om og men, så signerte C for Frisk Asker på tirsdag. Da vi fikk med alt vi ønsket i kontrakten, med de mulighetene vi ville ha og som er nødvendig for C, så føltes det rett og veldig bra. Les mer HER

Det er flere som har spurt meg om det er deilig, deilig å skulle være hjemme liksom, og jeg har egentlig ikke klart å svare ordentlig. For jeg har ikke rukket å tenke på det. Kjenne etter liksom. Kanskje fordi vi har flakset så lenge nå, vært her og der og overalt. Jeg tror kanskje det, men fysøren som vi skal nyte førjulstiden her hjemme. Det kribler i hele kroppen når jeg tenker på det. Pepperkakebaking med familien liksom… Det høres kanskje tullete ut, men det er så fint at jeg kan begynne å grine. Kanskje jeg kan kjøpe juletre nå? 

C har en klausul i kontrakten som gjør at han kan reise i morgen om han vil og om rett mulighet dukker opp, og jeg tror det også gjør at jeg ikke klarer å slå meg helt til ro liksom. Men, jeg jobber med saken og håper jeg klarer det snart. Uansett hvordan ting skulle bli. 

Alt kaoset, har gjort at det var sånn jeg reagerte når det ble offentliggjort på tirsdag. Det var som at all lufta gikk ut av meg. Det føltes ut som at det ble delt sekunder etter at signaturen var på papiret, og jeg hadde liksom ikke rukket å puste. Eller prate med de vi ville først. Så her harru meg, etter at alle følelsene som har bygd seg opp lenge nå fikk utløp på tirsdag: 

Nå derimot, nå går det bedre. Det blir bedre nå. Forhåpentligvis så blir det skikkelig bra. Og det føles veldig fint å skulle stikke til hallen etterpå og se C spille kamp på hjemmebane igjen. Fint, og rart. Det fineste er kanskje å kunne samle familien å gjøre det sammen igjen, for jeg har jo stort sett gjort det meste alene i noen år nå ikke sant. Og jeg gleder meg til å se C spille igjen. 

Tiden fremover blir veldig spennende hvert fall, og jeg gleder meg til å forhåpentligvis lande skikkelig her hjemme og nyte hver eneste dag fremover – Og lade om til det som måtte komme. Det trengs, for både hodet og hjertet. Enda litt tøffere siden sist vi snakka her inne, enda litt tryggere og enda litt mer overbevist om at ofre alt ikke er oppskrift på og lykkes. Du må ha det bra med deg sjæl og de rundt deg på veien. Jeg tror nemlig reisen er målet, og helvete for en reise vi er på. Det skal bli fint å ikke bare klamre seg fast i tiden fremover.❤️

Vi snakkes,

Ukas mest stilte spørsmål. Om det er slutt. Mellom meg og C. Jeg skal ikke juge og si at de siste ukene var vært enkle. De har vært beintøffe, og det har det egentlig vært lenge. I flere år. Ikke oss i mellom, men i det vi står i. Livet vi velger å leve. Og det er noe som har tatt slutt de siste ukene. Vi har tatt er tøft, vanskelig og sikkert på mange måter kontroversielt valg om å gjøre det som er best for oss. Noe vi diskuterte knallhardt i sommer også. Basert på lovord og marginer.

Det å ta valg basert på hva som er best for seg selv, er ikke alltid enkelt. Det krever mot, både til å være tro mot seg selv, men også å stå opp mot andres tanker og meninger. Forventninger, ikke minst. Vi har hatt det tøft, og det har vært vanskelig å beslutte rett. Eller, tørre å beslutte rett. Det er en vesentlig forskjell. Men vi har gjort det nå. Det er ubehagelig, men rett.

I morgen skal jeg hente Christian på Gardermoen. Han reiser tilbake til Europa. Vi har reist hjem. Fra USA. Beslutningen har tatt tid, det har krevd mange samtaler og mye fornuft. Det har vært litt som å velge mellom hodet og hjertet. Men vi har valgt rett. For karrieren hans, for meg, for oss og for tiden fremover.

Vi har i lang tid våknet hver eneste morgen uten å vite hvor vi skal bo i morgen. Det er krevende og tøft, men vi har stått støtt i det. Samme hva. Og det skal vi fortsette med, men med andre rammer. Hvor veien går videre er ikke bestemt, og uansett hva det måtte bli – Denne sesongen, eller neste, så står vi støtt og gleder oss.

Vi har lært at vi alltid skal velge med hjertet og det skal være gøy å følge drømmen, selv når det er tøft. Så, USA-eventyret er over for nå og vi er evig takknemlige for mulighetene, minnene og menneskene. De har vi med oss i hjertet for alltid. Verden har blitt og fortsetter å være vårt hjem, og det blir spennende å se hvor det neste blir. Men, noen ganger må man ta et fot i bakken hjemme fordi det er det beste for seg – Og det gjør vi nå. Det er ingen skam å snu, ikke sant. Å følge hjertet. Gi drømmen en ny kurs, pusse litt på’n og fortsette.❤️

Reklame | kay/day by Kappahl

– Koden MARTINE25 gir 25 % rabatt på kay/day by Kappahl – 

Jeg har gjort det store. Jeg har faktisk funnet det, etter årevis med leting. Det var jo inget sjokk, at det var kay/day by Kappahl, hvor flere basisfavoritter i garderoben min er fra, skulle være de som skulle skape det perfekte. For ikke bare har de skapt en loungewear og outdoor-kolleksjon som er amazing, de har skapt den perfekte skidressen. Og ikke bare i én farge, men i tre. Ah, kolleksjonen er så, så, så fin. Og nå er jeg så sprekkeferdig på å vise deg mitt perfekte outdoor-antrekk, at vi får snakkes mer seinere… HER KOMMER DET, antrekket for en perfekt utendørsdag, i skibakken, på aketur med tantebarnet mitt, på søndagstur eller afterski. Ja, og til innekos, deilige morgener og you name it…

La oss ta en titt på vinterdressen som både er vindtett, vanntett opptil 10 000 mm vannsøyle, som puster, og som er vinterfôret. OG RÅÅÅÅFIIIIN!

Jakke HER – Bukse HER

Her ser du den på meg, som selvfølgelig måtte teste den allerede…

Jeg er minst like fornøyd som jeg ser ut, hihiiii 🤎

Og hva jeg har under? Ah, jeg trodde aldri at du skulle spørre! Ladies and gentleman… HER:

Hettegenser HER – Tights HER

Det er altså så varmt og deilig, og jeg subber rundt her hjemme, varm, god og fresh ikke sant – Og nei, jeg tror til og med at jeg må ha det blå faktisk… Linker til det her, pluss noen andre favoritter på ønskelista:

Blått sett HER – Vannavvisende beige sett HER

Hvitt sett HER – Pysj HER

kay/day er alltid fantastisk, og den nyeste kolleksjonen er fantastisk, i store bokstaver. Oi, som jeg gleder meg til å kle meg fresht, pent, varmt og kult på samme tid i tiden vi har i møte 🤎

Du finner både mine favoritter, og dine nye favoritter fra kay/day by Kappahl HER.

– Husk koden MARTINE25 gir 25 % rabatt på kay/day by Kappahl –

Snakkes,