a n n o n s e: Lindex, Nelly, Aimn, Ellos

Sort sett HER 

Kjole HER

Beige sett HER

Brunt sett HER 

Oransje sett HER

Bikini HER

Topp HER

Kjole HER

Spoooorty kjole HER

Linsett HER

Rosa sett HER

PS: Du er fin 💛

reklame (innholdet reklame for egen kolleksjon) 

I skrivende stund sitter jeg på flyplassen i Tampere sammen med pappa, og mammen til C. C på sin side sitter på flyplassen i Helsinki, og for første gang siden september er vi på vei hjem på ordentlig. Sammen.

Jeg synes det er vanskelig å vite hvor jeg skal begynne, for sannheten er at jeg akkurat nå ikke vet om jeg skal le eller gråte. Jeg tror at jeg heller mot det siste, og jeg venter egentlig litt på at det skal komme. Ikke fordi jeg er lei meg, men fordi jeg er overvelda, utladet, glad, stolt og litt… Tom bare. 

Vi har hatt en fantastisk tur til Finland, og det har vært en ordentlig fin slutt på sesongen. Det å få være med to av de viktigste i livene våre, treffe mennesker jeg verdsetter høyere enn høyest, oppleve et høydepunkt som VM sammen med mannen i mitt liv og et nytt sted på kartet, det har betydd mye og vært skikkelig fint. Samtidig som jeg lengter hjem nå. Etter å ha vært på reisefot siden september, i flere stater i USA enn jeg hadde turt å drømme om, snarvisitter til flere land og opplevelser jeg kommer til å bære med meg for alltid, så skal det bli godt å lande litt hjemme. Jeg trenger det nå. Komme litt på plass, og føle at jeg har hodet litt over vann igjen. Det er ikke til å legge skjul på at de siste månedene har vært ekstremt innholdsrike og turbulente. Det er den veien vi har valgt, og vi har stått støere i det enn jeg hadde turt å håpe på. 

Så ja, nå var denne sesongen over. Sesongen som har utfordret meg, han og oss mer enn noe annet, sesongen jeg har truffet venner for livet, lært meg selv å kjenne bedre enn noen gang, stått mer alene noen gang og vokst mer enn noen gang. Og jeg tror den rare følelsen jeg sitter med nå også innebærer en del savn, for jeg savner C. På en rar måte. Vi har siden jul vært mer fra hverandre enn noen gang, og siden februar har vi totalt sett hverandre 3.5 uke. Det er voldsomt, spesielt med tanke på hvor vanvittig mye som har skjedd i livene våre, både sammen og på hver vår kant. Vi har liksom ikke fått summa oss, verken sammen eller alene, og nå skal vi det. Nå skal vi hjem for sommeren, sammen. Herregud, som jeg har lenget… Ja, samtidig som det føles veldig rart. Nå var dette kapittelet over liksom, og hva det neste bringer har jeg ikke peiling på. Akkurat som jeg ikke hadde peiling for et år siden, og hallo… Jeg skulle bare visst. 

Det er mye jeg vil fortelle, men som jeg ikke helt klarer å få frem her jeg sitter. Jeg er liksom litt tom for ord, og ganske utladet. Og nå kan jeg ikke vente til i kveld, i morgen og til denne sommeren vi har foran oss. Til å være sammen, til å tilbringe tid med de vi er aller mest glad i, og ja… Til å lade opp til neste sesong – Og hvem vet hva den byr på… Jeg skal innrømme at jeg ikke er helt klar for det nå, men jeg veit at jeg vil være det snart. Og jeg har nok aldri vært sterkere enn jeg er nå, samtidig som jeg føler meg mer sårbar enn på lang, lang tid. 

Vel, det var det jeg fikk frem i dag. Og før jeg runder av vil jeg bare si takk. Takk til dere som heier på oss, som har fulgt oss på godt og vondt denne sesongen og til dere som har troa. Og takk til dere som ikke har hatt det også… 

OG! Takk til alle som har sendt meldinger, som har heia, titta og klikket hjem kolleksjonen min i samarbeid med MyMuse (HER). For en fryd, og for en enorm læring det har vært å få gjøre det… Fortsettelse følger ❤️

Nå skal vi hjem. 

Reklame | NELLY

– Rabattkoden HALVORSEN30 gir 30 % rabatt på NLY by NELLY de neste 48 timene – 

… og her har du noen av mine favoritter 💛💕

Sort tube kjole HER – Rød tube kjole HER

Hvit skjorte HER

Genser HER

Grønn kjole HER – Rosa kjole HER

Genser HER

Cardigan HER

Hvit tube topp HER – Sort tube topp HER

Genser HER

Stripete kjole HER – Blomstrete kjole HER

Min favorittjeans HER

Rosa sett HER

Rosa topp HER – Blå topp HER

Mine favorittsneakers HER

Favorittsandalene fra i fjor sommer HER

Veske HER

Klikk HER for alt fra NLY by Nelly og husk rabattkoden HALVORSEN30 om du finner noe fiiiint.💛💕

Klem fra meg, 

 

 

Reklame | Kappahl

Hallo fra hun som har dressa seg opp i denne nydelige outfitten fra XLNT, Kappahl sin avdeling for kvinner i alle størrelser og fasonger 🤍🦋

Jeg har lett etter den perfekte hvite jeansen lenge, prøvd utallige og endelig funnet den… HER. Den jeg skal rocke til deilig sommerstrikk, hotte tank tops og oversized skjorter, i alle slags farger. Som DENNE blå, som er den derre perfekte blå farger som nesten lukter sommer. Du vet den deilige lukten av sommer en solfylt ettermiddag? Ah… 

Det er jo heller ingen hemmelighet at jeg har dilla på sett, som både kan bæres sammen, men også kombineres om hverandre. Det er så praktisk det, og ikke minst fint! 

Bluse HER – Skjorte HER

Den blå skjorten finnes forresten også i gult… HER 💛

og rødoransje… HER. Og hvit da! Den finner du om du trykker deg inn her også. 

DENNE står også høyt på ønskelista… Tenk å sprade rundt i denne i sommer! Så fint og behagelig. Og hallo, jeg elsker jo plagg som kan dresses både opp og ned. 

Ja, det er egentlig bare jeg som hadde lyst til å gi litt skryt og vise deg noe av det fine som har kommet inn hos XLNT. Og du! Dette er bare noe av det… Resten finner du HER

Jeg håper du har det bra og at du føler deg minst like digg som den hvite jeansen sitter på. STOR KLEM FRA MEG TIL DEG ❤️

 

 

I dag er det en litt annerledes podkastepisode. I dag skal dere nemlig få treffe en av mine nærmeste. Silje. Manageren min. Det er mye som foregår bak lukkede dører i denne bransjen. Ting skal ikke slippes ut til folket før det må, noe ønskes å være privat og ender opp med å være alles business, og andre ting er det ikke lov til å snakke om.

Hvem bør egentlig bestemme hva som er lov og ikke? Hva skal til for å bli en influencer? Hvordan får man egentlig noe sponset, og bør man takke ja til alt? Silje mener at du bør kunne stå inne for det du reklamerer for. Det er en av grunnene til at vi utgjør et så godt team. Hvordan tjener man penger? Hvor mye tid legger vi ned? Hva er jobben til en manager? 

I dagens episode får vi et innblikk i hva som skjer bak kulissene, på innsiden av jobben som influenser og apparatet bak.

Episoden finner du som alltid ved å søke etter Sykt Ærlig Med Martine overalt hvor du finner gratis podkast. Som for eksempel på Spotify eller i podkastappen.💛

Vil du feire 17.mai sammen med meg?

17.mai har vært en av de kjipeste dagene i året, i så mange år jeg kan huske. Det har nok vært den dagen i løpet av et år jeg har kjent med aller mest ensom og ubrukelig. Det har liksom føltes ut som at hele Norge har hatt bursdag, og at jeg ikke har vært invitert. I år er det andre boller! I år vil jeg invitere deg, uansett hvem du måtte være. Høye, lave, tjukke og smale – Og alle midt i mellom. Unge, som gamle.

Jeg tar med meg det mest nødvendige for en vellykket 17.mai feiring, og jeg håper du tar med deg det du ønsker å drikke, godt vær og god stemning.

Du er hjertelig velkommen, akkurat som du er, både du som ikke har noen planer, du som har planer med allikevel vil være med og du som bare har skikkelig lyst på en hyggelig feiring! Alene eller sammen med noen. 

Hvor? I Frognerparken i Oslo. Når? 11.00 og utover. 

Meld deg gjerne inn i Facebook-gruppa mi (Halvssquad) HER om du vil komme, men det er absolutt ikke et must. 

Jeg gleder meg til å se deg, og feire dagen sammen med deg ❤️

Leiligheten står på hodet, akkurat som livet har gjort den siste måneden. Baggene er snart ferdig pakket, flybilletter ligger i innboksen og en plan er lagt. Endelig.

Jeg reiser hjem i morgen, noe som har vært planlagt lenge, og jaggu gjør ikke C det også. Telefonsamtalene har vært mange, planleggingen intens og ventingen enda verre, men nå skal han hjem og til Finland for å spille VM. 

Etter noen intense uker med venting og tilrettelegging fikk vi på fredag beskjed fra laget hans om at de ville la han dra. Så nå blir det jaggu VM, og jeg vet at C gleder seg noe så innmari. Han er så klar, og det blir så bra. 

Om laget hans fortsatt er i sluttspill her etter VM er mulighetene der for at han må tilbake hit igjen, men det får vi ta når den tid kommer. Nå skal denne sesongen pakkes ned, noen tøffe “vi ses” skal gis og vi skal sette snuta hjemover til Norge, før C drar rett videre til Finland med flagget på brystet. Det er alltid stort, 0g helt spesielt, for oss begge. 

Vi gleder oss stort ❤️ Vi snakkes snart… 

Det har vært noen tøffe uker. Det har vært tøft å stå i situasjonen vi har vært i, det har vært et ekstremt stress og jag fra flere kanter. Det tøffeste har nok vært at jeg ikke har kunne si noe som helst. Jeg synes det er skikkelig vanskelig å skulle forklare, og det er nok en grunn til at de færreste vet hvordan jeg har hatt det også. Har det. For livet har vært sinnsykt bra på mange måter, men også tøft. Den siste uka har jeg vært konstant uvel, fordi kroppen har vært fylt av et enormt stress. Og igjen så sitter jeg igjen med en følelse om at ingen forstår… Unntatt de som har gjort det samme og gjør det samme. I blant føles det ut som at ikke C forstår en gang. 

Jeg har vurdert å ikke si noe, fordi det er et kaos jeg må formidle i koder, men det er for å lette på hjertet mitt. For det likner ikke meg å sitte og grine, og late som at alt er bra – Og det har det blitt en del av i det siste. 

I blant irriterer det dritten ut av meg at man knapt snakker om baksiden av toppidrettslivet. Man ser stort sett resultater, prestasjoner og trening. Også vet man at det er blod, svette og tårer, men man har egentlig ikke peiling. Jeg er redd for å høres bitter ut, for det er jeg ikke, men jeg er… Sliten mentalt. Og folk fortsetter å fortelle meg at det er sånn det er, at det er tøft og at det er en grunn til at de færreste klarer det. Samtidig som de sitter hjemme i sofaen sin og spiser fredagstaco i trygge rammer. Det kan i blant føles ut som et angrep når man sitter på sitt mest sårbare i en situasjon som ikke innebærer et snev av kontroll og oversikt. Helt alene. 

Heldigvis har man noen andre gærninger som står i det samme som oss som man kan lene seg på, men allikevel så er det et spill ikke sant. Et spill om prestasjoner, spilletid og plass. Man er så forbanna sårbar. Og om du synes det er vanskelig å forstå bæret av hva jeg skriver, så skjønner jeg det. De som vet, de vet, og jeg synes det er vanskelig å forklare. Jeg har knapt orket å prate med mamma og pappa. Selv om de nok vet hva ståa er. 

Det har vært krevende å ikke kunne vise dere innsiden den siste måneden, spesielt, for den har vært fylt av kaos, uvisshet, timesvis med telefonsamtaler, gambling, prat, planlegging og balanse. For det er ikke bare hockey, det er business. På et annet nivå enn jeg har vært borti noen gang. Hvilke valg skal man ta, hva er best fremover, hva med neste år? De pusher. De vil beholde. Hvordan kan man gjøre dette mest smidig? Og for de fleste er det jobb, for meg er det livet. Og C sa her om dagen at det var livet vårt, og jeg svarte at det akkurat nå er hans som styrer mitt, og det er første gang jeg har sagt. Og følt. Fordi jeg har hatt så minimalt med kontroll på avgjørelser og beslutninger, samtidig som jeg har vært ekstremt involvert og tilbragt minst like mye tid som C i telefonen. 

Igjen, jeg synes det er vanskelig å fortelle hvorfor, fordi det omhandler andre enn meg og det er ting som ikke skal snakkes om – Men vi har stått i en ekstremt presset situasjon og i en interessekonflikt mellom her og der. Sluttspill, VM, neste år. For å nevne noe. Vi har hatt minimalt med tid sammen siden midten av februar, og jobben har gått utover privaten. Oss. Meg. Og i denne røra vi sitter i, som er hverdagen vår akkurat nå, og jobben til C, så har jeg følt meg ekstremt alene. Både fordi C ikke har vært her, fordi jeg ikke har klart å forklare, fordi jeg føler det er vanskelig å forstå og fordi… Det egentlig ikke spiller noen rolle hvordan jeg har det, og det er ganske brutalt. C bryr seg, selvfølgelig, alltid. De hjemme også, men de er sover når det stormer, de får en fem minutters oppdatering og vi har ikke hatt overskudd til å dele – Noe av oss. 

Det utrolige er at C har klart å prestere allikevel, og at jeg på et mirakuløstvis har kommet meg gjennom dette helskinna – Og med et smil om munnen. Og utrolig nok, så står vi støtt – Selv om det har gått en kule eller to varmt her også. I ren frustrasjon, spesielt fra min side. 

Og vet du hva det rare er? At man fortsetter. Uansett hvor tøft det er. Jeg tror det heter lidenskap. For drømmene våre, livene våre, for oss selv og for hverandre. 

Det var ingen som sa at dette ikke var tøft. Tøft, og fackings fantastisk… For jeg ville aldri vært foruten denne sesongen, jeg har elsket det, selv om det har drevet meg til vanvidd. 

Nå har det handlet om sluttspill, neste år og VM. Og beslutningen er tatt fra mange hold, etter den heftigste runddansen jeg har vært med på. Og jeg har jo bare venta, venta, og venta på hvordan livet mitt skal se ut, når jeg vil se C igjen og hva som skjer… Først 3.5 uke alene her, så enda mer intens venting med han her.

Nå skal jeg ut å løpe meg en tur. Jeg reiser uansett hjem på mandag. Det har vært planen hele tiden, for nå venter det SÅ mye spennende hjemme… Og sesongen er på hell… Jeg tror kanskje aldri jeg har gledet meg mer til sommeren hjemme faktisk. Og når slutten av juli nærmer seg, så er man på et merkelig vis klar igjen. Klar til å reise ut der og hive seg i det. Den dagen man ikke er det lenger, da tror jeg man er ferdig. Klar med hockeyen. Hvor veien går etter sommeren, det vet jeg ikke enda… Vi får bare vente å se. Er det noe jeg har blitt god på, så er det nettopp det… 

Jeg oppdaterer dere på beslutningen så snart jeg vet at jeg kan…💕 

 

 

Hallooo 💕

Det er en ny måned, og et nytt tema i Sykt Ærlig Med Martine. Jeg vet ikke om du hørte forrige ukes episode? Anne Sofie deler om hvordan det er å leve med psykose, og om ikke du har hørt den – Så anbefaler jeg det på det sterkeste. Det er et must faktisk.

Denne måneden skal jeg snakke med forskjellige mennesker, med yrker vi alle har hørt om, kanskje har kjennskap til på en eller annen måte, men som vi kanskje ikke vet så mye om allikevel.

Vi har vel alle sett en amerikansk serie hvor en stor og muskuløs brannkonstabel kommer løpende ut av et brennende bygg med en ung jente i armene. Det å være brannkonstabel i Norge er ikke det samme som du ser på TV. Arbeidsoppgavene er litt mer variert og man trenger en litt annen utdanning enn det å bli skuespiller. Jørgen har vært brannkonstabel i mange år, og drømmer om å få være det i mange år fremover.

Jørgen forteller om hva jobben innebærer, om det er mulig å ikke ta med seg jobben hjem og hva som skal til for å komme gjennom det syltrange nåløyet…

Episoden finner du som alltid ved å søke etter Sykt Ærlig Med Martine overalt hvor du finner gratis podkast. Som for eksempel på Spotify eller i podkastappen.

 

Reklame | Annonselenker

Skjorte HER – Shorts HER

Nå var det jaggu på tide med litt lenker og inspo fra denne dama! Garderoben min har fått en litta oppdatering, og her kommer det link til det du har sett på Instagram (ja, eller TikTok) i det siste. Og, er det jeg har utsolgt, så kommer det link til en svææært god erstatter som er minst like fin 💛

Denimshorts for alle penga! Jeg er hekta. Den dere ser meg i om dagen er utsolgt, men denne er minst like kul. Du får den fra str. 34-52 og den er sååå kul. Du finner den HER til 399,- i både denne fargen, og to andre. 

Shorts HER. Denne finnes fra Str. 32-50 og koster 399,-. 

Tubetopp, min nye obsession! Jeg har denne i str. L I både hvit og sort. Du finner den HER

Elskede, elskede linbukser! Det er nesten umulig å finne linbukser med snøring (som jeg foretrekker) noe sted, men HER gjør du det. 

… og HER i stort, med knyting! 

Jeg ELSKER stripete strikk! Du finner denne HER

Et av mine favorittsolbriller HER. De koster 99,-. 

Jeg elsker, elsker, elsker sett som dette, og denne fargen er så fin. Dette finner du HER!

Basic tank top, som jeg har i… Omtrent alle farger haha! Du finner denne (og masse andre farger) HER

Den perfekte oversized blazeren! Jeg har hatt denne i flere år. Anbefaler å gå opp en størrelse. Du finner den HER

 

… Og favorittjeansen! Den finner du HER

Av de av mykeste og deiligste genserne jeg har! Go to, til det meste. Du finner den HER

Og denne har jeg bestilt, hihi! 

Om det er noe jeg har glemt og som du lurer på er det bare å spørre! Jeg vet det er mange av dere som etterspør bikinitips, og det kommer!

Jeg håper du får en fin, fin, fin dag💕💕💕

Stor klem,