La oss ta denne praten en gang for alle

Categories Tanker 💭

Oh boy. Her om dagen gikk jeg ganske så mange hakk ut av komfortsonen min. Jeg valgte å gå med en dress, med åpen dressjakke. Herregud, den dressen er SÅ kul. Den har kun blitt brukt en gang siden jeg kjøpte den, og da ble hengt fort inn i skapet igjen. Nå hadde jeg bestemt meg for at jeg skulle bruke den og jeg følte meg skikkelig fin. I det siste så har jeg bestemt meg for at jeg skal begynne å bruke klær jeg egentlig syntes det er litt skummelt å bruke, og det føles bra! Skikkelig bra. Tidligere har jeg tenkt at det kler alle andre, og ikke meg – Men hvorfor i alle dager skal det ikke kle meg når alle andre jeg ser bruke det rocker det? 

Snakkes negativ tankegang. 

Jeg postet et bilde av at jeg prøvde dressen på Instagramstory og det tok ikke mange minuttene før det begynte å tikke inn meldinger. Meldinger med spørsmål om jeg hadde tatt silikon. Igjen. Det ble også plutselig er het diskusjon i diverse diskusjonsforumer og flere var overbevist over at jeg nå også hadde kastet meg på bølgen og sikret meg nye bryster. Folk var så bombesikre at de til og med stilte meg spørsmål om hvor jeg hadde gjort det. 

Og. Jeg har sagt det tidligere og jeg håper det blir siste gang jeg trenger å si det: Jeg har ikke tatt silikon. 

Hvis jeg skal være helt ærlig så syntes jeg det er synd at vi har kommet dit at det virker helt naturlig og at det nesten føles ut som at det er den største selvfølgen i verden om jeg hadde valgt å ta det. Jeg føler at vi har fått en mentalitet om at det er null stress å ta silikonpupper og at det er like normalt å kjøpe seg nye pupper som det er å kjøpe seg en ny leppestift. Plis, ikke la det bli det a. 

Kan det ikke heller tenkes at jeg bare har skikkelig fine bryster? At jeg er skikkelig fornøyd med brystene mine? At jeg faktisk bare tar det jeg har fått, aksepterer det og rocker det? Eller er det helt utenkelig? 

Det er ikke bare, bare å skaffe seg nye bryster og vi må slutte å prate om det som at det er det. Det er faktisk ganske omfattende og det er en stor påkjenning, både fysisk og psykisk. Ikke noe som er gjort på et knips. Kan vi ikke heller prate litt om det? Det tror jeg vi burde. 

Jeg håper at jeg nå kan avkrefte det en gang for alle og at vi kan bry oss om litt viktigere ting enn hvem som har operert nye bryster og ikke. For ikke å snakke om at vi kan slutte og prate som at det å ta silikon er like enkelt og vanlig som å skifte truser. 

Skitt, jeg blir helt svett jeg. 

Facebook HER – Instagram HER – Snapchat Martinehalvs 

// Marty

5 kommentarer

5 thoughts on “La oss ta denne praten en gang for alle

  1. Ta det som et kompliment. Det er en indikasjon på at noen synes du har store og evt. Fine pupper.

  2. Enig med anonym Ta det som et komplimang(selv om du går lei)
    Man tar jo ofte silikon for og få perfekte bryster(in the eye of the beholder ofc) Så da har naturen velsignet deg med et par,som folk gladelig ville betalt for.
    Så kan du jo heller sette opp en statement.At skulle du velge å ta silikon,Så lover du å legge det ut på bloggen.Så kansje folk slutter å spørre

  3. HERREgud så fin du er!!😍 og jeg snakker ikke bare om at du ser sjukt bra ut og har dritfine pupper, for det bryr jeg meg ikke så mye om. Jeg synes du er fin fordi du er ærlig, morsom, både usminket og sminket, du er sint, lei deg, irritert, trøtt, blid, glad, reflektert og åpen. Det som kanskje er finest med deg, er nok det at du ER deg. Du er deg, og du rocker det. Akkurat som at du ikke prøver å gjøre verden hverken mer eller mindre enn det den er, så gjør du heller ikke deg selv mer eller mindre enn hva du er. Du er deg, og du er så forbanna bra! Takk for at du avdramatiserer! Jeg er glad for at jeg har en lillesøster som kan vokse opp med jenter som deg å se opp til! Stooor klem fra en Martine til en annen Martine

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *