Sjekk denne tabben!

Categories Hverdagskaos 🏃🏼‍♀️

Jeg er inne i en periode der jeg driver med en form for selvrealisering. Jeg fikser håret, trener som aldri før, gjør ting på bucketlista mi og jeg bruker klær jeg aldri hadde trodd at jeg skulle bruke. Det skal sies at jeg føler meg skikkelig bra og sterk, til tross for at ting i kulissene ikke er helt på topp. 

Jeg trivdes veldig godt når jeg var brun og fin i sommer, og nå som høsten har drept den deilige og fine brunfargen min tenkte jeg at det ville være lurt (og fint) å ta litt selvbruning. Jeg gikk derfor inn i en butikk, kjøpte selvbruning, googlet litt om andres erfaringer og satte i gang. 

Og gjett hva? Som du ser begikk jeg årets selvbruningstabbe. Også i fjeset av alle ting a… 

Er det i det hele tatt mulig? Eller lov? Det må nevnes at dette er noen dager siden, så etter mye skrubbing, sår og tjukk foundation begynner jeg å likne på meg selv igjen, og jeg tror jeg har bestemt meg for å ikke bruke selvbruning igjen…

… Selv om jeg vet at det kommer til å skje. Det er vel noe som heter at du lærer mens man går, men det er jo fint å slippe og se ut som at man har tømt hele solpudderet til Isadora i trynet på en gang mens man gjør det. 

Herregud, så krise. Ta selvbruning du liksom… 

// Marty 

1 kommentar

1 thought on “Sjekk denne tabben!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *