Jeg har tenkt litt…

Categories Hverdagskaos 🏃🏼‍♀️

Hei gjengen og goood torsdag 🖤 Akkurat nå befinner jeg meg på Nesodden og det er nydelig å henge litt hjemme hos familien min. Og, det er veldig deilig å få servert mat. Takk mamma. Jeg skulle egentlig avgårde på en liten roadtrip i dag for å ha et møte, men da et annet møte kom i veien måtte jeg flytte på det. Jeg tror typ at det faktisk skjer endringer i kalenderen min raskere enn jeg rekker å tenke av og til. Men, sånn er det vel og jeg begynner jo egentlig å vende meg til det. 

Jeg ble liggende til langt på natt i går og se på både Ex On The Beach og Love Island. Haha, realityhjertet mitt er nesten litt slitent om dagen og jeg tror jeg skal la være å kommentere noe som helst annet enn at det er ålreit underholdning når man ligger alene i senga og egentlig burde sove. Og, jeg kan jo legge til at jeg av og til må sette på pause bare for å puste litt, sjekke nyhetene eller ja, flire litt. Jeg håper at det er lov å si? 

I går var jeg så heldig og bli invitert i boklansering til Ulrikke (Falch) og Sofie (Frøysaa). De har kommet med bok og det er skikkelig kult. Jeg gleder meg veldig til å lese den og jeg tror den både er viktig og bra.

Før lanseringen møtte jeg Jakob og Joakim, og det var like hyggelig som alltid. Det er så kult med mennesker som er så bra syntes jeg, haha! Det er liksom alltid hyggelig å treffe de, vi kan snakke om alt mellom himmel og jord og vi kan le – Ikke minst. Begge to er så inspirerende, ekte og fine. Sukk. 

Jeg har forresten tenkt litt (Akkurat som at det kom som et sjokk, haha!). Men har du noen gang tenkt på hvor viktig de menneskene vi omgås er? Hvor viktig det er at de faktisk er bra for oss? Og hvor krise det egentlig er når de ikke er bra for oss? Eller, krise er det vel kanskje ikke – Men bra, det er det ikke. Og tenk hvor mye tid vi kaster bort på mennesker som ikke gjør oss godt. 

Jeg er så sykt tilhenger av at vi skal omgås mennesker som inspirerer oss, som spiller oss gode og som gjør oss glade. Det begynner å gå opp for meg hvor viktig det er og hvor mye det har å si. Tidligere trodde jeg at det gjaldt å ha flest mulig, men nå begynner jeg å forstå at at det stemmer det som mamma alltid har sagt – Nemlig at det er mye bedre med noen få og gode, enn mange halvgode. Det er jaggu sant. Irriterende at hun skulle få rett når det gjaldt det også si. Det begynner forresten også å gå opp for meg, nemlig at mamma stort sett har rett. Irriterende nok. 

Jepp, også er det jo veldig gunstig å ha venner og folk i livet som er flinke til å ta Instagramvennlige bilder. HAHA! 

For ikke å snakke om venner som er smartere enn iPhonen din. Og som kan sitte hvor som helst i verden og følge med på hva hunden hennes gjør i buret sitt?! Altså, jeg visste ikke at det gikk an en gang før jeg så Mia gjøre det i går. Teknologien ass. Nei, nå hørtes jeg gammel ut når jeg skrev det sånn! Jeg trekker det tilbake. 100 %. 

Uff nei, nå ble det mye surr her på morran. Jeg skal ta fatt på dagens to do-liste, gre håret og ja, så håper jeg at dere får en fin dag. 

Vi snakkes senere, kick ass 😍💪🏻

// Marty 

1 kommentar

1 thought on “Jeg har tenkt litt…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *