Jeg må være ærlig med dere…

Categories Hverdagskaos 🏃🏼‍♀️

I dag vil jeg bare være ærlig. Jeg orker liksom ikke noe annet. I dag har jeg nemlig en skikkelig dårlig dag. En skikkelig dårlig en også. En sånn dag der jeg aller helst vil ligge under dyna og grine over de minste ting. Jeg er sliten og lei, trøtt og fortvila. Æsj. Hvorfor er det sånn av og til? Det er så slitsomt. 

Egentlig hadde jeg tenkt til å legge ut dette bildet på Instagram idag:

Men så møtte jeg meg selv i speilet og fant ut at jeg faktisk ser litt mer ut som dette: 

Subbende rundt i mamma sin genser, hovene øyne og en gammel boksershorts. For ikke å snakke om mine favorittsokker:

Du lurer kanskje på hvorfor jeg deler dette, og grunnen er så enkel som at jeg føler meg så forbanna alene om å ha dårlige dager og at jeg er så lei av at dårlige dager får et Instagramfilter på seg. Som at det liksom hjelper. Dårlige dager er faktisk et faktum og jeg orker ikke å legge skjul på at jeg føler meg skikkelig dritt idag. Jeg ønsker heller ikke å lyve om at livet smiler ved å legge ut bilder fra forrige lørdag, når sannheten er en helt annen. 

Det stakk faktisk litt ekstra i hjertet mitt når en ung jente sendte meg melding i natt om at hun så gjerne skulle hatt livet mitt, fordi det var så spennende og gøy. Jeg føler derfor at det litt min plikt å vise frem disse dagene også, for livet er ikke bare skåling og oppturer. Hvert fall ikke for min del. 

På dager som idag pleier jeg å minne meg på dette, og det pleier å hjelpe: 

Tross alt. Nå skal jeg logge av litt. Vi snakkes, take care 🖤 Og du? Jeg håper og tror morgendagen min blir bedre enn idag, og det gjør forhåpentligvis din også hvis du har en dag som meg. 

Klem! 

// Marty 

4 kommentarer

4 thoughts on “Jeg må være ærlig med dere…

  1. For en fin og veldig sann beskjed! Du er ikke alene. Jeg avlyste alle planer i dag, og sitter nå i trusa og hettegenser, med en boks pepsi og venter på Idol og Love Island. På dager som dette må jeg fylle hodet med alt annet enn egne tanker.
    Litt i fare for å høres slem ut – så var det veldig godt å lese at jeg ikke var alene om dette, det er lett å tro!

  2. Du er god! Takk for at du deler livet helt enkelt, med alle opp og nedturer! ❤️ Leser ikke mange blogger, men må si at jeg har begynt å lese din og digger den. Stå på! Det er greit og sunt å ta en dag og føle på kjipe følelser. Så har jeg tro på dette; enten går det bra, eller så går det over.

  3. OMG jeg har helt like favorittsokker!!! haha måtte bare si det. det er faktisk de beste sokkene. håper du får en nydelig søndag!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *