Ti tanker på en tirsdag

Categories Hverdagskaos 🏃🏼‍♀️

GOD TIRSDAG❤️

✗ Et aldri så lite tirsdagstips: Om du er som meg og får knusktørt hår om høsten og vinteren, så anbefaler jeg kokkosolje! Ta det i før du legger deg eller noen timer før du skal vaske håret. Det funker som bare det på meg!

✗ Jeg kommer aldri til å forstå meg på latskapen ved å ikke pante panteflasker.

✗ Vi har blitt så hekta på Luksusfellen! Jeg vet ikke hva det er, men selv om det er så mye sprøtt og så mye lokobananas, så blir man jo steinmotivert til å bruke pengene sine smart og til å spare og ikke sløse. Jeg er en som blir stressa bare jeg har en ubetalt regning liggende som skal betales om to uker, og det er så vanvittig å se de som ikke har betalt regninger på år og dag. De har ikke åpnet postkassa en gang og summene bare øker, øker og øker. Veldig interessant og veldig lærerikt!

✗ Er det bare jeg som… Jeg vet ikke hva det heter… Men som får tårer i øynene når jeg legger meg? Altså, det er ikke tårer fordi jeg gråter, haha, men plutselig kan det renne en tåre eller fire nedover kinnene mine😂

✗ Jeg blir så innmari lei meg hver gang jeg ser røde tall og leser dystre nyheter om Covid-19.

✗ Tre perfekte høstplagg på ønskelista mi: DENNE strikkede kjolen, DENNE skinnbuksa og DENNE strikkede genseren🖤

✗ Jeg har tenkt litt på hvor mange som blir værende i shitty vennskap. Hvor mange som lar seg behandle som en dritt, som gang på gang blir skuffa og som gang på gang tilgir. Jeg skal ikke være så høy i hatten, for jeg er en selvskreven ekspert på det sjæl, men hvorfor i alle dager tillater man det? Det virker jo nesten som at det er lettere å gjøre det slutt med en kjæreste enn med en venn! Man fortjener jo venner som løfter deg opp, som ikke gir deg dårlig samvittighet, som du veit at alltid er der og som du veit alltid fremsnakker deg, så hvorfor i alle dager skal man finne seg i noe annet? Det er jo dritkjipt at vi gjør det.

✗ Jeg har kjøpt en miks med Double Choclate Brownie (HER!) som visstnok skal være skikkelig god! Den har høyt proteininnhold og er uten tilsatt sukker, pluss at det bare er å tilsette egg og vann. Det høres jo nesten for godt ut til å være sant, men jeg skal LETT teste. Slenger med link til dere andre som kunne tenke dere å teste, og om du tilfeldigvis har gjort det: La meg få høre hvordan det smakte!

✗ ÅÅÅÅKEI. I går skjedde det. Jeg fikk min aller første forespørsel om å bli sugarbabe og få over 20 000,- i UKA, om jeg ville være ærlig og seriøs vel og merke. Dra meg baklengs ned i fuglekassa sier bare jeg. No shame til dere som trives med det, men jeg tror jeg står over og tjener mine egne monitas i stedet:

✗ Kan vi vært enige om at vi denne uka skal gjøre noe bra for oss selv? Ta deg en treningsøkt(er), fiks neglene dine, rydd i klesskapet ditt, spis noe godt til middag, legg vekk mobilen og se på favorittfilmen din, you name it! Kanskje du skal dra på en date? Fortelle noen det du har ønsket å fortelle? Eller ringe en du savner? La oss gjøre et eller annet som gjør at vi føler oss bra!

Klem fra meg🖤

 

6 kommentarer

6 thoughts on “Ti tanker på en tirsdag

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *