Ti tanker på en tirsdag

Categories Hverdagskaos 🏃🏼‍♀️

Dette settet er så godt som utsolgt, men buksa finner du hvert fall HER.

GOD TIRSDAG❤️

✗ Er det ikke rart hvordan man kan treffe noen, og av og til kjenne at i løpet av to minutter så er man en match? Ja, og at man ikke er det.

✗ På fredag var jeg i planleggingsmøte angående leiligheten vår og jeg er så full av inspirasjon. Det er så mye jeg vil gjøre, men det holder meg liksom litt tilbake at vi skal leie den ut når vi ikke bor hjemme… Ah, har alle som har tenkt til å leie det ut sånn?

✗ Jeg er jo egentlig en sucker for Paradise Hotel, men jeg veit ikke jeg altså, men jeg tror jeg har blitt litt for gammel. Bare litt altså, men det er liksom ikke like fett lenger.

✗ Jeg vil tipse dere om DENNE. Jeg bruker den før jeg legger meg, og våkner opp med både en fresh glød og farge i fjeset! Genialt til alle oss som føler oss ganske så bleike og grå om dagen, hehe.

✗ På lørdag skulle jeg tagge en heartbroken venninne i en quote som lyder «real men make Your panties wet, not Your eyes», også tagget jeg en gammel lærer i stedet. Det må ha vært straffa for å skulle ta i bruk en sånn quote 😂 Er det mulig liksom, haha!

✗ Jeg mener faktisk med hånda på hjertet at alle som skriver dritt om eller til andre ikke har det godt med seg selv. Den sjalusien, frustrasjonen eller aggresjonen er nødt til å komme fra et sted, og jeg tror man gjør seg selv en tjeneste å spørre hvorfor man tenker eller føler som man gjør FØR man fyrer av en eller annen møkkakommentar. Sannsynligheten er nok stor for at den kommer fra et annet sted enn personen man er i ferd med å gjøre lei seg.

✗ Jeg har slitt med nakke- og ryggsmerter LENGE og etter at jeg begynte å bruke ZpikesTape (HER) så har det avtatt. Uten fysisk behandling, så er det den beste smertelindringen jeg noen gang har brukt/fått. ZpikesTape er akupunktur uten nåler og består av en elastisk nylon tape med en halvkule som gir konstant trykk mot det mest kjente punktet i akupunkturen for avspenning, smertelindring og økt søvnkvalitet. Koden Martine20 gir deg 20% rabatt om du vil bestille en ny boks eller teste for første gang. Papsen har blitt hekta, og nå flyr han rundt med rosa teip (det var det han hadde igjen) og rocker det 😂 Du kan seff få nøytrale farger også!

✗ Om du lurer på hva jeg har brukt for å få håret mitt sånn (👆🏻), så kan du klikke HER

✗ Nå på fredag drar sesongen til C i gang, og det blir skikkelig spennende, både for han og for oss. Han starter sesongen med kamp på fredag og reise hele helgen, så det blir min første helg alene i Stockholm. Selv om det er veldig fint at livet drar i gang for fullt igjen, så må jeg ærlig innrømme at jeg har et litt ambivalent forhold til akkurat det. MEN, sånn er det bare og jeg håper han spiller fletta av alle mann alle.

✗ Jeg håper du har en fin tirsdag, og at dere som har høstferie koser dere gløgg i hjel. Jeg skulle gjort mye for å henge på en hytte på fjellet med alle mine nærmeste denne uka, men det får vi ta når vi blir gamle og grå, eller noe sånt. Haha! Forresten: Jeg drømmer veldig om å kunne kjøpe hytte en vakker dag… Så mye at jeg nesten la inn et bud her om dagen, oooops 😂

Klem fra meg!

 

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *