Jeg vet faktisk ikke helt hvor jeg skal starte jeg, for jeg er så spent, nervøs og glad på en og samme gang. Jeg vet nesten ikke hva jeg skal si, og det føles egentlig ut som at jeg røper en superhemmelighet, og det har det jo egentlig vært ganske lenge…

MEN! Jeg tror jeg bare hopper i det jeg. Det er jo liksom litt mitt motto her i livet, nemlig det å bare gjøre det. Hopp i det, grip sjansen, tør å satse, våg å følge drømmene dine og vis guts.

Og det er nemlig greia her: GUTS.

Om jeg kunne valgt meg et ord, så er nemlig det guts. For meg står det for å våge, men også for:

G – REAT

U – NSTOPPABLE

T – TOUGH

S – STRONG

Så her er greia: Jeg har laget mitt eget klesbrand, og det skal GUTS. Gjennom det neste året skal jeg slippe plagg med mening, som betyr noe og som kommer rett fra hjertet, og målet mitt er å spre GUTS til dere, og til de rundt dere.

Alle plaggene skal ha en mening, de skal spre GUTS og de skal forhåpentligvis inspirere dere, og de som møter dere på veien. Jeg har en drøm om at det blir plaggene du tar på deg når du trenger litt inspirasjon, når du trenger motivasjon og når du trenger å høre det. Ja, og når du rett og slett bare vil ha på deg noen skikkelig digge, kule og komfortable plagg!

Alle plaggene er unisex, og GUTS vil finnes i størrelser mellom XXS-5XL.

20.00 den 1.oktober smeller det, men om du signerer deg opp på nyhetsbrevet HER, så får du ekslusiv tilgang fra og med 19.o0.

Jeg håper du kommer til å digge GUTS like mye som meg og mine, og ikke minst C. Jeg er så heldig å få gjøre dette sammen med han, og han imponerer meg hver eneste dag og fortjener en stor applaus for all jobben han har lagt ned i GUTS hittil …🤍

Følg mer enn gjerne @guts.as på Instagram for de nyeste oppdateringene og for neste nyhet som ikke er så altfor langt unna… Der får du også se hvilke plagg som kommer!

Stor og ydmyk klem fra meg,

13 kommentarer

13 thoughts on “EN STOR NYHET

  1. Du er en sånn daglig inspirasjon ✨ Det beste forbilde jeg har følgt på mange år. Det finnes bare godt med deg 💞 selvom jeg sliter med å ha “guts” så bidrar dine podcasts og “content” til at jeg tenker mer positivt, blir sterkere og tenker fremover i en ellers vanskelig hverdag. Å høre dine podcasts er nesten som å gå i gruppeterapi. Det er så godt å høre på når man spaserer ute. Det var ikke før nylig jeg begynte å høre podcasts, fordi jeg tidligere ikke interesserte meg så mye for det, men din gav mersmak. Det var snakk om noe som hver enkelte kan føle på, og da ga det så mye mer mening! Tusen takk for at du er du, og fortsett med det du gjør. Ha Guts og grattis med kolleksjon 🤩

  2. Så kult med så stor variasjon i størrelser ☺️ Er jammen ikke alle bloggere med kleskolleksjoner som tenker på at blogglesere kommer i alle størrelser og fasonger. Gleder meg til å se hva du kommer med.

  3. Gratulerer så masse til dere begge 👏👏 og endelig klær så jeg kan slippe å holde inn magen 👍 her skal det handles Martine.

  4. Håper det kommer jeans som ikke er trange i livet, er så lei alle jeans. Nesten alle er for de med smalt liv

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *