Derfor gjorde vi det slutt

Categories Podkast 🎧

Dagens episode av podkasten min er helt spesiell for meg. Jeg har nemlig en helt spesiell gjest, en av de mest spesielle jeg kan ha faktisk. Dagens gjest er nemlig Christian, kjæresten min, samboeren min eller hva jeg nå skal kalle han.

Jeg er veldig spent, og det vet jeg at han er også. Det er liksom litt som at vi tar med dere inn, hjem til oss og det skal jeg ærlig innrømme at er litt skummelt.

Jeg snakker med Christian om livet, vår relasjon og om hvordan vi får det til å funke. Vi snakker om toppidretten, hvordan det er å leve med en som setter jobben sin foran absolutt alt og om hva vi, og kanskje spesielt jeg ofrer. For det er nemlig ikke bare en dans på roser, bare oppturer og ‘banens beste’-priser.

Det krever mye, vi ofrer mye, begge to og jeg skal ærlig innrømme at det ikke alltid er kult at hele vårt liv er lagt opp etter hans jobb. Samtidig så er det også veldig mye gøy, mange fantastiske opplevelser, unike mennesker og det er aldri kjedelig.

Vi forteller også om det vi aldri egentlig har fortalt noen før, nemlig hvorfor vi gjorde det slutt for 1,5 år siden. Det har liksom bare vært mellom oss, frem til nå.

Ja, også snakker vi om hva som skjer fremover, og det jeg egentlig ikke kan snakke om med noen andre en han.

Du finner episoden der man finner podkast ved å søke etter ‘Sykt Ærlig Med Martine’ på feks iTunes, Spotify eller i podkastappen (kan lastes ned for de med Android eller andre mobiler)🖤

 

 

1 kommentar

1 thought on “Derfor gjorde vi det slutt

  1. Jeg elsker og lese hele bolggen Din og følger din snap
    Du er så åpent person det jeg har lært av deg man må være åpent for både vont og godt

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *