Hanna Martine er sykt ærlig

Categories Podkast 🎧

Hanna Martine lyser opp rommet når hun kommer inn i studio og smilet rundt munnen hennes går nesten rundt.

Det er første gang hun skal gjeste en podkast, og hun har mye på hjertet. Før vi begynner å spille inn dagens episode spør jeg Hanna om jeg får lov til å spørre om det som tidligere i år snudde livet hennes på hodet, og det får jeg. I våres gikk nemlig Hanna gjennom et brudd, og det var ordentlig vanskelig. Vi snakker derfor en del om kjærlighetssorg, det å bli bedratt og det å komme seg gjennom mørke perioder i livet.

Man skulle kanskje tro at livet til Hanna har vært en dans på roser, hvert fall om man tenker på hvor glad hun er, hvor mye hun stråler og hvor god energi hun har. Det er noe hun har bestemt seg for, og jeg beundrer henne stort. Siden sist jeg traff henne så virker hun tøffere, sterkere og hun stråler. Sånn skikkelig.

La oss si det sånn: Om Hanna Martine var inspirerende før, ja, da skal du høre på hun nå. I dag er mikrofonen Hanna sin, og det er bare å lene seg tilbake og lytte – Du vil ikke angre.

Du finner episoden der man finner podkast ved å søke etter ‘Sykt Ærlig Med Martine’ på feks iTunes, Spotify eller i podkastappen (kan lastes ned for de med Android eller andre mobiler)🖤

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *