Et av det korteste innleggene jeg har skrevet

Categories Hverdagskaos 🏃🏼‍♀️

Hei på deg, og hei mandag❤️

Jeg skulle gjerne bydd på en haug av krutt og energi idag, men jeg må ærlig innrømme at jeg ikke har så mye å by på idag. Jeg er rett og slett ganske så kaputt, eller overveldet er vel kanskje mer korrekt. Jeg er så innmari takknemlig, rørt og glad over responsen etter i går, og det slo litt lufta ut av meg. Jeg har jo holdt dette hemmelig en stund, og jeg har drømt om det enda lenger. Plutselig var liksom hemmeligheten ute og det føles både stort, heftig og helt rett. Ja, og enda litt skumlere, hehe.

Plutselig ble det så virkelig og nå skjer det faktisk… I dag har vi bestilt opp det siste og nå gjenstår det siste utforming, produksjon, finpussing og alt annet jeg ikke visste at man må fikse, hehe.

I dag har jeg derfor vært litt redusert, men jeg har gått meg en lang tur i skogen, gjort unna en hel del jobb og i kveld skal vi spise kjøttboller i brunsaus med potetmos og brokkoli. Skikkelig svenskt. Jeg veit ikke en gang om svenskt er et ord😂

Jeg ville egentlig bare titte innom her jeg ligger og oppdaterer dere fra senga og si TAKK, TAKK, TAKK. 1.oktober smeller det på ordentlig. Vi kjører en spørsmålsrunde på @guts.as sin Instagram i kveld, så sjekk det ut om du vil vite enda mer om hva som kommer!

Og med et av de korteste innleggene jeg noen gang har skrevet så runder jeg av med å sende en stor klem fra meg til deg! Vi snakkes i morgen.

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *