Vita Mashadi om reality, Wanda og fremtiden

Categories Podkast 🎧

Vi ser de stort sett alltid sammen og de er alltid velkledde, gjerne matchene og stilige. Alltid. De er ofte ikledd svindyre klær, de trener masse og de er mye i media. De har begge to vært med på flere realityprogrammer og begge to er med i årets sesong av Kompani Lauritzen.

Mange av oss kjenner Vita og Wanda, men jeg har litt lyst til å bli kjent med de hver for seg. Derfor er Vita dagens gjest. Hvem er egentlig hun? Sånn uten helt tvillingimaget. Er det sånn at de alltid drømmer om alt det samme? Er det ikke litt rart å dele seng med sin egen søster i en alder av 28 år? Hvordan føltes det egentlig da det var hun som røk ut av kompani Lauritzen?

Både hun og Wanda har vært åpne om alt fra mobbing og til skjønnhetsoperasjoner, og jeg lurer blant annet på hva hun mener om at det er flere som mener at de aldri har blitt mobbet. Angrer hun på noen av operasjonene? Har hun lyst til å gjøre fler? Hvem er egentlig Vita, uten glitter og stas, treningstøy og svindyre sko.

Hvem er hun uten Wanda? Det gleder jeg meg til å finne ut av!

Du finner episoden der man finner podkast ved å søke etter ‘Sykt Ærlig Med Martine’ på feks iTunes, Spotify eller i podkastappen (kan lastes ned for de med Android eller andre mobiler)🖤 Legg gjerne igjen en vurdering i iTunes om du liker den!

Fra og med neste uke vil alle episodene være spilt inn i studio forresten. Klem fra meg!

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *