Reklame | Annonselenker

Hvordan har du det?

Akkurat nå har jeg det veldig bra! Jeg trives, har funnet rytmen litt igjen og jeg har hatt en veldig fin helg hittil. Litt magisk faktisk. Jeg har vært MYE stressa de siste månedene, men nå begynner jeg enten å håndtere det eller så begynner det å ikke være så mange grunner til at jeg skal gå rundt med en klump i brystet. DIGG!

Hvor mye lønn tar du ut hver måned?

Jeg tenkte at jeg for en gangs skyld skal svare litt på dette! Jeg gidder ikke å prate om hva jeg fakturerer for og alt det der, men jeg har jo snakket litt om sparing i det siste, og jeg prøver å spare, spare og spare om dagen – Så la oss prate litt om dette:

Nå tar jeg ut 11 000,- i måned som skal gå til mat, klær, forsikring, noe sparing og diverse. Øvrige regninger og utgifter går fra firmaet mitt, og om sparing på blant annet BSU. Jeg sparer i to faste fond hver måned, der det ene blant annet er pensjon. I tillegg til det har jeg to andre fond som jeg sparer på når jeg har mulighet. Både fra de 11 000,- jeg tar ut som lønn hver måned og det jeg har mulighet til fra firmaet mitt. Jeg prøver som nevnt å spare en hel del, og jeg syntes det er mye lettere når jeg har en fast sum å forholde meg til. Ønsker jeg meg noe – Da må jeg spare, selv om det finnes penger på en annen konto. Jeg vet ikke om det var det svaret du ville ha, men noe mer hokkuspokkus blir det hvert fall ikke i dag.

Er det noen influensere du ikke kan fordra?

Jeg syntes det er grisekjipt at kjipe folk, som tilfeldigvis jobber som influensere skal dra ned rykte og troverdigheten til influensere som jobber rumpa av seg, som er fantastiske forbilder og som er skikkelig fine folk. Men: Jeg digger ikke folk som får andre til å føle seg kjipe, som oppfordrer folk til ting som ikke er bra og som tror at de er bedre enn andre. På generelt grunnlag. 

Hvor bor du?

Jeg bor i Asker, og snart i Stocholm/Asker!

Hvor mye veier du?

Det er det heldigvis bare jeg som trenger å bry meg om ❤️

Drikker ikke du alkohol?

Nei, det gjør jeg ikke!

Syntes du det er kjipt å være høyere enn C?

Det er noe jeg tenker minimalt på! Jeg syntes det er ganske mye kjipere at han er dårlig til å vrenge sokkene sine før vask, enn at jeg er et par centimeter høyere – Og det sier vel sitt 😂 Jeg elsker jo den mannen herfra og til månen, for alt han er – Og ikke for høyden hans. Jeg elsker jo for så vidt den også, for den gjør jo han til han.

Hvorfor kjøper du følgere på Instagram?

Hvilke følgere?🥰 Jeg fikk et intenst behov for å be deg ikke kødde med følgerne mine, for de er så sinnssykt bra, kule og inspirerende, haha!

Kunne du noen gang blitt venn med en bloggleser?

Ja, det kunne jeg! Jeg håper jo da at man kunne vært venner på et annet grunnlag enn at jeg har en blogg bare💕

Kommer podkastepisodene dine til å være spilt inn i studio fremover?

JA! Takk og lov. Fra om med torsdag kommer alle episodene til å være fra studio – Og torsdagen gjest er suuuuuuuuperinteressant. GLED DERE!

Hva heter hårfargen du har nå?

Den finner du HER.

Hva skal du gjøre når dere flytter til Stockholm?

Jeg skal gjøre akkurat det samme som det jeg gjør nå. Jeg er bare heldig som får flytta litt på stumpen, får litt nye innputt og litt nye erfaringer med på kjøpet!

Hvordan kan man finne ut om man har endometriose og finnes det noen medisiner som funker mot det?

Oppsøk en gynekolog. Det kan hende at du ikke treffer blink på verken den første, andre eller tredje – Men finn en som tar deg på alvor, som ønsker å hjelpe deg og som forstår hvordan du har det. Det finnes hjelpemidler, men du må finne det som fungerer for deg og det er veldig individuelt, som alt annet. Selv om det ikke er endometriose, så kan det være noe annet, og jeg mener at ingen damer skal behøve å bite tennene sammen eller skjerpe deg fordi de har mensen. Søk hjelp om du har utfordringer!

Har du tips til en god treningstruse?

DISSE  er et must f0r meg! Hilsen en som fort får gnagsår om hun blir ordentlig svett og trusa ikke er god 😅

Hva koster leiligheten dere har kjøpt?

Dette spørsmålet får jeg hver uke, hehe. Du finner svar på det og enda litt til HER.

Jeg håper du får en finfin søndag. Klem fra meg💕

15 kommentarer

15 thoughts on “Nå svarer jeg!

      1. Ok, takk for svar! Digger podden og alt du gjør! Stå på 💕 Og god sommer til deg & dine!

  1. Kan du legge ut flere bilder fettet dittV det er så deilig haha du her heldig som har det.

  2. Hei . Vil bare si at jeg har sans for deg og bloggen din . Liker at du er en aktiv blogger , for da får jeg lese dine gode blogger mer . Du har veldig gode meninger og at du er ærlig på dem , står det respekt .At jeg med mine 56 år , skulle lese blogger hadde jeg aldri trodd , men det gjør jeg . Stå på videre med bloggingen . Norge trenger en blogg som ikke er så sukker søt og fantastisk perfekt 🤣 Mvh. Aud

  3. Jeg elsker at du blogger som du gjør. Jeg er ikke den typiske leser, men jeg har noen ytterst få blogger jeg leser og den ene av de er din. Jeg lytter også fast til podden din , og jeg må si at jeg beundrer deg fordi du tør å ta opp tema som ikke alltid er rosenrødt

  4. Jeg digger det du gjør, og syns du virker som en flott person. Men jeg lurer på hvorfor du sletter viktige innlegg en liten stund etter du har publisert dem? Som det om #blacklivesmatter.

  5. Jeg klarer virkelig ikke å få satt ordentlig ord på hvor utrolig viktig du er for den yngre genereasjonen! Det er så utrolig viktig og ha et sunt og bra forbilde som deg, for ja dere influencere har så utrolig stor påvirkningskraft! Jeg kjenner på det selv også, og jeg merker du gir meg håpet tilbake! Tusen takk for at du tørr, og tusen takk for alt du deler, og ikke minst tusen takk for at du står opp for oss alle hver eneste dag!
    Du er utrolig viktig, og jeg heier så innmarri mye på deg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *