Det er fredag min venn!

Categories Hverdagskaos 🏃🏼‍♀️

For det er fredag min venn, Rekk din hånd opp i været, Jesu Kristu gir meg styrke, du er god💕 Om fredagsfølelsen min var et ansikt (HAHAHA)☝🏻

Den fredagsfølelsen jeg har i kroppen idag, kan jeg ikke huske sist jeg hadde. Jeg gleder meg altså så mye til helg og det kribler i hele kroppen. Jeg veit ikke om det er sola og varmegradene som gjør det, om det er at C har fri, om det er at vi bare skal nyte hele helgen eller hva det er. En ting er hvert fall sikkert og det er at det er skikkelig digg!

Vi dro til Skien i går kveld. C er jo herfra, og vi skal tilbringe helgen her, sammen med broren hans, Ida og Marcus og noen kompiser av C. Kanskje det er det som gjør at jeg har den digge fredagsfølelsen? Nemlig at jeg ikke har noen planer eller plikter i helgen. At de planene jeg har innebærer grilling, soling, jordbær og sjokkis, tur i skogen og masse skravling? Gurimalla så digg, sier bare jeg. Om du ikke har spist jordbær dyppet i smeltet melkesjokolade (ha litt melk i kjelen når du varmer den), så er det et hot – og veldig godt – tips i helgen.

Jeg hadde egentlig bare lyst til å stikke innom å si hei, å si at jeg håper at du har det bra og si tusen takk for responsen på gårsdagens innlegg. Det betyr enormt, og jeg vet nesten ikke hva jeg skal si en gang. Takk. Takk. Takk. Om du ikke har lest det, så kan du lese det HER. Det er så viktig, så fint og så sårt på en og samme gang.

Jeg håper du får en fantastisk helg, at sola skinner hos deg også og at du skal gjøre noe bra for deg selv! Og kanskje for noen andre?

Klem fra meg💛

2 kommentarer

2 thoughts on “Det er fredag min venn!

  1. Jeg gledet meg også veldig til helg nå, og går inn i den med stort smil om munnen 🙂 Masse sol, avslapping og treff med folk. Bare å nyte 🙂 Jeg trengte denne helgen SÅÅÅÅ mye 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *