Hva jeg har gjort idag? Jo, krangla med kjæresten

Categories Hverdagskaos 🏃🏼‍♀️

I dag har jeg trent, jobba, støvsugd, vasket klær OG krangla med mannen i mitt liv. Det er faktisk det første jeg gjorde i dag, etter at jeg hadde vært på do – Ikke det at du sikkert lurte på det.

For la oss være enige om en ting. Det er FRYKTELIG irriterende når folk ikke vrenger sokkene sine riktig vei eller krøller de sammen når de skal i vask. Sånn som dette:

Spesielt når man har sagt i fra om det x-antall ganger. For ikke å snakke om når man ufrivillig har vrengt klissvåte treningssokker og tvunget han til å vrenge, vrenge og vrenge enda litt flere sokker x-antall ganger.

Det første året var det liksom litt småstas å vaske klærne hans, men etter fem år, så rykker det ikke litt i lilletåa en gang av å vrenge de sure og svette sokkene hans. Ikke LITT en gang. Og bare for å ha gjort det klart: Han trener stort sett tre ganger om dagen. Det innebærer MANGE svette sokker feil vei altså.

Så når han sto i dusjen, og når jeg drev og slang klær i maskinen og (ja, muligens litt morragretten) så sa jeg ifra om at jeg ikke gidder å vaske klærne hans mer om ikke han begynner å vrenge sokkene sine.

Da burde han ha sagt: Det skal jeg selvfølgelig gjøre fra og med nå elskling! Ikke sant? Men neida, han dro i gang han veit du. Velvitende om at jeg var temmelig morragretten og lite snakkesalig.

“Hvorfor må jeg det a?”

“Fordi jeg sier det”.

“Sokken blir jo vasket uansett”.

“DEN JÆVLA SOKKEN SKAL VRENGES ER DET SÅ FORBANNA VANSKELIG”.

“Ja, men det er jo mine sokker, så er det vel samme for deg”.

“JA, MEN DET ER JEG SOM VASKER DE SÅ JEG BESTEMMER”.

“Er du morragretten eller?”

Du skjønner hvor det bærer. Forbaskande irriterende med andre ord.

Jeg sa dermed ifra om at jeg ikke gadd å snakke mer med han og trampet demonstrativt ut fra badet. Vi snakket ikke sammen med vi spiste frokost, før vi begynte å holde på litt som dette:

Du kjenner kanskje til det? Om ikke: Fortell meg gjerne hvordan det er mulig😂

Heldigvis så klarte jeg å begrense meg i dag, og ikke dra opp ting som ikke har noen verdens ting å gjøre med sokker på vranga å gjøre. Det er jo fort gjort å dra opp den gangen har gjorde det eller når han ikke en gang fikk til det, liksom.

Vi kunne jo for eksempel kranglet om hvem som skal betale ditten og datten, om sjalusi eller hva man nå krangler om i et forhold. Så en sokk eller fire på vranga går vel kanskje greit, sånn når jeg tenker meg om. Vi ble jo heldigvis venner ganske så fort, men ikke faen om jeg gidder å vaske en eneste sokk før de er vrengt skal jeg si deg.

Utover det så er mandagen strålende, og det håper jeg din også er ❤️

Men du? Si at det ikke bare er oss a… HAHA!

19 kommentarer

19 thoughts on “Hva jeg har gjort idag? Jo, krangla med kjæresten

 1. Hei. Jeg lurer på en ting:) Hvordan har du penger til både leilighet og bil? Tjener du så mye på bloggen din eller jobber du med noe annet ved siden av?

  1. Hei! Jeg tjener penger ved å jobbe, jobbe og jobbe enda litt til 🙂 Jeg tjener penger på bloggen min, men også alt det andre jeg gjør! Jeg driver mitt eget firma, og jobber med sosiale medier + andre prosjekter (foredrag og andre oppdrag).

 2. Kjenner veldig godt til det. Her er sokker, truser og t-skjorter vrange. Så jeg vasker det vrant, bretter det vrangt, og legger det på plass vrangt 😁

 3. Huff, det orker eg ikke bry meg om. Har vært gift i 20 år om 1,5 mnd og har aldri krangla med gubben. Vi har sef ikke vært enig om alt på desse åra, men vi har blitt enige etter hvert. Ingen av oss orker den krangling, da vi sikkert har krangla fra oss tidligere. Å så er det litt med å velge sine kamper. Ligger sokkene i ein “klump” i dunken så blir de vaska og hengt opp sånn. Da går det ikke mange dagene føre de er ordnet
  Lykke til 🙂

 4. Dette innlegget likte jeg så godt! Alle i et forhold krangler og det er så godt at man ikke skal legge skjul på det og late som at alt er perfekt. Så gøy og vi (jeg om min samboer) kjenner oss igjen 😂

 5. Jeg vasker også sokker og tsjorter på vrangen og bretter på vrangen. Har advart om at jeg slutter og vaske snart. Frister og legge sokkene bare i en pose😀

 6. Jeg tar bare å hiver klærene hans i vaskemaskinen og vasker det. Avogtil er det så gale at joggebuksen er vrengt av, og bokseren er igjen inni buksen 🙄 men vasker og henger det opp sånn som det ser ut. Sokkene på retten eller vrangen eller en klump. Går rett i vaskehallen og opp på tørkestativet. Er ikke jeg som må gå med de ekle sokkene 😅😅

 7. Heeldigvis slike krangler med klesvask og diverse jeg og kjæresten også har! I feel you 🥴😖

 8. Det jeg synes er mest irriterende med kjæresten er at han glemmer veldig mange ting han skulle gjort🤣

 9. Denne diskusjonen om urette sokker og boksere har jeg med nannfolka (3 stk) i mitt hus. Nå er jeg slutta å vaske urett, så nå blir de snart sokke- og bokser løse. Hvor vanskelig kan det være, altså!?!

 10. Skjønner ikke hva som er stas med å vaske klærna hans i begynnelsen
  Han kan jo vaske sine egne klær

 11. Haha, kjenner meg igjen! Men, nå som jeg bor aleine finner jeg ofte en sokk eller to på vranga i maskina, jeg er visst blitt like lat selv. Men hey, jeg vasker de selv🤷🏽‍♀️

 12. martine… du er ikke mora eller husholdersken til denne latsabben. jeg har aldri vasket noen av mine kjæresters klær, og heller aldri kranglet om det. du fortjener bedre enn denne utakknemlige behandlinga.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *