Ti tanker på en tirsdag

Categories Hverdagskaos 🏃🏼‍♀️

– Bukse Zara (lookalike HER) – T-skjorte HER – Mine favoritt sko HER – Solbriller HER

✗ Jeg er SÅ glad for at gradestokken begynner å vise varmere igjen og at sola er på besøk. Jeg ber til høyere makter om at vi kan få verdens beste sommervær her hjemme i år!

✗ Jeg trives skikkelig godt uten vipper jeg! Sånn skikkelig godt også. Når jeg har hatt pauser tidligere så har jeg sett andre med vipper og blitt påmint om hvor fint jeg har syntes at det har vært. Nå tenker jeg «så fin du er med det», og that’s it. Nå har jo faktisk vippene mine vokst seg både sterke og lange med hjelp av vippeserum, så jeg er superhappy!

✗ Nå får snart bestissen min i Sverige barn, og to andre venninner får barn i løpet av de neste månedene. Den ene dagen tenker jeg at jeg kunne ønske at jeg hadde barn i går, og den neste dagen tenker jeg at jeg kanskje burde vært med på Ex On The Beach. Okei, det siste der var en gigantisk overdrivelse – Men du skjønner 😂

✗ Vi begynte å se på Maskineriet på Viaplay på søndag. Det har foreløpig bare kommet to episoder, men jeg tror virkelig at det er en serie etter min smak. Og Kristoffer Joner er jo helt konge. Den anbefales foreløpig på det sterkeste!

✗ Jeg vet ikke hvordan jeg skal si dette på en pen måte en gang😂 Jeg snakker med mange forskjellige kule folk i forbindelse med podkasten min, og spesielt når det kommer til planlegging. De aller fleste svarer, er på G og takker enten ja, eller sier at det passer bedre senere. Det er sjeldent noen sier nei, men om man ikke vil, kan eller har lyst så er det jo null stress å si nei. Det er hvert fall hundre ganger bedre enn å ikke svare, jatte med og la noen sitte å vente fordi du liksom er så opptatt at ikke du har tid til å svare eller si nei, ellers takk. SÅ mye har du ikke å gjøre altså. Det kan godt hende at du er kulere enn meg og at det er derfor du ikke gidder, men om du er det – Så svarer du hvert fall. Puh.

✗ Den siste uka har jeg kjent veldig på at jeg syntes at det er slitsomt å ikke ha et hjem. Vi trives veldig godt her vi bor nå midlertidig, men ingenting er jo vårt. Senga er ikke vår, TV-en er ikke vår, tallerknene er ikke våre. Jeg har ikke en blomst her en gang, haha! Jeg gleder meg til å flytte til Stockholm, til å tenke at det blir digg å legge seg i sin egen seng igjen og ha lyst til å kjøpe roser å ha på kjøkkenbordet.

✗ I helgen kjøpte jeg meg enda et par av mine absolutt favorittbukser i hele verden. De funker både til hverdags og til å henge hjemme, og de er så sinnssykt digge! Jeg klarte jo å søle klor på den siste jeg hadde her når vi flyttet inn, og har bodd i den nye siden helgen😅 Du finner den HER.

✗ Om du ikke har peiling på hva du skal ha til middag for eksempel i dag eller i morgen, så anbefaler jeg denne:

Denne + nanbrød = DIIIIIIGG.

✗ Jeg har hatt dilla på å spare en stund nå, og er det lov å si at jeg syntes at det er ganske hot? Det er jo dritfett å spare og ha penger på konto, fremfor en bluse i skapet man bruker to dager! Jeg sparer både til det ene og det andre, og har jeg er 100,- til overs, så slenger jeg den inn på sparekonto i stedet for å tenke at det ikke utgjør en forskjell. Om man gjør det én gang i uka i ti år så er det nesten 50 000,- mer enn om man ikke gjør det. KULT!

✗ Det har rent inn med kjærlighet, fine meldinger, kule tilbakemeldinger og varme ord den siste tiden og jeg er så sinnssykt takknemlig. Jeg er så takknemlig for alle som leser, alle som tar kontakt, alle som heier og alle som bare er skikkelig kule. TAKK, fra bunnen av hjertet mitt.

10 kommentarer

10 thoughts on “Ti tanker på en tirsdag

  1. Hei! Farger du håret ditt hjemme eller hos frisør? Hvis du gjør det hjemme, hvilke produkter bruker du til å farge det? Klem!

  2. Tror ikke jeg har hørt så mye vippesnakk som på dine kanaler jeg. Er det SÅ big deal for deg? Utenom det, står du for mye bra syns jeg! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *