Det er ganske flaut å si det:

Categories Hverdagskaos 🏃🏼‍♀️

– Tightsen min finner du HER – 

HEI PÅ DEG 💛

Her skinner sola, jeg sitter i en skitten treningstights, vaskemaskinen er på, neglene mine er nystelte og håret står til alle kanter. Autokorrekten vil at nystelte til å bli nystekte, men den slags driver jeg ikke med.

I dag har jeg trent (flere øvelser ligger på Instastory om du vil sjekke det ut), tømt mailen min, fikset neglene mine, vasket bilen, fylt på drivstoff og hatt noen telefonmøter.

La oss ta neglene mine først, haha. Vanligvis så er det antakeligvis ganske kjedelig å høre om nysteLte negler (ikke stekte), men forhåpentligvis ikke idag. Jeg hadde nemlig ikke tenkt til å fikse tåneglene mine idag, men så ble det sånn når jeg først kom dit. Jeg har ikke brukt min elskede barberhøvel på litt for lenge, så det har fått vokse fritt der det vokse kan. Jeg tok meg selv i å skamme meg over at hårene på leggene mine var synlig, selv fra to meter avstand – For ikke å snakke om hårene på tærne.

Men så tok jeg meg selv i at det siste jeg skal er å skamme meg. For om jeg skal kalle det for noe, så er det latskap og naturlig, ikke noe mer enn det. Og hallo, for en som trodde at hun var den eneste kvinnen i verden med hår på tærne frem til hun ble 18 år, så er det er stor seier at jeg i det hele tatt kan gå sånn.

Applaus for det – Og high five til alle dere andre medsøstre med hår på tærne. Du er helt normal😂💪🏻

En ting som ikke er så normalt er å måtte ringe til faren sin bare for å dobbeltsjekke hvordan drivstoff man har på sin egen bil. Jeg skylder på at jeg ikke har hatt den i to måneder enda en gang, og at jeg har fått C til å fylle hver gang det har vært nødvendig. Wooopsi. Grunnen? Jo, jeg har nemlig klart å fylle drivstoff feil to ganger tidligere. Det skal sies at det begynner å bli veldig lenge siden, men skrekken sitter i meg. Om jeg er dum? Neida, jeg hadde bare et (to, hehe) svake øyeblikk.

Det var dyrt, begge gangene – Og jeg har lært. Og fylt selv idag, noe jeg sikkert ikke burde skryte av. Faktisk er det ganske flaut å si høyt.

Utover det så har jeg hamret på macen og skravlet i telefonenen. Om jeg hadde et snev av telefonangst før Covid-19 kom kastende over oss alle mann alle, så er jeg hvert fall kvitt den nå😅

Senere i kveld skal lillesøs spise middag hos oss og vi skal benke oss foran finalen av Paradise Hotel, så fort både C og Pørni er ferdig på trening.

Jeg håper onsdagen din er og har vært finfinfin.

Klem fra meg!

5 kommentarer

5 thoughts on “Det er ganske flaut å si det:

    1. Det varierer, meg tenkte jeg skulle svare ordentlig på dette i spørsmålsrunden på søndag. Jeg sparer i BSU (x2), pensjonsfond og litt annet. Noen måneder klarer jeg å spare masse, mens andre måneder sparer jeg mindre. Jeg tror mange føler at hvis de skal spare så må de klare å spare masse hver måned, men en hundrelapp her og en hundrelapp der blir mye i det lange løp 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *